plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:O cholerka, ile mi zeszło na tym nadrabianiu! Ale jesteście płodne tekstowo wieczorami!
DZIEŃ DOBRY
U ginka było w porządku, choć była to taka uboga wizyta, bez USG, ani innych bajerów
Junior już dziś z rana łaskocze mnie w trzewia, więc to najlepszy dowód na to, że miewa się dobrze.
Paczpani, nie było USG i zaraz ubogo, już by wszystkie chciały od 1 miesiąca patrzyć dzieciom w oczy. Nie ma tak dobrze!
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:ja wlasnie sniadanko zajadam buleczke z serkiem zoltym i do tego kawunia i klikam sobie z wami .Wy co dobrego na sniadanko jadlyscie moje drogie?
Draże orzechowe z Biedry.
Nie chce mi się ruszyć i zrobić kanapkę... ale trza...Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:sylwia1985 wrote:ja wlasnie sniadanko zajadam buleczke z serkiem zoltym i do tego kawunia i klikam sobie z wami .Wy co dobrego na sniadanko jadlyscie moje drogie?
Draże orzechowe z Biedry.
Nie chce mi się ruszyć i zrobić kanapkę... ale trza...
o mniam mniam ale ja wole kokosowe .... -
Ola_czeka wrote:Widziałyście jakie udogodnienia zafundował nam ovuprzyjaciel? Można w poczcie "zaznaczyć wszystkie"!
YES!
EDIT: A w sumie to nie tak "YES", bo co jeśli chcę usunąć większość, a część wiadomości zostawić? A można potem niektóre odznaczyć z powro? (nie chce mi się teraz tego sprawdzać)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2013, 06:25
-
ja ide jutro na imppreze z pracy .... bez mojego bo go nie ma i jest troche wkurzony ale obecnosc obowiazkowa wiec nie bede sie menagerom i szefowi sprzeciwiala - przynajmniej sie wyszaleje bo od 2 lat nigdzie nie bylam ani sama ani ze swoim....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2013, 06:30
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Ja tez miałam bułę z serem.
O pogodzie było, o jedzeniu było, o kupie było, co teraz?
Teraz menu śniadaniowe.
ja np. zrobię sobie bułę z wędliną, TAK WIEM DZIŚ PIĄTEK!!! Ale jako osoba brzemienna uznałam, że mogę robić odstępstwa...Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Udogodnienia udogodnieniami ale teraz poczta ładuje mi się 5 godzin. Szkoda też, że w poczcie bardziej nie są wyróżnione wiadomości prywatne bo giną w gąszczu lajków. Nie mówię już o zaproszeniach, bo tylko moje są przeoczane, więc widocznie to nie problem..............................
-
no nareszcie jesteście! zero dyscypliny normalnie
na jajecznicę wołałam z pomidorem, ale Was wołami z tych łóżek nie da się wyciągnąć
Karoam miałaś nie mówić Librze o tej sraczce
Sylwia sorki, że Cię obudziłam tak nie chcący
a tak wogóle to cześć mauysia, Kfjatuś, Ola - w sumie Prezydentowa miała byc jako pierwsza, Sylwia, Karoam, Muska :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2013, 06:48
Muska, karoam lubią tę wiadomość
-
Gigantyczny problem mam dzisiaj z ta stronką. Wszystko muli i się zawiesza, same błędy wyskakują...
Żeby przeczytać Wasz posty musiałam z 5 minut klikać na odśwież i za każdym razem jakieś gówno
Tak się cieszę, że dzisiaj piątek!!!!!! Normalnie niewyobrażalnie wprost. Taki jakiś ten tydzień ciężki w tej pracy mam
Jeszcze 8 godzin!
Już minuty tu odliczam... -
Dodi wrote:Blondi ja wiem wlasnie;) pewnie chodzi Ci o Shagge i zbikowa he he spiochy! A U Ciebie jak tam?
u mnie ok maly w przedszkolu ja już po zakupach i zasiadłam z wami popisac
cos sie u mnie pogoda psuje zachmurzylo sie i nie ma słoneczka ;(Dodi lubi tę wiadomość