plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Update kalendarium:
Dziś - USG Ruci, Wyniki bety Dodi, Ilona nie czeka na @
Wtorek – Beata nie czeka na @
Środa - beta Dodi plus jej wizyta u Gina, na której dowiemy się, że zarodek jest widoczny i pokazuje w naszą stronę "OK!"
Czwartek - .....
Piątek - ......
Sobota – Fedra ma już komplet wyników z posiewu i badań bakteriologicznych, dostaje info od ginki i zaczynają z M. bzykać się jak króliki
Niedziela - Ola i Zbikowa wznoszą za Was kielichy w Oxford
Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki! Zaglądam do Was popłudniowo. Weekend minął szybko dość, ale pozytywnie
Zdałam sobotni egzamin na 5
- musiałam się pochwalić !
Wczoraj doczytałam Was troszeczkę, ale jeszcze dziś niestety nie nadrobiłam zaległości
Dodi miło Cię widzieć Kochana!
Ruciu trzymam kciuki za USG
Pogoda bardzo przyjemna, więc może wieczorem rower wyciągnę, albo na spacer pójdę....
mauysia, Fedra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Cześć Mauyusiu - ciężko się ogarnąć własnoręcznie komórką
muszę mojego męża chyba dzisiaj zaangażować do wykonania kolejnych zdjęć. A jak się okazuje Maja jest duża, dzisiaj potwierdziła to moja lekarka na USG. Dlatego brzuchol pokaźnych rozmiarów heheh no ja też do małych nie należę niestety... Ale to bardziej szczegółowe badanie USG robię w środę wieczorkiem i wtedy pewnie dowiem się ile dokładnie Majka waży i czy nie ma 'nadwagi'
Ale to środowe badanie mega mnie stresuje, bo ma się okazać co się dzieje z płuckiem Mai...
-
she wrote:Cześć Mauyusiu - ciężko się ogarnąć własnoręcznie komórką
muszę mojego męża chyba dzisiaj zaangażować do wykonania kolejnych zdjęć. A jak się okazuje Maja jest duża, dzisiaj potwierdziła to moja lekarka na USG. Dlatego brzuchol pokaźnych rozmiarów heheh no ja też do małych nie należę niestety... Ale to bardziej szczegółowe badanie USG robię w środę wieczorkiem i wtedy pewnie dowiem się ile dokładnie Majka waży i czy nie ma 'nadwagi'
Ale to środowe badanie mega mnie stresuje, bo ma się okazać co się dzieje z płuckiem Mai...
No to w takim razie trzymam kciuki i nie omieszkam szepnąć słówko do Szefa z Góry w tej sprawieshe, Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzięki Mauyuś
Libra - szacun za Twoją akcję z babeczkami w klinice jak przywiozłaś nasienie do badania. Krew mnie zalewa jak słyszę takie opowieści o takich babsztylach, które tylko plotkować potrafią jak mają ludzi przyjmować. Mi się raz zdarzyło, że lekarka (przypadkowa) odebrała telefon prywatny bez słowa i zaczęła dyskutować chyba z córką co ona będzie robiła na obiad świąteczny... To była moja pierwsza wizyta u pierwszej lepszej ginki jak mi test wyszedł pozytywny, nie chciałam wchodzić z nią w dyskusję i jej objeżdżac....Libra lubi tę wiadomość
-
Kfjatus gratuluję piąteczki.
co do liczenia latek to ja mam 27,5 hehe.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
she dziekuje
jak Mauysia napisala o twoim brzuszku cudnym to musialam pędem i ja zobaczyc
bardzo ładny brzuszek
heh a pamietam jak zaczelas z nami pisac.. jak ten czas minął! po takim pokaznym brzuszku jak twoj czy Belli najbardziej to sobie uswiadamiam.
she lubi tę wiadomość
-
gocha04 wrote:Kfjatus gratuluję piąteczki.
co do liczenia latek to ja mam 27,5 hehe.
A dziękujęW nagrodę kupiłam sobie dwie pary spodni i adidaski na wiosnę
Mąż się ze mnie śmiał, że dobrze, że to już ostatni egzamin
A jeżeli chodzi o lata to mi za miesiąc stuknie 26, więc już się z tym wiekiem zaczęłam utożsamiać.Muska lubi tę wiadomość
-
na zakupy to się wybieram w niedzielę, bo mnie moja szafa denerwuje i muszę ja wymienić póki jeszcze pracuję i zarabiam, bo nie wiadomo jak długo dane mi będzie się tu męczyć.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Olka krejzolka Ty to jesteś zajefajna:* zadbasz o wszystko:D
Plemniczko cóż za radość, ze znalazłaś juz nowa prace, gratki. U mnie pogoda piękna, siedzę na leżaku i Was podczytuje co nieco;)
Kfjatus super wynik z egzaminu;)
She z Majka napewno będzie wszystko ok i z Jej pluckiem rowniez;) trzymamy kciukiKfjatus, plemniczka, she lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny