X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem mauysia może pozostały by po mnie pamiątki w postaci wypisów ze szpitali i dwa akty...co do tego śmieciowego to nie codziennie ale sobie pozwalałam i o dziwo wtedy ważyłam 50 kg mniej...no cóż pozostaje wierzyć, że śląskie powietrze jest ciężkostrawne i dlatego tak tyję i co rusz coś wychodzi...z paleniem też nie było jakoś tragicznie 8-10 sztuk na dobę, także spoko ale o tyle za dużo...Mauysia może jednak zakonserwowałabym się na dobre i lepiej się czuła??? Cholerka go wie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Kurde powiem Wam, że schizy ciążowe mi się zaczęły :( Co chwilę się martwię, że coś jest nie tak... Bo wczoraj dwa razy coś mnie zakłuło w brzuchu. Bo biegłam na tramwaj. Bo Leo mnie lekko sponiewierał w okolicy brzucha (np. lekko kopnął). Bo cośtam. Normalnie jutro miałabym wizytę u gina, ale odwołał swój dyżur i mam dopiero za tydzień... Pójdę tam zmartwiona na maxa, a wizytę na pewno poprzedzi kilka nieprzespanych nocy :/
    Kurczaczek, nie miałam takich schiz w pierwszej ciaży :(

Nie mam po co mierzyć temperatury "dla uspokojenia", bo zaczęłam drugi trymestr i temperatura i tak zacznie (jeśli już nie zaczęła) teraz spadać. Eeeech... Uspokoję się chyba dopiero wtedy, gdy poczuję ruchy w brzuchu...

Mayuś spokojnie. Ja w 7 miesiącu ciąży BIEGAŁAM jak wariatka, w 6 miesiącu ćwiczyłam na wfie, robiłam fikołki, przewracałam się na lodzie bo to była zima, ale przeżyłam.

Może dzidzia się rozciągnęła i coś ci przycisnęła niechcący za mocno, i stąd to ukłucie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziołszki ja spadam, bo pranie czeka...muszę z tym gnać...bo jutro znów ma padać...

• mauysia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Cześć dziołchy. Czy Libra mogłaby przestać się urlopować? Czy ona myśli, że jak zmieniła awatara to jej wszystko wolno?

A z ciekawostek - rozlałam właśnie na ziemię pełen czajnik wody, co w biurze na budowie, pełnym piachu i błota, oznacza katastrofę. Kto da więcej?

Ooo jesteś budowlańcem? Przepraszam - budowlańczynią?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie smutno tu bez Libry :(

Dodi lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

Może trzeba do niej podanie złożyć z prośbą o powrót!

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

Mayuś spokojnie. Ja w 7 miesiącu ciąży BIEGAŁAM jak wariatka, w 6 miesiącu ćwiczyłam na wfie, robiłam fikołki, przewracałam się na lodzie bo to była zima, ale przeżyłam.

Może dzidzia się rozciągnęła i coś ci przycisnęła niechcący za mocno, i stąd to ukłucie?

No wiem, to właśnie sobie powtarzam, że na pewno sobie wszystko wkręcam, ale irracjonalny strach i tak gdzieś tam jest. No nic, muszę jakoś wytrzymać jeszcze ten tydzień!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 06:30

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

Prawda, prawda... No ale co zrobić - musimy uszanować jej decyzję o urlopie i trzymajmy się tego, że wyraźnie powiedziała URLOP, a nie EXODUS!

Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Cześć dziołchy. Czy Libra mogłaby przestać się urlopować? Czy ona myśli, że jak zmieniła awatara to jej wszystko wolno?

A z ciekawostek - rozlałam właśnie na ziemię pełen czajnik wody, co w biurze na budowie, pełnym piachu i błota, oznacza katastrofę. Kto da więcej?

Nie jestem :) Ale kask mam!

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Rucia wrote:

No wiem, to właśnie sobie powtarzam, że na pewno sobie wszystko wkręcam, ale irracjonalny strach i tak gdzieś tam jest. No nic, muszę jakoś wytrzymać jeszcze ten tydzień!

Mauysia pomyśl sobie: w tej chwili takie obawy na na świecie kilka milionów kobiet. To normalne, że się boisz. Trzeba myśleć pozytywnie, żeby fasola też niepotrzebnie nie zaczęła się martwić.

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:

Nie jestem :) Ale kask mam!

Jak masz kask, to znaczy, że Jesteś tam kimś istotnym, byle komu głowy, by nie chronili kaskiem :P

Ola_czeka, Dodi, zbikowa, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Aga nie ma problemu;-) Pojutrze np? I choćby z rana;-) Możesz siedzieć cały dzień...a czym Wam się chciałam pochwalić to właśnie tym, że m. zainwestował w naczynia do gotowania dla mnie...eco-vital...luknijcie jak chcecie...Nie muszę używać płynu do zmywania i wszystko eco, na parze już gotuję...nie będę przechwalać...pomyślicie, że my zwariowaliśmy ale nie! Na głupoty się wydaje kasę a tu inwestycja w zdrówko syna i nasze...i zmywanie garów trwa kilka chwil...

http://eco-vital.pl/naczynia/

mam taka patelnie super sprawa i wczoraj np naleśniki bez tłuszczu na niej smażyłam ;)

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi i co Ty myślisz, że poszczujesz nas historią Waszego poznania, po czym jej nie opowiesz?

• Dodi Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny :)
    widzę, że ostatnimi czasy nieźle noce zarywacie, chyba, że to mnie się poprzestawiało ;)
    muzarciu ja Ci powiem z własnego doświadczenia, że zdrowe jedzenie wcale nie oznacza dobre czy korzystne :/ im "lepiej" jesz, tym gorzej organizm sobie z tym radzi he he dziwna polityka wogóle
    mauysiu a Ty się kochana nie martw bo pewnie nie ma takiej potrzeby i wszystko będzie dobrze, aczkolwiek ja mam niby początek ale też nieźle świruję więc to chyba po części naturalne :)
    Shagga a Ty już powoli zacznij się zabierać za te naleśniki bo jak wszystkie do Ciebie wpadniemy to się kochana nie ogarniesz :D
    oooo.... jakiś kawałek słońca widzę za oknem jupii :)

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co tu się dzisiaj dzieje? podejrzewam, że to problemy z ovu, bo w przeciwnym razie kilka stron byście już nasmarowały :D

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobitki!
    U mnie dalej szaruga za oknem. Gdzie Karoam i jej super fotki?
    Mauysia nie martw się. Dobrze będzie! Ale rozumiem Cię... Ja to się już martwię a nawet jeszcze nie zaszłam ;)
    Gdzie nasze kochane słoneczko? Faraon pewnie je uwięził :P

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia już pewnie na szpitalnym wyrku...

• mauysia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Effcia już pewnie na szpitalnym wyrku...

No, do jutra ma labę w szpitalu, a jutro zabieg, jeśli się nie mylę.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effciu już tak a Karoam chyba faktycznie z m do jego rodziny wybyła, bo jakiś taki plan chyba był albo Jej mama teraz przyleciała ;)
    co za gówno z tego forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was kochane w piękny dzień !!!!
    Dodi nie stresuj się !!!

Muska, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 2355 2356 2357 2358 2359 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ