X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi muzi bo jutro będziesz mieć tel he he bo na ciasto z gara to ja też z chęcią się zapiszę:-)

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skladam oficjalne zazalenie, poniewaz chyba jako jedyna juz nie widzialam Oli.
    chlip.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I gdzie tu KUURRR....WAAAAAAAAAA SPRAWIEDLIWOŚĆ!!!!!!:-(
    http://kontakt24.tvn24.pl/temat,ciala-trzech-niemowlat-znalezione-w-zamrazalce,82955.html?categoryId=2

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    skladam oficjalne zazalenie, poniewaz chyba jako jedyna juz nie widzialam Oli.
    chlip.

Musisz złożyć do Oli podanie z dwoma swoim zdjęciami w różnych pozach i CV z opisem całego życia :-)

Ilona, Shagga_80, zbikowa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    http://kontakt24.tvn24.pl/temat,ciala-trzech-niemowlat-znalezione-w-zamrazalce,82955.html?categoryId=2

Masakra jakaś. Nie lubię tego. A coraz wiecej takich przypadków.

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    AGA 30 wrote:

Masakra jakaś. Nie lubię tego. A coraz wiecej takich przypadków.

Straszne :-(.

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

Mąż mi o tym dziś mówił...Oni podobno mają jeszcze 4 dzieci :( Masakra :( Mnie przeraża ile na przestrzeni ostatnich lat słyszy się o podobnych "rodzicach" :(.

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

to jest jakis koszmar.

• Gunia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie widziałam Oli:( i myślę, że nie zobaczę bo ja tu dam radę tylko z doskoku, ech...
    A gdybym nie przytyła w ciągu dwóch lat 15-18 kg to i ja bym się pochwaliła mną i mą suknią ślubną, taaaaka piękna byłam hihi;)...
    Shagga... marzyłam o Twojej, nie chciałam jej zdjąć z siebie, ale Mama i Ekspedientka przekonały mnie, że nie ten kolor, i, że w ciągu pół roku WŁosi nie uszyją w białym lub ecrue kolorze (bo mieli zamówienia na ewidentnie kremowe tylko, i się nie opłacało jednej szyć, ech),a, niestety w kolorze żółtym wyglądałam, jak "wyjdź stąd" ach, a koronka to me marzenie!!! Nostalgia mym Przyjacielem dziś!

Shagga_80 lubi tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo niektóre osoby za łatwo dostają od losu takie szczęście i nie potrafią go docenić. Oj powiem wam, ze na taki temat to mozna by było książkę napisać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest nie ludzkie!!
    Cholera oddaj dziecko do domu dziecka zrzeknij sie babo praw i dziecko znajdzie kochajacych rodziców a nie coś takiego aż płakać sie chce!!!
    Porażka jakaś na tym świecie się dzieje :-(

Shagga_80, Kfjatus, Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    To jest nie ludzkie!!
    Cholera oddaj dziecko do domu dziecka zrzeknij sie babo praw i dziecko znajdzie kochajacych rodziców a nie coś takiego aż płakać sie chce!!!
    Porażka jakaś na tym świecie się dzieje :-(

Dokładnie! Jest tylu ludzi na świecie, którzy chcą adoptować dziecko a mają pod górę, bo prawo adopcyjne jest potwornie nie przychylne ludziom (mój wujek starał się o dziecko to kilka lat to Im zajęło...a są majętni i w ogóle...teraz mają dwójkę adoptowanych dzieci, ale nie mieli łatwo..i zdążyli się nieco postarzeć zanim dotrwali do końca).
    Jak dla mnie to lekarze ginekolodzy powinni rozmawiać z pacjentkami (szczególnie które mają już kilkoro dzieci albo z biednej rodziny są) czy chcą wychować to dziecko i uświadamiać - jest okno życia, nikt nie potępi Was!

zbikowa, Kfjatus, Ilona, AGA 30, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga nie ma problemu;-) Pojutrze np? I choćby z rana;-) Możesz siedzieć cały dzień...a czym Wam się chciałam pochwalić to właśnie tym, że m. zainwestował w naczynia do gotowania dla mnie...eco-vital...luknijcie jak chcecie...Nie muszę używać płynu do zmywania i wszystko eco, na parze już gotuję...nie będę przechwalać...pomyślicie, że my zwariowaliśmy ale nie! Na głupoty się wydaje kasę a tu inwestycja w zdrówko syna i nasze...i zmywanie garów trwa kilka chwil...

http://eco-vital.pl/naczynia/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 19:21

Shagga_80, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Aga nie ma problemu;-) Pojutrze np? I choćby z rana;-) Możesz siedzieć cały dzień...a czym Wam się chciałam pochwalić to właśnie tym, że m. zainwestował w naczynia do gotowania dla mnie...eco-vital...luknijcie jak chcecie...Nie muszę używać płynu do zmywania i wszystko eco, na parze już gotuję...nie będę przechwalać...pomyślicie, że my zwariowaliśmy ale nie! Na głupoty się wydaje kasę a tu inwestycja w zdrówko syna i nasze...i zmywanie garów trwa kilka chwil...

Muzi mi sie marzy taki garnek do gotowania na parze ;D
    No ale powiem Ci, ze cena to jest masakryczna. Także ja to jednak moge tylko pomarzyć ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:

O matko i córko jaka cena!!!! Dwa razy sprawdzałam czy dobrze widzę !!!

Ilona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:

Gotowanie na parze, ok (tzn słyszałam :) ) ale czemu zmywać nie trzeba pochwal się :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski dostałam głęboką patelnię, kwadratowe naczynie, brytfannę tzn. prostokątne naczynie wysokie, parowar ale podwójne to szklane naczynie, garnek pięciolitrowy pod parowarem zamiast czterolitrowego...powiem Wam, że gotuje się szybciej i te ciacha z garnka;-)
    Sama jestem w szoku;-)
    I jak ja mam na niego krzyczeć jak dusi czasem kasę? Pewnie już na urodziny nic nie dostanę oprócz naręcza kwiatów...jakoś to przeżyję...wywalę te garnki bez uchwytów i poryte patelnie...

AGA 30, Ilona, Kfjatus, Shagga_80, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ohhh kolacja zrobiona Pizza zostało mi 2 duże okrągłe jak ja cos robię to jak dla wojska :-/ nie umiem mniej ehhhh mam to po mamie :-0

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo mają taką powierzchnię, że jak przypalisz nawet mleko na węgiel, to wlewasz wody zimnej do gorącego garnka spalonego i podważasz lekko łopatką silikonową i już pływa spalenizna po wierzchu wody....mają jakąś powłokę...jak wsypałam cukier, suchy cukier, to się skarmelizował i pływał w tym garnku jak rtęć...Wili je kupił taniej...

Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde moj M ile by kasy nie dusil ( a raczej oszczędny nie jest, ja juz bardziej) to i tak chyba za taka kasę garkow by mi nie kupił. Ale popieram zdrowe gotowanie.
    Zdrowia przecież za żadna cenę sie nie kupi ;D

Shagga_80 lubi tę wiadomość

‹‹ 2348 2349 2350 2351 2352 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ