plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMUSIAŁAM wrócić
Laski właśnie spawdziłam wtorkowy kupon z Lotto (przed chwilą sprzątając, znalazła goi trafiłam trójke, hehehe To moja pierwsza "wygrana" w lotka
Bo chyba coś wygrałam,co? Jakieś 3 zł chociaż?Rucia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Shagga_80 wrote:Woooooooooooow, jeśli dobrze widzę (ja tam się nie znam na Lotto bo nigdy nie wysyłam) to nawet 24 zł wygrałam
Juuuuuupi!
I wracam do sprzątania
Będzie na 1 skromne badanko krwi
Hehehe, ja raczej pomyślałam, że Kubie dziś kupimy trampeczki takie "pod blok" - a przynajmniej na część starczy...wcześniej pomyślałam,że mamy zaległe po 3 książeczki z dwóch naszych kolekcji,to choć na jedną starczyłoby , ale chyba buty pilniejsze
I dziś pójdziemy na spacero-zakupy, obkupię Go jak nie wiem heheheh
No nic...pozmywałam więc musiałam zajrzeć, ale teraz zmykamy jeść obiadek, a potem po wspomniane trampeczkikiti, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja dziś się tragicznie czuję i tylko czytam, a teraz już nawet nie mam co czytać.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Matko ja myślałam ze tu będzie z 5 stron do czytania a tu widzę cisza jak w weekend to chyba przez pogodę w takim razie i ja idę z moją Czekolada pospacerować
trzymajcie się ciepło kobitki może zajrzę później17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pewnie, obgadajcie mnie wszystkie a potem idźcie.
Fedralexis, wyznam Ci prawdę, dziewczyny mi dają cynk że już poszłaś i wtedy ja wchodzę, bo jak Cię nie ma to jestem wyżej w hierarchii, a ja lubię czuć się jak prezydent świata.
Aga, biletów nie dostałaś, więc łikend spędzasz z nami zamiast na trybunach, nie rozumiem Twego niezadowolenia
Shagga, dziwna ta laska, powiem Ci jedno - umyj ręce i wyluzuj.
I jeszcze 10 innych wypowiedzi do każdej z Was, niestety już nie pamiętam co miałam pisać.Rucia, Libra, Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla na weekend to ja odpoczywam od forum hi hi jak mój M jest w domu!!!
Wkurza mnie to że ludzie kupowali po 4 bilety a teraz na alegro po 200 sprzedają miało być 1200-1600 biletów a nawet tysiąca nie sprzedali i niby brak!!byłam 418 w kolejce a osób było ok 550 może a tylko 230 dostało bilety!!Znajomego spotkałam od 24.30 czekał całą noc i co jak był przy kasie prawie to mu kasę zamkneli!! -
AGA 30 wrote:Ola na weekend to ja odpoczywam od forum hi hi jak mój M jest w domu!!!
Wkurza mnie to że ludzie kupowali po 4 bilety a teraz na alegro po 200 sprzedają miało być 1200-1600 biletów a nawet tysiąca nie sprzedali i niby brak!!byłam 418 w kolejce a osób było ok 550 może a tylko 230 dostało bilety!!Znajomego spotkałam od 24.30 czekał całą noc i co jak był przy kasie prawie to mu kasę zamkneli!!
Makabra. Już widzę jak ludzie klęli na Bogu ducha winną kasjerkę. -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:AGA 30 wrote:Ola na weekend to ja odpoczywam od forum hi hi jak mój M jest w domu!!!
Wkurza mnie to że ludzie kupowali po 4 bilety a teraz na alegro po 200 sprzedają miało być 1200-1600 biletów a nawet tysiąca nie sprzedali i niby brak!!byłam 418 w kolejce a osób było ok 550 może a tylko 230 dostało bilety!!Znajomego spotkałam od 24.30 czekał całą noc i co jak był przy kasie prawie to mu kasę zamkneli!!
Makabra. Już widzę jak ludzie klęli na Bogu ducha winną kasjerkę.
Ach już policja przyjechała !!!A i tak ludzie do 13-14 czekali z nadzieją że jeszcze rzucą jakieś bilety a ok 10.30 kasa zamknięta już była !!
A najlepsze bo prawie 600 osób a jedną kasę otwarli !! -
nick nieaktualny