plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Rucia wrote:Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Coś rzeczywiście Ovu masakrycznie chodzi. Postanowiłam już nie psioczyć na nich, bo ostatnio zdziwiłam się jak napisali mi maila, czy nadal mam problem z awatarkiem, bo widzą, że nie zmieniłam. Ale dziś to nic się nie da robić.
Najlepiej, że admin Ovu uznał, że nie powinnam przyjaźnić się z Rucią. U niej po prostu nie mam opcji "dodaj do przyjaciółek". Cóż, pewnie wiedzą lepiej...
Ola widocznie Rucia wysłała Ci wcześniej zaproszenie bo przy wysłaniu przez jedna osobę zaproszenia druga nie moze tego zrobić
Fredzia mi cały czas wyskakuje, że nie ma takiej użytkowniczki. Nie ważne kogo bym wpisała
ja zawsze klikałam w Wasze nicki pod avatarkami przy wpisach i tak Was zapraszałam, ale nie wiem czy coś się nie zmieniło od tego czasu
Dokładnie tak samo wysłałam zaproszenie Kfajtus teraz, dostałaś kochana?
I zmykam!!!!!!!!!!!Dodi lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:Ja się witam i znikam
miłego dnia Dziewczynki i nie poddawać się szarudze im więcej się będziecie uśmiechały tym szybciej słoneczko zawita
I taka mała prośba do tych wierzących o modlitwę w intencji małej Ani z góry dziękuje
Załatwione.Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Albo ja jestem ślepa, i nie widzę możlwiości dodania w ten sposób kogoś do przyjaciółek, albo nie wiem już co ..
Pod awatarem masz nicka, to link kliknij na Niego i pokaże Ci się profil osoby i tam na dole będzie - dodaj do przyjaciółek. -
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Coś rzeczywiście Ovu masakrycznie chodzi. Postanowiłam już nie psioczyć na nich, bo ostatnio zdziwiłam się jak napisali mi maila, czy nadal mam problem z awatarkiem, bo widzą, że nie zmieniłam. Ale dziś to nic się nie da robić.
Najlepiej, że admin Ovu uznał, że nie powinnam przyjaźnić się z Rucią. U niej po prostu nie mam opcji "dodaj do przyjaciółek". Cóż, pewnie wiedzą lepiej...
Ola widocznie Rucia wysłała Ci wcześniej zaproszenie bo przy wysłaniu przez jedna osobę zaproszenia druga nie moze tego zrobić
Fredzia mi cały czas wyskakuje, że nie ma takiej użytkowniczki. Nie ważne kogo bym wpisała
Ja tak mialam z jedna dziewczyna i okazalo sie ze ona wzslala mi zaproszenie i ono zawieruszlo sie w wiadomosciach moich...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:Albo ja jestem ślepa, i nie widzę możlwiości dodania w ten sposób kogoś do przyjaciółek, albo nie wiem już co ..
Rucia, a może po prostu już ją MASZ w przyjaciólkach??
Wykres Oli np. nie wyświetli Ci się w "wykresach na tablicy - przyjaciółkach" ani w inny sposób, bo Ola nie udostępnia go na tablicy.Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Rucia wrote:Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Coś rzeczywiście Ovu masakrycznie chodzi. Postanowiłam już nie psioczyć na nich, bo ostatnio zdziwiłam się jak napisali mi maila, czy nadal mam problem z awatarkiem, bo widzą, że nie zmieniłam. Ale dziś to nic się nie da robić.
Ja tak mialam z jedna dziewczyna i okazalo sie ze ona wzslala mi zaproszenie i ono zawieruszlo sie w wiadomosciach moich...
Ola Boga ! Mam teraz szukać w tym trylnionie wiadomości?mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucia wrote:Albo ja jestem ślepa, i nie widzę możlwiości dodania w ten sposób kogoś do przyjaciółek, albo nie wiem już co ..
Rucia, a może po prostu już ją MASZ w przyjaciólkach??
Wykres Oli np. nie wyświetli Ci się w "wykresach na tablicy - przyjaciółkach" ani w inny sposób, bo Ola nie udostępnia go na tablicy.
Kurcze nie pojawia Ci się koperta - gdybyś Ją miała w przyjaciółkach to na górze byłaby koperta...widocznie ovu wie lepiej - MACIE SIĘ NIE PRZYJAŹNIĆ!
I naprawdę znikamDodi lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Fedra wrote:Rucia wrote:Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Coś rzeczywiście Ovu masakrycznie chodzi. Postanowiłam już nie psioczyć na nich, bo ostatnio zdziwiłam się jak napisali mi maila, czy nadal mam problem z awatarkiem, bo widzą, że nie zmieniłam. Ale dziś to nic się nie da robić.
Ja tak mialam z jedna dziewczyna i okazalo sie ze ona wzslala mi zaproszenie i ono zawieruszlo sie w wiadomosciach moich...
Ola Boga ! Mam teraz szukać w tym trylnionie wiadomości?
no tak dla pożadku to byś mogła bo Ci wiadomość wysłałam i mi nie odpisałaśa że mało jest do czytania na forum to sobie przynajmniej zrobić pożądek na skrzynce
Kfjatus lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Rucia wrote:Fedra wrote:Rucia wrote:Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Coś rzeczywiście Ovu masakrycznie chodzi. Postanowiłam już nie psioczyć na nich, bo ostatnio zdziwiłam się jak napisali mi maila, czy nadal mam problem z awatarkiem, bo widzą, że nie zmieniłam. Ale dziś to nic się nie da robić.
no tak dla pożadku to byś mogła bo Ci wiadomość wysłałam i mi nie odpisałaśa że mało jest do czytania na forum to sobie przynajmniej zrobić pożądek na skrzynce
Seriohehe cholera chyba muszę zacząć kasować te wiadomości
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:Rucia wrote:Fedra wrote:Rucia wrote:Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Coś rzeczywiście Ovu masakrycznie chodzi. Postanowiłam już nie psioczyć na nich, bo ostatnio zdziwiłam się jak napisali mi maila, czy nadal mam problem z awatarkiem, bo widzą, że nie zmieniłam. Ale dziś to nic się nie da robić.
Ruciu Fedra dała Ci jasne wytyczne co masz zrobić