plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aha Aga, żeby nie było, że mi przeszkadza słowo "pipka" to Ci powiem, że miałam niezły ubaw w tym tygodniu za każdym razem, kiedy mówiłaś o "ogoleniu swojego kotka".
Tak, skończyłam już podstawówkę.AGA 30, Fedra, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Aga, nie pisz pipki tylko waginy. Powtórz: "obtarłam się koło waginy, ewentualnie koło sypialni" - to po pierwsze.
A jak chodzi o chłopa, to następnym razem, jak poprosi o obiad powiedz mu: JAK TY CHCESZ OBIAD TO JA TEŻ!!!
Olka gdzie ty się chowałaś tyle czasu jak cię tu nie było!!! -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Aha Aga, żeby nie było, że mi przeszkadza słowo "pipka" to Ci powiem, że miałam niezły ubaw w tym tygodniu za każdym razem, kiedy mówiłaś o "ogoleniu swojego kotka".
Tak, skończyłam już podstawówkę.
A o czym myślałaś jak o kotku pisałam coooooooooooo???????????? -
AGA 30 wrote:Ola_czeka wrote:Aga, nie pisz pipki tylko waginy. Powtórz: "obtarłam się koło waginy, ewentualnie koło sypialni" - to po pierwsze.
A jak chodzi o chłopa, to następnym razem, jak poprosi o obiad powiedz mu: JAK TY CHCESZ OBIAD TO JA TEŻ!!!
Olka gdzie ty się chowałaś tyle czasu jak cię tu nie było!!!
Słyszałaś ten łomot? To kamień, który spadł mi z serca, cały czas myślałam, że mnie nie lubisz.Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Ola_czeka wrote:Aha Aga, żeby nie było, że mi przeszkadza słowo "pipka" to Ci powiem, że miałam niezły ubaw w tym tygodniu za każdym razem, kiedy mówiłaś o "ogoleniu swojego kotka".
Tak, skończyłam już podstawówkę.
A o czym myślałaś jak o kotku pisałam coooooooooooo????????????
No o ogoleniu sypialni.AGA 30, Shagga_80, Libra, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Dziewczyny co sądzicie o moim wykresie? Myślicie, że jest możliwość, że po weekendzie zajdę w ciążę? Tak się dziwnie czuję, jakby na owulację, z tym, że swędził mnie noc aż się podrapałam. Nigdy tak nie miałam i jestem w kropce.
pamiętaj Olu żeby nie drapać się w noc w sypialni, to ważne, jeśli chcesz zajść w ciążę!AGA 30, Dodi, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
Aga wszem i wobec informuję, że wysłałam Ci zaproszenie do przyjaźni, żebyś mi za 3 tygodnie nie powiedziała, że musiało gdzieś zaginąć, jak już niektóre twierdziły, nie wymieniając z nazwisk Ruci czy innej Mauysi.
AGA 30, Fedra, Dodi, Shagga_80, Libra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Dziewczyny co sądzicie o moim wykresie? Myślicie, że jest możliwość, że po weekendzie zajdę w ciążę? Tak się dziwnie czuję, jakby na owulację, z tym, że swędził mnie noc aż się podrapałam. Nigdy tak nie miałam i jestem w kropce.
Oleńko to zależy kiedy owulka przypełza!!!Ale oby przez weekend to będzie udany!! -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Aga wszem i wobec informuję, że wysłałam Ci zaproszenie do przyjaźni, żebyś mi za 3 tygodnie nie powiedziała, że musiało gdzieś zaginąć, jak już niektóre twierdziły, nie wymieniając z nazwisk Ruci czy innej Mauysi.
A ja informuję że akcept naciśnięty!!!!!!Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA więc proszę o to że jak jakieś sensacje będą przez weekend to ja poproszę wieści na PRIV !!!
Dziękuję z góry za rozpatrzenie mojej prośby !!!
odwdzięczę się pięknym uśmiechem szczerbatym hi hi (jak protezę wyciągnę)
zbikowa, Dodi, Libra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:Dziewczyny co sądzicie o moim wykresie? Myślicie, że jest możliwość, że po weekendzie zajdę w ciążę? Tak się dziwnie czuję, jakby na owulację, z tym, że swędził mnie noc aż się podrapałam. Nigdy tak nie miałam i jestem w kropce.
pamiętaj Olu żeby nie drapać się w noc w sypialni, to ważne, jeśli chcesz zajść w ciążę!
Rucia zrozumiała, Mauysia zrozumiała, Fedra zrozumiała, Shagga zrozumiała, Ilona zrozumiała, Kfjatuś zrozumiała, Libra zrozumiała, Aga zrozumiała, Gunia zrozumiała, Effcia zrozumiała, Sylwia zrozumiała, Blondi zrozumiała, Dodi zrozumiała, Muska zrozumiała, Kaja zrozumiała że chodzi o nos, a Ty jedna musiałaś napisać noc.Fedra, Dodi, Shagga_80, Libra, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość