plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam z Ikei taka w jakiejś promocji, zwykłą, teflonową. Gówno straszne, już rączka zaczęła latać to ją wyrzuciłam.
Potem kupiłam tez w Ikei patelnię za 100 zł i ta jest super! Grube dno ma, porządnie zrobiona, dobrze się na niej smaży. Polecam! Co prawda tania nie była, ale myślę że na długo starczy no i dobrze się jej używa.
ps.
Mi tez ovu zamula strasznie. czasem wyskakuje jakiś błąd, czasem wyrzuca mnie, czasem nie chce się odświeżyć -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Coś rzeczywiście Ovu masakrycznie chodzi. Postanowiłam już nie psioczyć na nich, bo ostatnio zdziwiłam się jak napisali mi maila, czy nadal mam problem z awatarkiem, bo widzą, że nie zmieniłam. Ale dziś to nic się nie da robić.
Najlepiej, że admin Ovu uznał, że nie powinnam przyjaźnić się z Rucią. U niej po prostu nie mam opcji "dodaj do przyjaciółek". Cóż, pewnie wiedzą lepiej...
HahahaOluś nie tylko z Toba mam problem się przyjaźnić
Twoje poczucie humoru rozwala mnie na łopatki
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja trzy razy próbowałam wysłać, jak zobaczyłam że nowe posty się pojawiają to znów próbowałam a tam błąd...
I tym sposobem napisałam tylko krótkiego pościka
Spadam w miasto, dziś pooglądam 3 mieszkania. Takie znajome dziadki chcą sobie kupić mieszkanie na starość, ale że są nieźle zakręceni to trochę ich poodkręcam
-
ciekawe czy teraz mi się uda coś napisać.
Już tyle przeczytałam, że nie pamiętam co miałam napisać.Na pewno do Mauysi, że szef napewno plan zaakceptuje, bo jakie będzie miał wyjście. O patelni, że mam wszystkie gary z Ikei na płytę indukcyjną i są spoko. Oj przepraszam jedną patelnie 28cm mam z Auchan, a patelnię na naleśniki z Tefala (w podarunku od mamy, trochę kosztowała, ale nie wiem ile) i też jestem zadowolona. Naleśniki zawsze robię na suchej patelni i po robocie tylko przecieram ją papierowym ręcznikiem z okruchów. Przy pierwszym użyciu przetarłam ją ręcznikiem papierowym oczywiście nasączonym oliwą i tyle.
Muzariu całe szczęście, że to ten twój glukometr się pochrzanił, bo nie potrzebne są kolejne troski. A twoje garnki są WYPASIONE i jakie ładne przy tym.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
muzarcia wrote:Kochane moje kobietki...cukier na glukometrze Anki-kumpeli 88 a na moim 147...znakiem tego opłaca się jeść zdrowo, nie pić kawy itp.
ODETCHNĘŁAM...ale byłam wewnętrznie spokojna jakoś jak mierzyłam ten cukier jakby pewna, że jest oki...ale strach był przedtem...zdrowy ze mnie kaszalocik;-)
Muzi - niezła przebitka na Twoim glukometrzechyba musi wylądować w koszu.
-
nick nieaktualny
-
aisa wrote:muzarcia wrote:Kochane moje kobietki...cukier na glukometrze Anki-kumpeli 88 a na moim 147...znakiem tego opłaca się jeść zdrowo, nie pić kawy itp.
ODETCHNĘŁAM...ale byłam wewnętrznie spokojna jakoś jak mierzyłam ten cukier jakby pewna, że jest oki...ale strach był przedtem...zdrowy ze mnie kaszalocik;-)
Muzi - niezła przebitka na Twoim glukometrzechyba musi wylądować w koszu.
w elektrośmieciach!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 09:07
aisa lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Ola_czeka wrote:Coś rzeczywiście Ovu masakrycznie chodzi. Postanowiłam już nie psioczyć na nich, bo ostatnio zdziwiłam się jak napisali mi maila, czy nadal mam problem z awatarkiem, bo widzą, że nie zmieniłam. Ale dziś to nic się nie da robić.
Najlepiej, że admin Ovu uznał, że nie powinnam przyjaźnić się z Rucią. U niej po prostu nie mam opcji "dodaj do przyjaciółek". Cóż, pewnie wiedzą lepiej...
Ola widocznie Rucia wysłała Ci wcześniej zaproszenie bo przy wysłaniu przez jedna osobę zaproszenia druga nie moze tego zrobić17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyHej Baby
Siedziałam wczoraj do 2 ale za to wstałam dopiero pół godziny temu
Muzi, cieszę się,że zanim ja tu dotarłam wyjaśniły się Twoje problemy z dzisiejszym Twoim cukrem
Ola, ależ Ci zazdroszczę, ja też chcę wrócić na budowęAhhhh
Mauysiu, mnie ostatnio coraz częściej coś kłuje , pobolewa itd, ja sobie tłumaczę (bo zwykle to trwa chwilkę) że teraz już tak będzie, bo jednak dziecko rośnie, macica się rozszerza no i w ogóle...teraz będziemy szły, że tak powiem łeb w łeb z wizytamiA tak na marginesie, to kiedy zaczęłyśmy 2 trymestr? Bo ja wciąz się zastanawiam
A 4 miesiąc też
? Ja jak posługuję tygodniami to na resztę prawie nie zwracam uwagi
Co do patelni, to już sama zauważyłam,że strasznie łatwo się rysuje - już miałam zezwać Starego , że na bank ZNÓW działał widelcem! Ale skoro mam mieć nowiutką z tefala to już się cieszę
Witam i zmykam robić nam śniadanko , będe w pobliżu of korsDodi, mauysia, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ja się witam i znikam
miłego dnia Dziewczynki i nie poddawać się szarudze im więcej się będziecie uśmiechały tym szybciej słoneczko zawita
I taka mała prośba do tych wierzących o modlitwę w intencji małej Ani z góry dziękujeKfjatus, Shagga_80, Rucia, mauysia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Ola_czeka wrote:Coś rzeczywiście Ovu masakrycznie chodzi. Postanowiłam już nie psioczyć na nich, bo ostatnio zdziwiłam się jak napisali mi maila, czy nadal mam problem z awatarkiem, bo widzą, że nie zmieniłam. Ale dziś to nic się nie da robić.
Ola widocznie Rucia wysłała Ci wcześniej zaproszenie bo przy wysłaniu przez jedna osobę zaproszenia druga nie moze tego zrobić
Fredzia mi cały czas wyskakuje, że nie ma takiej użytkowniczki. Nie ważne kogo bym wpisała -
nick nieaktualnyPrzyjmuje się, że:
- 1 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 1 do 4 tygodnia,
- 2 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 5 do 8 tygodnia,
- 3 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 9 do 13 tygodnia,
- 4 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 14 do 17 tygodnia,
- 5 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 18 do 22 tygodnia,
- 6 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 23 do 27 tygodnia,
- 7 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 28 do 31 tygodnia,
- 8 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 32 do 35 tygodnia,
- 9 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 36 do 40 tygodnia.Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Coś rzeczywiście Ovu masakrycznie chodzi. Postanowiłam już nie psioczyć na nich, bo ostatnio zdziwiłam się jak napisali mi maila, czy nadal mam problem z awatarkiem, bo widzą, że nie zmieniłam. Ale dziś to nic się nie da robić.
Ola widocznie Rucia wysłała Ci wcześniej zaproszenie bo przy wysłaniu przez jedna osobę zaproszenia druga nie moze tego zrobić
Fredzia mi cały czas wyskakuje, że nie ma takiej użytkowniczki. Nie ważne kogo bym wpisała
A klikając na Jej profil pod zdjęciem? Ja całkiem niedawno dodałam parę z Babeczek chyba -
Rucia wrote:Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Coś rzeczywiście Ovu masakrycznie chodzi. Postanowiłam już nie psioczyć na nich, bo ostatnio zdziwiłam się jak napisali mi maila, czy nadal mam problem z awatarkiem, bo widzą, że nie zmieniłam. Ale dziś to nic się nie da robić.
Fredzia mi cały czas wyskakuje, że nie ma takiej użytkowniczki. Nie ważne kogo bym wpisała
ja zawsze klikałam w Wasze nicki pod avatarkami przy wpisach i tak Was zapraszałam, ale nie wiem czy coś się nie zmieniło od tego czasu -
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Coś rzeczywiście Ovu masakrycznie chodzi. Postanowiłam już nie psioczyć na nich, bo ostatnio zdziwiłam się jak napisali mi maila, czy nadal mam problem z awatarkiem, bo widzą, że nie zmieniłam. Ale dziś to nic się nie da robić.
He he Ola, i teraz sobie szukaj zaproszenia od Ruci w gąszczu lajków w skrzynce