X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Ola coś na ten kształt :D

Czyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyli? Uszanuj fakt, że nie mam polskiej TV ani żadnej innej!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie :)
    Poczytałam was chwilę i gdyby nie to,że po wygranej w Lotto mam lepsiejszy humor, to teraz Ola swoimi tekstami rozbawiłaby mnie na bank :D
    A właśnie zasiadłam do rysowania...trzeba przestać fochować się na Szefa i narysować Mu cosik...Stary śpi, Młody KPMM ogląda a ja....siedze na forum zanim przy autocadzie :D

Sylwia, ja wciąż zastanawiam się, co tam u Ciebie...miewałaś kiedykowliek tak długie cykle?

Dodi, co tam oglądasz :)

Ciekawe jak tam Mauysia po wizycie u gina :)

Dodi lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Dodi wrote:

Czyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyli? Uszanuj fakt, że nie mam polskiej TV ani żadnej innej!

Olka po coś wyjechała???? męża nie masz, piwa nie masz, czego tam jeszcze nie miałaś :P na Gesslerową patrzę he he

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Dodi wrote:

Olka po coś wyjechała???? męża nie masz, piwa nie masz, czego tam jeszcze nie miałaś :P na Gesslerową patrzę he he

Dodi, codziennie zadaję sobie to pytanie.

• Dodi Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Agga :) Ty to pracuś jesteś... Kurcze nie masz pojęcia jak się cieszę z Twojej wygranej he he jesteś dobra, to muszę przyznać, ale nie wiem czy któraś mnie przebije - dzisiaj dowiedziałam się jak wysoką premię dostanę za miesiąc marzec i tu uwaga werble.... 16zł brutto (130% wykonania planu)!!!!

Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Poczytałam was chwilę i gdyby nie to,że po wygranej w Lotto mam lepsiejszy humor, to teraz Ola swoimi tekstami rozbawiłaby mnie na bank :D
    A właśnie zasiadłam do rysowania...trzeba przestać fochować się na Szefa i narysować Mu cosik...Stary śpi, Młody KPMM ogląda a ja....siedze na forum zanim przy autocadzie :D

Sylwia, ja wciąż zastanawiam się, co tam u Ciebie...miewałaś kiedykowliek tak długie cykle?

Te, młoda, a czym Cię szef tak zdrażnił? Nie zapłacił wcale, czy zapłacił pińsiont groszy?

Dodi lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Dodi wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Dodi wrote:

Dodi, codziennie zadaję sobie to pytanie.

To wracaj :) możesz nawet niedaleko mnie... uśmiech z twarzy by mi nie schodził gdybym miała Cię gdzieś "pod ręką" ;P

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi! to świetnie! Wyjedź za miasto, zabaw się! Albo szoping, tylko nie wydaj wszystkiego w jednym sklepie!

Dodi, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

raz mialam 54 dniowy cykl pol roku temu dlatego wiem ze to zapewne nie ciaza

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Dodi! to świetnie! Wyjedź za miasto, zabaw się! Albo szoping, tylko nie wydaj wszystkiego w jednym sklepie!

wiesz co... za dużo tych opcji :/ ja to wiecznie taka niezdecydowana byłam więc kupię sobie 4 karotki kutwa!!! od poniedziałku na L4 (jeśli wszystko będzie dobrze) :D

no właśnie, ciekawe jak tam Maria???? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 20:06

Ola_czeka, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:

Te, młoda, a czym Cię szef tak zdrażnił? Nie zapłacił wcale, czy zapłacił pińsiont groszy?

Hehehe, niewiele więcej niż pińsiont groszy ;) A ja liczyłam na więcej :(

A w ogóle to cała moja wygrana w lotto nadal w portfelu, zdecydowaliśmy ze Starym, że do ściorania będzie miał buty, które dotąd miał po domu (mamy takie dwie pary) i tak oto, tym sposobem na dzisiejszy spacer Młody pojechał w butach dotąd domowych :)
    A w ogóle,to dziś zrobiliśmy sobie wycieczkę na prawie drugi koniec miasta, Młody tradycyjnie biegł na rowerku a my za Nim....masakra jakie On prędkości rozwija już :)

Dodi, Libra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To miałyście moje babeczki przygody, ja na natomiast byłam w pracy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 20:11

Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Shagga_80 wrote:

A wtedy już byłaś z tym u gina?

• Dodi Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty kochana biegaj za Nim póki jeszcze możesz, bo później może Ci już być ciężko ;d

Ola a Ty pracuj, pracuj, bo jak widzisz to ja i Shagga to będziemy się miały ciężko za chwilę utrzymać, więc mamy nadzieję siostro, że nam pomożesz :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 20:14

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:

Hehehe, niewiele więcej niż pińsiont groszy ;) A ja liczyłam na więcej :(

A w ogóle to cała moja wygrana w lotto nadal w portfelu, zdecydowaliśmy ze Starym, że do ściorania będzie miał buty, które dotąd miał po domu (mamy takie dwie pary) i tak oto, tym sposobem na dzisiejszy spacer Młody pojechał w butach dotąd domowych :)
    A w ogóle,to dziś zrobiliśmy sobie wycieczkę na prawie drugi koniec miasta, Młody tradycyjnie biegł na rowerku a my za Nim....masakra jakie On prędkości rozwija już :)

A nie miał obiekcji co do wyjścia w domowych butach? Dzieci czasem przywiązują dużą wagę do takich zasad jak buty domowe i na wyjście, czy kolejność działań przy wieczornej toalecie.

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    sylwia1985 wrote:
    Shagga_80 wrote:

A wtedy już byłaś z tym u gina?

bylam i skierowalam mnie na FSH i wyniki idealne i powiedziala no zdarza sie ale to byla inna gin

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziołchy, jak tam wieczorek?

Ja wsłaśnie obejrzałam Hobbita i tak się zastanawiam co tu teraz robić- w TV chyba nic nie ma, czytać mi się nie chcę...chyba coś zjem :D

No i mam problem- zaparcie- macie jakieś sposoby? Kurczę tak mnie dorwało, że aż mnie w podbrzuszu ciągnie :/

1usaej28ly44zrzp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra już Ci coś dzisiaj móiwłam na temat pisania a nie lubienia.

Dodi, Libra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:

Ja wsłaśnie obejrzałam Hobbita i tak się zastanawiam co tu teraz robić- w TV chyba nic nie ma, czytać mi się nie chcę...chyba coś zjem :D

No i mam problem- zaparcie- macie jakieś sposoby? Kurczę tak mnie dorwało, że aż mnie w podbrzuszu ciągnie :/

U mnie działa kiszona kapusta, tylko gdzie ty w tym Egipcie to znajdziesz?

Shagga_80, karoam lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:

mnie tez mega ciagnie ze az mi niedobrze i nospe biore ale robilam o 21 test i negatyw wiec pewnie te bole na okres

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 2478 2479 2480 2481 2482 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ