plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Dziewczyny a wiecie jak było w moim obecnym cyklu z bólami owulacyjnymi? Nie było żadnych! ZERO ZERO !Dlatego upierałam się, że cykl idzie na straty, bo nic a nic mnie nie kuło. Zazwyczaj odzywa się prawy jajnik, lewy prawie nigdy, nawet w moich komentarzach o tym wspominałam. Więc ból według mnie nie jest wyznacznikiem owulacji.
Hej Laseczki!!!
U mnie jest tak samo jak u Rutki- w tym cyklu nie miałam żadnych,ale to żadnych objawów-typu ból jajnika!!!Nigdy nie miałam, dopóki nie zaczełam się bardziej przyglądać swojemu cyklowi. Więc dopiero od lata zeszłego roku zaobserwowałam, że kuje mnie jajnik i zazwyczaj prawy!!!!Rozmawiałam nawet o tym z moją ginką we wrześniu. A lewy kuł mnie od Święta!!!!może ze dwa razy przez te 16 cykli,ale w tym cyklu na 100% żaden się nie odzywał!!!!
A tak w ogóle to u mnie już ok.Biegunka poszła sobie i bóle podbrzusza też. Dziś troszkę boli mnie głowa ;(
Do ginki zadzwonie w czwartek i umówię się na po 20-tym kwietnia.
miłego popołudnia życzę wszystkimRucia, Dodi, Fedra, Ilona, Shagga_80, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
a i jeszcze jedno...Dopiero co mi się zagoiła opryszczka, która była pierwszym objawem ciąży, a tu dzis sie obudziłam i znowu małpa się pojawia ;( .z synkiem mialam przez pierwsze miesiace chyba ze 4 razy opryszczke-tyle co zdązyla się zagoić i nowa się pojawiała. Tak samo mi się zaczyna ta ciąża
-
nick nieaktualny
-
Kopciuszku dobrze, że już biegunka przeszła, bo to niby nic takiego, ale odwodnić się można to samo i przy wymiotach (mam tu na myśli biedulkę Ami).
Mnie w tym cyklu też jajniory nie doskwierają, ale za to czuję jakbym miała jakieś zakwasy czy ponaciągane ścięgna, strasznie mnie ciągnie przy schylaniu się w odcinku lędźwiowym. I tak jakby piecze mnie staw biodrowy.kopciuszek126 lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Ruciu ja to znowu pomyliłam dziś 9 z 10 i dlatego myślałam, że to dzisiaj Ami ma tą wizytę
och... to chyba wszystko przez to, że tak czekam na Matkę Boską pieniężną m he he a to dopiero jutro
mala29, kiti, plemniczko - dziękujęzobaczymy czy te dwa pęcherzyki już zostaną na pozostałe miesiace
Rucia ale ta Twoja Kinia to zdolniachapogratuluj córce od cioci Dorci
Tak muzi to przejściowe kłopoty - niedługo wszystko minie ;*
to tak na chwilkę bo idę kończyć obiad, tzn. to co mogę bo znowu brakło mi gazu w butli i muszę na m czekać wrrr...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 16:00
Rucia, Blondi22 lubią tę wiadomość