Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi muzi bo jutro będziesz mieć tel he he bo na ciasto z gara to ja też z chęcią się zapiszę:-)

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skladam oficjalne zazalenie, poniewaz chyba jako jedyna juz nie widzialam Oli.
    chlip.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I gdzie tu KUURRR....WAAAAAAAAAA SPRAWIEDLIWOŚĆ!!!!!!:-(
    http://kontakt24.tvn24.pl/temat,ciala-trzech-niemowlat-znalezione-w-zamrazalce,82955.html?categoryId=2

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    skladam oficjalne zazalenie, poniewaz chyba jako jedyna juz nie widzialam Oli.
    chlip.

Musisz złożyć do Oli podanie z dwoma swoim zdjęciami w różnych pozach i CV z opisem całego życia :-)

Ilona, nick nieaktualny, zbikowa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    http://kontakt24.tvn24.pl/temat,ciala-trzech-niemowlat-znalezione-w-zamrazalce,82955.html?categoryId=2

Masakra jakaś. Nie lubię tego. A coraz wiecej takich przypadków.

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    AGA 30 wrote:

Masakra jakaś. Nie lubię tego. A coraz wiecej takich przypadków.

Straszne :-(.

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

Mąż mi o tym dziś mówił...Oni podobno mają jeszcze 4 dzieci :( Masakra :( Mnie przeraża ile na przestrzeni ostatnich lat słyszy się o podobnych "rodzicach" :(.

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

to jest jakis koszmar.

• Gunia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie widziałam Oli:( i myślę, że nie zobaczę bo ja tu dam radę tylko z doskoku, ech...
    A gdybym nie przytyła w ciągu dwóch lat 15-18 kg to i ja bym się pochwaliła mną i mą suknią ślubną, taaaaka piękna byłam hihi;)...
    Shagga... marzyłam o Twojej, nie chciałam jej zdjąć z siebie, ale Mama i Ekspedientka przekonały mnie, że nie ten kolor, i, że w ciągu pół roku WŁosi nie uszyją w białym lub ecrue kolorze (bo mieli zamówienia na ewidentnie kremowe tylko, i się nie opłacało jednej szyć, ech),a, niestety w kolorze żółtym wyglądałam, jak "wyjdź stąd" ach, a koronka to me marzenie!!! Nostalgia mym Przyjacielem dziś!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo niektóre osoby za łatwo dostają od losu takie szczęście i nie potrafią go docenić. Oj powiem wam, ze na taki temat to mozna by było książkę napisać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest nie ludzkie!!
    Cholera oddaj dziecko do domu dziecka zrzeknij sie babo praw i dziecko znajdzie kochajacych rodziców a nie coś takiego aż płakać sie chce!!!
    Porażka jakaś na tym świecie się dzieje :-(

nick nieaktualny, Kfjatus, Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    To jest nie ludzkie!!
    Cholera oddaj dziecko do domu dziecka zrzeknij sie babo praw i dziecko znajdzie kochajacych rodziców a nie coś takiego aż płakać sie chce!!!
    Porażka jakaś na tym świecie się dzieje :-(

Dokładnie! Jest tylu ludzi na świecie, którzy chcą adoptować dziecko a mają pod górę, bo prawo adopcyjne jest potwornie nie przychylne ludziom (mój wujek starał się o dziecko to kilka lat to Im zajęło...a są majętni i w ogóle...teraz mają dwójkę adoptowanych dzieci, ale nie mieli łatwo..i zdążyli się nieco postarzeć zanim dotrwali do końca).
    Jak dla mnie to lekarze ginekolodzy powinni rozmawiać z pacjentkami (szczególnie które mają już kilkoro dzieci albo z biednej rodziny są) czy chcą wychować to dziecko i uświadamiać - jest okno życia, nikt nie potępi Was!

zbikowa, Kfjatus, Ilona, nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga nie ma problemu;-) Pojutrze np? I choćby z rana;-) Możesz siedzieć cały dzień...a czym Wam się chciałam pochwalić to właśnie tym, że m. zainwestował w naczynia do gotowania dla mnie...eco-vital...luknijcie jak chcecie...Nie muszę używać płynu do zmywania i wszystko eco, na parze już gotuję...nie będę przechwalać...pomyślicie, że my zwariowaliśmy ale nie! Na głupoty się wydaje kasę a tu inwestycja w zdrówko syna i nasze...i zmywanie garów trwa kilka chwil...

http://eco-vital.pl/naczynia/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 19:21

nick nieaktualny, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Aga nie ma problemu;-) Pojutrze np? I choćby z rana;-) Możesz siedzieć cały dzień...a czym Wam się chciałam pochwalić to właśnie tym, że m. zainwestował w naczynia do gotowania dla mnie...eco-vital...luknijcie jak chcecie...Nie muszę używać płynu do zmywania i wszystko eco, na parze już gotuję...nie będę przechwalać...pomyślicie, że my zwariowaliśmy ale nie! Na głupoty się wydaje kasę a tu inwestycja w zdrówko syna i nasze...i zmywanie garów trwa kilka chwil...

Muzi mi sie marzy taki garnek do gotowania na parze ;D
    No ale powiem Ci, ze cena to jest masakryczna. Także ja to jednak moge tylko pomarzyć ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:

O matko i córko jaka cena!!!! Dwa razy sprawdzałam czy dobrze widzę !!!

Ilona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:

Gotowanie na parze, ok (tzn słyszałam :) ) ale czemu zmywać nie trzeba pochwal się :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski dostałam głęboką patelnię, kwadratowe naczynie, brytfannę tzn. prostokątne naczynie wysokie, parowar ale podwójne to szklane naczynie, garnek pięciolitrowy pod parowarem zamiast czterolitrowego...powiem Wam, że gotuje się szybciej i te ciacha z garnka;-)
    Sama jestem w szoku;-)
    I jak ja mam na niego krzyczeć jak dusi czasem kasę? Pewnie już na urodziny nic nie dostanę oprócz naręcza kwiatów...jakoś to przeżyję...wywalę te garnki bez uchwytów i poryte patelnie...

nick nieaktualny, Ilona, Kfjatus, nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ohhh kolacja zrobiona Pizza zostało mi 2 duże okrągłe jak ja cos robię to jak dla wojska :-/ nie umiem mniej ehhhh mam to po mamie :-0

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo mają taką powierzchnię, że jak przypalisz nawet mleko na węgiel, to wlewasz wody zimnej do gorącego garnka spalonego i podważasz lekko łopatką silikonową i już pływa spalenizna po wierzchu wody....mają jakąś powłokę...jak wsypałam cukier, suchy cukier, to się skarmelizował i pływał w tym garnku jak rtęć...Wili je kupił taniej...

nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde moj M ile by kasy nie dusil ( a raczej oszczędny nie jest, ja juz bardziej) to i tak chyba za taka kasę garkow by mi nie kupił. Ale popieram zdrowe gotowanie.
    Zdrowia przecież za żadna cenę sie nie kupi ;D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

‹‹ 2348 2349 2350 2351 2352 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ