plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodi wrote:Kaja mniammm... jak ja dawno gołąbków nie jadłam
sama nie robię a mama też coś ostatnio nie robiła chyba
To powiedz: Mamusiu mam na gołąbki ochotę !
A mama dla tych Twoich bliźniaków wszystko zrobi! I będziesz się zajadała cały w weekend gołąbkami
Dodi lubi tę wiadomość
-
Hej Kobitki
No dopiero usiadlam, ja sie tak zastanawiam ostatnio czy doba nie mogłaby trwać chociaż ze 4 godz dłużej, normalnie nie ogarniam ostatnio. Wam tez tak szybko czas leci???
Ola no ja nie zdążyłam zobaczyć Twojej fotki bo juz jej nie ma ;(
Rucia Gratulacje, ale masz zdolna corcie
Mauysiu no piękny kawaler z Twojego synka, mojego brata dzieci tez takie blondaski
Blondi super masz rodzinke
Napiszcie co sie jeszcze ciekawego dzisiaj wydarzyło??? Nie dałam rady wszystkiego doczytac.Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:AGA 30 wrote:Hej laseczki mam luz na dziś w końcu !!!Miałam gości potem akwarium czyściłam!!
Teraz juz po kąpieli nóżki wymolestowałam depilatorem maseczkę sobie nałożyłam i luzik!!!
Aga to Ty taka śliczna do nas przyszlas
Śliczna i gładziutka he he!!!
A smaki na małe co nieco mam a chłopa nie ma
No cóż do czwartku poczekać trzeba:-(Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Kfjatus wrote:AGA 30 wrote:Hej laseczki mam luz na dziś w końcu !!!Miałam gości potem akwarium czyściłam!!
Teraz juz po kąpieli nóżki wymolestowałam depilatorem maseczkę sobie nałożyłam i luzik!!!
No cóż do czwartku poczekać trzeba:-(
Musisz być cierpliwaAGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:AGA 30 wrote:Kfjatus wrote:AGA 30 wrote:Hej laseczki mam luz na dziś w końcu !!!Miałam gości potem akwarium czyściłam!!
No cóż do czwartku poczekać trzeba:-(
Musisz być cierpliwa
NO musze musze niestety cierpliwa!! Jeszcze dwa dni szybko minie!!! -
nick nieaktualnyUpiekłam ciacho z ananasem i brzoskwiniami...macie ochotę? Dziewczyny aktualizujcie w stopce wykresy, bo często widać jedną kropkę
Aga jak na tabsach? Ciśnienie jak? Kontroluj bo tabsy podnoszą ciśnienie;-)
Co do ciacha to upiekłam je w garnku, tzn, w naczyniu ecovital...postawiłam na gazie jakbym zupę gotowała i za 25 minut ciacho gotowe było...Aga także telefon: muzi jesteś w domu, to wpadam na kawę a ja ciacho na palnik do gara i będziemy się obżeraćWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 18:42
Ilona, Kfjatus, AGA 30, Shagga_80, Dodi, Rucia, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny