plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Kaja
tu się ostatnio co chwilę coś pieprzy
kasę zbierają a nie mogą się przyłożyć do prawidłowego funkcjonowania tej strony
idę prasowac bo się nie wyrobię
Macie wszystkie pozdrowienia od AGI jeśli dobrze zrozumiałam he he pojechała z kociaczkiem do weterynarza -
Naklikałam posta, niby że wysłałam a tu błąd... grrrrr
Witajcie
Mauysiu nie martw się za mocno, na zapas to nie zdrowo. Na pewno wszystko jest ok. A plan pracowy jest super, oby szef zaakceptował.
Też mam patelnie z ikei, ale słaby materiał więc się już wygięła.
Miłego dnia wszystkim -
aisa wrote:Naklikałam posta, niby że wysłałam a tu błąd... grrrrr
Witajcie
Mauysiu nie martw się za mocno, na zapas to nie zdrowo. Na pewno wszystko jest ok. A plan pracowy jest super, oby szef zaakceptował.
Też mam patelnie z ikei, ale słaby materiał więc się już wygięła.
Miłego dnia wszystkim
To i ja dorzucę swoje trzy grosze na temat patelni
Miałam kiedyś z ikei ale to chyba była najgorsza patelnia, jaką kiedykolwiek miałamŁatwo się rysowała, a jej pochyłe ścianki sprawiały, że przy mieszaniu spora część potrawy lądowała na kuchence. Za to patelnia wylądowała w koszu
-
nick nieaktualnyKochane moje kobietki...cukier na glukometrze Anki-kumpeli 88 a na moim 147...znakiem tego opłaca się jeść zdrowo, nie pić kawy itp.
ODETCHNĘŁAM...ale byłam wewnętrznie spokojna jakoś jak mierzyłam ten cukier jakby pewna, że jest oki...ale strach był przedtem...zdrowy ze mnie kaszalocik;-)mauysia, Kfjatus, Muska, gocha04, Shagga_80, Fedra, aisa, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatuśka witaj...no to mus samca porozpieszczać coby sił nazbierał
Mauysiu nie znam patelni z Ikea ale z Bierdonki i Kerfura znam dobrze...na elektryczne kuchnie jeszcze ale na gaz tragedia jeśli chodzi o utrzymanie czystości, drażniąco działa na mnie ta wypukłość na dnie, bo nie wiadomo jak postawić a jak jeszcze coś obok się gotowało to wcale tragedia...Ja dziś dmuchnęłam pod omlet i sfrunał na talerz hehe dobre, będę bawić gości sztuczkami ha ha co złapią to ichWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 08:48
Kfjatus, natusia lubią tę wiadomość
-
witaj natusia
jakie śliczne kolorowe oko ;)jesteś usprawiedliwiona skoro m w domu
muzi czyli wychodzi na to, że Twój glukometr błędnie wskazywał Ci poziom cukru? no to świetnie, skoro w Twoim przypadku są pozytywne rezultaty zdrowego odżywianianatusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Coś rzeczywiście Ovu masakrycznie chodzi. Postanowiłam już nie psioczyć na nich, bo ostatnio zdziwiłam się jak napisali mi maila, czy nadal mam problem z awatarkiem, bo widzą, że nie zmieniłam. Ale dziś to nic się nie da robić.
Najlepiej, że admin Ovu uznał, że nie powinnam przyjaźnić się z Rucią. U niej po prostu nie mam opcji "dodaj do przyjaciółek". Cóż, pewnie wiedzą lepiej...Kfjatus, Rucia, Muska, Shagga_80, Dodi, mauysia, Ilona lubią tę wiadomość