X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja uciekam:)
    na forum będę pewnie dopiero w piątek,chyba że w czwartek wieczorem wlecę na chwilę także trzymajcie się ciepło :)

pogratuluj córce ode mnie Rutka :)

Rucia, AGA 30 lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Rucia wrote:
    Kfjatus wrote:
    Genialnie Ruciu! ;)
    To po mamie taka mądra :P

O masz :P no nie wiem :P

A te bliźniaki z brzuszka jaaaakie będą mądre :P!

A kysz z bliźniakami :D

Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia sloneczko ja bym tam mogła mieć dwójkę a jak szaleć to szaleć ;-) :-):-):-):-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia córka po rodzicach mądra :-):-):-):-) gratulacjone

Rucia lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaju gdybym nie miała już dziecka, to też bym chyba wolała bliźniaki :P Ale mój M. stwierdził, że 3 etatu już nie da rady pociągnać ;)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia no to jest tak u nas jak sam nie zarobisz to od państwa możesz fige dostać ale masz pracowitego męża :-)1:-):-):-):-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, moja dzisiejsza bytność tu dobiega końca, dlatego żegnam się z Wami, życząc przyjemnego i w miarę ciepłego popołudnia.

Pa :)

Kfjatus, Muska, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohhh moja imienniczka kajka25 ma zielone ahhh fakt nie znam ale fajowo imienniczka :-):-):-):-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga drepcze :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja może teraz kolej na kobiety, których imię na K się zaczyna - to też się załapię :P.

Kaja, Shagga_80, a-koczek, Rucia, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • ann2224 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ja po owulacji w cyklu w którym mi sie udało byłam na usg i był obecny płyn w zatoce ciałko żółte i resztki pecherzyka owulacje miałam dzień wcześniej Położna po tym obrazie powiedziała że jest duża szansa:)Tak wiec u mnie wszystko miało miejsce ból jajnika również oraz straszny ból piersi po bokach od pach:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 13:41

event.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:
    Hejka ja po owulacji w cyklu w którym mi sie udało byłam na usg i był obecny płyn w zatoce ciałko żółte i resztki pecherzyka owulacje miałam dzień wcześniej Położna po tym obrazie powiedziała że jest duża szansa:)Tak wiec u mnie wszystko miało miejsce ból jajnika również oraz straszny ból piersi po bokach od pach:)

No fajnie że ci się udało ja na razie nie umiem powiedzieć że w danym dniu jest owu bo nie mam takich objawów jak ból jajnika ehhh może jak będę miała monitoring cyklu w nowym to będę wiedzieć :-):-):-);-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Kaja może teraz kolej na kobiety, których imię na K się zaczyna - to też się załapię :P.

No to kolej na nas i po dwu paku ;-);-);-);-);-)

Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby, wpadam dopiero bo najpierw miałam wizytę mojej Mamy....ten temat przemilczę :( I potem długo dojść do siebie nie mogłam, teraz zjedliśmy rosołek z Młodym i mówię - trzeba nadrobić czytanie! Bo jeszcze chwila i szykujemy się na zakupy - jak Tata przyjedzie jedziemy po prowiant Młodego.

Ola!!!! Przegapiłam Twoje fotki ;( Plis wyślij linka do Twojego albumu na image na priv, plissssssssss, musze wiedzieć czy nastawiać się na to wino, czy nie? Bo wiesz - ja nie piję z każdym :P

Mauysiu, ja już Twojego Synusia widziałam oczywiście i zawsze tak samo się Nim zachwycam i myślę,że bardzo jest do Ciebie podobny - ma na pewno Twój uśmiech i oczy :) Mój tam nic ze mnie nie ma :( Może chociaż charakter odziedziczy...

Ruciu, jeszcze raz gratulacje dla Kini :)

Plemniczko, powodzenia w sprawie pracy...a co do tego co wychodzi z USG to ja nie mam bladego pojęcia co to oznacza i aż szlag mnie trafia, bo tak obiecująco Twój wykres wygląda...ehhh

Sylwia, widzę że do Ciebie konsekwentnie @ nie chce przyleźć ? Kurcze może powinien Gin dać Ci coś na wywołanie @ ? Choć nie wie, nie znam się, w życiu nie miałam tak długiego cyklu (poza dwoma ciążowymi) .

Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

• ann2224 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    ann2224 wrote:

No fajnie że ci się udało ja na razie nie umiem powiedzieć że w danym dniu jest owu bo nie mam takich objawów jak ból jajnika ehhh może jak będę miała monitoring cyklu w nowym to będę wiedzieć :-):-):-);-)

ja jestem wdzieczna za ten + mojej położnej która robiła mi monitoring było ich w sumie 5 ciesze sie ze do niej trafiłam i ogólnie polecam ja wszystkim znajomym które maja problem:)

Kaja lubi tę wiadomość

event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze coś, ja nie przypominam sobie, abym kiedykolwiek miała ból brzucha na owulację...tzn przed odkryciem ovyfrienda w ogóle nie wiedziałam, że owulację można "czuć" a potem przez te 3 cykle obserwacji tu nie zaobserwowałam u siebie niczego na kształt bólu owulacyjnego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic, poczytałam Wasze wypociny, naskrobałam i coś od siebie (nawet uśmiała mi się micha nieźle przez posty Oli - JAK ZWYKLE :) )to teraz szykujemy się do sklepu :) Może wieczorkiem zajrzę......aaaaaaaaaaa na bank zajrzę, bo mam robotę znów :)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga buzaki miłych zakupów

mhsvanlih0qhtdnx.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:

i ja tez chcialabym sie załapac

Kfjatus lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Kfjatus wrote:

i ja tez chcialabym sie załapac

ohhh spokojnie załapiesz się na bank!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 2345 2346 2347 2348 2349 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ