plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilona wrote:Witajcie Kobitki i Prezydentowo czyt. Olu
Z powodu mojego złego samopoczucia strasznie nie chce mi sie czytać co tam naskrobalyscie. Idę sie przed TV legnac. Wieczorkiem was podczytam.
Miłego popołudnia
Ilona ani mi się waż. Za 10 minut masz mi zreferować co która napisała.Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Ola_czeka wrote:Ligowy?
Grupa Zaksa z mojego województwa o mistrza polski gra!!
No nic dobrze że mam duży tv to chociaż pooglądam sobie!!
Ach pamiętam czasy Mostostalu, kochałam się w Świderskim, aż trudno w to teraz uwierzyć, taki z niego dziadek mróz. No ale wtedy, w sezonie 200/2001 wszyscy wydawali się ciachami - nawet Murek, czy Nowak...AGA 30, Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Aga takie życie z tymi biletami. Połowa pewnie poszła dla znajomych znajomych, rodziny, przyjaciół, część wykupili żeby sprzedać za bezcen, a dla zwykłych plebsów nic nie zostało
Taka domena dzisiejszych czasów: ktoś komuś gdzieś za coś... i dla Agi biletów nie ma... -
Rucia wrote:Witaj Prezydentowo. Już chciałyśmy list gończy za Tobą wysłać. Jak widzisz zdominowałaś forum
Tak mi się zdaje, że zdominowałam, admin pisał do mnie z propozycją, żeby zmienić nazwę forum na Olufriend.Libra, Rucia, zbikowa, Shagga_80, Fedra, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Rucia wrote:Witaj Prezydentowo. Już chciałyśmy list gończy za Tobą wysłać. Jak widzisz zdominowałaś forum
Tak mi się zdaje, że zdominowałam, admin pisał do mnie z propozycją, żeby zmienić nazwę forum na Olufriend.
Świetny pomysł!Rozumiem, że się zgodziłaś
Libra lubi tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Ola_czeka wrote:Rucia wrote:Witaj Prezydentowo. Już chciałyśmy list gończy za Tobą wysłać. Jak widzisz zdominowałaś forum
Tak mi się zdaje, że zdominowałam, admin pisał do mnie z propozycją, żeby zmienić nazwę forum na Olufriend.
Świetny pomysł!Rozumiem, że się zgodziłaś
Samo forum? W życiu. Cały portal powinien się tak nazywać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny