Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarcia miło mi Cię poznać!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 21:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urzekła Cie moja historia ??? :D

Kfjatus lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie doczekam reszty:( Muszę iść

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    W Kauflandzie są patelnie do naleśników dawaj adres wysyłam naklejki i masz z tefala za pół ceny, tj 34 zł...taką typowo płaską niską i lekką;-)

naklejki? rozwiń myśl, bo rozkojarzona gadaniem z Kuzynką na gmailu, oglądaniem bajek z Młodym i rysowanie (i tępa Baba jak ja) nie załapałam.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Urzekła Cie moja historia ??? :D

To było jak hiczkok, tylko były lepsze zwroty akcji.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Shagga mądre posunięcie w końcu dla trzech facetów będziesz gotować niedługo :-) .Na dwie patelnie będziesz dawać jak przyjdą głodni :-P

Ejjj, śmiej się, ale w sobotę robiłam placka po węgiersku i smażyłam na 3 jednocześnie - dla Starego na wypasionej, sobie i Młodemu na Ikeowskich :P

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    muzarcia wrote:
    W Kauflandzie są patelnie do naleśników dawaj adres wysyłam naklejki i masz z tefala za pół ceny, tj 34 zł...taką typowo płaską niską i lekką;-)

naklejki? rozwiń myśl, bo rozkojarzona gadaniem z Kuzynką na gmailu, oglądaniem bajek z Młodym i rysowanie (i tępa Baba jak ja) nie załapałam.

Od razu widać, kto nie chadza do dyskontów i nie wie, że można zbierać naklejki na garnki. My tak nawigację uzbieraliśmy!

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Nie doczekam reszty:( Muszę iść

Ić...ja jakoś położę tego Małego Gnojka (który przeszkadza mi dziś masakrycznie) i pewnie znów pójdę grubo po północy spać.

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez śmiechu - samo życie :-) A w Kauflandzie jest taki program lojalnoscowy. Zbierasz naklejki i garnek, patelnie dostajesz .

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:
    muzarcia wrote:

Od razu widać, kto nie chadza do dyskontów i nie wie, że można zbierać naklejki na garnki. My tak nawigację uzbieraliśmy!

Może dlatego , że u nas "na wsi" nie ma Kauflanda :(

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w tesco nie zbierała naklejek?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie, my na dwie rzeczy uzbieraliśmy albo trzy...nie wiem do kiedy ta promocja ale wsjo się rozeszło tylko parowary czy szybkowary zostały i właśnie patelnie do naleśników...normalna cena ponad 70 zł chyba a byłaby za pół ceny w Kauflandzie....więc mogę wysłać naklejki a Ty sobie kupisz ale nie wiem czy nie skończyła się promocja albo wyczerpały się zapasy...i proszę mi tu pisać o potrzebach zakupowych może znajdą się rabaty, zniżki i inne;-)

Kfjatus, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga musisz się do miasta wybrać i do Kauflandu koniecznie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 21:11

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcę te naklejki Muuuuuuuzi! :D

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na co Muzi masz jeszcze rabaty ? :-P

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi, Wilhelm jak się patrzy, nawet zarost ma odpowiedni! Czy on jest surowy? Wygląda na surowego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę po ciacho...m. chrapie, eseiksu pewnie nie będzie...niech śpi a jutro zadziałamy z rana, bo temperatura spada...może metformax spowoduje owulkę i jednak coś się wykres poprawi...albo i nie ale nie zaszkodzi się pomiziać;-)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wpadłam bo coś znalazłam Sylwia to dopiero wykres !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    https://ovufriend.pl/wykres,ef2c9a157ae39d06c5b897a3154d3ec3.html tu dopiero można Depresji dostać :-/

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co TY ...Inną fotkę musiałabym dać, 54 mu stuknie teraz, to wiesz wygląda jak wygląda...nie oszczędza się i kocha pracować co widać po nim...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Surowy, heheh?
    Olaaaa -muszę wreszcie spytać, co Ty palisz ?????????

Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 2352 2353 2354 2355 2356 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ