plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
dobra miłego dnia bo mi zrywa internet na tej łajbie
Pozdrawiam z San Remo
,a u nas pogoda nijaka ma padać
ehhh ,a miało być pięknie i się założę ,że w Polsce piękna pogoda
zapewne
ps Muska jak coś tam wyskrobiesz do mnie to postaram się szybko odpisać ...buzole zozle dla Wasmauysia, Muska, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Blondi22 wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:O właśnie Blondi, o tym miałam pisać.
Osobiście - do dziś i bez względu na sentyment - uważam, że Matrix to dzieło na pograniczu sztuki i filozofii, uwielbiam ten film. Jednocześnie nie pamiętam większego rozczarowania niż to, kiedy "bracia" nakręcili kolejne części.
Mam identyczną opinię!
Część druga była miałka jak muł, trzecia trochę lepsza - dało się oglądać - ale do jedynki i tak było daleeeeko. Jak dla mnie mogli spokojnie skończyć na części 1, ale "kasa, misiu, kasa..."
tez wlasnie miałam to napisac pierwsza była baardzo fajna a kolejne tak srednio
Ale i tak obejrzę - jeżeli puszczą na TVN-ie jako kontynuację - bo prawie nic z nich nie pamiętam (to przez ich miałkość), więc można powiedzieć, że będę oglądała pierwszy raz
Pamiętam tylko, że neo prowadził reanimację na otwartym sercu.
No i to, że w końcu się stuknął z Trinity!Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Dodi wrote:Witaj Kajusia ;*
Wyrazy współczucia z powodu przyjścia tej wstrętnej @siły na kolejny cykl Ci życzę Kochana
eee dodi bynajmniej mogę spokojnie pozałatwiac sprawy i winka się napić hihihiihih uciekam internet mi tu powiela wszystko papapapapDodi lubi tę wiadomość
-
Ja idę otworzyć ciastka z okazji urodzin Belli! Jakoś trzeba to uczcić! (szkoda, że solenizantka jeszcze nie zawitała, ale to nic - bywałam już na imprezach urodzinowych bez udziału tych najważniejszych osób
)
Bella, czekamy i wołamy telepatycznie na imprezę!Dodi, Kfjatus, BellaRosa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Bella, wszystkiego naj!
Kaja, a Ty się nie dołączasz do życzeń?
ola staram się dołączyć ,ale kurde na kartki mam internet i zrywa połoączenia w połowie pisania i wychodzi ,ze nie chcę ,ale ja Chcę dobra zamotałam
BELLA TERAZ MOJA KOLEJ STO LAT STLO LAT no i się dołączyłam z Włochów hehehe chyba jak się uda wysłacBellaRosa lubi tę wiadomość
-
Dodi wrote:Ola_czeka wrote:Bella, wszystkiego naj!
na poprzedniej stronie się dołączyła Gapo
To był żaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart, sarkazm, dowcip i ironia Dodiszonie.Dodi, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Ola_czeka wrote:Bella, wszystkiego naj!
ola staram się dołączyć ,ale kurde na kartki mam internet i zrywa połoączenia w połowie pisania i wychodzi ,ze nie chcę ,ale ja Chcę dobra zamotałam
BELLA TERAZ MOJA KOLEJ STO LAT STLO LAT no i się dołączyłam z Włochów hehehe chyba jak się uda wysłac
Żartowałam! Dołączyłaś się chyba z 10 razy!
Idę stąd, nikt mnie nie rozumie.Shagga_80, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Dodi wrote:Ola_czeka wrote:Bella, wszystkiego naj!
To był żaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart, sarkazm, dowcip i ironia Dodiszonie.
no co Tyyyyyyyyyyyydzisiaj nie mam ochoty na takie żarty, smarkazmy, dociny i aronie z Twojej strony he he he ;P
-
karoam wrote:Ola- wszystkie mojego autorstwa
Dodi- no tak mnie się z tą sraczką wyrwało
Dobra- jadę na lotnisko bo ok 10 mamuśka ląduje
[tu następuje gwałtowne opadnięcie kopary]
Twojego autorstwa??? ja byłam pewna, że to z jakichś serwisów "stockowych" z katalogowymi zdjęciami
Szacuneczek!Shagga_80, Fedra, karoam lubią tę wiadomość
-
karoam ja wiem - nad sraczką nie zapanujeszpozdrów mamę od sióstr Ovu
ja cały czas miałam nadzieję, że to autorskie zdjęcia KaroamWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2013, 07:26
Kfjatus, Shagga_80, karoam lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Ola_czeka wrote:Dodi wrote:Ola_czeka wrote:Bella, wszystkiego naj!
no co Tyyyyyyyyyyyydzisiaj nie mam ochoty na takie żarty, smarkazmy, dociny i aronie z Twojej strony he he he ;P
To też idę. Tylko mnie potem nie wołać.Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Dodi wrote:Ola_czeka wrote:Dodi wrote:Ola_czeka wrote:Bella, wszystkiego naj!
To też idę. Tylko mnie potem nie wołać.
Obiadu dzisiaj nie będzie bo ide na popołudniu do pracy, więc nie będę Cię wołała, spokojnie. -
Czesc dziewczyny - podczytywałam Was z rana
wyczaiłam Bellę na wątku ciążowym, pisała o wózkach. Zaraz ją tutaj na jej imprezę urodzinową zawołam
P.S. i witam się z tymi, których nie znam - to ja, she z tabelki
Ola_czeka, Dodi, Blondi22, Kfjatus, mauysia, BellaRosa, Shagga_80, Rucia, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
No ze sraczką tak już jest, że się wyrywa.Dodi, Kfjatus, Shagga_80, Fedra, karoam, Gunia lubią tę wiadomość