plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam ponownie
Poczytałam was chwilę i gdyby nie to,że po wygranej w Lotto mam lepsiejszy humor, to teraz Ola swoimi tekstami rozbawiłaby mnie na bank
A właśnie zasiadłam do rysowania...trzeba przestać fochować się na Szefa i narysować Mu cosik...Stary śpi, Młody KPMM ogląda a ja....siedze na forum zanim przy autocadzie
Sylwia, ja wciąż zastanawiam się, co tam u Ciebie...miewałaś kiedykowliek tak długie cykle?
Dodi, co tam oglądasz
Ciekawe jak tam Mauysia po wizycie u ginaDodi lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Dodi wrote:Ola coś na ten kształt
Czyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyli? Uszanuj fakt, że nie mam polskiej TV ani żadnej innej!
Olka po coś wyjechała???? męża nie masz, piwa nie masz, czego tam jeszcze nie miałaśna Gesslerową patrzę he he
-
Dodi wrote:Ola_czeka wrote:Dodi wrote:Ola coś na ten kształt
Czyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyli? Uszanuj fakt, że nie mam polskiej TV ani żadnej innej!
Olka po coś wyjechała???? męża nie masz, piwa nie masz, czego tam jeszcze nie miałaśna Gesslerową patrzę he he
Dodi, codziennie zadaję sobie to pytanie. -
Hej Agga
Ty to pracuś jesteś... Kurcze nie masz pojęcia jak się cieszę z Twojej wygranej he he jesteś dobra, to muszę przyznać, ale nie wiem czy któraś mnie przebije - dzisiaj dowiedziałam się jak wysoką premię dostanę za miesiąc marzec i tu uwaga werble.... 16zł brutto (130% wykonania planu)!!!!
Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Witam ponownie
Poczytałam was chwilę i gdyby nie to,że po wygranej w Lotto mam lepsiejszy humor, to teraz Ola swoimi tekstami rozbawiłaby mnie na bank
A właśnie zasiadłam do rysowania...trzeba przestać fochować się na Szefa i narysować Mu cosik...Stary śpi, Młody KPMM ogląda a ja....siedze na forum zanim przy autocadzie
Sylwia, ja wciąż zastanawiam się, co tam u Ciebie...miewałaś kiedykowliek tak długie cykle?
Dodi, co tam oglądasz
Ciekawe jak tam Mauysia po wizycie u gina
Te, młoda, a czym Cię szef tak zdrażnił? Nie zapłacił wcale, czy zapłacił pińsiont groszy?Dodi lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Dodi wrote:Ola_czeka wrote:Dodi wrote:Ola coś na ten kształt
Dodi, codziennie zadaję sobie to pytanie.
To wracajmożesz nawet niedaleko mnie... uśmiech z twarzy by mi nie schodził gdybym miała Cię gdzieś "pod ręką" ;P
-
Shagga_80 wrote:Witam ponownie
Dodi, co tam oglądasz
raz mialam 54 dniowy cykl pol roku temu dlatego wiem ze to zapewne nie ciaza -
Ola_czeka wrote:Dodi! to świetnie! Wyjedź za miasto, zabaw się! Albo szoping, tylko nie wydaj wszystkiego w jednym sklepie!
wiesz co... za dużo tych opcjija to wiecznie taka niezdecydowana byłam więc kupię sobie 4 karotki kutwa!!! od poniedziałku na L4 (jeśli wszystko będzie dobrze)
no właśnie, ciekawe jak tam Maria????Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 20:06
Ola_czeka, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Witam ponownie
Dodi, co tam oglądasz
Te, młoda, a czym Cię szef tak zdrażnił? Nie zapłacił wcale, czy zapłacił pińsiont groszy?
Hehehe, niewiele więcej niż pińsiont groszyA ja liczyłam na więcej
A w ogóle to cała moja wygrana w lotto nadal w portfelu, zdecydowaliśmy ze Starym, że do ściorania będzie miał buty, które dotąd miał po domu (mamy takie dwie pary) i tak oto, tym sposobem na dzisiejszy spacer Młody pojechał w butach dotąd domowych
A w ogóle,to dziś zrobiliśmy sobie wycieczkę na prawie drugi koniec miasta, Młody tradycyjnie biegł na rowerku a my za Nim....masakra jakie On prędkości rozwija jużDodi, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Shagga_80 wrote:Witam ponownie
Dodi, co tam oglądasz
raz mialam 54 dniowy cykl pol roku temu dlatego wiem ze to zapewne nie ciaza
A wtedy już byłaś z tym u gina? -
Ty kochana biegaj za Nim póki jeszcze możesz, bo później może Ci już być ciężko ;d
Ola a Ty pracuj, pracuj, bo jak widzisz to ja i Shagga to będziemy się miały ciężko za chwilę utrzymać, więc mamy nadzieję siostro, że nam pomożeszWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 20:14
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Witam ponownie
Dodi, co tam oglądasz
Te, młoda, a czym Cię szef tak zdrażnił? Nie zapłacił wcale, czy zapłacił pińsiont groszy?
Hehehe, niewiele więcej niż pińsiont groszyA ja liczyłam na więcej
A w ogóle to cała moja wygrana w lotto nadal w portfelu, zdecydowaliśmy ze Starym, że do ściorania będzie miał buty, które dotąd miał po domu (mamy takie dwie pary) i tak oto, tym sposobem na dzisiejszy spacer Młody pojechał w butach dotąd domowych
A w ogóle,to dziś zrobiliśmy sobie wycieczkę na prawie drugi koniec miasta, Młody tradycyjnie biegł na rowerku a my za Nim....masakra jakie On prędkości rozwija już
A nie miał obiekcji co do wyjścia w domowych butach? Dzieci czasem przywiązują dużą wagę do takich zasad jak buty domowe i na wyjście, czy kolejność działań przy wieczornej toalecie. -
Shagga_80 wrote:sylwia1985 wrote:Shagga_80 wrote:Witam ponownie
Dodi, co tam oglądasz
raz mialam 54 dniowy cykl pol roku temu dlatego wiem ze to zapewne nie ciaza
A wtedy już byłaś z tym u gina?
bylam i skierowalam mnie na FSH i wyniki idealne i powiedziala no zdarza sie ale to byla inna gin -
No dziołchy, jak tam wieczorek?
Ja wsłaśnie obejrzałam Hobbita i tak się zastanawiam co tu teraz robić- w TV chyba nic nie ma, czytać mi się nie chcę...chyba coś zjem
No i mam problem- zaparcie- macie jakieś sposoby? Kurczę tak mnie dorwało, że aż mnie w podbrzuszu ciągnie -
karoam wrote:No dziołchy, jak tam wieczorek?
Ja wsłaśnie obejrzałam Hobbita i tak się zastanawiam co tu teraz robić- w TV chyba nic nie ma, czytać mi się nie chcę...chyba coś zjem
No i mam problem- zaparcie- macie jakieś sposoby? Kurczę tak mnie dorwało, że aż mnie w podbrzuszu ciągnie
U mnie działa kiszona kapusta, tylko gdzie ty w tym Egipcie to znajdziesz?Shagga_80, karoam lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:No dziołchy, jak tam wieczorek?
No i mam problem- zaparcie- macie jakieś sposoby? Kurczę tak mnie dorwało, że aż mnie w podbrzuszu ciągnie
mnie tez mega ciagnie ze az mi niedobrze i nospe biore ale robilam o 21 test i negatyw wiec pewnie te bole na okres