plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Dodi wrote:jeśli sraczka to pół biedy
ja osobiście wolę, schudłam wtedy 7kg!
A co się Prezydentowa nie potrafi odnaleźć w takim temacieszlachta jedna... a se ić, ić a jeszcze przyjdziesz i będziesz coś chciała (foch z przytupem)!
Dobra to zostanę z Wami w razie przyszłych zaparć i sraczek.
A gdzieś Ty chciała iść? Przecież chłopa nie ma, piwa też...a i godzina chyba młoda u Ciebie, tak?Dodi lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Dodi wrote:jeśli sraczka to pół biedy
ja osobiście wolę, schudłam wtedy 7kg!
A co się Prezydentowa nie potrafi odnaleźć w takim temacieszlachta jedna... a se ić, ić a jeszcze przyjdziesz i będziesz coś chciała (foch z przytupem)!
Dobra to zostanę z Wami w razie przyszłych zaparć i sraczek.
No ja myśle!!! to nie sztuka być z nami kiedy mówimy o waginach, sypialniach, pogodzie, fasolkach i innych przyjemnych rzeczachsraczka bądź zaparcie, to też życie i tak samo ciężkie jak te codzienne
Shagga_80, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Dobra, powiem Wam bolesną prawdę. Pada mi bateria w lapku a napraaaaaawdę nie chce mi się iść po ładowarkę i wciskać ją w brytyjskie gniazdko przy użyciu szpikulca. Jak zamilknę, znaczy że laptop padł.
Jest, jestttt... przynajmniej komp sobie z Tobą poradzi i zamknie Ci dzióbżart oczywiście jakby co
szacun za szczerość, choć i tak nie wiem czy prawdę mówisz, bo jakoś ciężko mam Ci uwierzyć heheWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 20:44
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Dobra, powiem Wam bolesną prawdę. Pada mi bateria w lapku a napraaaaaawdę nie chce mi się iść po ładowarkę i wciskać ją w brytyjskie gniazdko przy użyciu szpikulca. Jak zamilknę, znaczy że laptop padł.
Ić sobie!!!!!!!!!!!
Jak Ty nie możesz dla nas się tak poświęcić!!Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:czytacie priva???? Shagga, Ola??
Of kors
Chyba Ola poszła sobie, ehhhh
A u mnie jak romantycznie, słucham muzyki z kompa i wybiera mi same romantiko hity - najpierw Zawsze tam gdzie Ty, teraz "moje jedyne marzenie" A.Jantar ale w wykonaniu N. Kukulskiej....nic tylko pracować w takiej atmosferzeDodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Libra wrote:Dodi wrote:czytacie priva???? Shagga, Ola??
ledwo człowiek przyszedł, a te się już na privie zmawiają...
Dodi, wstydź się!
PS. Libra napisać Ci coś na ucho?
nakrzyczałaś na mnie i teraz się w nocy zmoczę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 20:59
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Shagga_80 wrote:Libra wrote:Dodi wrote:czytacie priva???? Shagga, Ola??
Dodi, wstydź się!
Hehehe, wariatki, jak ja mam w takich warunkach pracować
Aż dla Was wszystkich posłucham sobie teraz Superwoman A.Keys...a teraz I'm every woman - W. HoustonDodi lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Dodi wrote:Shagga_80 wrote:Libra wrote:Dodi wrote:czytacie priva???? Shagga, Ola??
Dodi, wstydź się!
Hehehe, wariatki, jak ja mam w takich warunkach pracować
Aż dla Was wszystkich posłucham sobie teraz Superwoman A.Keys...a teraz I'm every woman - W. Houston
Shagga piernicz, nie pracuj bo ani funciaka nie dostaniesz za tą robotę, mimo to, że tak się staraszfajnie sobie wieczorek organizujesz
a mój m już się mnie pyta co się dzieje, że tak parskam na ten monitor
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Dodi, a tak sobie rysuję i myślę, Ty sprzedałaś już rewelacyjne wieści rodzinie?
Właściwie już takrodzice moi wiedzą i cieszą się bardzo (jak będzie dwójka to tata będzie w siódmym niebie), teściowie w sumie zaskoczyli mnie swoją reakcją bo najpierw tak parli, a teraz wiadomość ta szału na nich nie zrobiła
mój brat był zły, że nie dowiedział się jako pierwszy
kuzynka bardzo szczerze gratulowała (ona ma już 2 córeczki, ostatnio u jednej byłam chrzestną), babcia ponoć szczęśliwa, ale dowiedziała się od mamy i tak to w skrócie wygląda
Shagga_80, Muska lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Dodi wrote:grzeczne chłopaki
ja tez się będę już powoli chyba zbierała bo znowu niewyspana będę a tutaj już pewnie tylko i aż Ty zostałaś
Masz meeeeeeeeeeeeeega szczęście, że dodałaś to AŻ!!!! No i ,że Ty z dużej!
Widzisz jaki ja mam szacun do Ciebie :* -
nick nieaktualnyDodi wrote:Shagga_80 wrote:Dodi, a tak sobie rysuję i myślę, Ty sprzedałaś już rewelacyjne wieści rodzinie?
Właściwie już takrodzice moi wiedzą i cieszą się bardzo (jak będzie dwójka to tata będzie w siódmym niebie), teściowie w sumie zaskoczyli mnie swoją reakcją bo najpierw tak parli, a teraz wiadomość ta szału na nich nie zrobiła
mój brat był zły, że nie dowiedział się jako pierwszy
kuzynka bardzo szczerze gratulowała (ona ma już 2 córeczki, ostatnio u jednej byłam chrzestną), babcia ponoć szczęśliwa, ale dowiedziała się od mamy i tak to w skrócie wygląda
No tak, zapomniałam,że Ty jesteś potrójnaW poniedziałek wielki dzień, co
Dodi lubi tę wiadomość