plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:AGA 30 wrote:A ja ostatnio się wam chwaliłam że mojemu M nie przeszkadza moja oponka na brzuchu a w piątek rano mi powiedziła że mogłabym schudnąć więc coś trza zrobić z tym moim brzuszkiem tłustym no i jak narazie kupiłam wagę he he a silnej woli na dietę nadal brak!!!
Niestety po raz kolejny wychodzi, że nie ma co Faceta przechwalić
No a najzabawniejsze w tym to 2 miesiace mi na to dał i za żadne skarby nie chce mi wyjaśnić dlaczego nagle zmienił zdanie i wogóle o co mu chodzi!!!
No ale fakt przytyło mi się 4 kg może przez to clo co brałam !!
Ale kupiłam jakieś slim tabletki co zmniejszają apetyt ale ja jak mam nie jeść to zawsze głodna jestem hi hi hi:-(
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Shagga_80 wrote:AGA 30 wrote:A ja ostatnio się wam chwaliłam że mojemu M nie przeszkadza moja oponka na brzuchu a w piątek rano mi powiedziła że mogłabym schudnąć więc coś trza zrobić z tym moim brzuszkiem tłustym no i jak narazie kupiłam wagę he he a silnej woli na dietę nadal brak!!!
No a najzabawniejsze w tym to 2 miesiace mi na to dał i za żadne skarby nie chce mi wyjaśnić dlaczego nagle zmienił zdanie i wogóle o co mu chodzi!!!
Ale kupiłam jakieś slim tabletki co zmniejszają apetyt ale ja jak mam nie jeść to zawsze głodna jestem hi hi hi:-(
łooooA co jak nie wyrobisz się w te 2 mce
?
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:AGA 30 wrote:Shagga_80 wrote:AGA 30 wrote:A ja ostatnio się wam chwaliłam że mojemu M nie przeszkadza moja oponka na brzuchu a w piątek rano mi powiedziła że mogłabym schudnąć więc coś trza zrobić z tym moim brzuszkiem tłustym no i jak narazie kupiłam wagę he he a silnej woli na dietę nadal brak!!!
łooooA co jak nie wyrobisz się w te 2 mce
?
A nie wiem co jak nie zdążę w 2 miechy a znając mnie to i w cztery nie zdążę
A no i w lipcu albo w sierpniu zaproponował wyjazd do Krakowa !!!
Zmiany nastrojów ma jak baba w ciaży he he:-)Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny w środę wam wyśle zdjęcie mojego ogolonego kota !! O 16.45 dostanie narkozę a o 17 psia fryzjerka go bierze w obroty!!
żeby to tylko pomogło mu wyzdrowieć!
No na pewno nie zaszkodzi!!!
Za za tydzień do kontroli musze z nim jechać oby już w jelitach nic nie miał bo będzie operowany!!!
Wszyscy się śmieją ze szkoda kasy na kota bo to tylko zwierze ale i zwierzę nie ma prawa cierpieć przecież !!Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga a pomyśl Ty masz rasowego kota...ja mam psa (tzn teraz Mama ma
) kundelka to dopiero jak można wydawać tyle kasy na psa - kundla (gdy jeszcze ja jeździłam z nim z byle czym do weta!)...zresztą dlatego znów jest psem podwórkowym...bo przecież nie jest rasowy, może mieszkać na dworze, ku mojej rozpaczy
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem jestem jeszcze!!!
No fakt jak się człowiek sie decyduję na jakieś zwierzę to dba o nie jak może!!!Mój poprzedni kotek był zwykłym dachowcem i niestety zbierałam go z asfaltu oj jak płakałam i po tym stwierdziłam że chce mieć kota domowego więc trzeba o niego dbać a on juz jak członek rodziny he he u nas!! -
nick nieaktualnyWitam z wieczorka...kiedy ja to podczytam wszystko, co? No nic najważniejsze informacje docierają do mnie...jak Librunia się czujesz? Wypoczęłaś troszkę, bo widzę częściej już jesteś tutaj
Śliczny avatarek;-) Niech działa jak talizman ;-)Masakra na tym maratonie w Bostonie-szok- w takim miejscu, w trakcie takiego wydarzenia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny