plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOlu, siostro w obłędzie po 1 ja jestem calutki czas w pobliżu, ale jako,że staram się jednak cosik zarobić to częściej jestem na autocadzie ni na ovu...wybacz, wychodzi na to, że i ja O ZGROZO mam życie poza ovu, hehehe, po 2 to Pink (jak słusznie przypomniała Kajusia) to mój ostatnio ukochany kawałek (a najbardziej lubię oglądać Ich jak śpiewają , nie tylko słuchać) i nie wiem nawet czy to stary numer czy nie, bo ja w domu oglądam TV tylko na kanale Disney Junior ale tam nie grają tego
, radio sporadycznie jest włączone - głównie przez Starego...
I na koniec, mój Stary też na bank nie należy do tego samego gatunku co Muzi Mąż...chociaż nie powiem, dostałam ostatnio UWAGA! 2 patelnie...w sumie za 25 zł (bez grosza) za dwie z Ikei -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Kfjatus wrote:Shagga liczy się podarek sam w sobie, a nie jego cena, chodzi o radość z otrzymania, bez względu na jakość i wartość
Nie mów tego mojemu Staremu
Ja się właśnie obawiam, że on tak myślał kupując Ci te patelnie zamiast garnków za kilka tysięcy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Shagga_80 wrote:Kfjatus wrote:Shagga liczy się podarek sam w sobie, a nie jego cena, chodzi o radość z otrzymania, bez względu na jakość i wartość
Ja się właśnie obawiam, że on tak myślał kupując Ci te patelnie zamiast garnków za kilka tysięcy
Hehehe, a poważnie to szukaliśmy patelni do naleśników, bo mamy w domu dużą i ciężką (wypasioną) ale ni hu hu do naleśników nie nadaje się...przewracając naleśniki nabawiłabym się bicepsów jak nie wiem...i znaleźliśmy patelnię typowo do naleśników...ale obok stał komplet 2 w tej samej cenie i nie typowo do nalesników...więc mój zmysł oszczędzania podpowiedział - BARDZIEJ SIĘ OPŁACA!I taka mało ciekawa jest ta historia
Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Kfjatus wrote:Shagga_80 wrote:Kfjatus wrote:Shagga liczy się podarek sam w sobie, a nie jego cena, chodzi o radość z otrzymania, bez względu na jakość i wartość
Ja się właśnie obawiam, że on tak myślał kupując Ci te patelnie zamiast garnków za kilka tysięcy
Hehehe, a poważnie to szukaliśmy patelni do naleśników, bo mamy w domu dużą i ciężką (wypasioną) ale ni hu hu do naleśników nie nadaje się...przewracając naleśniki nabawiłabym się bicepsów jak nie wiem...i znaleźliśmy patelnię typowo do naleśników...ale obok stał komplet 2 w tej samej cenie i nie typowo do nalesników...więc mój zmysł oszczędzania podpowiedział - BARDZIEJ SIĘ OPŁACA!I taka mało ciekawa jest ta historia
To bardzo ciekawa historia. -
nick nieaktualny