plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Shagga masz do tego prawo
jak tam maz, odbyl czytanie listu? lepsza atmosfera dzis u Ciebie?
Ciiiiiche dni ...ale ja mam teraz co innego na głowieZnacznie milszego
EDIT:
Podobno czytał,ale rozmowy nie zaczął, co przebąknął że porozmawiamy...ale dla mnie to jeśli po tym mega liście nie przytulił mnie mocno to rozumiem,e On nie zrozumiał nic..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2013, 19:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Oj dziewczynki, chyba jesteście zbyt krytyczne wobec Sylwii...zupełnie tego nie podzielam!
Sagga na szczęście jest wolność słowa i każdy moze pisac swoje opinie i wyrażać swoje niezadowolenie z postwy innego członka tej społeczności bo jakby nie było jesteśmy tu społecznością i wszystkie przynajmniej staramy się koleżanki rozmówczynie traktować z szacunkiem
Ja na ten przykład w tym temacie już nic nie pisze bo mi się to znudziło i tylejedynie co mogę dodać że to faktycznie przegięcie pisac co dziennie ze się wpadło na chwile uzupełnić wykres...
a Sylwia jeszcze jedno stwierdzenie z Twojej strony ze ktoś pisze o Tobie ze jesteś głupia to w moim mniemaniu lekkie naduzycie...
i tym o to akcentem spadam stąd jak widać już wiadomo dlaczego od poniedziałku nie będe zaglądać na topik po co mam sobie niepotrzebnie podnosić ciśnienie
słodkich snów KobitkiRucia, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja niedawno wróciłam do domu
a z moją głową to nie wiem czy jest wszystko ok, oprócz tego, że mam nierówno pod sufitem he he śmiałam się, że wyniki ze skierowaniem do wariatkowa od razu dostanę
oj Fredziu będzie tu Ciebie brakowało, ale wiem, że to dla Ciebie dobre rozwiązanie :*
Shagga szalej ile wlezie a Stary niech się opamięta, bo ma przy sobie takie skarby a tego nie docenia jak większość facetów
i jestem ostatnia więc dobranoc a zarazem dzień dobry dla rannych ptaszkówFedra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
dzień dobry wszystkim!!!!
niemożliwe, jestem dziś pierwsza
życzę wszystkim miłego dnia!!!.
Ja dziś wyjeżdżam do mojej przyjaciółki na cały dzień, ale dziś piątek to pewnie malo naskrobiecie i wieczorem może Was nadrobię?
Rucia, mauysia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny