plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurcze, ale jestem zła!!! Musze chyba iść się czymś zająć, wku.....iłam się strasznie, chyba nie nadaję się do "rozmów" na forach...jak łatwo ludziom przychodzi wyciąganie wniosków, gdy mają strzępkowe informacje....ciśnienie podniosło mi się mega...
PS. Nie mam na myśli ovufriendowego forum, żeby nie było -
Shagga_80 wrote:Kurcze, ale jestem zła!!! Musze chyba iść się czymś zająć, wku.....iłam się strasznie, chyba nie nadaję się do "rozmów" na forach...jak łatwo ludziom przychodzi wyciąganie wniosków, gdy mają strzępkowe informacje....ciśnienie podniosło mi się mega...
PS. Nie mam na myśli ovufriendowego forum, żeby nie było
Kto Ci Shagga zalazł na skórę i czym??
Daj linka, to poczytamy i zgnoimy kogo trzebaBeata, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Ale przyznam Ci się Libra, że jeśli jutro temp. utrzyma Ci się na tym poziomie, to trudno mi będzie utrzymać postawę niewiernego Tomasza ("nie uwierzę, póki nie zobaczę plusa na teście") i weekend upłynie pod Twoim znakiem
Ale to na razie czcze gadanie, zobaczymy, co przyniesie jutro.
jak się wszyscy procz mnie nakręcą, to lipa z tego wychodzi...
chyba będe musiała inną taktykę obrać... urlop od 7dpo...
Beata, mauysia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:mauysia wrote:
Ja piłam wino do snu. Kadarka. Preferuje któraś?Tanie i dobre
ja piłam wino w zeszłym cyklu i poprzednim jak widac nie na wszystkich to działa...
Bo to musi być kadarka...[/QUOTE]
była...[/QUOTE]
Widocznie musi być konkretny rocznik![/QUOTE]
I koniecznie z Lidla! Nie z korkiem, tylko z nakrętką ![/QUOTE]
ja takie piłam w tym cyklu... i to z Lidla:) bo to jest sklep naprzeciwko mego bloku...
czyli zobaczymy czy to dziła...
Beata, Fedra, Muska, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:mauysia wrote:Ale przyznam Ci się Libra, że jeśli jutro temp. utrzyma Ci się na tym poziomie, to trudno mi będzie utrzymać postawę niewiernego Tomasza ("nie uwierzę, póki nie zobaczę plusa na teście") i weekend upłynie pod Twoim znakiem
Albo mierz, ale nie wpisujFedra lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:mauysia wrote:Ale przyznam Ci się Libra, że jeśli jutro temp. utrzyma Ci się na tym poziomie, to trudno mi będzie utrzymać postawę niewiernego Tomasza ("nie uwierzę, póki nie zobaczę plusa na teście") i weekend upłynie pod Twoim znakiem
Libra, ja trzymam Twoją stronęnie to że nie wierzę, że się uda, ale po co się nakręcać a potem rozczarować? Co ma być to będzie i trzeba to przyjąć na klatę
Fedra, Libra, Shagga_80, gocha04, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Kurcze, ale jestem zła!!! Musze chyba iść się czymś zająć, wku.....iłam się strasznie, chyba nie nadaję się do "rozmów" na forach...jak łatwo ludziom przychodzi wyciąganie wniosków, gdy mają strzępkowe informacje....ciśnienie podniosło mi się mega...
Jezus Maria a ja już myślałam ze to znowu ja coś powiedziałam uufffLibra, Shagga_80, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyRucia wrote:Libra wrote:Beata wrote:Saguś a takiego podejścia jak ma Libra gto chyba nie da sie nauczyć to chyba kwestia charakteru, sama wiesz że nie łatwo się nie nakręcac
a co do słońca to widzisz na wakacjach zawsze ja na plaży widze pełno cięzarnych które się niczym sie nie przejmują, ale wiem że tak samo jak z nałogami różnie bywa,jedne palą i nic im nie jest a inne.... ale cóż najważniejszę żeby dbac o siebie i przestrzegać zasan które nam wydają sie priorytetowe
oj Beatko... da się... jak ja daję radę to ty też dasz... a ja jestem beksa nad beksami!!!!
czy jest łatwo? nie nie jest... czy się martwię? tak, czasami się martwię... czy rozmyślam i przejmuje się? baaaaaardzo rzadko... czy zdarza mi się nakręcać? już nie... czy od zmiany nastawienia płakałam jak przyszła @? raz przez mojego m, kiedy nakręcił się, że jestem w ciąży, bo miałam piękny wykres... a jak dostałam @ to zrobił minę zbitego pieska...
Żeby każda staraczka tak sobie mówiłaOch o ile łatwiej by było.
zaraz wyjdzie na to, że jak kiedykolwiek mi się uda zajść w ciążę i nie zwariuję... będę jedyną zafasolkowaną staraczką, która z czystym sumieniem nowemu pokoleniu staraczek będzie mogła powiedzieć:
tylko spokój może was uratować!Beata, Fedra, zbikowa, Muska, Shagga_80, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
Szagus nie denerwuj się kochana jakimis tempymi głowami
lIBRUS rano zajrzę odrazu do Ciebie :*
Mayus mam nadzieję że dziś nacieszyć oczy i uszy samymi dobrymi wiadomościami
trzymajcie się
do jutraFedra, mauysia, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
Rucia....................17....26lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Dodi ......................5.....29lat...........FASOLINKA…….śląskie (07.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA………egipt
sylwia1985.............8.....27lat...........01.04..................podkarpackie
gocha04...............5......27lat............21.04..................mazowieckie
natusia.................5.......27lat............22.04..................kuj-pom
Ilona……………..11…..30lat………..22.04……………Niemcy
Beata……………..5……....lat………..23.04……………
Kfjatus...................7......26lat............30.04..................mazowieckie
Effcia....................3……29lat...........01.05………........wielkopolskie
Blondi22................1.... .23lat...........04.05..................mazowieckie
Muska....................4…..31lat...........06.05..................dolnośląskie
Ola_czeka.............21…32lat...........07.05..................Wielka Brytania
Gunia....................4......30 lat..........13.05..................podlaskie
Plemniczka............2......28lat...........14.05..................śląskie
a-koczek………....9 .…32lata………. 14.05……………war-maz
Mała29...............93......29lat............15.05...................Wielka Brytania
Zbikowa…………..4……26lat...........17.05..................Wielka Brytania
kiti.........................7......25lat…….….19.05……….….małopolskie
Kaja.......................4......32lat...........19.05……….…..pomorskie
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnymauysia wrote:Libra wrote:mauysia wrote:Ale przyznam Ci się Libra, że jeśli jutro temp. utrzyma Ci się na tym poziomie, to trudno mi będzie utrzymać postawę niewiernego Tomasza ("nie uwierzę, póki nie zobaczę plusa na teście") i weekend upłynie pod Twoim znakiem
Albo mierz, ale nie wpisuj
albo w pewnym momencie cofnę udostępnianie wykresu:D:D:D juą są trzy pomysły na to, byście były spokojniejsze;PShagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Shagga_80 wrote:Kurcze, ale jestem zła!!! Musze chyba iść się czymś zająć, wku.....iłam się strasznie, chyba nie nadaję się do "rozmów" na forach...jak łatwo ludziom przychodzi wyciąganie wniosków, gdy mają strzępkowe informacje....ciśnienie podniosło mi się mega...
Jezus Maria a ja już myślałam ze to znowu ja coś powiedziałam uufff
tez tak w pierwszej chwili pomyślałam... kuraka znów jakaś afera?;PShagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMauysiu, wspominałam kiedyś,że udzielam na forum Matek z maja 2010 no i tam jest jedna dziewczyna, która też jest teraz w ciąży i to Ona mi w ogóle powiedziała o tej Cytomegalii (tzn pisała,że robiła badania i wyszło Jej, że ma tego wirusa) no i ja wtedy zaczęłam się tym interesować no i też Ginkę pytałam no i wczoraj napisałam Jej co wiem (nawet przekopiowałam to co pisałam na fasolkach) i jednak laska naskoczyła na mnie,że jestem panikarą i żebym wyluzowała, bo przesadzam z higieną a dodam,że napisałam tyle samo co tu (tzn na Fasolkach) i szlag mnie trafia, bo przecież nie napisałam nic, co by świadczyło o tym,że przesadzam! Jak dla mnie to jeśli coś wydało się Jej nie halo to trzeba było dopytać, co dokładnie mam na myśli...a pewnie wtedy wyszłoby,że moje częste mycie rąk to zwykła higiena i każdy tak ma! I ogólnie wkurzył mnie ton Jej wypowiedzi (że nie wspomnę że z "WYLUZUJ" i kilka wykrzykników! Strasznie działa mi na nerwy tak łatwe wyciąganie wniosków, gdy nic się nie wie w zasadzie! Dlatego,chyba powinnam odpuścić sobie rozmowy na forach
-
nick nieaktualnyLibra wrote:mauysia wrote:Ale przyznam Ci się Libra, że jeśli jutro temp. utrzyma Ci się na tym poziomie, to trudno mi będzie utrzymać postawę niewiernego Tomasza ("nie uwierzę, póki nie zobaczę plusa na teście") i weekend upłynie pod Twoim znakiem
Właśnie dlatego ja od dłuższego czasu zaprzestałam komentarzy w stylu "to musi być fasolka"! Bo nic nie musi być niestety a wiem,że mnie np nakręcały takie tekstymauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
Rucia....................17....26lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Dodi ......................5.....29lat...........FASOLINKA…….śląskie (07.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA………egipt
sylwia1985.............8.....27lat...........01.04..................podkarpackie
gocha04...............5......27lat............21.04..................mazowieckie
natusia.................5.......27lat............22.04..................kuj-pom
Ilona……………..11…..30lat………..22.04……………Niemcy
Beata……………..5……....lat………..23.04……………
Kfjatus...................7......26lat............30.04..................mazowieckie
Effcia....................3……29lat...........01.05………........wielkopolskie
Blondi22................1.... .23lat...........04.05..................mazowieckie
Muska....................4…..31lat...........06.05..................dolnośląskie
Ola_czeka.............21…32lat...........07.05..................Wielka Brytania
Gunia....................4......30 lat..........13.05..................podlaskie
Plemniczka............2......28lat...........14.05..................śląskie
a-koczek………....9 .…32lata………. 14.05……………war-maz
Mała29...............93......29lat............15.05...................Wielka Brytania
Zbikowa…………..4……26lat...........17.05..................Wielka Brytania
kiti.........................7......25lat…….….19.05……….….małopolskie
Kaja.......................4......32lat...........19.05……….…..pomorskie
Wiedziałam ,że ja będę Ostatnia ,ale ostatni będą pierwsi ,ale gdzie w tej tabeli na pewno nie ooooo wiem w Piekle będę pierwsza ;-( o matkoDodi lubi tę wiadomość
-
mikusia wrote:kochane gdzie najlepiej miezyc tempke??? ja jak mieze w ustach pod jezykiem to mam 37,00 pod pacha 35,8 a w pochwie mieze osobnym termometrem i mam 36,8 i co ja mam sobie mysleć????
Mikusia, pod pachą całkowicie odpada.
Albo w ustach albo w pochwie. Ten drugi pomiar zwykle jest dokładniejszy, ale ja np. wolałam mierzyć w ustach.
Ważne, żeby przez cały cykl mierzyć w jednym miejscu (ale nie pod pachą).
PS) Można też w odbycie, tak gwoli ścisłościWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 11:29
Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymikusia wrote:kochane gdzie najlepiej miezyc tempke??? ja jak mieze w ustach pod jezykiem to mam 37,00 pod pacha 35,8 a w pochwie mieze osobnym termometrem i mam 36,8 i co ja mam sobie mysleć????
Ja mierzyłam w ustach , a podobno pomiar waginalny jest obarczony najmniejszym błędem pomiaru..pod pachą w ogóle nie mierzy się w celu określania cyklu.Libra lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Libra wrote:mauysia wrote:Ale przyznam Ci się Libra, że jeśli jutro temp. utrzyma Ci się na tym poziomie, to trudno mi będzie utrzymać postawę niewiernego Tomasza ("nie uwierzę, póki nie zobaczę plusa na teście") i weekend upłynie pod Twoim znakiem
Właśnie dlatego ja od dłuższego czasu zaprzestałam komentarzy w stylu "to musi być fasolka"! Bo nic nie musi być niestety a wiem,że mnie np nakręcały takie teksty
shagga ,a mnie nie nakręcają takie teksty ja tam mam blokadę na to włączoną jak bedzie to bedzie ,a jak nie bedzie fasolki no cóż nie bedzie mi dane mieć fasolki to Nie ,ale wyluzuj maleńka twoje dziecko z fochem się urodzi ,a tego nie chcemy jupi!!!!