plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:Ola_czeka wrote:plemniczka wrote:no czasami tak mam ze sniadanie sie przesuwa na obiad...szczegolnie jak pozno wstane, czyli tak jak dzisiaj o 11
:P
Siaraaaaaap!!!
kurka... a ja mam pobudkę o 5:50...
A ja o 5:00. To znaczy wtedy dzwoni budzik, a ja daję sobie jeszcze jakieś 15 minut na wymyślanie powodów, dla których nie wstaję ("Zadzwonię i powiem, że mam sepsę") oraz przesuwanie momentu pójścia do łazienki ("Jeśli zwiążę włosy i założę chustkę, to nie muszę myć głowy").plemniczka, Muska, Dodi, Fedra, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Ja się cały czas zastanawiam jaki szit Twoja mama Bakala będąc z Toba w ciąży? To jest kurna niemożliwe tu uwaga przepraszam, żeby takiego pozytywnego popierdolenca urodzić. Nie no niezla bania he he normalnie zazdroszczę!!!
zbikowa, Fedra, Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Uwaga uwaga, Ola pisze posta branżowego.
Chyba muszę powtórzyć komplet badań hormonalnych. Tknęło mnie, że może to nie jest do końca normalne, że jeszcze nigdy test owulacyjny nie wyszedł mi negatywny. Czy to możliwe, że mam tak regularne owulacje i że mam takiego nosa co do tego, kiedy zrobić test? Nigdy nie robiłam testów "od czapy" ale zawsze kiedy "wydaje mi się", że zbliża mi się owulka - test wychodzi podręcznikowo. Ze dwa razy chciałam się upewnić, czy nie jestem w ciąży, a że nie miałam testów ciążowych - zaryzykowałam test owulacyjny. W ciąży nie byłam a test oczywiście był pozytywny. Wiem, że pozytywny owulacyjny nie gwarantuje ciąży, ale chyba muszę od strzała za tydzień spróbować zrobić test owulacyjny, jeśli znowu będzie pozytywny - lecę do znachora.Dodi, Muska lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Uwaga uwaga, Ola pisze posta branżowego.
Chyba muszę powtórzyć komplet badań hormonalnych. Tknęło mnie, że może to nie jest do końca normalne, że jeszcze nigdy test owulacyjny nie wyszedł mi negatywny. Czy to możliwe, że mam tak regularne owulacje i że mam takiego nosa co do tego, kiedy zrobić test? Nigdy nie robiłam testów "od czapy" ale zawsze kiedy "wydaje mi się", że zbliża mi się owulka - test wychodzi podręcznikowo. Ze dwa razy chciałam się upewnić, czy nie jestem w ciąży, a że nie miałam testów ciążowych - zaryzykowałam test owulacyjny. W ciąży nie byłam a test oczywiście był pozytywny. Wiem, że pozytywny owulacyjny nie gwarantuje ciąży, ale chyba muszę od strzała za tydzień spróbować zrobić test owulacyjny, jeśli znowu będzie pozytywny - lecę do znachora.
A jak zrobisz tuż po okresie? -
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Uwaga uwaga, Ola pisze posta branżowego.
Chyba muszę powtórzyć komplet badań hormonalnych. Tknęło mnie, że może to nie jest do końca normalne, że jeszcze nigdy test owulacyjny nie wyszedł mi negatywny. Czy to możliwe, że mam tak regularne owulacje i że mam takiego nosa co do tego, kiedy zrobić test? Nigdy nie robiłam testów "od czapy" ale zawsze kiedy "wydaje mi się", że zbliża mi się owulka - test wychodzi podręcznikowo. Ze dwa razy chciałam się upewnić, czy nie jestem w ciąży, a że nie miałam testów ciążowych - zaryzykowałam test owulacyjny. W ciąży nie byłam a test oczywiście był pozytywny. Wiem, że pozytywny owulacyjny nie gwarantuje ciąży, ale chyba muszę od strzała za tydzień spróbować zrobić test owulacyjny, jeśli znowu będzie pozytywny - lecę do znachora.
A jak zrobisz tuż po okresie?
Nie wiem, tak jak piszę - nie próbowałam robić testów w innych momentach cyklu.
Niestety nie dowiem się jak to jest, BO NIE DOSTANĘ JUŻ OKRESU I MACIE TO SOBIE ZAPAMIĘTAĆ!!!!!!!!!zbikowa, Dodi, mauysia, Fedra, aisa, Gunia, karoam lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Uwaga uwaga, Ola pisze posta branżowego.
A jak zrobisz tuż po okresie?
Nie wiem, tak jak piszę - nie próbowałam robić testów w innych momentach cyklu.
Niestety nie dowiem się jak to jest, BO NIE DOSTANĘ JUŻ OKRESU I MACIE TO SOBIE ZAPAMIĘTAĆ!!!!!!!!!
No to wiadomo, ja pytam tylko hipotetotoapatycznie... -
Ola_czeka wrote:A tak serio - Mauysia - jak by był pozytywny po okresie, to co? Szizded?
To by znaczyło, że jesteś przybyszem z innej planety. Czyli niczego nowego byśmy się nie dowiedzieli...zbikowa, Ola_czeka, Dodi, karoam, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:A tak serio - Mauysia - jak by był pozytywny po okresie, to co? Szizded?
To by znaczyło, że jesteś przybyszem z innej planety. Czyli niczego nowego byśmy się nie dowiedzieli...
The truth is out there...karoam lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:A tak serio - Mauysia - jak by był pozytywny po okresie, to co? Szizded?
To by znaczyło, że jesteś przybyszem z innej planety. Czyli niczego nowego byśmy się nie dowiedzieli...
The truth is out there...
Ostatnio całe archiwum x przewałkowaliśmy wieczorami z pięknym i ciebie tam nie było!
oszukistkaFedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:A tak serio - Mauysia - jak by był pozytywny po okresie, to co? Szizded?
The truth is out there...
Ostatnio całe archiwum x przewałkowaliśmy wieczorami z pięknym i ciebie tam nie było!
oszukistka
Byłą! w każdym odcinku w innym wcieleniu;Pzbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
a ja od jutra zmieniam godziny pracy i będę na posterunku 10-18. I takim to sposobem całe słoneczne dni będę siedzieć na dupsku przed kompem. Fak! co za cholerna robota. I jeszcze co druga sobota też moja.
W ogóle może od razu najlepiej zamieszkać w pracy.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧