plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
U nas dziś zaczął się długi weekend. Dziś Wniebowstąpienie i w Szwedowie wolne, dziaciarnia jutro ma też wolne od szkoły.
Dopiero wróciliśmy do domu z kościoła i od znajomych i dziabnęliśmy obiad. Niestety teraz nie nadrobię bo M chce działać w ogrodzie bo pogoda ładna. Postaram się nadrobić wieczorem i naskrobać coś więcej.Fedra, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Nie naskrobałyście za dużo więc nadrobiłam teraz.
Gadgeta, super wieści od endo. No i życzę żeby Kuba jak najdłużej siedział u Ciebie w brzuszku.
Mauysia, cieszę się że wieści od Ciebie też dobre.
Ola i Mauysia, udanego spotkania !!
Fedra, powodzenia i trzymam kciuki
Przeczytałam wieści a propo Muzi, kurcze najpierw radość a potem rozczarowanie... Trudne to..
A teraz serio uciekam... paFedra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny
Shagga mam nadzieję, że nie miałaś mnie na myśli pisząc, że ktoś się pojawia, napisze coś i znika? hmmm...
Gadgetko super wiadomości od endo a synuś pewnie poczeka cierpliwie w brzuszku, żeby się mamusia nie musiała więcej stresować
mauysia, Olka ale fajnie, że i Wy macie okazję spotkać się na lajfieciekawe czy ja kiedyś spotkam którąś z Was
Fedra ja myślę, że decyzja jak najbardziej słuszna w Twojej sytuacji:* pamiętaj daj znać od kiedy zaciskać kciuki
no i zanim doczytałam do końca to informacje zdążyły się już zmienić tak więc bardzo mi przykro, że u Muzi był to fałszywy alarm póki co, ale może się jeszcze coś zmieni, czego życzę
ojjj... coś jeszcze miałam napisać, ale łeb mnie boli jak nie wiem cobyć może po dzisiejszym kontraście albo kij wie z czego... chyba się położe na moment
aha Ruciu czy ja zapomniałam Wam złożyć wczoraj życzenia z okazji rocznicy ślubu? (pod warunkiem, że było to wczoraj) jeśli tak to spóźnione, ale najlepszego i wielu kolejnych, wspólnie spędzonych, radosnych chwil życzę
Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:zbiku aisa mieszka w Szwecji a ja dzisiaj na tomografii głowy byłam i teraz boli a kontrast dożylnie dostałam
uuu współczuje wiem co to kontrast też to miałam podawane a żeby było śmiesznie to mam na niego uczulenie...
ale najważniejsze zeby z głową było wszystko okDodi lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
zbikowa wrote:Aisa Twoja miejscowość to Szwedowo, czy mieszkasz w Szwecji, bo chyba to przegapiłam...
Dodi, co za kontrast w Ciebie wlano i po co?, jesli można wiedzieć?
W Szwecji mieszkam, a szwedowem albo wikingowem to czasem nazywamSorki za skróta myślowo-językowego
Dodi, ałć, życzę żeby głowa przestała szybko bolećzbikowa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi kochana miło cię widzieć
Dziękuję za życzenia
Jak to piszą dziewczyny EDIT
Mam nadzieję, że nic groźnego się u Ciebie nie dzieje, znaczy w twojej głowie. Ale to głupi brzmi, jakbyś chora psychicznie byłaIdę już sobie bo chyba za bardzo się dotleniłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2013, 18:24
Dodi lubi tę wiadomość
-
Gunia wrote:Sylwia... ja tu rzadko bywam w sensie - się odzywam, ale... noooo... wkurzające jest, że, że Ty tu wpadasz z tekstem, że przyszłaś uzupełnić wykres i znikasz... albo opowiadasz o seksie z m. i że was teściowa przyłapała, kurde, Macie ślub cywilny, a z Tych wynika, że seks to coś złego... Nie chcę byś niegrzeczna, ale mogłabyś też poczytać co się działo w ciągu całego dnia Twej nieobecności, a nie tylko wpadać i pisać, że kochacie się po kątach i "spójrzcie na mój wykres bo może będzie owu:... helloooooo tu jest kilkanaście dziewcząt opisujących trudy dnia codziennego... mogłabyś czasem coś skomentować, a nie tylko liczyć na pomoc... Yh sorry lakoniczny mój tekst i bez watku (nerwa) głównego, ale mi neta brakowało 3 razy:)
O, miłej nocy życzę, Mój Małż. w delegacji to nadrabiam filmy i Ov
doczytam was na wekendzie. Wybaczcie ze wpadam na chwile ale po 9 godzinach nie mam sily czytac wszystko dokladnie i wpadam tylko uzupelniac wykresy to chyba nic zlego !!!!! -
tak tesciowska ma juz wnuki ...
Nie rozumiem czemu ciagle na mnie najezdzacie - mnostwo jest tu osob wpadajacych na chwile i jakos nic im nie mowicie. Chyba najlepiej bedzie jak sobie odpuszcze to Ovu bo nie chce jeszcze od was slyszec samych negatywow i jaka ja jestem glupia i wogole.....
nie mozna nawet wyrazic swoich mysli czy odczuc...no coz ...
-
Sylwia widzisz, i tak to jest. nie doczytałaś. Muzi jednak nie jest w ciąży. Nikt nie powiedział że jesteś głupia, tylko staraj sie trzymać poziom wypowiedzi pozostałych dziewczyn. Jak któraś wpada i wypada, tylko sie przywitać, to potem i tak chociaż zgrubsza ogarnia co sie dzieje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2013, 18:47
Dodi lubi tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Sylwia widzisz, i tak to jest. nie doczytałaś. Muzi jednak nie jest w ciąży. Nikt nie powiedział że jesteś głupia, tylko staraj sie trzymać poziom wypowiedzi pozostałych dziewczyn. Jak któraś wpada i wypada, tylko sie przywitać, to potem i tak chociaż zgrubsza ogarnia co sie dzieje...
doczytalam i wykasowalam wypowiedz swoja bo nie moglam sie opanowac jak tescik zobaczylam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2013, 18:52
-
nick nieaktualny