plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze raz wszystkim dziękuje za gratulacje i miłe słowa!
Zrobiłam bete- wyniki będą dzisiaj wieczorem (inshallah)
Kurczę- niecierpliwie się strasznie i staram się nie myślec, ale tak bym chciała, żeby beta potwierdziła ten teścior...
Shagguś- co się dzieje słoneczko? Trzeba komuś do dupy nakopać?Kfjatus, Shagga_80, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczęta
Fedra prosze o wpisanie daty kolejnej @ na 19.05 -
ooo karoam nie widziałam plusika
gratuluję fasolinki !
karoam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem dziewczynki ponownie!!!
Niestety nie udało mi się kupić takiego samego akwarium żeby do pokrywy pasowało wyszło z obiegu podobno!!! Na dzwoniłam się żeby zamówić no to za wymianę dna cena 85 zł czekanie ponad tydzień z nowe na zamówienie zrobić 120zł i czekać 3 tygodnie no to bigos z tych rybek by się zrobił w tym garnku przez ten czas a więc nie miałam innego wyjścia tylko kupić nowe całe akwarium z nową pokrywą i tak 295zł w dupce
Zachciało się rybek mojemu M cholewcia!!!
Ale akwarium gotowe za godzinkę wpuszczę rybki!!!
Ależ piękna pogoda u mnie dziś!!!karoam, Libra lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki! Karoam jeszcze raz serdecznie gratuluję, przeeeemiła wiadomość, pół dnia normalnie myślałam o Tobie, na naradzie się skupić nie mogłam, hehe.
Dziewczyny Zafasolkowane - mam pytanie... Co trzeba zrobić (częstsze udzielanie się a forum, czy standardowo- CV + 3 zdjęcia?) żebyście zechciały chuchać na wykresy tych starających się? Bo powiem szczerze, że zaczęłam 4 cykl z ovu (ogólnie to 8 starający), ostatni w ogóle nie był ładny, ale kończył się wysoką tempkęi jak Wy nie pomożecie to ja juz nie mam koncepcji, co by tu zrobić, by się udało?Chuchniecie za 3 tygodnie, cooooo?
Ola_czeka, miła Moja, czekałam i ja;) w sobotę na projekt Twego domu, u mnie (tradycyjnie) temat przycichł (a takie podniecenie wywołał!) bo zaczął się pracowity tydzień, ale ja nie odpuszczę, o nieee, hłe,hłe,hłe (diabelski uśmiech).
Przeglądałam różne swoje zdjęcia - to, co się ze mną stało to woła o pomstę do Boga! Przeglądałam najpierw zdjęcia z wakacji z kilku lat wstecz, zdjęcia ze ślubu, a na koniec z ubiegłorocznych wakacji - masakra!!! Teraz (a raczej od roku) wyglądam jak różowa, tłusta Świnka Piggy, a wcześniej normalna dziewczyna (zawsze byłam zakompleksiona, ale teraz otworzyły mi się oczy - jaka ze mnie fajna dziołcha była, ładna, młoda itp.) W ciągu dwóch lat nie dość, że przytyłam 18kg to i jeszcze ta tusza postarzyła mnie okrutnie! Jestem jak te baby ruskie z bazaru (ale Wy pewnie nie wiecie, o czym mówię, bo takie to tylko w moim regionie są, hehe) Wstawię Avatarka, musowo, ale pewnie taki-nijaki- zachód słońca, cy cuś... Pozdrawiam Was i strasznie żałuję, że nie mogę w pracy Was czytać, bo później nadrabiam od poprzedniego wieczoru do późnego popołudnia.
Aha, jeszcze coś, Shagguś, dziękuję za wpisanie mnie do tabelki. Masz teraz własne sprawy na głowie, później kiedyś się upomnę, że ja z województwa podlaskiego jestem (na razie w tabeli wygląda tak, jakby z niewiadomokąd):)Miłego popołudnia!Kfjatus, karoam, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
ale ciiiisza.. W pracy miałam sajgon, także teraz wprowadzić dane weszłam, ale już uciekam, bo mam plan upiec szarlotkę sypaną, którą jakaś staraczka polecała.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
dziewczyny a powiedzcie mi w którym dc bada się prolaktynę?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzięki dziewczyny
to w tym cyklu startuje na podstawowe badania hormonalne ! tak być dłużej nie może
AGA 30, Libra, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykiti wrote:dzięki dziewczyny
to w tym cyklu startuje na podstawowe badania hormonalne ! tak być dłużej nie może
No to widzę że bierzesz cie ostro do roboty!!!
Oby badania wyszły ok i fasolka zawitała jak najszybciej!!!kiti, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykiti wrote:dzięki dziewczyny
kiti
ja w 3 dc badałam: prolaktynę, testosteron, lh, fsh, estradiol
te się tak bada na początek
ja już po badaniach hormonalnych... pod koniec tygodnia m robi badanie nasienia i posiew... a od przyszłego cyklu monitoring...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2013, 16:45
AGA 30, kiti, zbikowa, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:kiti wrote:dzięki dziewczyny
kiti
ja już po badaniach hormonalnych... pod koniec tygodnia m robi badanie nasienia i posiew... a od przyszłego cyklu monitoring...
właśnie tak myslałam tylko nad tą prolaktyna się zastanawiałam kiedyto za 2 dni zafunduję sobie cały pakiet
i do ginka na usg też się wybiore jak robić to wszystko
mój m też chce się wybrać na badania tylko nie ma za bardzo kiedy... ehhh
to trzymam kciuki libruś żeby u was wszystko było okWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2013, 16:48
AGA 30, Libra, karoam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykiti wrote:Libra wrote:kiti wrote:dzięki dziewczyny
kiti
ja już po badaniach hormonalnych... pod koniec tygodnia m robi badanie nasienia i posiew... a od przyszłego cyklu monitoring...
właśnie tak myslałam tylko nad tą prolaktyna się zastanawiałam kiedyto za 2 dni zafunduję sobie cały pakiet
ja jeszcze później robiłam w 7dc - progesteron i prolaktynęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2013, 16:48
kiti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykiti wrote:Libra wrote:kiti wrote:dzięki dziewczyny
kiti
i do ginka na usg też się wybiore jak robić to wszystko
mój m też chce się wybrać na badania tylko nie ma za bardzo kiedy... ehhh
to trzymam kciuki libruś żeby u was wszystko było ok
m zdecydował, że najlepiej jak to będzie w tym tygodniu... jest po nockach... wyśpi się, ja wrócę z pracy, "pobierzemy" nasienie;) i do laboratorium;P
u Ciebie też będzie ok:* zobaczysz, trochę nam tylko szczęścia brakuje...kiti, Shagga_80, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość
-
no tak musi się w końcu to szczęście i do nas uśmiechnać
Libra, AGA 30, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
Rucia....................17....26lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Dodi ......................5.....29lat...........FASOLINKA…….śląskie (07.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA………egipt
sylwia1985.............8.....27lat...........01.04..................podkarpackie
Mała29...............92......29lat............17.04...................Wielka Brytania
Kaja.......................3......32lat...........19.04……….…..pomorskie
gocha04...............5......27lat............21.04..................mazowieckie
natusia.................5.......27lat............22.04..................kuj-pom
Ilona……………..11…..30lat………..22.04……………Niemcy
Kfjatus...................7......26lat............30.04..................mazowieckie
Effcia....................3……29lat...........01.05………........wielkopolskie
Blondi22................1.... .23lat...........04.05..................mazowieckie
Muska....................4…..31lat...........06.05..................dolnośląskie
Ola_czeka.............21…32lat...........07.05..................Wielka Brytania
Gunia....................4......30 lat..........13.05..................podlaskie
Plemniczka............2......28lat...........14.05..................śląskie
a-koczek………....9 .…32lata………. 14.05……………war-maz
Zbikowa…………..4……26lat...........17.05..................Wielka Brytania
kiti.........................7......25lat…….….19.05……….….małopolskieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2013, 18:10
kiti lubi tę wiadomość