plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilona wrote:Ale laska z Ciebie Olu
Masz kręcone włosy??? Zawsze chciałam mieć takie fale
Piękne widoki, gdzie to?? W UK gdzieś??
Cześć Kfiatuszku i Schaggus
Tak, mam kręcone. Jak zapłacę fryzjerce za headlinesy.
Jedno zdjęcie w Szkocji, drugie w Walii:)
Szkoda, że mój mąż nie czyta forum... Tyle komplementów, że musiałby uwierzyć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 19:37
Ilona, Kfjatus, Shagga_80, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:ohhh kolacja zrobiona Pizza zostało mi 2 duże okrągłe jak ja cos robię to jak dla wojska
nie umiem mniej ehhhh mam to po mamie :-0
Ale mi teraz slinka lecipizzę to bym mogła jeść na śniadanie, obiad, kolacje
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyShagga na parze wszystko jest takie w innym smaku...i witaminy zostają...a jak gotowałam zupę grzybową z podgrzybków, wyżej marchewkę, seler, por i pietruchę a na samej górze ziemniaki to wszystko miało swój smak, nic nie przyszło zapachem grzybów...jestem w szoku...
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Ilona wrote:Ale laska z Ciebie Olu
Masz kręcone włosy??? Zawsze chciałam mieć takie fale
Piękne widoki, gdzie to?? W UK gdzieś??
Cześć Kfiatuszku i Schaggus
Tak, mam kręcone. Jak zapłacę fryzjerce za headlinesy.
Jedno zdjęcie w Szkocji, drugie w Walii:)
Szkoda, że mój mąż nie czyta forum... Tyle komplementów, że musiałby uwierzyć...
To tak jak ja, jak nakręce na walki to mamMoje skarby Wiki i Marcel
-
Ilona wrote:Kaja wrote:ohhh kolacja zrobiona Pizza zostało mi 2 duże okrągłe jak ja cos robię to jak dla wojska
nie umiem mniej ehhhh mam to po mamie :-0
Ale mi teraz slinka lecipizzę to bym mogła jeść na śniadanie, obiad, kolacje
spoko mogę ci podrzucić zostały mi 2 bo zrobiłam aż 4 z tego przepisu dobrze ,że brat przyjechał to pomógłIlona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:skladam oficjalne zazalenie, poniewaz chyba jako jedyna juz nie widzialam Oli.
chlip.
Zbikowa już Ci kilka razy miałam pisać "Też tak mam" (m.in. w kwestii, że lubimy blondynów, więc prowadzamy się z brunetami), że Tobie też wyślę. Maila proszę.Ilona, zbikowa, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja też bym zjadła pizzę , Twoją pizzę....Aga a może my ugotujemy pizzę hehe?
Ilona Nas to wyszło ok.4 tys. Uwierzcie mi, że byłam w szoku i to nie piszę, żeby się pochwalić, że mam kupę szmalu, bo mamy słabą sytuację finansową ale mój Wili dorabiał popołudniami i chyba część kasy chomikował...muszę napisać, że on jest kochany i wspaniały i jak trzeba, to staje na wysokości zadania...chyba mnie nie zdradza, co?
No niby 25 lat gwarancji...mój młody będzie miał 37 lat hehe...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 19:51
Ilona, AGA 30, Kaja, Shagga_80, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Kaja też bym zjadła pizzę , Twoją pizzę....Aga a może my ugotujemy pizzę hehe?
Ilona Nas to wyszło ok.4 tys. Uwierzcie mi, że byłam w szoku i to nie piszę, żeby się pochwalić, że mam kupę szmalu, bo mamy słabą sytuację finansową ale mój Wili dorabiał popołudniami i chyba część kasy chomikował...muszę napisać, że on jest kochany i wspaniały i jak trzeba, to staje na wysokości zadania...chyba mnie nie zdradza, co?
No niby 25 lat gwarancji...mój młody będzie miał 37 lat hehe...
noooo takie garnki to jedzenie bedzie jak ta lalaAGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Aga zerknij ile u mnie leciało i na wcześniejszy wykres, bo tam chyba już dwa dni plamienia było...10 dni z plamieniami...
No tylko ja ostatnio @ krótsze miałam ale mam nadzieję że do jutra się wykapie bo na basenik mój kręgosłup chcę jechać dopiescić!!! -
Widzę, że Karoam faktycznie przegina, biorę się za to.
KAROAM JAK TOBIE SIĘ WYDAJE, ŻE MOŻESZ NIE PRZYCHODZIĆ SOBIE NA FORUM I MIEĆ ŻYCIE PRYWATNE TO SIĘ GRUUUUUUBO MYLISZ!!!Kaja, zbikowa, AGA 30, Kfjatus, Shagga_80, Dodi, mauysia, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też spadam kobitki moje!!!!
Ach wczoraj się zapisałam na forum dla osób z dyskopatią !!!
Powiem wam jak ja kocham to nasze forum!!!!
Tam to nie pogada się !!! A posty piszą a raczej nie posty tylko książki piszą tam tyle czytania że szok i mało ludzi !!!!
Pewnie dlatego że mieszane tamto forum a my tu same baby to o wszystkim popisać możemy nie tylko o problemach zdrowotnych he he:-)
A teraz to zmykam aaaaa robić bo jakaś senna cały dzień jestem dziś pewnie ta pogoda!!!!
Kłaniam się nisko pod same piz,,,,,sko !!!!!
Dobranoc!!!!zbikowa, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny