plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMuzi, wysyłam adres - wyszperałam na necie regulamin do maja mam czas
Wysyłam adres...a jakbyś tak miła była i wysłała jakoś szybko, to w przyszłym tygodniu jedziemy do łodzi to tam na bank jest Kaufland , plis, plis, plis
muzarcia lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Muzi, wysyłam adres - wyszperałam na necie regulamin do maja mam czas
Wysyłam adres...a jakbyś tak miła była i wysłała jakoś szybko, to w przyszłym tygodniu jedziemy do łodzi to tam na bank jest Kaufland , plis, plis, plis
apetyt rośnie w miarę jedzenia, Shagga chce mieć patelnię dla każdego członka rodzinyShagga_80, Ola_czeka, Dodi, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tam nie wiem ale metoda poznania dość niekonwencjonalna była i w ogóle nasza historia jest w każdym chyba calu zaskakująca, to możemy wyglądać i na surowych i na lekko podgotowanych i w ogóle;-)he he Nasza historia nadaje się na kniżkę
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Shagga nawet mi się dziś naklejka przykleiła dzisiaj...kurde tylko gdzie się przykleiła...robię porządki od rana jutro, to się znajdą...i jak pójdę na pocztę blondi tabsy wysłać, to wrzucę naklejki;-)
Jak dostanę, wybiorę się gdzieś, gdzie jest Kaufland, zakupię TO ZAPRASZAM NA NALEŚNIKI - nalesniki dla wszystkichDodi, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny