plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Libra wrote:Kfjatus wrote:Kurcze jeszcze niedawno byłam na końcu tej listy... Dziewczyny to nie tak miało być... Libra daj przykład, pokaż klasę, a po Tobie to już wszystkie muszą zafasolkować (wstydzą się pewnie wchodzić Ci w paradę!
)
jak znasz jakąś cudowną receptę na zafasolkowanie to poproszę o przepis
Nie no jakbym znała przepis to już bym była pt. "FASOLINKA"
Ale Dziewczyny zafasolkowane znają tylko jakoś ze zdradzeniem sekretu się nie ujawniają. Ale może to w końcu to od nich wyduuuuuusimy!
Ja piłam wino do snu. Kadarka. Preferuje któraś?Tanie i dobre
Kfjatus, zbikowa, Shagga_80, Muska, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nie nadążam odpisywąć taki ruch sie zrobił...
Ruciu to fajnie że tak to przechodzisz
Shaguś ja tez kiedyś tak wysżłam z wizytypotem wracałam z domu specjalnie żeby zapłacić hhee
Librus to dobrze że tak można brac bbałam się jakiegos przedawkowania
p.s. wtajemniczy mnie ktos o co kaman z tymi snikersami?Libra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:mauysia wrote:Beciu - witaj z powrotem! Tęskniłyśmy!!!
Shaggi - ja sądzę, że spokojnie możesz łapać słońceCo innego smażyć się w środku lata na słonecznej plaży na patelni, a korzystać w pierwszego wiosennego słoneczka
Nałap dużo witaminy D!
Dzięki Mauysiu
Ja właśnie wróciłam ze śniadankiem do Was
Beatko, dobrze,że wróciłaś do nas , tęskniłyśmy
Zaraz podaj Fedrusi dane do tabelki i trzymamy kciuki...a od siebie polecam przyjąć taktykę Libry - nie nastawiać się nawet jeśli wszystkie znaki na niebie i na ziemi wskazują na zafasolkowanie i będzie dobrze
Prawda
nie nastawiać się nawet jeżeli wszystkie koleżanki będą Ci mówić, że Twój wykres wygląda pięknie i na pewno to za sprawą fasokli;)zbikowa, mauysia, Shagga_80, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:nie nadążam odpisywąć taki ruch sie zrobił...
Shaguś ja tez kiedyś tak wysżłam z wizytypotem wracałam z domu specjalnie żeby zapłacić hhee
p.s. wtajemniczy mnie ktos o co kaman z tymi snikersami?
Bo na Fedrę mówili kiedyś Aleksis, a Aleksis z Dymastii ( tego serialu o bogaczach ) występuje w reklamie SnikersaShagga_80, Beata, Libra, gocha04, Dodi lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:nie nadążam odpisywąć taki ruch sie zrobił...
Beciu, o to chodzi
http://www.youtube.com/watch?v=iwuoGMTEuakBeata lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Kfjatus wrote:Libra wrote:Kfjatus wrote:Kurcze jeszcze niedawno byłam na końcu tej listy... Dziewczyny to nie tak miało być... Libra daj przykład, pokaż klasę, a po Tobie to już wszystkie muszą zafasolkować (wstydzą się pewnie wchodzić Ci w paradę!
)
Ale Dziewczyny zafasolkowane znają tylko jakoś ze zdradzeniem sekretu się nie ujawniają. Ale może to w końcu to od nich wyduuuuuusimy!
ja piłam wino w zeszłym cyklu i poprzednim jak widac nie na wszystkich to działa...Kfjatus, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra wrote:Shagga_80 wrote:mauysia wrote:Beciu - witaj z powrotem! Tęskniłyśmy!!!
Shaggi - ja sądzę, że spokojnie możesz łapać słońceCo innego smażyć się w środku lata na słonecznej plaży na patelni, a korzystać w pierwszego wiosennego słoneczka
Nałap dużo witaminy D!
Dzięki Mauysiu
Ja właśnie wróciłam ze śniadankiem do Was
Beatko, dobrze,że wróciłaś do nas , tęskniłyśmy
Zaraz podaj Fedrusi dane do tabelki i trzymamy kciuki...a od siebie polecam przyjąć taktykę Libry - nie nastawiać się nawet jeśli wszystkie znaki na niebie i na ziemi wskazują na zafasolkowanie i będzie dobrze
Prawda
nie nastawiać się nawet jeżeli wszystkie koleżanki będą Ci mówić, że Twój wykres wygląda pięknie i na pewno to za sprawą fasokli;)
Ha ha, klucz do sukcesuFedra, Libra lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Rucia wrote:Kfjatus wrote:Libra wrote:Kfjatus wrote:Kurcze jeszcze niedawno byłam na końcu tej listy... Dziewczyny to nie tak miało być... Libra daj przykład, pokaż klasę, a po Tobie to już wszystkie muszą zafasolkować (wstydzą się pewnie wchodzić Ci w paradę!
)
ja piłam wino w zeszłym cyklu i poprzednim jak widac nie na wszystkich to działa...
Bo to musi być kadarka... -
mauysia wrote:Fedra wrote:Rucia wrote:Kfjatus wrote:Libra wrote:Kfjatus wrote:Kurcze jeszcze niedawno byłam na końcu tej listy... Dziewczyny to nie tak miało być... Libra daj przykład, pokaż klasę, a po Tobie to już wszystkie muszą zafasolkować (wstydzą się pewnie wchodzić Ci w paradę!
)
ja piłam wino w zeszłym cyklu i poprzednim jak widac nie na wszystkich to działa...
Bo to musi być kadarka...
była...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyBeata wrote:nie nadążam odpisywąć taki ruch sie zrobił...
Mnie było wstyd, bo lekarka sama upomniała mi się "Agnieszka, nie chcę żebyś zaraz się wracała"...MASAKRA! Przepraszałam po kilka razy
Sylwia, jak tam Ty dalej ciągniesz swój cykl?Beata, Kfjatus, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
[/QUOTE]
ja piłam wino w zeszłym cyklu i poprzednim jak widac nie na wszystkich to działa...[/QUOTE]
Bo to musi być kadarka...[/QUOTE]
była...[/QUOTE]
Widocznie musi być konkretny rocznik!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 10:15
Shagga_80, Muska, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Saguś a takiego podejścia jak ma Libra gto chyba nie da sie nauczyć to chyba kwestia charakteru, sama wiesz że nie łatwo się nie nakręcac
a co do słońca to widzisz na wakacjach zawsze ja na plaży widze pełno cięzarnych które się niczym sie nie przejmują, ale wiem że tak samo jak z nałogami różnie bywa,jedne palą i nic im nie jest a inne.... ale cóż najważniejszę żeby dbac o siebie i przestrzegać zasan które nam wydają sie priorytetowe
oj Beatko... da się... jak ja daję radę to ty też dasz... a ja jestem beksa nad beksami!!!!
czy jest łatwo? nie nie jest... czy się martwię? tak, czasami się martwię... czy rozmyślam i przejmuje się? baaaaaardzo rzadko... czy zdarza mi się nakręcać? już nie... czy od zmiany nastawienia płakałam jak przyszła @? raz przez mojego m, kiedy nakręcił się, że jestem w ciąży, bo miałam piękny wykres... a jak dostałam @ to zrobił minę zbitego pieska...Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
eh no tak to faktycznie pewnie głupio Ci sie zrobiło no ale nic napewno zrozumiała że byłas zaaferowana rozmową,
Fedruś czy zasługują na powrót do tabelki? bo nie wiem czy mam wyliczac termin?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Beata wrote:Saguś a takiego podejścia jak ma Libra gto chyba nie da sie nauczyć to chyba kwestia charakteru, sama wiesz że nie łatwo się nie nakręcac
a co do słońca to widzisz na wakacjach zawsze ja na plaży widze pełno cięzarnych które się niczym sie nie przejmują, ale wiem że tak samo jak z nałogami różnie bywa,jedne palą i nic im nie jest a inne.... ale cóż najważniejszę żeby dbac o siebie i przestrzegać zasan które nam wydają sie priorytetowe
oj Beatko... da się... jak ja daję radę to ty też dasz... a ja jestem beksa nad beksami!!!!
czy jest łatwo? nie nie jest... czy się martwię? tak, czasami się martwię... czy rozmyślam i przejmuje się? baaaaaardzo rzadko... czy zdarza mi się nakręcać? już nie... czy od zmiany nastawienia płakałam jak przyszła @? raz przez mojego m, kiedy nakręcił się, że jestem w ciąży, bo miałam piękny wykres... a jak dostałam @ to zrobił minę zbitego pieska...
Wydrukować to sobie Baby i czytać przed snem i po obudzeniu sięzbikowa, Rucia, Fedra, Kfjatus, Libra, Dodi lubią tę wiadomość