plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia śliczna fasolinka
aż się rozmarzyłam ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Ja jestem od dziś u Mamy...rano przyjechaliśmy z M i Kubusiem, bo Stary miał u Teściowej robotę a ja (nadal mając focha za ostatnie wydarzenia) jeszcze w domu zakomunikowałam - zostanę dziś u Mamy, muszę odpocząć...i tym sposobem jestem u Mamy, byczę się, Młody szaleje na podwórku i jest git...jeszcze nie było sprzeczki z Mamą nawetChoć już właśnie przed sekundą nieco podniosła mi ciśnienie "siedzisz na forum?"...Jezu Ona ogląda Barwy szczęście, też siedzi i czyta na różnych forach i innych ale jak ja włączam komputer to zawsze jest nie halo...
Teraz nieco poczytam i zmykam myć się i spać...Młody po całym dniu na powietrzu padł po kolacji a podczas bajki, więc ma dziś święto lasu (ledwie chusteczką nawilżaną Go przetarłam).
Dodi, zbikowa, Rucia, Muska, Libra, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
no to obydwoje macie labę i to niezła
Kubuś się wyszaleje i przy okazji Dzień Dziecka ma, bo bez mycia
a Ty przynajmniej nie będziesz po nocy pracować a u Mamy to widać niezły rygor he he a ja się już zmartwiłam, że Cię dzisiaj nie będzie
tak informacyjnie - moja dzisiejsza beta to 40400, zobaczymy jutro...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2013, 20:40
Shagga_80, Muska, Klif, Beata, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNoooo, nadrobiłam i zaraz zmykam lulu, bo Babcia znając życie za chwilę wejdzie na górę sprawdzić (i wku..rwić mnie) "Ty jeszcze nie śpisz? Idź spać!".
Teraz UWAGA piszę z pamięci co do Was miałam
Dodi, Ty kochana wiesz ile ja myślę o tobie i ile razy za Ciebie i Twoje maleństwo się modlę i do środy (przynajmniej do środy!) nie przestanę! Jak Bella Ci pisała tak i ja podobnie myślę, wszystkie znaki wskazują, że wygląda na to,że kryzys zażegnany...OBY! A co do środy to chyba jajko zniosę
Muska, ależ mi krew się zagotowała jak przeczytała opis Twojej wizyty u pożal się Boże gina...ciśnienie podnosi mi się i jak słyszę po raz kolejny jak traktuje Gin, do którego zwykle się nie chodzi...ostatnio Dora pisała chyba też coś w podobnym tonie! Grrrrrrrrr...Ty rób te hormony i koniecznie wracaj do nas z wynikami:)
Plemniczko!!! Skąd ja wiedziałam,że szybko znajdziesz pracę i nie potrzebnie zamartwiałaś się, że starania trzeba odłożyć na bokGratulacje kochana!
Rucia, ależ się cieszę,że z maleństwem wszystko OK
Ohoooo, idzie Babcia! skąd wiedziałam,że tak będzie...już ciśnienia mam 180 na 120!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wybaczcie, nie dokończe więcej
PS. Dodi, wzięłam swojego lapka (mimo,że Mama ma swój własny) bo w razie info od Szefa będę musiała porpacować.Dodi, Rucia, Muska, Beata, plemniczka, Fedra lubią tę wiadomość
-
Wpadam wieczornie . Dużo sie dzieje ostatnio, nie mogę ogarnąć tego moją małą główką. Budowa trwa - trochę nerwów to wszystko kosztuje, bo oczywiście jak to w związku damsko- męskim zdania na różne tematy są podzielone... za miesiąc obrona, muszę jeszcze stworzyć coś z czego się obronię , obecnie mam konspekt, dziś znów sprawdzałam prezentację maturalna - czytam i czytam i coś mi nie pasuje- zerkam, a praca z internetu - dobrze że nie znam dziewczyny, bo bym jej nagadala... i w ogóle dziś jakiś dziwny mam dzień, pełen emocji dobrych i złych... mam nadzieję, że jutro będzie spokojniej.
aisa lubi tę wiadomość
-
Ruciu piękny Bobas
Ilonka z pewnością na egzaminie sobie poradzisz
Asia nie jestem kujonem
Shagga Twój Kuba pewnie bardzo zadowolony, że brudny spać mógł iść
Dodi ciągle trzymam kciuki za Was :-*
Dziewczyny już dawno fasolki nie było, czekam na jakieś dobre wieści, która je przyniesie?Rucia, Dodi, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny witam Was wszystkie
Pewnie czekacie nai za chwilę z pewnością
Później alboalbo
trzeba by może
a później
domyślam się, że wszystkie nasze kobietki aktywne zawodowo cieszą się, że już od rana mogą być tutaj chociaż są w pracy...mauysiu, dodi, i inne dziewczynki....oby Wasz dzień w pracy był inny niż tego pana
a ja będę się spełniać tak jak mogę , potrafię i lubię
...
Nice day!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 05:48
Kfjatus, Dodi, Muska, Rucia, karoam, Beata, Ola_czeka, Libra, aisa, Fedra, gocha04, mauysia lubią tę wiadomość
-
witam was również wiosennie. Ja tylko na moment.
Ruciu jeszcze raz gratuluje maleństwa. Jest uroczyi nie prawda że ma dużą głowę
Dodi z trzymam kciuki kochaniutka żeby wszystko ułożyło się jak najlepiej. Z niecierpliwością czekam na środowe wieści. A beta bardzo ładna
Dodi, Rucia lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyCześć mała, kfiatuszku witaj...wykorzystuję chwilę, że dziecko śpi i siadłam do Was, bo dawno , dawno z Wami nie usiadłam dłużej niż 10 minut...taki wtorkowy komfort...kończą się prać firanki i za chwilę na ogródek z nimi wyjadę...dalej pewnie jakieś dywaniki, reszta ciuchów itd. niech kosze będą puste zanim burze nadejdą...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 05:50
-
muzi pięknie się z nami przywitalas;) zapędy artystyczne jak widać, masz ogromne i normalnie jestem w szoku jak to wszystko tak świetnie dopasowalas. Również miłego, słonecznego, wiosennego dnia zycze;)
-
nick nieaktualnyHe he 12 lat
ale ostatnio nadaje jak katarynka, czy ma coś do powiedzenia, czy też nie ma, mówi, mówi i mówi, jak nakręcony...śpiewa i wymyśla głupie piosenki i wierszyki...rymowanki właściwie...ech...to chyba taki wiek...zapomniał wół jak był cielęciem ;-)Też śpiewałam idąc do domu po schodach, sąsiedzi zawsze wiedzieli, że to ja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 05:54
Kfjatus, Dodi, Muska, Beata, Libra, Fedra lubią tę wiadomość