plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:dziewczyny castagnusa bierze sie 90 dni, pozniej 30 dni przerwy, ale co jesli koniec wypada mi w polowie cyklu? mam tak go odstawic czy brac do konca cyklu i wtedy odstawic? jak myslicie?
ja tak miałam... skończyłam w połowie poprzednego cyklu... w obecnym cyklu nie biorę i zacznę dopiero od następnegoplemniczka lubi tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:Muska wrote:Fedra wrote:No tak ja przyszłam to reszta poszła sobie...
No nic dzień dobry i chyba Do widzenia sama do siebie pisać nie będe przecież...
Ja dzielnie trzymam wartę
W pracy jakoś mi to łatwiej przychodzi niż w domu w weekend, hehe.
No, czyli jeśli o mnie chodzi to 2 razy muszę dać się pokłuć, inaczej nie chce być.
Spoko. Pójdę 7 dni przed @ na progesteron, a resztę zrobię w 3dc już po @.
Muska, dam Ci radę jak lekarz- ale za darmochę!!!!
Wszystkie badania hormonów powinno się robić w 1 i tym samym cyklu!!!!Nie można robić tak jak mówisz,ze progesteron teraz zrobisz a resztę później!Powstrzymaj się i wszystkie zrób w nowym cyklu! Dobrze Ci radzę Kochana.Zapytaj te dziewczyny, które juz się badały. Ja robilam badania we wrześniu-wszyściutkie. I stąd wiem
hmmm a ja nie dokońca się z tym zgodze mi ginka powiedziała ze jeśli jest to cykl po cyklu to nie ma to wielkiego znaczenia...
jeśli teraz mogłaby zrobić progesteron to ja proponuję zrobić tez prolaktynę w tym cyklu...no tu bym tarczyce dorzuciła...
a w następnym FSH i Estradiol bo jak mi ginka tłumaczyła ważna koleracja jest między tymi hormonami...
informacje z przed tygodnia
ale moja ginka moze nie być nie omylnaLibra, Muska, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Rucia wrote:Fedruś weź mi zmień ten mój wiek! Przecież ja mam 27 lat! Liczyć nie potrafię
no toż Ci wysłalam na privie co to ja Ci mam zmienić czyżbyś znowu nie czytała wiadomości odemnie
Nie czytałamw tabelce z datą @.
Zawsze mam problem ile mam lat wiecie? Z kingą to samo. Zawsze 5 razy licze ile świeczek ma być na torcieCzy ja kończe teraz 27 lat czy będe miała 27 lat? Hahaha koszmar
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2013, 10:46
-
Ola_czeka wrote:Ej a co u Gochy? zalało ją czy była grzeczna wczoraj?
Ach już sprawdziłam, grzeczna dziewczynka, ściskaj te uda kochana.
Ola, żeby to tak działało.Nie ma tak dobrze, cykl się wydłuża i @ może mnie zaskoczyć w sobotę.
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Tydzień 17 roku 2013 - KALENDARIUM
Dziś - USG Ruci, Wyniki bety Dodi, Natusia i Ilona nie czekają na @
Wtorek – Beata nie czeka na @
Środa - beta Dodi plus jej wizyta u Gina, na której dowiemy się, że zarodek jest widoczny i pokazuje w naszą stronę "OK!"
Czwartek - .....
Piątek - ......
Sobota – Fedra ma już komplet wyników z posiewu i badań bakteriologicznych, dostaje info od ginki i zaczynają z M. bzykać się jak króliki
Niedziela - Ola i Zbikowa wznoszą za Was kielichy w Oxford
zbikowa, plemniczka, Fedra, Kfjatus, Dodi, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kopciuszek126 wrote:Muska wrote:Fedra wrote:No tak ja przyszłam to reszta poszła sobie...
No nic dzień dobry i chyba Do widzenia sama do siebie pisać nie będe przecież...
Ja dzielnie trzymam wartę
W pracy jakoś mi to łatwiej przychodzi niż w domu w weekend, hehe.
No, czyli jeśli o mnie chodzi to 2 razy muszę dać się pokłuć, inaczej nie chce być.
Spoko. Pójdę 7 dni przed @ na progesteron, a resztę zrobię w 3dc już po @.
Muska, dam Ci radę jak lekarz- ale za darmochę!!!!
Wszystkie badania hormonów powinno się robić w 1 i tym samym cyklu!!!!Nie można robić tak jak mówisz,ze progesteron teraz zrobisz a resztę później!Powstrzymaj się i wszystkie zrób w nowym cyklu! Dobrze Ci radzę Kochana.Zapytaj te dziewczyny, które juz się badały. Ja robilam badania we wrześniu-wszyściutkie. I stąd wiem
też to samo wcześniej pisałam. Tak też mi ginka kazała robić.kopciuszek126, Muska lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:kopciuszek126 wrote:Ruciuś, to dziś do ginka???Trzymam kciuki
. P.S. u Ciebie to już zapewne będzie widać serduszko.....
Tak Kopciuszku dziś na USGTrzęsę portkami z wrażenia
no ja miaąłm takiego stresa,że naprawdę sraczki dostałam wtedy przed wizytą ;(Fedra, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Fedra wrote:Rucia wrote:Fedruś weź mi zmień ten mój wiek! Przecież ja mam 27 lat! Liczyć nie potrafię
no toż Ci wysłalam na privie co to ja Ci mam zmienić czyżbyś znowu nie czytała wiadomości odemnie
Zawsze mam problem ile mam lat wiecie? Z kingą to samo. Zawsze 5 razy licze ile świeczek ma być na torcieCzy ja kończe teraz 27 lat czy będe miała 27 lat? Hahaha koszmar
"Czy ja kończe teraz 27 lat czy będe miała 27 lat?" - to to samo
Ale czemu już chcesz wpisać 27? Przecież do lipca jeszcze kupa czasu! -
mauysia wrote:Rucia wrote:Fedra wrote:Rucia wrote:Fedruś weź mi zmień ten mój wiek! Przecież ja mam 27 lat! Liczyć nie potrafię
"Czy ja kończe teraz 27 lat czy będe miała 27 lat?" - to to samo
Ale czemu już chcesz wpisać 27? Przecież do lipca jeszcze kupa czasu!
ja też mam w lipcu a nie mówie już teraz ze mam 29 tylko 28mauysia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi