plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeata wrote:eh no tak to faktycznie pewnie głupio Ci sie zrobiło no ale nic napewno zrozumiała że byłas zaaferowana rozmową,
Fedruś czy zasługują na powrót do tabelki? bo nie wiem czy mam wyliczac termin?
No wreszcie!!!!!!!!!Beata lubi tę wiadomość
-
Ale przyznam Ci się Libra, że jeśli jutro temp. utrzyma Ci się na tym poziomie, to trudno mi będzie utrzymać postawę niewiernego Tomasza ("nie uwierzę, póki nie zobaczę plusa na teście") i weekend upłynie pod Twoim znakiem
Ale to na razie czcze gadanie, zobaczymy, co przyniesie jutro.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 10:19
Beata, Rucia, Muska, Fedra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:
Ja piłam wino do snu. Kadarka. Preferuje któraś?Tanie i dobre
ja piłam wino w zeszłym cyklu i poprzednim jak widac nie na wszystkich to działa...[/QUOTE]
Bo to musi być kadarka...[/QUOTE]
była...[/QUOTE]
Widocznie musi być konkretny rocznik![/QUOTE]
I koniecznie z Lidla! Nie z korkiem, tylko z nakrętką !Shagga_80, Beata, Fedra, Kfjatus, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Beata wrote:Saguś a takiego podejścia jak ma Libra gto chyba nie da sie nauczyć to chyba kwestia charakteru, sama wiesz że nie łatwo się nie nakręcac
a co do słońca to widzisz na wakacjach zawsze ja na plaży widze pełno cięzarnych które się niczym sie nie przejmują, ale wiem że tak samo jak z nałogami różnie bywa,jedne palą i nic im nie jest a inne.... ale cóż najważniejszę żeby dbac o siebie i przestrzegać zasan które nam wydają sie priorytetowe
oj Beatko... da się... jak ja daję radę to ty też dasz... a ja jestem beksa nad beksami!!!!
czy jest łatwo? nie nie jest... czy się martwię? tak, czasami się martwię... czy rozmyślam i przejmuje się? baaaaaardzo rzadko... czy zdarza mi się nakręcać? już nie... czy od zmiany nastawienia płakałam jak przyszła @? raz przez mojego m, kiedy nakręcił się, że jestem w ciąży, bo miałam piękny wykres... a jak dostałam @ to zrobił minę zbitego pieska...
Żeby każda staraczka tak sobie mówiłaOch o ile łatwiej by było.
-
Rucia wrote:mauysia wrote:
ja piłam wino w zeszłym cyklu i poprzednim jak widac nie na wszystkich to działa...
była...[/QUOTE]
I koniecznie z Lidla! Nie z korkiem, tylko z nakrętką ![/QUOTE]
Ruciu, najlepiej porozsyłaj po dziewczynach w małych buteleczkach po łyczku tego wina
He he, normalnie jak jakaś święta woda
PS) Przepraszam, że zepsułam kod HTML i nie robią się akapity w cytatach!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 10:22
Rucia, Shagga_80, Fedra, Kfjatus, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libruś mi płakać z tego powodu jak @ przycjodzi to sie nie zdarza ale wiesz że pomimo to nakręcona jestem prawie zawsze i ciągle czekam aż wreszcie nie przyjdzie i jakoś ni epotrafię nie myslec. ja własnie nad wszystkim rozmyslam i wszystko analizuje no cóż taka moja wadaOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyRucia wrote:mauysia wrote:
ja piłam wino w zeszłym cyklu i poprzednim jak widac nie na wszystkich to działa...
była...[/QUOTE]
I koniecznie z Lidla! Nie z korkiem, tylko z nakrętką ![/QUOTE]
Zobaczcie ile błędów przy płodzeniu dzieci można popełnić, nawet mając receptę!!! Kupi się wino to może okazać się,że nie to, jak już to, to nie z tego co potrzeba rocznika, a jak zgadza się nawet rocznik to kupi się je w sklepie a nie Lidlu i już klops!mauysia, Beata, Fedra, Kfjatus, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia żebym wiedziała że podziała to jeszcze dziś pojechałabym do Ciebie po to wino bo u mni elidla nie ma jeszcze
Shagga_80 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Libruś mi płakać z tego powodu jak @ przycjodzi to sie nie zdarza ale wiesz że pomimo to nakręcona jestem prawie zawsze i ciągle czekam aż wreszcie nie przyjdzie i jakoś ni epotrafię nie myslec. ja własnie nad wszystkim rozmyslam i wszystko analizuje no cóż taka moja wada
Nie WADA, tylko CECHA Beciu!Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Libruś mi płakać z tego powodu jak @ przycjodzi to sie nie zdarza ale wiesz że pomimo to nakręcona jestem prawie zawsze i ciągle czekam aż wreszcie nie przyjdzie i jakoś ni epotrafię nie myslec. ja własnie nad wszystkim rozmyslam i wszystko analizuje no cóż taka moja wada
Becia pamiętasz naszą rozmowę? Tą szczerą ...
Po tej rozmowie zaszłam w ciąże.Beata lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Shaggowo/Liborowe testy poszły w obieg to i wino pójdzie
No ba, kiedyś Bella (albo gadgetka?) rozsyłały świętą wodę - serio serio - więc wino, w którym umoczyłaś była swe ciążowe ustateż powinno zadziałać!
EDIT: Tzn wtedy jeszcze nieciążoweWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 10:27
Shagga_80, Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Kfjatus wrote:Libra wrote:Kfjatus wrote:Kurcze jeszcze niedawno byłam na końcu tej listy... Dziewczyny to nie tak miało być... Libra daj przykład, pokaż klasę, a po Tobie to już wszystkie muszą zafasolkować (wstydzą się pewnie wchodzić Ci w paradę!
)
jak znasz jakąś cudowną receptę na zafasolkowanie to poproszę o przepis
Nie no jakbym znała przepis to już bym była pt. "FASOLINKA"
Ale Dziewczyny zafasolkowane znają tylko jakoś ze zdradzeniem sekretu się nie ujawniają. Ale może to w końcu to od nich wyduuuuuusimy!
Kadarka jest naprawdę dobra! Sceptycznie do tego podeszłam kiedyś z powodu jej ceny właśnie, ale dobre i tak już ją kupujemy. A powiem wam jeszcze, że najtaniej jest w Biedronce
hehe
Serio, a flacha taka sama jak w innym alkoholowym, in ocena parę zeta niższa.
Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej kobietki,
miłego dnia wszystkim zgromadzonym
mnie dziś od rana z zimna trzęsie, za cholere nie mogę się ogrzać, jak bym mogła to bym sobie herbate z duchem wypiła, ale u mnie jeszcze przed południem, to tak nie wypada
trzymajcie sie lepiej niż ja dzis!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 10:27
mauysia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej zbikowa,
no my tu z rana mamy klimaty alkoholowe, więc się wstrzeliłaś w dziesiątkę!
A tak w ogóle to u nas już jest po południu, więc udzielamy Ci dyspensy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 10:31
zbikowa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
hehe Mayuś niech tak będzie
Ruciu pamiętam, ale co ja tez wyluzowałam myslałam z eodpuszczę chociaz do wakacji a może wogóle (zresztą wiesz)
ale jednak znów tego pragneOliwka 2006
-
Ot, matki dzieciom, staraczki, patologia z nas!
fajnie by było jakby teraz ktoś nowy zajrzał do wątku a tu dyskusja o korkach od wina i możliwości chlapnięcia głębszego przed południem... no ładnieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 10:35
Fedra, Libra, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Fedra wrote:ale zeście się uwzieły nie macie o czym gadac ???
może sobie pogadajcie o mdłościach bólach brzucha albo o pogodzie...
Oj weź się Fredzia nie bulwersujPrzecież my żartujemy
No już cicho sza !!! Ani słowa więcej !!
WYBACZ !
ja mam @ więc weź poprawke na moje hormonyRucia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Beata wrote:eh no tak to faktycznie pewnie głupio Ci sie zrobiło no ale nic napewno zrozumiała że byłas zaaferowana rozmową,
Fedruś czy zasługują na powrót do tabelki? bo nie wiem czy mam wyliczac termin?
ale nie ja o tym decyduje tylko ty samaShagga_80, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
ok więc prosze dopisz mnie z terminem 23.04 tylko nie pamiętam który to już cykl
może podam tylko te obserwowane jednak będzie lepiej wyglądało
no wiec to dopiero 5 dobiega końcaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 10:44
Oliwka 2006