plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:W Kauflandzie są patelnie do naleśników dawaj adres wysyłam naklejki i masz z tefala za pół ceny, tj 34 zł...taką typowo płaską niską i lekką
naklejki? rozwiń myśl, bo rozkojarzona gadaniem z Kuzynką na gmailu, oglądaniem bajek z Młodym i rysowanie (i tępa Baba jak ja) nie załapałam. -
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Shagga mądre posunięcie w końcu dla trzech facetów będziesz gotować niedługo
.Na dwie patelnie będziesz dawać jak przyjdą głodni
Ejjj, śmiej się, ale w sobotę robiłam placka po węgiersku i smażyłam na 3 jednocześnie - dla Starego na wypasionej, sobie i Młodemu na IkeowskichKfjatus lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:muzarcia wrote:W Kauflandzie są patelnie do naleśników dawaj adres wysyłam naklejki i masz z tefala za pół ceny, tj 34 zł...taką typowo płaską niską i lekką
naklejki? rozwiń myśl, bo rozkojarzona gadaniem z Kuzynką na gmailu, oglądaniem bajek z Młodym i rysowanie (i tępa Baba jak ja) nie załapałam.
Od razu widać, kto nie chadza do dyskontów i nie wie, że można zbierać naklejki na garnki. My tak nawigację uzbieraliśmy!Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga_80 wrote:muzarcia wrote:W Kauflandzie są patelnie do naleśników dawaj adres wysyłam naklejki i masz z tefala za pół ceny, tj 34 zł...taką typowo płaską niską i lekką
naklejki? rozwiń myśl, bo rozkojarzona gadaniem z Kuzynką na gmailu, oglądaniem bajek z Młodym i rysowanie (i tępa Baba jak ja) nie załapałam.
Od razu widać, kto nie chadza do dyskontów i nie wie, że można zbierać naklejki na garnki. My tak nawigację uzbieraliśmy!
Może dlatego , że u nas "na wsi" nie ma Kauflanda -
nick nieaktualnyWłaśnie, my na dwie rzeczy uzbieraliśmy albo trzy...nie wiem do kiedy ta promocja ale wsjo się rozeszło tylko parowary czy szybkowary zostały i właśnie patelnie do naleśników...normalna cena ponad 70 zł chyba a byłaby za pół ceny w Kauflandzie....więc mogę wysłać naklejki a Ty sobie kupisz ale nie wiem czy nie skończyła się promocja albo wyczerpały się zapasy...i proszę mi tu pisać o potrzebach zakupowych może znajdą się rabaty, zniżki i inne;-)
Kfjatus, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny