plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Rucia wrote:Ola_czeka wrote:Kfjatus wrote:Ovu do nas przymówiło, kłopoty powinny zniknąć
Olu Rucia jest już Twoja przyjaciółką
Tak czy inaczej foch. A gdyby to było zaproszenie na ślub?! też by się tłumaczyła, że miała w skrzynce dużo gazetek z OBI?!
Hahahaha weź bo się posikam
A ja się zakrztuszę
Ponawiam pytanie - co Ty Ola palisz (bierzesz?!)
Powiedziałam Ci już - spadówa, ok?
(ile chcesz gramów?)
Napisz Cwaniaro jak mi dokładnie powiedziałaś
Szczyt dobrego wychowania - napisać do kogoś "cwaniaro" z wielkiej litery...Ilona lubi tę wiadomość
-
Hej laski, jak tam przedpoludnie?
zrobilam dzis pierwsze podejscie do mierzenia temperatury o 6 i.... zasnelam z termometrem w srodku. brawa dla mnie.
a poza tym nadal nie mam okresu, chociaz wczoraj i przedwczoraj wieczorem mialam juz krwisty sluz.
i nawet kawy nie mam w domu
co za dzien!Shagga_80, Rucia, Kfjatus, Dodi, Fedra, mauysia, Blondi22, mala29_, Muska, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Rucia wrote:Ola_czeka wrote:Kfjatus wrote:Ovu do nas przymówiło, kłopoty powinny zniknąć
Olu Rucia jest już Twoja przyjaciółką
Tak czy inaczej foch. A gdyby to było zaproszenie na ślub?! też by się tłumaczyła, że miała w skrzynce dużo gazetek z OBI?!
Hahahaha weź bo się posikam
A ja się zakrztuszę
Ponawiam pytanie - co Ty Ola palisz (bierzesz?!)
Powiedziałam Ci już - spadówa, ok?
(ile chcesz gramów?)
Napisz Cwaniaro jak mi dokładnie powiedziałaś
Szczyt dobrego wychowania - napisać do kogoś "cwaniaro" z wielkiej litery...
Ja zawsze tytułuję z dużej
Nie ważne do kogo i co piszę
Ucz się P
Fedra lubi tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Hej laski, jak tam przedpoludnie?
zrobilam dzis pierwsze podejscie do mierzenia temperatury o 6 i.... zasnelam z termometrem w srodku. brawa dla mnie.
a poza tym nadal nie mam okresu, chociaz wczoraj i przedwczoraj wieczorem mialam juz krwisty sluz.
co za dzien!
No to możesz chyba nie czekać na @ -
Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Hej laski, jak tam przedpoludnie?
co za dzien!
No to możesz chyba nie czekać na @
nie czekam na @, LECE PO KAWE, sa rzeczhy wazne i wazniejsze!Fedra, Dodi, mala29_, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jestem pewna ze mnie zaleje, wiec sie wstrzymam. ale dla waszego spokoju, powiedzmy ze 36dnia cyklu
dobra, ja tez uciekam bo sie pozniej z pod roboty nie wygrzebie. milego popoludnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 10:13
mauysia, Blondi22, Kfjatus, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny