X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Muzi, kiedy Ty się zabrałaś za dzieci że już masz takiego kawalera na garnuszku za kupę siana? ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu, siostro w obłędzie po 1 ja jestem calutki czas w pobliżu, ale jako,że staram się jednak cosik zarobić to częściej jestem na autocadzie ni na ovu...wybacz, wychodzi na to, że i ja O ZGROZO mam życie poza ovu, hehehe, po 2 to Pink (jak słusznie przypomniała Kajusia) to mój ostatnio ukochany kawałek (a najbardziej lubię oglądać Ich jak śpiewają , nie tylko słuchać) i nie wiem nawet czy to stary numer czy nie, bo ja w domu oglądam TV tylko na kanale Disney Junior ale tam nie grają tego :/, radio sporadycznie jest włączone - głównie przez Starego...

I na koniec, mój Stary też na bank nie należy do tego samego gatunku co Muzi Mąż...chociaż nie powiem, dostałam ostatnio UWAGA! 2 patelnie...w sumie za 25 zł (bez grosza) za dwie z Ikei :P

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi, no całej Cię nie widać ale na żadnym ze zdjęć nie widać, żebyś ważyła tyle, co twierdzisz.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, a więc jednak, rozdzielono nas w łonie.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    132 kiloski;-)Wrzucić całe...massakra....chcesz to masz;-)robi się;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 20:51

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga liczy się podarek sam w sobie, a nie jego cena, chodzi o radość z otrzymania, bez względu na jakość i wartość :-P

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawaj bo idę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Shagga liczy się podarek sam w sobie, a nie jego cena, chodzi o radość z otrzymania, bez względu na jakość i wartość :-P

Nie mów tego mojemu Staremu :P

Dodi, Ola_czeka, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    184eb.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dać większe?

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Kfjatus wrote:

Ja się właśnie obawiam, że on tak myślał kupując Ci te patelnie zamiast garnków za kilka tysięcy :-) :-)

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Jak dać większe?

W tym Image wybiera się jaki się chce rozmiar mieć

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj większe muszę iść spać

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I Wilhelma prosimy!

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętasz szczegóły, imię mojego m?
    Cierpliwości, dobra, bo bank fotek pełen.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Kfjatus wrote:

Ja się właśnie obawiam, że on tak myślał kupując Ci te patelnie zamiast garnków za kilka tysięcy :-) :-)

Hehehe, a poważnie to szukaliśmy patelni do naleśników, bo mamy w domu dużą i ciężką (wypasioną) ale ni hu hu do naleśników nie nadaje się...przewracając naleśniki nabawiłabym się bicepsów jak nie wiem...i znaleźliśmy patelnię typowo do naleśników...ale obok stał komplet 2 w tej samej cenie i nie typowo do nalesników...więc mój zmysł oszczędzania podpowiedział - BARDZIEJ SIĘ OPŁACA! :) I taka mało ciekawa jest ta historia ;)

Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obraz327q.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Kfjatus wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Kfjatus wrote:

Hehehe, a poważnie to szukaliśmy patelni do naleśników, bo mamy w domu dużą i ciężką (wypasioną) ale ni hu hu do naleśników nie nadaje się...przewracając naleśniki nabawiłabym się bicepsów jak nie wiem...i znaleźliśmy patelnię typowo do naleśników...ale obok stał komplet 2 w tej samej cenie i nie typowo do nalesników...więc mój zmysł oszczędzania podpowiedział - BARDZIEJ SIĘ OPŁACA! :) I taka mało ciekawa jest ta historia ;)

To bardzo ciekawa historia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Kauflandzie są patelnie do naleśników dawaj adres wysyłam naklejki i masz z tefala za pół ceny, tj 34 zł...taką typowo płaską niską i lekką;-)

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga mądre posunięcie w końcu dla trzech facetów będziesz gotować niedługo :-) .Na dwie patelnie będziesz dawać jak przyjdą głodni :-P

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 2351 2352 2353 2354 2355 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ