plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:A więc proszę o to że jak jakieś sensacje będą przez weekend to ja poproszę wieści na PRIV !!!
Dziękuję z góry za rozpatrzenie mojej prośby !!!
odwdzięczę się pięknym uśmiechem szczerbatym hi hi (jak protezę wyciągnę)
No wiesz Aga, odkąd jesteśmy przyjaciółkami zawsze informuję Cię co nowego w weekend przecież...AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Przecież W (jak Wojtek 45l.) opis jak w fakcie normalnie - to Ty!
Teraz to już masz potrójną osobowosć moja panno i nie mieszaj w to Fredzi!
Cholera nakryłaś mnie, mąż będzie zazdrosny.
nie napiszę że jakoś go UDOBRUCHASZ, bo potem powiedzą że jestem wulgarna i używam słów na U.
ide sobie bo jak skończę to piwo to już zupełnie będę klepać od rzeczyFedra, Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość
-
Ja tylko na chwilę by zdementowac plotki ja to nie Ola Ola to nie Ja, nie jestem taka ładna ani taka wygadana
dzieki Zbikowa ze stanełaś w mojej obronie kiedy to Ola chciała mnie wmieszać w stany odmienne swojej osobowości
a teraz mykam do wanny i do spania bo dzisiejszy dzień mnie wykończyłzbikowa, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
poczytałam sobie, posikałam się kilka razy (oczywiście przez Olkę!!!), nie korzystałam dzisiaj z mojego notatnika, dlatego też nie skomentuję Waszych wypowiedzi, choć co poniektóre jak zwykle ciekawe były i to bardzo nie umniejszając pozostałym
Libra
Shagga dobrze, że u Was wszystko dobrze i wogóle trzymajta się
aha do domu wróciłam o 20.30 bo na ogrodzie siedziałam i 26 stopni dzisiaj u mnie byłoa teraz oglądam M.G.
Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Sylwia, zrób mi przyjemność i idź do lekarza, ok? Rozumiem, że robiłaś test sikany? O przepraszam, waginalny?
tak nasiusialam wlozylam tescik w siuski wyjelam i odczekalam 5 min i negatyw .Robilam o 21. ide w pn do gina bo cos jest nie takShagga_80 lubi tę wiadomość
-
Fedra w poniedzialek ide wreszcie bo ona przyjmuje pn i czw a pracowalam i wczesniej nie dalam rady.No napewno was nie nadrobie nie bylo mnie przez 4 dni.Ja wiem czy za wczesnie to moj 48dc i niewiadomo czy owu wyznaczylo prawidlowo owulacje-watpie !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 19:41
-
sylwia1985 wrote:Ola_czeka wrote:Sylwia, zrób mi przyjemność i idź do lekarza, ok? Rozumiem, że robiłaś test sikany? O przepraszam, waginalny?
tak nasiusialam wlozylam tescik w siuski wyjelam i odczekalam 5 min i negatyw .Robilam o 21. ide w pn do gina bo cos jest nie tak
Ić ić, pewnie i tak nie namówię Cię na betę. -
Fedra wrote:Ja tylko na chwilę by zdementowac plotki ja to nie Ola Ola to nie Ja, nie jestem taka ładna ani taka wygadana
dzieki Zbikowa ze stanełaś w mojej obronie kiedy to Ola chciała mnie wmieszać w stany odmienne swojej osobowości
a teraz mykam do wanny i do spania bo dzisiejszy dzień mnie wykończył
Wszystko zepsułaś, na pewno by uwierzyły -
Ola_czeka wrote:sylwia1985 wrote:Ola_czeka wrote:Sylwia, zrób mi przyjemność i idź do lekarza, ok? Rozumiem, że robiłaś test sikany? O przepraszam, waginalny?
tak nasiusialam wlozylam tescik w siuski wyjelam i odczekalam 5 min i negatyw .Robilam o 21. ide w pn do gina bo cos jest nie tak
Ić ić, pewnie i tak nie namówię Cię na betę.
ide do gina w poniedzialek wiec jakos wytrzymam o ile nie dostane wczesniej @ -
Dodi wrote:poczytałam sobie, posikałam się kilka razy (oczywiście przez Olkę!!!), nie korzystałam dzisiaj z mojego notatnika, dlatego też nie skomentuję Waszych wypowiedzi, choć co poniektóre jak zwykle ciekawe były i to bardzo nie umniejszając pozostałym
Libra
Shagga dobrze, że u Was wszystko dobrze i wogóle trzymajta się
aha do domu wróciłam o 20.30 bo na ogrodzie siedziałam i 26 stopni dzisiaj u mnie byłoa teraz oglądam M.G.
W sensie mac gayvera?Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość