plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
gocha04 wrote:NO, nareszcie wybija moja godzina i uciekam do domu. Miłego wieczorku.
To przez pogodę pewnie te humorki. Ja w tamtym tygodniu też miałam podobnie i nie tylko ja.
no ja też miałam depreche tydzień temu i napisałam jej właśnie ,że to ta pogoda tak na nas wpływa mam nadzieję,że jutro będzie miała lepszy dzień
Do spisania:)Shagga_80, gocha04 lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Czesc,
moi goscie pojechali, w koncu chwila dla siebie.
Niestety nie uda mi sie nadrobic wszystkiego co pisalyscie w weekend... przelecialam po lebkach i musze przyznac ze zarabiscie wygladalyscie w dniu slubu, co jedna to lepiej, serio!
Poza tym, obwieszczam wiosne bo widzialam dzis juz dwie kobiety w japonkach (lepszy wyznacznik niz jaskolki)
dzis moj 32 dzien cyklu, test negatywny, ale jak potrafie sie hustac do 35dni, wiec pewnie niedlugo mnie zaleje.
To tyle w telegraficznym skrocie.
Cześć
Niezły wyznacznik wiosny. Mi się dziś udało zaobserwować faceta w krótkim rękawku, chyba poczuł wiosnę i już lata szukazbikowa, Shagga_80, Rucia lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:Effcia ja tam ostatnio ciągle łapie jakąś depresje.
bo teraz ten czas taki jest trochę głupi i wszystkich dotykają chyba takie przygnębieni.
Nie już teraz naprawdę uciekam
A i jeszcze do Oli opowiedz nam coś o sobie?ja poczytam póżniej:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2013, 15:07
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Aga muuuuuuusisz teraz Ty się ujawnić, Ciebie jestem najbardziej ciekawa!!!
A czemu mnie taka ciekawa jesteś!!!
Ja to typowy strach na wróble i gwarantuję ci ze dziewczyny potwierdzą to hi hi hi PRAWDA DZIEWCZYNKI!!!mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:Aga 30 nie Ty jedna i nie ostatnia ;P ja też kawał baby jestem
Ale do póki nie przeszkadza to mojemu mężowi to i ja jakos to akceptuję lepiej lub gorzej....
No mojemu nie przeszadza też ale czasem mi samej przeszkadza he he ale nie mam silnej woli do diety!!!
Ach tak odsysanie tłuszczu z brzucha i gut by było!!! -
Effcia28 wrote:mala29_ wrote:Effcia ja tam ostatnio ciągle łapie jakąś depresje.
bo teraz ten czas taki jest trochę głupi i wszystkich dotykają chyba takie przygnębieni.
Nie już teraz naprawdę uciekam
A i jeszcze do Oli opowiedz nam coś o sobie?ja poczytam póżniej:)
Jestem zodiakalnym bliźniakiem, uwielbiam spacery o zachodzie słońca i miłych ludzi. Nienawidzę chamstwa i obłudy oraz nereczek. Na bezludną wyspę zabrałabym flachę matrini, może być biedronkini, nie jestem wybredna.
A co byś chciała wiedzieć moja kochana?Shagga_80, Ilona, zbikowa, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny każdy jest piękny inaczej, chodzi o to, żeby siebie akceptować. Ja nie zachwycam się sobą, czasem lubię, jak w czymś wyglądam, a czasem nie mogę na siebie patrzeć - to normalne. Wiem jednak, że trzeba podchodzić do siebe z pewną rezerwą i poczuciem humoru
.
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:oj tam nie przesadzaj Aga od razu odsysanie.
Wyglądasz świetnie
No Mała jak patrzę w lusterko to aż tak świetnie to nie wygląda moja opona he he!!!
No ale cóż co się nie ma co się lubi to się lubi co się ma!!Ilona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHura! Udało mi się dziś coś zrobić
Posprzątać i nawet iść na spacer z Młodym a teraz od dłuższej chwili Was nadrabiam
Ruciu, mega wzruszająca ta Twoja historia , kiedyś coś napominałaś, ale tylu szczegółów nie było...i ja od dawna uważam Twojego Męża za ideałaIdealny Mąż, Ojciec i jaki przystojniak
A Ty w blondzie wyglądasz zarąąąąąąąąąąąąbiście!
Ola, czemu nereczek nienawidzisz? rozkładasz mnie na łopatki, siostro
Aga_30 to naprawdę strach na wróble, mamy dowód na na FbBlondi22, AGA 30, Ola_czeka, Ilona, aisa, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość