plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sylwia1985 wrote:Fedra w poniedzialek ide wreszcie bo ona przyjmuje pn i czw a pracowalam i wczesniej nie dalam rady.No napewno was nie nadrobie nie bylo mnie przez 4 dni.Ja wiem czy za wczesnie to moj 48dc i niewiadomo czy owu wyznaczylo prawidlowo owulacje-watpie !!!
Sylwia, a moze masz taką opóźnioną owulację? Widzę, że dopiero od paru dni masz wyraźnie wyższe tempki. Jeśli jakimś cudem mam rację, to tak gdzieś maks do tygodnia powinnaś dostać @, ale to są oczywiście hipotezy oparte tylko na obserwacjach temperatury. A jeśli coś tam innego dzieje się w Twoim wnętrzu, to może to wyglądać zgoła inaczej...Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:sylwia1985 wrote:Fedra w poniedzialek ide wreszcie bo ona przyjmuje pn i czw a pracowalam i wczesniej nie dalam rady.No napewno was nie nadrobie nie bylo mnie przez 4 dni.Ja wiem czy za wczesnie to moj 48dc i niewiadomo czy owu wyznaczylo prawidlowo owulacje-watpie !!!
Sylwia, a moze masz taką opóźnioną owulację? Widzę, że dopiero od paru dni masz wyraźnie wyższe tempki. Jeśli jakimś cudem mam rację, to tak gdzieś maks do tygodnia powinnaś dostać @, ale to są oczywiście hipotezy oparte tylko na obserwacjach temperatury. A jeśli coś tam innego dzieje się w Twoim wnętrzu, to może to wyglądać zgoła inaczej...
Hej zdecydowanie wole ta druga opcje ... -
Olu- no kiszonej kapuchy to nijak nie dostane
Ilonko- śliwek niestety nie lubię
Libra- ja nie chcę nic mówić ale moim jedynym objawem zafasolkowania była biegunka...
No i dzień dobry!
mauysia, Kfjatus, Ola_czeka, Libra, Muska, Dodi, Shagga_80, zbikowa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
O cholerka, ile mi zeszło na tym nadrabianiu! Ale jesteście płodne tekstowo wieczorami!
DZIEŃ DOBRY
U ginka było w porządku, choć była to taka uboga wizyta, bez USG, ani innych bajerów
Junior już dziś z rana łaskocze mnie w trzewia, więc to najlepszy dowód na to, że miewa się dobrze.Kfjatus, Ola_czeka, Dodi, karoam, Shagga_80, zbikowa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Słuchajcie, wczoraj w TVN był Matrix - normalnie przeżyłam niezłą sentymentalną podróż! To był kultowy film w czasach licealnych... Do tego stopnia, że (tak, wiem, jestem porąbana) z koleżanką i z kolegą chodziliśmy w skórzanych płaszczach, kolega był NEO, koleżanka była DOZEREM (ten, który operował tymi wszystkimi klawiaturami
), a ja byłam Morfeuszem
Dobrą robotę uczynili bracia Wachowscy.. o pardon, teraz rodzeństwo Wachowscy...Kfjatus, Muska, Libra, Dodi, Shagga_80, zbikowa lubią tę wiadomość