plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
oooo matulu, wyszłam na chwile się przewietrzyć i już jakieś pajączki z włosów dyndają.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
U mnie pogoda paskudna, wieje, słońca brak, bleee....
Plemniczko, gratuluje nowej pracy!! No i powodzenia
Kfjatus, ale z Ciebie kujonGratulejszyn
She, na pewno wszystko będzie dobrze z Majeczką (nawiasem mówiąc piękne imię)
Sylwia, powodzenia na wizycie, oby gin był kumaty i ładnie ogarnął Twoje długaśne cykle
Gosia, no niezłe te godziny pracy. Słonka za dużo nie złapiesz, będziesz za to nadrabiać w niedzielę
Mauysiu, udanej wyprawy do stolicyPozdrów ją ode mnie (szczególnie Pragę Północ, gdybyście tamtędy przypadkiem przejeżdżali)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2013, 14:38
she, plemniczka, karoam, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
hej wszystkim tak sobie dzisiaj rozmawiałam ze znajoma i stwierdziłam ze zycie to naprawde jest do du..
My tutaj wszystkie bez wyjatku starałysmy sie lub nadal staramy aby miec tą upragniona fasolke a tuz obok kobiety przeprowadzaja aborcje
Aż mi sie niedobrze zrobiło i o mały włos nie zwymiotowałam jak mi znajoma powiedziała że jej córki kolezanka ma 17 lat jest w 10 tygodniu ciąży i w srode ma wizyte u ginekologa po tabletki wczesnoporonne jesli nie jest za późno lub aby umówic sie na zabieg usuniecia bo jest za młoda na dziecko i nie będzie sobie ani chłopakowi zycia marnowac:(poprostu szok co za głupia pusta samolubna małolata
nie wiem moze tak reaguje poniewaz sama zostane matka i nie wyobrażam sobie czegos takiego jak również wiem ile kobiet pragnie dziecka:(Przepraszam za tak długi wywód musiałóam komuś to powiedziec:(
-
ann2224 wrote:hej wszystkim tak sobie dzisiaj rozmawiałam ze znajoma i stwierdziłam ze zycie to naprawde jest do du..
My tutaj wszystkie bez wyjatku starałysmy sie lub nadal staramy aby miec tą upragniona fasolke a tuz obok kobiety przeprowadzaja aborcje
Aż mi sie niedobrze zrobiło i o mały włos nie zwymiotowałam jak mi znajoma powiedziała że jej córki kolezanka ma 17 lat jest w 10 tygodniu ciąży i w srode ma wizyte u ginekologa po tabletki wczesnoporonne jesli nie jest za późno lub aby umówic sie na zabieg usuniecia bo jest za młoda na dziecko i nie będzie sobie ani chłopakowi zycia marnowac:(poprostu szok co za głupia pusta samolubna małolata
nie wiem moze tak reaguje poniewaz sama zostane matka i nie wyobrażam sobie czegos takiego jak również wiem ile kobiet pragnie dziecka:(Przepraszam za tak długi wywód musiałóam komuś to powiedziec:(
brak slow !!!! udusilabym ja !!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Ja rownież dołączam sie do Gratulacji. Plemniczko powodzenia w nowej pracy
Dodi fajnie, ze jesteś. Grunt to pozytywne myślenie. Będzie dobrze. Zobaczysz
Kfiatuszku może pójdziesz za mnie na egzamin. Tak dobrze Ci poszło. Gratulacje.
Ja właśnie umylam sobie auto i padam na pysk. Brzuch mnie boli, czekam na wstrentna, wiecie o kogo chodzi. Nie będę mówiła na głos. Bo nie jest tutaj mile widziana.
Od przyszłego cyklu wbijam na luz, tzn. chowam termometr. Zaczynam teraz ten cykl z Clo, chociaż nie wiem czy to coś da, może. Złożyłam wypowiedzenie z obecnej kasy w której mam ubezpieczenie zdrowotne, okres wypowiedzenia 3 miesiące. Nowa ubezpieczalnia pokryje w całości zabieg IUI , do którego podejde w sierpniu. Do tego czasu odpuszczam. Seks tylko dla przyjemności. Alez jestem tym podekscytowana, hehe
9 czerwca mam egzamin, został miesiąc. Dzisiaj mieliśmy próbne podejście, kurde jeśli byłby to juz ten ostateczny egzamin to stwierdzam, ze bym go niestety nie zdała. Musze sie wziąć do nauki.
zbikowa, Dodi, aisa, Kfjatus, Muska, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnn - brak mi słów...
Rutka - hehehe pierszy raz widziałam bicie takiego malutkiego serduszka:) Gratulacje, niech się zdrowo chowa
nadgodziny odwalone, spadam do domu na zasłużony odpoczynek... odmelgowuję się... do jutra, paRucia, Ilona, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruciu moje ogromne gratulacje
cieszę się bardzo, że serduszko już bije, świetne wiadomości... teraz życzę, żeby Wasza dzidzia szybko i zdrowo rosła
Ty się prawie popłakałaś a ja na serio, ze szczęścia ;*
Rucia, Shagga_80, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny