X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    AGA 30 wrote:
    A ja ostatnio się wam chwaliłam że mojemu M nie przeszkadza moja oponka na brzuchu a w piątek rano mi powiedziła że mogłabym schudnąć więc coś trza zrobić z tym moim brzuszkiem tłustym no i jak narazie kupiłam wagę he he a silnej woli na dietę nadal brak!!!:-(

Niestety po raz kolejny wychodzi, że nie ma co Faceta przechwalić :)

No a najzabawniejsze w tym to 2 miesiace mi na to dał i za żadne skarby nie chce mi wyjaśnić dlaczego nagle zmienił zdanie i wogóle o co mu chodzi!!!
    No ale fakt przytyło mi się 4 kg może przez to clo co brałam !!
    Ale kupiłam jakieś slim tabletki co zmniejszają apetyt ale ja jak mam nie jeść to zawsze głodna jestem hi hi hi:-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    AGA 30 wrote:
    A ja ostatnio się wam chwaliłam że mojemu M nie przeszkadza moja oponka na brzuchu a w piątek rano mi powiedziła że mogłabym schudnąć więc coś trza zrobić z tym moim brzuszkiem tłustym no i jak narazie kupiłam wagę he he a silnej woli na dietę nadal brak!!!:-(

No a najzabawniejsze w tym to 2 miesiace mi na to dał i za żadne skarby nie chce mi wyjaśnić dlaczego nagle zmienił zdanie i wogóle o co mu chodzi!!!
    Ale kupiłam jakieś slim tabletki co zmniejszają apetyt ale ja jak mam nie jeść to zawsze głodna jestem hi hi hi:-(

łoooo :) A co jak nie wyrobisz się w te 2 mce :) ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    AGA 30 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    AGA 30 wrote:

łoooo :) A co jak nie wyrobisz się w te 2 mce :) ?

A nie wiem co jak nie zdążę w 2 miechy a znając mnie to i w cztery nie zdążę :-)
    A no i w lipcu albo w sierpniu zaproponował wyjazd do Krakowa !!!:-)
    Zmiany nastrojów ma jak baba w ciaży he he:-)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa może coś się krooooooi?! Kraków, romantyczne miasto....

AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Aaaaaa może coś się krooooooi?! Kraków, romantyczne miasto....

Ciekawe co by się mogło skroić z moim M muszę poszukać czy nie ma tam jakiegoś ważnego meczu he he!!!:-)

zbikowa, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w środę wam wyśle zdjęcie mojego ogolonego kota !! O 16.45 dostanie narkozę a o 17 psia fryzjerka go bierze w obroty!!:-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Dziewczyny w środę wam wyśle zdjęcie mojego ogolonego kota !! O 16.45 dostanie narkozę a o 17 psia fryzjerka go bierze w obroty!!:-(

żeby to tylko pomogło mu wyzdrowieć!

zbikowa lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa moje niunie.

zbikowa, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:

żeby to tylko pomogło mu wyzdrowieć!

No na pewno nie zaszkodzi!!!:-)
    Za za tydzień do kontroli musze z nim jechać oby już w jelitach nic nie miał bo będzie operowany!!!
    Wszyscy się śmieją ze szkoda kasy na kota bo to tylko zwierze ale i zwierzę nie ma prawa cierpieć przecież !!

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga a pomyśl Ty masz rasowego kota...ja mam psa (tzn teraz Mama ma :( ) kundelka to dopiero jak można wydawać tyle kasy na psa - kundla (gdy jeszcze ja jeździłam z nim z byle czym do weta!)...zresztą dlatego znów jest psem podwórkowym...bo przecież nie jest rasowy, może mieszkać na dworze, ku mojej rozpaczy :(

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszły wszystkie spać? :(

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem,

dziwią mnie ludzie którzy narzekają na to, że wydajemy swoje pieniądze na rzeczy(zwierzeta) ważne dla nas

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2013, 20:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jesteście?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem jestem jeszcze!!!
    No fakt jak się człowiek sie decyduję na jakieś zwierzę to dba o nie jak może!!!Mój poprzedni kotek był zwykłym dachowcem i niestety zbierałam go z asfaltu oj jak płakałam i po tym stwierdziłam że chce mieć kota domowego więc trzeba o niego dbać a on juz jak członek rodziny he he u nas!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z wieczorka...kiedy ja to podczytam wszystko, co? No nic najważniejsze informacje docierają do mnie...jak Librunia się czujesz? Wypoczęłaś troszkę, bo widzę częściej już jesteś tutaj ;-) Śliczny avatarek;-) Niech działa jak talizman ;-)Masakra na tym maratonie w Bostonie-szok- w takim miejscu, w trakcie takiego wydarzenia.

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej babeczki co tam u was słychać? Weszłam na chwile aby zobaczyć co i jak u was :)

Libra lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Muzi!!!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mała Maleńka!!!:-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ale zabawnego masz słonika :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
‹‹ 2423 2424 2425 2426 2427 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ