plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka ja po owulacji w cyklu w którym mi sie udało byłam na usg i był obecny płyn w zatoce ciałko żółte i resztki pecherzyka owulacje miałam dzień wcześniej Położna po tym obrazie powiedziała że jest duża szansa:)Tak wiec u mnie wszystko miało miejsce ból jajnika również oraz straszny ból piersi po bokach od pach:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 13:41
-
ann2224 wrote:Hejka ja po owulacji w cyklu w którym mi sie udało byłam na usg i był obecny płyn w zatoce ciałko żółte i resztki pecherzyka owulacje miałam dzień wcześniej Położna po tym obrazie powiedziała że jest duża szansa:)Tak wiec u mnie wszystko miało miejsce ból jajnika również oraz straszny ból piersi po bokach od pach:)
No fajnie że ci się udało ja na razie nie umiem powiedzieć że w danym dniu jest owu bo nie mam takich objawów jak ból jajnika ehhh może jak będę miała monitoring cyklu w nowym to będę wiedzieć -
nick nieaktualnyHej Baby, wpadam dopiero bo najpierw miałam wizytę mojej Mamy....ten temat przemilczę
I potem długo dojść do siebie nie mogłam, teraz zjedliśmy rosołek z Młodym i mówię - trzeba nadrobić czytanie! Bo jeszcze chwila i szykujemy się na zakupy - jak Tata przyjedzie jedziemy po prowiant Młodego.
Ola!!!! Przegapiłam Twoje fotki ;( Plis wyślij linka do Twojego albumu na image na priv, plissssssssss, musze wiedzieć czy nastawiać się na to wino, czy nie? Bo wiesz - ja nie piję z każdym
Mauysiu, ja już Twojego Synusia widziałam oczywiście i zawsze tak samo się Nim zachwycam i myślę,że bardzo jest do Ciebie podobny - ma na pewno Twój uśmiech i oczyMój tam nic ze mnie nie ma
Może chociaż charakter odziedziczy...
Ruciu, jeszcze raz gratulacje dla Kini
Plemniczko, powodzenia w sprawie pracy...a co do tego co wychodzi z USG to ja nie mam bladego pojęcia co to oznacza i aż szlag mnie trafia, bo tak obiecująco Twój wykres wygląda...ehhh
Sylwia, widzę że do Ciebie konsekwentnie @ nie chce przyleźć ? Kurcze może powinien Gin dać Ci coś na wywołanie @ ? Choć nie wie, nie znam się, w życiu nie miałam tak długiego cyklu (poza dwoma ciążowymi) .Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:ann2224 wrote:Hejka ja po owulacji w cyklu w którym mi sie udało byłam na usg i był obecny płyn w zatoce ciałko żółte i resztki pecherzyka owulacje miałam dzień wcześniej Położna po tym obrazie powiedziała że jest duża szansa:)Tak wiec u mnie wszystko miało miejsce ból jajnika również oraz straszny ból piersi po bokach od pach:)
No fajnie że ci się udało ja na razie nie umiem powiedzieć że w danym dniu jest owu bo nie mam takich objawów jak ból jajnika ehhh może jak będę miała monitoring cyklu w nowym to będę wiedzieć
ja jestem wdzieczna za ten + mojej położnej która robiła mi monitoring było ich w sumie 5 ciesze sie ze do niej trafiłam i ogólnie polecam ja wszystkim znajomym które maja problem:)Kaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA i jeszcze coś, ja nie przypominam sobie, abym kiedykolwiek miała ból brzucha na owulację...tzn przed odkryciem ovyfrienda w ogóle nie wiedziałam, że owulację można "czuć" a potem przez te 3 cykle obserwacji tu nie zaobserwowałam u siebie niczego na kształt bólu owulacyjnego.
-
nick nieaktualny