X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfatus fajnie że są takie osoby jak ty, którym nie jest obojętny los takich chorych dzieci :) Tylko cię podziwiać ;)

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    A gdzie Ola? Bo chciałabym wysłuchać też jej opinii i wspomnień ze spotkania :P

Może mieć trudności w dostępie do neta, bo jest dziś w Poznaniu, domyślam się, że ma zapełniony grafik :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam już z utęsknieniem czekam dzisiejszego spotkania:D mam nadzieję że wypali... bo to że będzie fajnie - tego jestem pewna:D

Fedra, Shagga_80, aisa, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ja tam już z utęsknieniem czekam dzisiejszego spotkania:D mam nadzieję że wypali... bo to że będzie fajnie - tego jestem pewna:D

A z kim się spotykasz? :D

• mauysia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mauysia wrote:
    Rucia wrote:
    Mayuś to opowiadaj jaka Ola jest w realu :)

No ja podpisuję się w 100% pod tym co onegdaj pisała zbikowa :)
    Nawet nie musiałam lukać do mojej listy zagadnień do poruszenia w razie zapadnięcia niezręcznej ciszy, bo rozmawiało się rewelacyjnie i cisza takowa nie nastąpiła ;D
    To jest właśnie fajne - niby zna się kogoś tylko "wirtualnie", a jak dochodzi do spotkania, to czuje się, że się zna tego kogoś od dawna :)

dokładnie:) i to jest zaskakujące, ale bardzo fajne:)

PS. nachuchałaś na nią? dałaś się pomacać po brzucholku, by zlapała wiruska ciążowego?

Ha ha ha :D
    Jakiś czas wcześniej jadłam sałatkę z sosem czosnkowym, więc wolałam nie raczyć Oli moimi chuchami :D

Rucia, Libra, zbikowa, Fedra, Shagga_80, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jak ja wam zazdroszcze takich spodkan ja do karzdej mam taki kawal ze szok :-(. Niby bede w lipcu w polsce i bede przejezdzac przez pol polski ale pewnie i tak kazda daleko mieszka.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Kfjatus Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Kfatus fajnie że są takie osoby jak ty, którym nie jest obojętny los takich chorych dzieci :) Tylko cię podziwiać ;)

Nie, to nie chodzi o podziwianie, myślałam, że może nie dam rady, ale się udaje i zachęca do pracy, a nie odstrasza, a to najważniejsze :)

mauysia lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Libra wrote:

mam nadzieję, że jak wstanie i dołączy tutaj do nas, to sama odsłoni rąbka tajemnicy:D ja zdradziłam już tyle, że spotkanie dzisiaj (no jak nic nie wypadnie;)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Rucia wrote:
    Libra wrote:

mam nadzieję, że jak wstanie i dołączy tutaj do nas, to sama odsłoni rąbka tajemnicy:D ja zdradziłam już tyle, że spotkanie dzisiaj (no jak nic nie wypadnie;)

Shagga ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 06:19

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Rucia wrote:
    Libra wrote:

Wiem ! ( chyba ) Fedra ! Albo Shagga :) Shagga tak? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 06:19

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Libra wrote:
    mauysia wrote:
    Rucia wrote:
    Mayuś to opowiadaj jaka Ola jest w realu :)

No ja podpisuję się w 100% pod tym co onegdaj pisała zbikowa :)
    Nawet nie musiałam lukać do mojej listy zagadnień do poruszenia w razie zapadnięcia niezręcznej ciszy, bo rozmawiało się rewelacyjnie i cisza takowa nie nastąpiła ;D
    To jest właśnie fajne - niby zna się kogoś tylko "wirtualnie", a jak dochodzi do spotkania, to czuje się, że się zna tego kogoś od dawna :)

dokładnie:) i to jest zaskakujące, ale bardzo fajne:)

PS. nachuchałaś na nią? dałaś się pomacać po brzucholku, by zlapała wiruska ciążowego?

Ha ha ha :D
    Jakiś czas wcześniej jadłam sałatkę z sosem czosnkowym, więc wolałam nie raczyć Oli moimi chuchami :D

wiesz jaki taki chuch byłby mocny??? czosnek pozabijałby wszelkie zabobony i złe zbiegi okoliczności... wzmocniony fluidami ciążowymi... ja pierdykam - maj byłby Olci:D

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Kurcze jak ja wam zazdroszcze takich spodkan ja do karzdej mam taki kawal ze szok :-(. Niby bede w lipcu w polsce i bede przejezdzac przez pol polski ale pewnie i tak kazda daleko mieszka.

Mała... wszystko jest kwestią dogadania;)

moje kolejne spotkanie z inną osóbką na forum planowane jest na lipiec:) i fajnie by było, jak już obie byśmy się spotkały będąc w stanie błogosławionym:)

Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Rucia wrote:

Nie, to nie chodzi o podziwianie, myślałam, że może nie dam rady, ale się udaje i zachęca do pracy, a nie odstrasza, a to najważniejsze :)

To trudna praca, ale na pewno daje ogromną satysfakcję, gdy widzi się jej efekty!

Kfjatus, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:

moje kolejne spotkanie z inną osóbką na forum planowane jest na lipiec:) i fajnie by było, jak już obie byśmy się spotkały będąc w stanie błogosławionym:)

A skąd ta tajemniczość? :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, oto zapowiedziana fotka.

Ale PLIS nie cytujcie tego linka w Waszych wypowiedziach, bo pod koniec dnia chcę go zewsząd wykasować :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 13:22

Rucia, Kfjatus, Kleopatra, Blondi22, zbikowa, Fedra, Sandraa, Shagga_80, gocha04, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:

nie lubię "chwalić" się czymś co jest jeszcze bliżej nie spracyzowane i nie wiadomo czy wypali... jak będzie pewność, że do spotkania dojdzie, to na pewno się dowiecie:)
    w każdym temacie wolę poinformować o wróblu w garści niż prawić o gołębiu na dachu...

Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super zdjęcie :D Ale Wam fajnie :)

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mauysia wrote:
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:

nie lubię "chwalić" się czymś co jest jeszcze bliżej nie spracyzowane i nie wiadomo czy wypali... jak będzie pewność, że do spotkania dojdzie, to na pewno się dowiecie:)
    w każdym temacie wolę poinformować o wróblu w garści niż prawić o gołębiu na dachu...

Liberro, Ty okrutniku, teraz będziemy przez dwa miesiące zachodzić w głowę o kogo chodzi... :)

Libra lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No dobra, oto zapowiedziana fotka.

Ale PLIS nie cytujcie tego linka w Waszych wypowiedziach, bo pod koniec dnia chcę go zewsząd wykasować :)

wow:) ależ piękne kobiety:) i mały przystojniak po środku:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 06:34

• mauysia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Super zdjęcie :D Ale Wam fajnie :)

Tylko nie wiem czemu przybrałam minę a la "dziewica orleańska" albo inna "ekstaza św. Teresy" ;)

Rucia, zbikowa, Fedra, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 2694 2695 2696 2697 2698 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ