X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Muzi, kiedy Ty się zabrałaś za dzieci że już masz takiego kawalera na garnuszku za kupę siana? ;)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu, siostro w obłędzie po 1 ja jestem calutki czas w pobliżu, ale jako,że staram się jednak cosik zarobić to częściej jestem na autocadzie ni na ovu...wybacz, wychodzi na to, że i ja O ZGROZO mam życie poza ovu, hehehe, po 2 to Pink (jak słusznie przypomniała Kajusia) to mój ostatnio ukochany kawałek (a najbardziej lubię oglądać Ich jak śpiewają , nie tylko słuchać) i nie wiem nawet czy to stary numer czy nie, bo ja w domu oglądam TV tylko na kanale Disney Junior ale tam nie grają tego :/, radio sporadycznie jest włączone - głównie przez Starego...

I na koniec, mój Stary też na bank nie należy do tego samego gatunku co Muzi Mąż...chociaż nie powiem, dostałam ostatnio UWAGA! 2 patelnie...w sumie za 25 zł (bez grosza) za dwie z Ikei :P

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi, no całej Cię nie widać ale na żadnym ze zdjęć nie widać, żebyś ważyła tyle, co twierdzisz.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, a więc jednak, rozdzielono nas w łonie.

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    132 kiloski;-)Wrzucić całe...massakra....chcesz to masz;-)robi się;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 20:51

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga liczy się podarek sam w sobie, a nie jego cena, chodzi o radość z otrzymania, bez względu na jakość i wartość :-P

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawaj bo idę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Shagga liczy się podarek sam w sobie, a nie jego cena, chodzi o radość z otrzymania, bez względu na jakość i wartość :-P

Nie mów tego mojemu Staremu :P

Dodi, Ola_czeka, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    184eb.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dać większe?

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Kfjatus wrote:

Ja się właśnie obawiam, że on tak myślał kupując Ci te patelnie zamiast garnków za kilka tysięcy :-) :-)

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Jak dać większe?

W tym Image wybiera się jaki się chce rozmiar mieć

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj większe muszę iść spać

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I Wilhelma prosimy!

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętasz szczegóły, imię mojego m?
    Cierpliwości, dobra, bo bank fotek pełen.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Kfjatus wrote:

Ja się właśnie obawiam, że on tak myślał kupując Ci te patelnie zamiast garnków za kilka tysięcy :-) :-)

Hehehe, a poważnie to szukaliśmy patelni do naleśników, bo mamy w domu dużą i ciężką (wypasioną) ale ni hu hu do naleśników nie nadaje się...przewracając naleśniki nabawiłabym się bicepsów jak nie wiem...i znaleźliśmy patelnię typowo do naleśników...ale obok stał komplet 2 w tej samej cenie i nie typowo do nalesników...więc mój zmysł oszczędzania podpowiedział - BARDZIEJ SIĘ OPŁACA! :) I taka mało ciekawa jest ta historia ;)

Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obraz327q.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Kfjatus wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Kfjatus wrote:

Hehehe, a poważnie to szukaliśmy patelni do naleśników, bo mamy w domu dużą i ciężką (wypasioną) ale ni hu hu do naleśników nie nadaje się...przewracając naleśniki nabawiłabym się bicepsów jak nie wiem...i znaleźliśmy patelnię typowo do naleśników...ale obok stał komplet 2 w tej samej cenie i nie typowo do nalesników...więc mój zmysł oszczędzania podpowiedział - BARDZIEJ SIĘ OPŁACA! :) I taka mało ciekawa jest ta historia ;)

To bardzo ciekawa historia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Kauflandzie są patelnie do naleśników dawaj adres wysyłam naklejki i masz z tefala za pół ceny, tj 34 zł...taką typowo płaską niską i lekką;-)

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga mądre posunięcie w końcu dla trzech facetów będziesz gotować niedługo :-) .Na dwie patelnie będziesz dawać jak przyjdą głodni :-P

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 2351 2352 2353 2354 2355 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ