X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Muska Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam z Ikei taka w jakiejś promocji, zwykłą, teflonową. Gówno straszne, już rączka zaczęła latać to ją wyrzuciłam.
    Potem kupiłam tez w Ikei patelnię za 100 zł i ta jest super! Grube dno ma, porządnie zrobiona, dobrze się na niej smaży. Polecam! Co prawda tania nie była, ale myślę że na długo starczy no i dobrze się jej używa.

ps.
    Mi tez ovu zamula strasznie. czasem wyskakuje jakiś błąd, czasem wyrzuca mnie, czasem nie chce się odświeżyć :/

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Coś rzeczywiście Ovu masakrycznie chodzi. Postanowiłam już nie psioczyć na nich, bo ostatnio zdziwiłam się jak napisali mi maila, czy nadal mam problem z awatarkiem, bo widzą, że nie zmieniłam. Ale dziś to nic się nie da robić.

Najlepiej, że admin Ovu uznał, że nie powinnam przyjaźnić się z Rucią. U niej po prostu nie mam opcji "dodaj do przyjaciółek". Cóż, pewnie wiedzą lepiej...

Hahaha :D Oluś nie tylko z Toba mam problem się przyjaźnić :P Twoje poczucie humoru rozwala mnie na łopatki :P

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak czytam posty Oli czasem, to aż mi się gęba cieszy :) Cóż to za pozytywna istota, a puenty i komentarze Oli zostają w mej pamięci na długo :D ;)

Rucia, Dodi, Shagga_80, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysłałam Effci eska, że myślimy, kciukasy zaciskamy , od kfiatka specjalne uściski i od reszty też...i uciekam, uciekam, uciekam....bye bye

Kfjatus, gocha04, Dodi, Fedra, Shagga_80, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro Effcia ma badanie przed południem, teraz śmiga na ekg, dziękuje Wam za ciepłe słowa i uściski...no to lecę, pa.

Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja trzy razy próbowałam wysłać, jak zobaczyłam że nowe posty się pojawiają to znów próbowałam a tam błąd...
    I tym sposobem napisałam tylko krótkiego pościka ;)
    Spadam w miasto, dziś pooglądam 3 mieszkania. Takie znajome dziadki chcą sobie kupić mieszkanie na starość, ale że są nieźle zakręceni to trochę ich poodkręcam :)

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe czy teraz mi się uda coś napisać.

Już tyle przeczytałam, że nie pamiętam co miałam napisać.:) Na pewno do Mauysi, że szef napewno plan zaakceptuje, bo jakie będzie miał wyjście. O patelni, że mam wszystkie gary z Ikei na płytę indukcyjną i są spoko. Oj przepraszam jedną patelnie 28cm mam z Auchan, a patelnię na naleśniki z Tefala (w podarunku od mamy, trochę kosztowała, ale nie wiem ile) i też jestem zadowolona. Naleśniki zawsze robię na suchej patelni i po robocie tylko przecieram ją papierowym ręcznikiem z okruchów. Przy pierwszym użyciu przetarłam ją ręcznikiem papierowym oczywiście nasączonym oliwą i tyle.

Muzariu całe szczęście, że to ten twój glukometr się pochrzanił, bo nie potrzebne są kolejne troski. A twoje garnki są WYPASIONE i jakie ładne przy tym.:)

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • aisa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Kochane moje kobietki...cukier na glukometrze Anki-kumpeli 88 a na moim 147...znakiem tego opłaca się jeść zdrowo, nie pić kawy itp.

ODETCHNĘŁAM...ale byłam wewnętrznie spokojna jakoś jak mierzyłam ten cukier jakby pewna, że jest oki...ale strach był przedtem...zdrowy ze mnie kaszalocik;-)

Muzi - niezła przebitka na Twoim glukometrze o.O chyba musi wylądować w koszu.

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdybym ja miała takie garnki jak Muzi, to niewychodziłabym w kuchni. :P

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    muzarcia wrote:
    Kochane moje kobietki...cukier na glukometrze Anki-kumpeli 88 a na moim 147...znakiem tego opłaca się jeść zdrowo, nie pić kawy itp.

ODETCHNĘŁAM...ale byłam wewnętrznie spokojna jakoś jak mierzyłam ten cukier jakby pewna, że jest oki...ale strach był przedtem...zdrowy ze mnie kaszalocik;-)

Muzi - niezła przebitka na Twoim glukometrze o.O chyba musi wylądować w koszu.

w elektrośmieciach!:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 09:07

aisa lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Coś rzeczywiście Ovu masakrycznie chodzi. Postanowiłam już nie psioczyć na nich, bo ostatnio zdziwiłam się jak napisali mi maila, czy nadal mam problem z awatarkiem, bo widzą, że nie zmieniłam. Ale dziś to nic się nie da robić.

Najlepiej, że admin Ovu uznał, że nie powinnam przyjaźnić się z Rucią. U niej po prostu nie mam opcji "dodaj do przyjaciółek". Cóż, pewnie wiedzą lepiej...

Ola widocznie Rucia wysłała Ci wcześniej zaproszenie bo przy wysłaniu przez jedna osobę zaproszenia druga nie moze tego zrobić :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby :D
    Siedziałam wczoraj do 2 ale za to wstałam dopiero pół godziny temu :D

Muzi, cieszę się,że zanim ja tu dotarłam wyjaśniły się Twoje problemy z dzisiejszym Twoim cukrem :)

Ola, ależ Ci zazdroszczę, ja też chcę wrócić na budowę :( Ahhhh

Mauysiu, mnie ostatnio coraz częściej coś kłuje , pobolewa itd, ja sobie tłumaczę (bo zwykle to trwa chwilkę) że teraz już tak będzie, bo jednak dziecko rośnie, macica się rozszerza no i w ogóle...teraz będziemy szły, że tak powiem łeb w łeb z wizytami :D A tak na marginesie, to kiedy zaczęłyśmy 2 trymestr? Bo ja wciąz się zastanawiam :) A 4 miesiąc też :) ? Ja jak posługuję tygodniami to na resztę prawie nie zwracam uwagi :)

Co do patelni, to już sama zauważyłam,że strasznie łatwo się rysuje - już miałam zezwać Starego , że na bank ZNÓW działał widelcem! Ale skoro mam mieć nowiutką z tefala to już się cieszę :D

Witam i zmykam robić nam śniadanko , będe w pobliżu of kors :P

Dodi, mauysia, Ilona lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się witam i znikam :)
    miłego dnia Dziewczynki i nie poddawać się szarudze im więcej się będziecie uśmiechały tym szybciej słoneczko zawita :)

I taka mała prośba do tych wierzących o modlitwę w intencji małej Ani z góry dziękuje :)

Kfjatus, Shagga_80, Rucia, mauysia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Ola_czeka wrote:

Ola widocznie Rucia wysłała Ci wcześniej zaproszenie bo przy wysłaniu przez jedna osobę zaproszenia druga nie moze tego zrobić :)

Fredzia mi cały czas wyskakuje, że nie ma takiej użytkowniczki. Nie ważne kogo bym wpisała o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyjmuje się, że:
    - 1 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 1 do 4 tygodnia,
    - 2 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 5 do 8 tygodnia,
    - 3 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 9 do 13 tygodnia,
    - 4 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 14 do 17 tygodnia,
    - 5 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 18 do 22 tygodnia,
    - 6 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 23 do 27 tygodnia,
    - 7 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 28 do 31 tygodnia,
    - 8 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 32 do 35 tygodnia,
    - 9 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 36 do 40 tygodnia.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Fedra wrote:
    Ola_czeka wrote:

Fredzia mi cały czas wyskakuje, że nie ma takiej użytkowniczki. Nie ważne kogo bym wpisała o.O

A klikając na Jej profil pod zdjęciem? Ja całkiem niedawno dodałam parę z Babeczek chyba :)

• Dodi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Fedra wrote:
    Ola_czeka wrote:

ja zawsze klikałam w Wasze nicki pod avatarkami przy wpisach i tak Was zapraszałam, ale nie wiem czy coś się nie zmieniło od tego czasu ;)

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie wysłałam zaproszenie Kfajtus :)

Kfjatus lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde Shagga nie dość, że pisałyśmy to samo, w tym samy czasie to jeszcze tej samej osobie zaproszenie wysłałyśmy he he ale jaja :D

Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Ola_czeka wrote:

He he Ola, i teraz sobie szukaj zaproszenia od Ruci w gąszczu lajków w skrzynce :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 2357 2358 2359 2360 2361 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ