plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
gadgeta wrote:no ale poki nie ma @ to jest nadzieja
najlepiej za kilka dni powtorzyc badanie-wtedy bedzie wiadomo co i jak
w Toruniu znow upalnie, ta wczorajsza burza nic niestety nie dala
u mnie też upalnie znaczy w okolicach Krakowa
rano byłam na prawie 3 godzinnym spacerze z moją Czekoladą poszliśmy nad wodę z dwoma innymi psami teraz biedak wymordowany śpi a ja nadal do siebie dojść nie mogę17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Gadgetko, nie dostałam od Ciebie prywatnej wiadomości, ale Skyway jak na razie aktualny
Będę wtedy tuż przed terminem (tzn. tuż przed tymi buforowymi 2 tygodniami przed), ale mam nadzieję, że będę w stanie się dokulać!
mauys jakby co i mialabys sie zle czuc to oczywiscie odpuscimy sobie... ja bede tydzien przed weselem i z dwumiesiecznym (mam nadzieje) Kubusiem wiec tez nie wiem jak to bedzie... najwyzej przyjedziemy do Was do Poznania w ramach podrozy poslubnej hihi... czyli ovu znow ma problemy z poczta...
Fedrus-ja tez juz zmulona chociaz prawie nic dzisiaj nie robilam poza malym spacerem i ugotowaniem zupy... taka pogoda tez niedobra-za szybko ten upal, za bardzo meczy...
Marek sie tak przejal ze nie pozwala mi juz nic w domu robic...;P nawet pranie wczoraj powiesil zebym nie musiala sie nadwyrezac...Fedra, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny.. muzi jesli tu wejdziesz wiedz ze strasznie mi przykro
, tak mocno jestem zła na los w tej sytuacji jakby to mnie bezposrednio dotyczylo. To nie sprawiedliwe! Kurde staram sie szukac przyczyn i tez przyszla mi do glowy mysl ze moze u Muzi byla owulka kilka dni temu i dlatego?
albo ciaza biochemiczna jak ja mialam...testy pozytywne, ale z takim cieniem kreski.. pierwsza beta ok 6, a gdy powtórzylam ją za 2 dni to beta spadla do 2.... -
nick nieaktualny
-
Gadgetko no to dobrze ze endykronolog Cie uspokoila, wiedzialam ze tak bedzie! nic sie nie martw bedzie dobrze!
mauysiu fajnie ze u Ciebie tez dobrze.
Sylwia jesli to przeczytasz to wiedz ze my tez mieszkamy z moimi rodzicami jeszcze i jakos nigdy nie przejmujemy sie tym... nie odmawiamy sobie seksu... zresztą jesli rodzice są w drugim pokoju, maja zamkniete drzwi, telewizor gra, u nas tez podobnie to mysle ze nic nie slyszą. No chyba ze wy glosno krzyczyciemauysia, gadgeta, Fedra, Libra, Effcia28, Dodi, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplemnisiu to moze byc spadek przed zagniezdzeniem albo w ogole nic nie znaczyc... ile tu bylo zielonych wykresow ze spadkiem temperatury... a progesteron rzeczywiscie piekny:)
endokrynolog uspokoila ale gin zmartwil- widocznie nie moze byc zbyt pieknie... ale staram sie o tym nie myslec- teraz kazdy kolejny dzien i tydzien ma znaczenie. a Mlody juz teraz ma spore szanse ze poradzilby sobie poza moim brzuszkiem, ale im dluzej tam posiedzi tym lepiej.
tak czy siak plemnis trzymam kciuki -
no dzieki dziewczyny, ale znam juz swoj cykl dobrze... i wiem ze jak juz w tym dniu spada o prawie 2 stopnie to juz zapowiada @...
no i gadgetko 10 dpo zagniezdzenie?
a porod przez cesarke to nic takiego, najwazniejsze by maly grzecznie siedzial sobie w brzuszku jak najdluzej -
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:no i ja odebralam dzisiaj wynik progesteronu, wynik 21... gdyby nie to ze temperatura zaczyna mi spadac nabralabym nadziei ze moze sie udalo bo wysoki.
no no no to mój wynik przy Twoim się umywa
i faktycznie taki spadek to nie spadek17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
plemniczka wrote:no dzieki dziewczyny, ale znam juz swoj cykl dobrze... i wiem ze jak juz w tym dniu spada o prawie 2 stopnie to juz zapowiada @...
no i gadgetko 10 dpo zagniezdzenie?
a porod przez cesarke to nic takiego, najwazniejsze by maly grzecznie siedzial sobie w brzuszku jak najdluzej
a kiedy Ty chciałaś zagnieżdzenie mieć w 3 dniu po czy w 1417.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyplemniczko ja nie mialam spadku co prawda ale male plamienie (prawdopodobnie implantacyjne) tak jak Rucia dopiero 9 dnia po owulacji a net podaje ze implantacja moze byc nawet do 12 dnia po owulacji tak wiec wszystko mozliwe
cesarki sie nie boje-nawet paradoksalnie sie ciesze ze ja bede miala bo bardzo boje sie bolu porodowego... Byle tylka Kuba jak najdluzej poczekal na nia w brzuszku.plemniczka, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysciskam was dziewczynki i ide sie na chwile polozyc bo ta temperatura mnie dobija... rano bralam prysznic a znow jestem cala mokra...
przytulam i przesylam buziaki dla wszystkich:)
dzieki za wszystkie wyrazy otuchy i wsparcia po moim wczorajszym usg-z wami o wiele latwiej i spokojniej...
paplemniczka, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość