X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    AGA 30 wrote:
    A ja ostatnio się wam chwaliłam że mojemu M nie przeszkadza moja oponka na brzuchu a w piątek rano mi powiedziła że mogłabym schudnąć więc coś trza zrobić z tym moim brzuszkiem tłustym no i jak narazie kupiłam wagę he he a silnej woli na dietę nadal brak!!!:-(

Niestety po raz kolejny wychodzi, że nie ma co Faceta przechwalić :)

No a najzabawniejsze w tym to 2 miesiace mi na to dał i za żadne skarby nie chce mi wyjaśnić dlaczego nagle zmienił zdanie i wogóle o co mu chodzi!!!
    No ale fakt przytyło mi się 4 kg może przez to clo co brałam !!
    Ale kupiłam jakieś slim tabletki co zmniejszają apetyt ale ja jak mam nie jeść to zawsze głodna jestem hi hi hi:-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    AGA 30 wrote:
    A ja ostatnio się wam chwaliłam że mojemu M nie przeszkadza moja oponka na brzuchu a w piątek rano mi powiedziła że mogłabym schudnąć więc coś trza zrobić z tym moim brzuszkiem tłustym no i jak narazie kupiłam wagę he he a silnej woli na dietę nadal brak!!!:-(

No a najzabawniejsze w tym to 2 miesiace mi na to dał i za żadne skarby nie chce mi wyjaśnić dlaczego nagle zmienił zdanie i wogóle o co mu chodzi!!!
    Ale kupiłam jakieś slim tabletki co zmniejszają apetyt ale ja jak mam nie jeść to zawsze głodna jestem hi hi hi:-(

łoooo :) A co jak nie wyrobisz się w te 2 mce :) ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    AGA 30 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    AGA 30 wrote:

łoooo :) A co jak nie wyrobisz się w te 2 mce :) ?

A nie wiem co jak nie zdążę w 2 miechy a znając mnie to i w cztery nie zdążę :-)
    A no i w lipcu albo w sierpniu zaproponował wyjazd do Krakowa !!!:-)
    Zmiany nastrojów ma jak baba w ciaży he he:-)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa może coś się krooooooi?! Kraków, romantyczne miasto....

AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Aaaaaa może coś się krooooooi?! Kraków, romantyczne miasto....

Ciekawe co by się mogło skroić z moim M muszę poszukać czy nie ma tam jakiegoś ważnego meczu he he!!!:-)

zbikowa, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w środę wam wyśle zdjęcie mojego ogolonego kota !! O 16.45 dostanie narkozę a o 17 psia fryzjerka go bierze w obroty!!:-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Dziewczyny w środę wam wyśle zdjęcie mojego ogolonego kota !! O 16.45 dostanie narkozę a o 17 psia fryzjerka go bierze w obroty!!:-(

żeby to tylko pomogło mu wyzdrowieć!

zbikowa lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa moje niunie.

zbikowa, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:

żeby to tylko pomogło mu wyzdrowieć!

No na pewno nie zaszkodzi!!!:-)
    Za za tydzień do kontroli musze z nim jechać oby już w jelitach nic nie miał bo będzie operowany!!!
    Wszyscy się śmieją ze szkoda kasy na kota bo to tylko zwierze ale i zwierzę nie ma prawa cierpieć przecież !!

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga a pomyśl Ty masz rasowego kota...ja mam psa (tzn teraz Mama ma :( ) kundelka to dopiero jak można wydawać tyle kasy na psa - kundla (gdy jeszcze ja jeździłam z nim z byle czym do weta!)...zresztą dlatego znów jest psem podwórkowym...bo przecież nie jest rasowy, może mieszkać na dworze, ku mojej rozpaczy :(

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszły wszystkie spać? :(

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem,

dziwią mnie ludzie którzy narzekają na to, że wydajemy swoje pieniądze na rzeczy(zwierzeta) ważne dla nas

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2013, 20:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jesteście?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem jestem jeszcze!!!
    No fakt jak się człowiek sie decyduję na jakieś zwierzę to dba o nie jak może!!!Mój poprzedni kotek był zwykłym dachowcem i niestety zbierałam go z asfaltu oj jak płakałam i po tym stwierdziłam że chce mieć kota domowego więc trzeba o niego dbać a on juz jak członek rodziny he he u nas!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z wieczorka...kiedy ja to podczytam wszystko, co? No nic najważniejsze informacje docierają do mnie...jak Librunia się czujesz? Wypoczęłaś troszkę, bo widzę częściej już jesteś tutaj ;-) Śliczny avatarek;-) Niech działa jak talizman ;-)Masakra na tym maratonie w Bostonie-szok- w takim miejscu, w trakcie takiego wydarzenia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej babeczki co tam u was słychać? Weszłam na chwile aby zobaczyć co i jak u was :)

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Muzi!!!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mała Maleńka!!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ale zabawnego masz słonika :)

‹‹ 2423 2424 2425 2426 2427 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ