plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGosia w twojej stopce nie widzimy nic prócz napisu " [img]http: " żeby dostać się do twojego wykresu najpierw trzeba wejść w wykresy na tablicy. Tak na przyszłosć pamiętaj, że nie robi się testów 7 dpo, bo żaden ci nie wyjdzie. Na tym etapie dochodzi zazwyczaj do zagnieżdżenia. Bądź cierpliwa, odczekaj do dnia spodziewanej @ i wtedy ew. testuj.[/img]
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Dobra dobra, idź sobie
Ale wpadnij czasem.
Tylko nie zapomnij.
Ważne info !
Wynik bety Muzi będzie za 2-3 godziny.
Ruciu na forum zaglądac nie będę w ogóle
EDIT:
dobrze ze mam zamiar nie denerwować się dopiero od poniedziałku za to dzisiaj się będe denerwować przez najbliższe 3 godziny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2013, 10:49
Rucia, Effcia28, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyJezu, ale spacery z Młodym są wyczerpujące...w międzyczasie odebrałam kolejną przesyłkę i nawet nawet może być
Teraz byłam też w sklepie po warzywa na zupkę...plan był,że będzie jutro kalafiorowa, ale będzie brokułowa, bo tylko to było.
Fedra, teraz będzie pospolite ruszenie z modlitwą za Twój cyklMooooooooooooooocno trzymam kciuki
Teraz zmykam do zmywania (jak zwykle ostatnio po kolacji zmywanie czeka na mnie, a że ja wolę teraz wyjść z dzieckiem na dwór to "mniej ważne rzeczy" leżą).Fedra, mauysia, Libra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Dobra dobra, idź sobie
Ale wpadnij czasem.
Tylko nie zapomnij.
Ważne info !
Ruciu, to wyślij mi smsa pliz (podam Ci nr na priva), bo inaczej nie wyczymię!!!
I przy okazji przekażę niusa Oli.
MAM NADZIEJĘ, ŻE SUPER POZYTYWNEGO NIUSA!Fedra, Rucia lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Rucia wrote:Dobra dobra, idź sobie
Ale wpadnij czasem.
Tylko nie zapomnij.
Ważne info !
Ruciu, to wyślij mi smsa pliz (podam Ci nr na priva), bo inaczej nie wyczymię!!!
I przy okazji przekażę niusa Oli.
MAM NADZIEJĘ, ŻE SUPER POZYTYWNEGO NIUSA!
TZN wyślij mi tylko jeśli wynik będzie po 15:30 oczywiścieFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej wszystkim dziewczynki:)
zbikowa a ja nawet nie wiedzialam ze studiowalas w moim pieknym miescie:) mam nadzieje ze masz dobre wspomnienia z tego okresu:)
Muzarci gratuluje fasolki!!! - moze wlasnie dlatego byla ostatnio taka rozdrazniona...? plus wizyta mamuski ktora tez swoje dokopala pewnie...
oczywiscie czekam na info o becie:)
mauys- nie odpisalas - poki co wasz skyway aktualny mam nadzieje?
no i witam reszte dziewczyn:) u mnie dzis na obiad wywolany wczoraj przez Shaggi i Rucie krupniczek... mniam mniam
Ruciu-udanej uroczystosci w niedziele, zeby nie bylo duzo nerwow bo na pewno wszystko bedzie git:) i prosimy o fotke Kini i mamusi na FB cobysmy mogly zobaczyc jak pieknie wygladalyscie :*mauysia, Fedra, zbikowa, Libra, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:mauysia wrote:No słuchajcie, już znam wynik, beta Muzarci niestety tylko 2,2
co to znaczy?
nie jest w ciąży? czy ciąża biochemiczna, czy co?
No taka niska beta oznacza, że nie jest w ciąży. Tym bardziej, że lekarka kazała jej się zgłosić, jeśli wynik przekroczy 30. Wygląda na to, że los sobie znowu strasznie zakpił z naszej MuzarciTo nie fair.....
-
nick nieaktualny
-
gadgeta wrote:mauys a moze jeszcze za wczesnie? u muzarci dziwny cykl i tak naprawde nie wiadomo kiedy byla owulka...
Fedrus- oczywiscie rozumiem i mocno zaciskam kciuki od poniedzialku...
dziękuje Gadgetko
Ja tez pisałam Muzi zeby poczekała do poniedziałku jeśli nie dostanie @ powinna powtórzyć betę i przedewszystkim wykluczyć ciąże pozamaciczna...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
gadgeta wrote:oj niedobrze... a myslalam ze juz sie cos ruszylo i teraz Muzi zapoczatkuje lawine innych fasolek i tak sie cieszylam... przykro teraz...
Kochana wszystkie się tu cieszyłyśmy ja od tej nowiny i oczekiwania na betę to mdłości dostałam17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny