SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Ola coś na ten kształt :D

Czyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyli? Uszanuj fakt, że nie mam polskiej TV ani żadnej innej!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie :)
    Poczytałam was chwilę i gdyby nie to,że po wygranej w Lotto mam lepsiejszy humor, to teraz Ola swoimi tekstami rozbawiłaby mnie na bank :D
    A właśnie zasiadłam do rysowania...trzeba przestać fochować się na Szefa i narysować Mu cosik...Stary śpi, Młody KPMM ogląda a ja....siedze na forum zanim przy autocadzie :D

Sylwia, ja wciąż zastanawiam się, co tam u Ciebie...miewałaś kiedykowliek tak długie cykle?

Dodi, co tam oglądasz :)

Ciekawe jak tam Mauysia po wizycie u gina :)

Dodi lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Dodi wrote:

Czyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyli? Uszanuj fakt, że nie mam polskiej TV ani żadnej innej!

Olka po coś wyjechała???? męża nie masz, piwa nie masz, czego tam jeszcze nie miałaś :P na Gesslerową patrzę he he

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Dodi wrote:

Olka po coś wyjechała???? męża nie masz, piwa nie masz, czego tam jeszcze nie miałaś :P na Gesslerową patrzę he he

Dodi, codziennie zadaję sobie to pytanie.

• Dodi Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Agga :) Ty to pracuś jesteś... Kurcze nie masz pojęcia jak się cieszę z Twojej wygranej he he jesteś dobra, to muszę przyznać, ale nie wiem czy któraś mnie przebije - dzisiaj dowiedziałam się jak wysoką premię dostanę za miesiąc marzec i tu uwaga werble.... 16zł brutto (130% wykonania planu)!!!!

Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Poczytałam was chwilę i gdyby nie to,że po wygranej w Lotto mam lepsiejszy humor, to teraz Ola swoimi tekstami rozbawiłaby mnie na bank :D
    A właśnie zasiadłam do rysowania...trzeba przestać fochować się na Szefa i narysować Mu cosik...Stary śpi, Młody KPMM ogląda a ja....siedze na forum zanim przy autocadzie :D

Sylwia, ja wciąż zastanawiam się, co tam u Ciebie...miewałaś kiedykowliek tak długie cykle?

Te, młoda, a czym Cię szef tak zdrażnił? Nie zapłacił wcale, czy zapłacił pińsiont groszy?

Dodi lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Dodi wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Dodi wrote:

Dodi, codziennie zadaję sobie to pytanie.

To wracaj :) możesz nawet niedaleko mnie... uśmiech z twarzy by mi nie schodził gdybym miała Cię gdzieś "pod ręką" ;P

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi! to świetnie! Wyjedź za miasto, zabaw się! Albo szoping, tylko nie wydaj wszystkiego w jednym sklepie!

Dodi, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

raz mialam 54 dniowy cykl pol roku temu dlatego wiem ze to zapewne nie ciaza

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Dodi! to świetnie! Wyjedź za miasto, zabaw się! Albo szoping, tylko nie wydaj wszystkiego w jednym sklepie!

wiesz co... za dużo tych opcji :/ ja to wiecznie taka niezdecydowana byłam więc kupię sobie 4 karotki kutwa!!! od poniedziałku na L4 (jeśli wszystko będzie dobrze) :D

no właśnie, ciekawe jak tam Maria???? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 20:06

Ola_czeka, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:

Te, młoda, a czym Cię szef tak zdrażnił? Nie zapłacił wcale, czy zapłacił pińsiont groszy?

Hehehe, niewiele więcej niż pińsiont groszy ;) A ja liczyłam na więcej :(

A w ogóle to cała moja wygrana w lotto nadal w portfelu, zdecydowaliśmy ze Starym, że do ściorania będzie miał buty, które dotąd miał po domu (mamy takie dwie pary) i tak oto, tym sposobem na dzisiejszy spacer Młody pojechał w butach dotąd domowych :)
    A w ogóle,to dziś zrobiliśmy sobie wycieczkę na prawie drugi koniec miasta, Młody tradycyjnie biegł na rowerku a my za Nim....masakra jakie On prędkości rozwija już :)

Dodi, Libra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To miałyście moje babeczki przygody, ja na natomiast byłam w pracy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 20:11

Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Shagga_80 wrote:

A wtedy już byłaś z tym u gina?

• Dodi Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty kochana biegaj za Nim póki jeszcze możesz, bo później może Ci już być ciężko ;d

Ola a Ty pracuj, pracuj, bo jak widzisz to ja i Shagga to będziemy się miały ciężko za chwilę utrzymać, więc mamy nadzieję siostro, że nam pomożesz :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 20:14

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:

Hehehe, niewiele więcej niż pińsiont groszy ;) A ja liczyłam na więcej :(

A w ogóle to cała moja wygrana w lotto nadal w portfelu, zdecydowaliśmy ze Starym, że do ściorania będzie miał buty, które dotąd miał po domu (mamy takie dwie pary) i tak oto, tym sposobem na dzisiejszy spacer Młody pojechał w butach dotąd domowych :)
    A w ogóle,to dziś zrobiliśmy sobie wycieczkę na prawie drugi koniec miasta, Młody tradycyjnie biegł na rowerku a my za Nim....masakra jakie On prędkości rozwija już :)

A nie miał obiekcji co do wyjścia w domowych butach? Dzieci czasem przywiązują dużą wagę do takich zasad jak buty domowe i na wyjście, czy kolejność działań przy wieczornej toalecie.

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    sylwia1985 wrote:
    Shagga_80 wrote:

A wtedy już byłaś z tym u gina?

bylam i skierowalam mnie na FSH i wyniki idealne i powiedziala no zdarza sie ale to byla inna gin

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziołchy, jak tam wieczorek?

Ja wsłaśnie obejrzałam Hobbita i tak się zastanawiam co tu teraz robić- w TV chyba nic nie ma, czytać mi się nie chcę...chyba coś zjem :D

No i mam problem- zaparcie- macie jakieś sposoby? Kurczę tak mnie dorwało, że aż mnie w podbrzuszu ciągnie :/

1usaej28ly44zrzp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra już Ci coś dzisiaj móiwłam na temat pisania a nie lubienia.

Dodi, Libra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:

Ja wsłaśnie obejrzałam Hobbita i tak się zastanawiam co tu teraz robić- w TV chyba nic nie ma, czytać mi się nie chcę...chyba coś zjem :D

No i mam problem- zaparcie- macie jakieś sposoby? Kurczę tak mnie dorwało, że aż mnie w podbrzuszu ciągnie :/

U mnie działa kiszona kapusta, tylko gdzie ty w tym Egipcie to znajdziesz?

Shagga_80, karoam lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:

mnie tez mega ciagnie ze az mi niedobrze i nospe biore ale robilam o 21 test i negatyw wiec pewnie te bole na okres

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 2478 2479 2480 2481 2482 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ