X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • ann2224 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu gratuluje slicznej małej fasolki :)

Rucia lubi tę wiadomość

event.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu żadne. Nie zawracaj sobie takimi rzeczami głowy ;D

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • karoam Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia- śliczna fasolka! Gratulacje :)

Rucia lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow, ale tu dzisiaj tłoczno :D gdzie wszystkie pouciekałyście?
    Lekarzy sobie oglądam ;)

Rucia lubi tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia śliczna fasolinka :) aż się rozmarzyłam ... :)

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodki bobasek rośnie w Rucinym brzuszku...niech każdy brzuszek zamieszka maluszek ;-)

Dodi, Rucia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)
    Ja jestem od dziś u Mamy...rano przyjechaliśmy z M i Kubusiem, bo Stary miał u Teściowej robotę a ja (nadal mając focha za ostatnie wydarzenia) jeszcze w domu zakomunikowałam - zostanę dziś u Mamy, muszę odpocząć...i tym sposobem jestem u Mamy, byczę się, Młody szaleje na podwórku i jest git...jeszcze nie było sprzeczki z Mamą nawet ;) Choć już właśnie przed sekundą nieco podniosła mi ciśnienie "siedzisz na forum?"...Jezu Ona ogląda Barwy szczęście, też siedzi i czyta na różnych forach i innych ale jak ja włączam komputer to zawsze jest nie halo... :)
    Teraz nieco poczytam i zmykam myć się i spać...Młody po całym dniu na powietrzu padł po kolacji a podczas bajki, więc ma dziś święto lasu (ledwie chusteczką nawilżaną Go przetarłam :) ).

Dodi, zbikowa, Rucia, Muska, Libra, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to obydwoje macie labę i to niezła :) Kubuś się wyszaleje i przy okazji Dzień Dziecka ma, bo bez mycia ;) a Ty przynajmniej nie będziesz po nocy pracować a u Mamy to widać niezły rygor he he a ja się już zmartwiłam, że Cię dzisiaj nie będzie :)

tak informacyjnie - moja dzisiejsza beta to 40400, zobaczymy jutro...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2013, 20:40

Shagga_80, Muska, Klif, Beata, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noooo, nadrobiłam i zaraz zmykam lulu, bo Babcia znając życie za chwilę wejdzie na górę sprawdzić (i wku..rwić mnie) "Ty jeszcze nie śpisz? Idź spać!".
    Teraz UWAGA piszę z pamięci co do Was miałam :)

Dodi, Ty kochana wiesz ile ja myślę o tobie i ile razy za Ciebie i Twoje maleństwo się modlę i do środy (przynajmniej do środy!) nie przestanę! Jak Bella Ci pisała tak i ja podobnie myślę, wszystkie znaki wskazują, że wygląda na to,że kryzys zażegnany...OBY! A co do środy to chyba jajko zniosę :)

Muska, ależ mi krew się zagotowała jak przeczytała opis Twojej wizyty u pożal się Boże gina...ciśnienie podnosi mi się i jak słyszę po raz kolejny jak traktuje Gin, do którego zwykle się nie chodzi...ostatnio Dora pisała chyba też coś w podobnym tonie! Grrrrrrrrr...Ty rób te hormony i koniecznie wracaj do nas z wynikami:)

Plemniczko!!! Skąd ja wiedziałam,że szybko znajdziesz pracę i nie potrzebnie zamartwiałaś się, że starania trzeba odłożyć na bok :) Gratulacje kochana!

Rucia, ależ się cieszę,że z maleństwem wszystko OK :)

Ohoooo, idzie Babcia! skąd wiedziałam,że tak będzie...już ciśnienia mam 180 na 120!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Wybaczcie, nie dokończe więcej :/

PS. Dodi, wzięłam swojego lapka (mimo,że Mama ma swój własny) bo w razie info od Szefa będę musiała porpacować.

Dodi, Rucia, Muska, Beata, plemniczka, Fedra lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadam wieczornie . Dużo sie dzieje ostatnio, nie mogę ogarnąć tego moją małą główką. Budowa trwa - trochę nerwów to wszystko kosztuje, bo oczywiście jak to w związku damsko- męskim zdania na różne tematy są podzielone... za miesiąc obrona, muszę jeszcze stworzyć coś z czego się obronię , obecnie mam konspekt, dziś znów sprawdzałam prezentację maturalna - czytam i czytam i coś mi nie pasuje- zerkam, a praca z internetu - dobrze że nie znam dziewczyny, bo bym jej nagadala... i w ogóle dziś jakiś dziwny mam dzień, pełen emocji dobrych i złych... mam nadzieję, że jutro będzie spokojniej.

aisa lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu piękny Bobas :-)
    Ilonka z pewnością na egzaminie sobie poradzisz :-)
    Asia nie jestem kujonem :-P
    Shagga Twój Kuba pewnie bardzo zadowolony, że brudny spać mógł iść :-P
    Dodi ciągle trzymam kciuki za Was :-*
    Dziewczyny już dawno fasolki nie było, czekam na jakieś dobre wieści, która je przyniesie? :-)

Rucia, Dodi, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 04:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :)

• Dodi Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 04:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry;) witajcie Rucienki;)

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 05:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny witam Was wszystkie :-D

w.gifi.gift.gifa.gifm.gifempty.gifempty.gifw.gifi.gifo.gifs.gife.gifn.gifn.gifi.gife.gifempty.gif

Pewnie czekacie na 500776tk00udvqzl.gif i za chwilę z pewnością 126154qejpp306yw.gif
    Później albo 1312810lp933y1ohz.gif albo 2064196xvv5zsx7h9.gif trzeba by może 950031uf6l9pd3ly.gif a później 824834ttykjfe6uz.gif domyślam się, że wszystkie nasze kobietki aktywne zawodowo cieszą się, że już od rana mogą być tutaj chociaż są w pracy...mauysiu, dodi, i inne dziewczynki....oby Wasz dzień w pracy był inny niż tego pana 739038axus984kxs.gif a ja będę się spełniać tak jak mogę , potrafię i lubię 496527tpx6kfr25h.gif...

Nice day!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 05:48

Kfjatus, Dodi, Muska, Rucia, karoam, Beata, Ola_czeka, Libra, aisa, Fedra, gocha04, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 05:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was również wiosennie. Ja tylko na moment.
    Ruciu jeszcze raz gratuluje maleństwa. Jest uroczy :) i nie prawda że ma dużą głowę :)
    Dodi z trzymam kciuki kochaniutka żeby wszystko ułożyło się jak najlepiej. Z niecierpliwością czekam na środowe wieści. A beta bardzo ładna :)

Dodi, Rucia lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam porannie i zaczynam nadawanie na ovu :)
    Choć dzisiaj też mam sporo obowiązków, to może uda mi się na bieżąco Was podczytywać :)
    Muzi świetna ta obrazkowa wiadomość :)
    Idę robić kawę :)

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć mała, kfiatuszku witaj...wykorzystuję chwilę, że dziecko śpi i siadłam do Was, bo dawno , dawno z Wami nie usiadłam dłużej niż 10 minut...taki wtorkowy komfort...kończą się prać firanki i za chwilę na ogródek z nimi wyjadę...dalej pewnie jakieś dywaniki, reszta ciuchów itd. niech kosze będą puste zanim burze nadejdą...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 05:50

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Cześć mała, kfiatuszku witaj...wykorzystuję chwilę, że dziecko śpi i siadłam do Was, bo dawno , dawno z Wami nie usiadłam dłużej niż 10 minut...taki wtorkowy komfort...

Ile lat ma Twoje dziecko? :)

1221648qmrgggy559.gif
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzi pięknie się z nami przywitalas;) zapędy artystyczne jak widać, masz ogromne i normalnie jestem w szoku jak to wszystko tak świetnie dopasowalas. Również miłego, słonecznego, wiosennego dnia zycze;)

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He he 12 lat ;-) ale ostatnio nadaje jak katarynka, czy ma coś do powiedzenia, czy też nie ma, mówi, mówi i mówi, jak nakręcony...śpiewa i wymyśla głupie piosenki i wierszyki...rymowanki właściwie...ech...to chyba taki wiek...zapomniał wół jak był cielęciem ;-)Też śpiewałam idąc do domu po schodach, sąsiedzi zawsze wiedzieli, że to ja ;-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 05:54

Kfjatus, Dodi, Muska, Beata, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 2527 2528 2529 2530 2531 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ