X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem mauysia może pozostały by po mnie pamiątki w postaci wypisów ze szpitali i dwa akty...co do tego śmieciowego to nie codziennie ale sobie pozwalałam i o dziwo wtedy ważyłam 50 kg mniej...no cóż pozostaje wierzyć, że śląskie powietrze jest ciężkostrawne i dlatego tak tyję i co rusz coś wychodzi...z paleniem też nie było jakoś tragicznie 8-10 sztuk na dobę, także spoko ale o tyle za dużo...Mauysia może jednak zakonserwowałabym się na dobre i lepiej się czuła??? Cholerka go wie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Kurde powiem Wam, że schizy ciążowe mi się zaczęły :( Co chwilę się martwię, że coś jest nie tak... Bo wczoraj dwa razy coś mnie zakłuło w brzuchu. Bo biegłam na tramwaj. Bo Leo mnie lekko sponiewierał w okolicy brzucha (np. lekko kopnął). Bo cośtam. Normalnie jutro miałabym wizytę u gina, ale odwołał swój dyżur i mam dopiero za tydzień... Pójdę tam zmartwiona na maxa, a wizytę na pewno poprzedzi kilka nieprzespanych nocy :/
    Kurczaczek, nie miałam takich schiz w pierwszej ciaży :(

Nie mam po co mierzyć temperatury "dla uspokojenia", bo zaczęłam drugi trymestr i temperatura i tak zacznie (jeśli już nie zaczęła) teraz spadać. Eeeech... Uspokoję się chyba dopiero wtedy, gdy poczuję ruchy w brzuchu...

Mayuś spokojnie. Ja w 7 miesiącu ciąży BIEGAŁAM jak wariatka, w 6 miesiącu ćwiczyłam na wfie, robiłam fikołki, przewracałam się na lodzie bo to była zima, ale przeżyłam.

Może dzidzia się rozciągnęła i coś ci przycisnęła niechcący za mocno, i stąd to ukłucie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziołszki ja spadam, bo pranie czeka...muszę z tym gnać...bo jutro znów ma padać...

• mauysia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Cześć dziołchy. Czy Libra mogłaby przestać się urlopować? Czy ona myśli, że jak zmieniła awatara to jej wszystko wolno?

A z ciekawostek - rozlałam właśnie na ziemię pełen czajnik wody, co w biurze na budowie, pełnym piachu i błota, oznacza katastrofę. Kto da więcej?

Ooo jesteś budowlańcem? Przepraszam - budowlańczynią?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie smutno tu bez Libry :(

Dodi lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

Może trzeba do niej podanie złożyć z prośbą o powrót!

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

Mayuś spokojnie. Ja w 7 miesiącu ciąży BIEGAŁAM jak wariatka, w 6 miesiącu ćwiczyłam na wfie, robiłam fikołki, przewracałam się na lodzie bo to była zima, ale przeżyłam.

Może dzidzia się rozciągnęła i coś ci przycisnęła niechcący za mocno, i stąd to ukłucie?

No wiem, to właśnie sobie powtarzam, że na pewno sobie wszystko wkręcam, ale irracjonalny strach i tak gdzieś tam jest. No nic, muszę jakoś wytrzymać jeszcze ten tydzień!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 06:30

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

Prawda, prawda... No ale co zrobić - musimy uszanować jej decyzję o urlopie i trzymajmy się tego, że wyraźnie powiedziała URLOP, a nie EXODUS!

Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Cześć dziołchy. Czy Libra mogłaby przestać się urlopować? Czy ona myśli, że jak zmieniła awatara to jej wszystko wolno?

A z ciekawostek - rozlałam właśnie na ziemię pełen czajnik wody, co w biurze na budowie, pełnym piachu i błota, oznacza katastrofę. Kto da więcej?

Nie jestem :) Ale kask mam!

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Rucia wrote:

No wiem, to właśnie sobie powtarzam, że na pewno sobie wszystko wkręcam, ale irracjonalny strach i tak gdzieś tam jest. No nic, muszę jakoś wytrzymać jeszcze ten tydzień!

Mauysia pomyśl sobie: w tej chwili takie obawy na na świecie kilka milionów kobiet. To normalne, że się boisz. Trzeba myśleć pozytywnie, żeby fasola też niepotrzebnie nie zaczęła się martwić.

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:

Nie jestem :) Ale kask mam!

Jak masz kask, to znaczy, że Jesteś tam kimś istotnym, byle komu głowy, by nie chronili kaskiem :P

Ola_czeka, Dodi, zbikowa, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Aga nie ma problemu;-) Pojutrze np? I choćby z rana;-) Możesz siedzieć cały dzień...a czym Wam się chciałam pochwalić to właśnie tym, że m. zainwestował w naczynia do gotowania dla mnie...eco-vital...luknijcie jak chcecie...Nie muszę używać płynu do zmywania i wszystko eco, na parze już gotuję...nie będę przechwalać...pomyślicie, że my zwariowaliśmy ale nie! Na głupoty się wydaje kasę a tu inwestycja w zdrówko syna i nasze...i zmywanie garów trwa kilka chwil...

http://eco-vital.pl/naczynia/

mam taka patelnie super sprawa i wczoraj np naleśniki bez tłuszczu na niej smażyłam ;)

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi i co Ty myślisz, że poszczujesz nas historią Waszego poznania, po czym jej nie opowiesz?

• Dodi Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny :)
    widzę, że ostatnimi czasy nieźle noce zarywacie, chyba, że to mnie się poprzestawiało ;)
    muzarciu ja Ci powiem z własnego doświadczenia, że zdrowe jedzenie wcale nie oznacza dobre czy korzystne :/ im "lepiej" jesz, tym gorzej organizm sobie z tym radzi he he dziwna polityka wogóle
    mauysiu a Ty się kochana nie martw bo pewnie nie ma takiej potrzeby i wszystko będzie dobrze, aczkolwiek ja mam niby początek ale też nieźle świruję więc to chyba po części naturalne :)
    Shagga a Ty już powoli zacznij się zabierać za te naleśniki bo jak wszystkie do Ciebie wpadniemy to się kochana nie ogarniesz :D
    oooo.... jakiś kawałek słońca widzę za oknem jupii :)

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co tu się dzisiaj dzieje? podejrzewam, że to problemy z ovu, bo w przeciwnym razie kilka stron byście już nasmarowały :D

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobitki!
    U mnie dalej szaruga za oknem. Gdzie Karoam i jej super fotki?
    Mauysia nie martw się. Dobrze będzie! Ale rozumiem Cię... Ja to się już martwię a nawet jeszcze nie zaszłam ;)
    Gdzie nasze kochane słoneczko? Faraon pewnie je uwięził :P

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia już pewnie na szpitalnym wyrku...

• mauysia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Effcia już pewnie na szpitalnym wyrku...

No, do jutra ma labę w szpitalu, a jutro zabieg, jeśli się nie mylę.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effciu już tak a Karoam chyba faktycznie z m do jego rodziny wybyła, bo jakiś taki plan chyba był albo Jej mama teraz przyleciała ;)
    co za gówno z tego forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was kochane w piękny dzień !!!!
    Dodi nie stresuj się !!!

Muska, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 2355 2356 2357 2358 2359 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ