plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Shagga_80 wrote:Dodi wrote:grzeczne chłopaki
ja tez się będę już powoli chyba zbierała bo znowu niewyspana będę a tutaj już pewnie tylko i aż Ty zostałaś
Masz meeeeeeeeeeeeeega szczęście, że dodałaś to AŻ!!!! No i ,że Ty z dużej!
Widzisz jaki ja mam szacun do Ciebie :*
I tej wersji się trzymajDodi lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Dodi wrote:Shagga_80 wrote:Dodi, a tak sobie rysuję i myślę, Ty sprzedałaś już rewelacyjne wieści rodzinie?
Właściwie już takrodzice moi wiedzą i cieszą się bardzo (jak będzie dwójka to tata będzie w siódmym niebie), teściowie w sumie zaskoczyli mnie swoją reakcją bo najpierw tak parli, a teraz wiadomość ta szału na nich nie zrobiła
mój brat był zły, że nie dowiedział się jako pierwszy
kuzynka bardzo szczerze gratulowała (ona ma już 2 córeczki, ostatnio u jednej byłam chrzestną), babcia ponoć szczęśliwa, ale dowiedziała się od mamy i tak to w skrócie wygląda
No tak, zapomniałam,że Ty jesteś potrójnaW poniedziałek wielki dzień, co
No tego właśnie jeszcze nie wiemy czy potrójna czy podwójnanie mogę się już poniedziałku doczekać i dobrze, że to już tak niedługo
AGGA to jest ta oficjalna wersja......
i ta nieoficjalna również kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 21:21
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Shagga bo zaraz dorównasz Olce z żartami he he siedzę i się śmieję jak to sobie wyobraże
prawie jak ciąża z zaskoczenia hehe nie no rozumiem, że to fatalne uczucie
mam nadzieję, że z drugim synkiem pójdzie Ci łatwiej (albo z guanem, już nie wiem...)
Nie napiszę na forum... musze na priv!!! tak jak obiecałam !!!
Tyyyyy, tak sobie właśnie przypomniałam,że tak coś napisałaś!!!
Jak to dorównam Olce??? Przecież Ona uczy się ode mnie tych swoich żartów!!!Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Dodi wrote:Shagga bo zaraz dorównasz Olce z żartami he he siedzę i się śmieję jak to sobie wyobraże
mam nadzieję, że z drugim synkiem pójdzie Ci łatwiej (albo z guanem, już nie wiem...)
Jak to dorównam Olce??? Przecież Ona uczy się ode mnie tych swoich żartów!!!
uuuuuuuuuuuu...... coś mi się musiało poprzestawiać i pomylić hmm... a może to na odwrót było?
proszę już nie stresuj mnie bo rano zejscana po same pachy będęShagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Shagga_80 wrote:Dodi wrote:Shagga bo zaraz dorównasz Olce z żartami he he siedzę i się śmieję jak to sobie wyobraże
Jak to dorównam Olce??? Przecież Ona uczy się ode mnie tych swoich żartów!!!
uuuuuuuuuuuu...... coś mi się musiało poprzestawiać i pomylić hmm... a może to na odwrót było?
proszę już nie stresuj mnie bo rano zejscana po same pachy będę
Ić spać, bo pewnie Twoje dwa maleństwa też chcą odpocząćDodi lubi tę wiadomość
-
teraz mi się przypomniało jak Kaja kiedyś się na @ przygotowywała i taką mega długą podpaskę po szyję zdaje się przygotowała sobie i ja niedługo albo coś takiego będę sobie musiała zapodać albo na bank pampersy, bo ja tego nie wytrzymam
a te malenstwa czy maleństwo to hmm... kto wie czy zmęczone czy z ciocią Agą by jeszcze pogadały
aha no i tak wogóle to sory winetu, że zmałpowałam Twoją tęczę, ale mojemu m tak bardzo się podobała, że postanowiłam sobie też taką wrzucić
idę się okąpać szybciutko i jeszcze tu looknęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 21:34
-
nick nieaktualnyDodi wrote:teraz mi się przypomniało jak Kaja kiedyś się na @ przygotowywała i taką mega długą podpaskę po szyję zdaje się przygotowała sobie i ja niedługo albo coś takiego będę sobie musiała zapodać albo na bank pampersy, bo ja tego nie wytrzymam
a te malenstwa czy maleństwo to hmm... kto wie czy zmęczone czy z ciocią Agą by jeszcze pogadały
aha no i tak wogóle to sory winetu, że zmałpowałam Twoją tęczę, ale mojemu m tak bardzo się podobała, że postanowiłam sobie też taką wrzucić
Zauważyłam właśnie jakąś chwilę temu!!!!
Wybaczam!!Dodi lubi tę wiadomość
-
jestem
Zanim doczytalam to już mi się oczy koleją ... Shagga lubię jak piszesz o Kubusiu
On jest taki słodki :-)Dodi ja na Twoim miejscu, to chyba spać bym nie mogła przed ta wizytą
Widzę, fanklub Oli się powiększa, ależ Ona się staje sławna
Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:
jestem
Zanim doczytalam to już mi się oczy koleją ... Shagga lubię jak piszesz o Kubusiu
On jest taki słodki :-)Dodi ja na Twoim miejscu, to chyba spać bym nie mogła przed ta wizytą
Widzę, fanklub Oli się powiększa, ależ Ona się staje sławna
Też Go kocham...mimo,że dziś plaska w twarz dostałam...za co momentalnie wylądował w swoim pokoju i za chwilę z płaczem wrócił i zaraz przymilał się przytulając i całując -
chyba właśnie tak mam, że jakieś problemy ze spaniem się rodzą powoli, ale już niedługo.... te dwa ostatnie tygodnie ciągnęły się jak nigdy dotąd...
Czyli dotarłaś się Kfjatek pożegnać
Ola jest boska tak... zaraz po Shadze he he (lizus)
a teraz o której tęczy mówimy? Twojej czy mojej he he bo Twój syn już duży jest i goni starszego brataWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 21:40
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:chyba właśnie tak mam, że jakieś problemy ze spaniem się rodzą powoli, ale już niedługo.... te dwa ostatnie tygodnie ciągnęły się jak nigdy dotąd...
a teraz o której tęczy mówimy? Twojej czy mojej he he bo Twój syn już duży jest i goni starszego brata
Jezu, jeszcze nikt mi się nie podlizywał, ależ miłe uczucie
A co do tęczy to właśnie porównując moją a Twoją widać różnicę nie tylko przesunięciu w prawą stronę ale również w rozmiarze i stopniu rozwoju Malucha....swoją drogą to ciekawe jak wygląda taki suwaczek z dwoma Maluchami...myślała nad tym???Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 21:43
Dodi lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Dodi wrote:chyba właśnie tak mam, że jakieś problemy ze spaniem się rodzą powoli, ale już niedługo.... te dwa ostatnie tygodnie ciągnęły się jak nigdy dotąd...
a teraz o której tęczy mówimy? Twojej czy mojej he he bo Twój syn już duży jest i goni starszego brata
Żyj tą chwilą bo zdaża mi się coś takiego raz na .... 25 lat
ja już nie wiem czy ja coś chce od Ciebie czy jak, że Ci tak słodzę heh (przecież nawet nie masz odstapić punktów na patelnię naleśnikową wrrr...)
dobrze, że nie mam mdłości ciążowych bo sama bym taką tęczę mogła po tylu komplementach puścić
faktycznie kilka różnić można zaobserwować chociażby tutaj
jak będą dwa bomble to sobie dwa osobne suwaczki zamieszczę, fajnie będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 21:46
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Shagga_80 wrote:Dodi wrote:chyba właśnie tak mam, że jakieś problemy ze spaniem się rodzą powoli, ale już niedługo.... te dwa ostatnie tygodnie ciągnęły się jak nigdy dotąd...
Żyj tą chwilą bo zdaża mi się coś takiego raz na .... 25 lat
ja już nie wiem czy ja coś chce od Ciebie czy jak, że Ci tak słodzę heh (przecież nawet nie masz odstapić punktów na patelnię naleśnikową wrrr...)
dobrze, że nie mam mdłości ciążowych bo sama bym taką tęczę mogła po tylu komplementach puścić
jak będą dwa bomble to sobie dwa osobne suwaczki zamieszczę, fajnie będzie
I tak n ie podzieliłabym się naklejkami, chytrus jestem!
A co do mdłości, to dodaj JESZCZE NIE MASZDodi lubi tę wiadomość
-
Właściwie chyba się niebawem pożegnam. Jak już wspominałam rano poprosiła mnie dziewczyna o poprawę pracy maturalnej i ja myślałam, że na luzie stylistycznie zerknę czy jest ok i coś poprawię troszkę. Okazało się inaczej i trochę mi się nad tym zeszło, bo praca nie była rewelacyjna, a chciałam jej pomóc, bo dobrze ją znam. Przeczytałam nawet Nie- boską komedię, bo coś mi się nie zgadzało
Dodi, Shagga_80, mauysia, Muska, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Właściwie chyba się niebawem pożegnam. Jak już wspominałam rano poprosiła mnie dziewczyna o poprawę pracy maturalnej i ja myślałam, że na luzie stylistycznie zerknę czy jest ok i coś poprawię troszkę. Okazało się inaczej i trochę mi się nad tym zeszło, bo praca nie była rewelacyjna, a chciałam jej pomóc, bo dobrze ją znam. Przeczytałam nawet Nie- boską komedię, bo coś mi się nie zgadzało
Kfjatuś jakby co to możemy Ci pomóc w sprawdzaniu następnym razem
Tak poprawnej polszczyzny pod względem ortografii, stylistyki, kulturalnego języka itp. to pewnie nie znajdziesztak więc polecamy się na przyszłość
Kfjatus lubi tę wiadomość