X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja uciekam:)
    na forum będę pewnie dopiero w piątek,chyba że w czwartek wieczorem wlecę na chwilę także trzymajcie się ciepło :)

pogratuluj córce ode mnie Rutka :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Rucia wrote:
    Kfjatus wrote:
    Genialnie Ruciu! ;)
    To po mamie taka mądra :P

O masz :P no nie wiem :P

A te bliźniaki z brzuszka jaaaakie będą mądre :P!

A kysz z bliźniakami :D

Kfjatus, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia sloneczko ja bym tam mogła mieć dwójkę a jak szaleć to szaleć ;-) :-):-):-):-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia córka po rodzicach mądra :-):-):-):-) gratulacjone

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaju gdybym nie miała już dziecka, to też bym chyba wolała bliźniaki :P Ale mój M. stwierdził, że 3 etatu już nie da rady pociągnać ;)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia no to jest tak u nas jak sam nie zarobisz to od państwa możesz fige dostać ale masz pracowitego męża :-)1:-):-):-):-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, moja dzisiejsza bytność tu dobiega końca, dlatego żegnam się z Wami, życząc przyjemnego i w miarę ciepłego popołudnia.

Pa :)

Kfjatus, Muska, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohhh moja imienniczka kajka25 ma zielone ahhh fakt nie znam ale fajowo imienniczka :-):-):-):-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga drepcze :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja może teraz kolej na kobiety, których imię na K się zaczyna - to też się załapię :P.

Kaja, nick nieaktualny, a-koczek, nick nieaktualny, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • ann2224 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ja po owulacji w cyklu w którym mi sie udało byłam na usg i był obecny płyn w zatoce ciałko żółte i resztki pecherzyka owulacje miałam dzień wcześniej Położna po tym obrazie powiedziała że jest duża szansa:)Tak wiec u mnie wszystko miało miejsce ból jajnika również oraz straszny ból piersi po bokach od pach:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 13:41

event.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:
    Hejka ja po owulacji w cyklu w którym mi sie udało byłam na usg i był obecny płyn w zatoce ciałko żółte i resztki pecherzyka owulacje miałam dzień wcześniej Położna po tym obrazie powiedziała że jest duża szansa:)Tak wiec u mnie wszystko miało miejsce ból jajnika również oraz straszny ból piersi po bokach od pach:)

No fajnie że ci się udało ja na razie nie umiem powiedzieć że w danym dniu jest owu bo nie mam takich objawów jak ból jajnika ehhh może jak będę miała monitoring cyklu w nowym to będę wiedzieć :-):-):-);-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Kaja może teraz kolej na kobiety, których imię na K się zaczyna - to też się załapię :P.

No to kolej na nas i po dwu paku ;-);-);-);-);-)

Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby, wpadam dopiero bo najpierw miałam wizytę mojej Mamy....ten temat przemilczę :( I potem długo dojść do siebie nie mogłam, teraz zjedliśmy rosołek z Młodym i mówię - trzeba nadrobić czytanie! Bo jeszcze chwila i szykujemy się na zakupy - jak Tata przyjedzie jedziemy po prowiant Młodego.

Ola!!!! Przegapiłam Twoje fotki ;( Plis wyślij linka do Twojego albumu na image na priv, plissssssssss, musze wiedzieć czy nastawiać się na to wino, czy nie? Bo wiesz - ja nie piję z każdym :P

Mauysiu, ja już Twojego Synusia widziałam oczywiście i zawsze tak samo się Nim zachwycam i myślę,że bardzo jest do Ciebie podobny - ma na pewno Twój uśmiech i oczy :) Mój tam nic ze mnie nie ma :( Może chociaż charakter odziedziczy...

Ruciu, jeszcze raz gratulacje dla Kini :)

Plemniczko, powodzenia w sprawie pracy...a co do tego co wychodzi z USG to ja nie mam bladego pojęcia co to oznacza i aż szlag mnie trafia, bo tak obiecująco Twój wykres wygląda...ehhh

Sylwia, widzę że do Ciebie konsekwentnie @ nie chce przyleźć ? Kurcze może powinien Gin dać Ci coś na wywołanie @ ? Choć nie wie, nie znam się, w życiu nie miałam tak długiego cyklu (poza dwoma ciążowymi) .

nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• ann2224 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    ann2224 wrote:

No fajnie że ci się udało ja na razie nie umiem powiedzieć że w danym dniu jest owu bo nie mam takich objawów jak ból jajnika ehhh może jak będę miała monitoring cyklu w nowym to będę wiedzieć :-):-):-);-)

ja jestem wdzieczna za ten + mojej położnej która robiła mi monitoring było ich w sumie 5 ciesze sie ze do niej trafiłam i ogólnie polecam ja wszystkim znajomym które maja problem:)

Kaja lubi tę wiadomość

event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze coś, ja nie przypominam sobie, abym kiedykolwiek miała ból brzucha na owulację...tzn przed odkryciem ovyfrienda w ogóle nie wiedziałam, że owulację można "czuć" a potem przez te 3 cykle obserwacji tu nie zaobserwowałam u siebie niczego na kształt bólu owulacyjnego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic, poczytałam Wasze wypociny, naskrobałam i coś od siebie (nawet uśmiała mi się micha nieźle przez posty Oli - JAK ZWYKLE :) )to teraz szykujemy się do sklepu :) Może wieczorkiem zajrzę......aaaaaaaaaaa na bank zajrzę, bo mam robotę znów :)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga buzaki miłych zakupów

mhsvanlih0qhtdnx.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:

i ja tez chcialabym sie załapac

Kfjatus lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Kfjatus wrote:

i ja tez chcialabym sie załapac

ohhh spokojnie załapiesz się na bank!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 2345 2346 2347 2348 2349 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ