plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:mauysia wrote:Rucia wrote:Mayuś to opowiadaj jaka Ola jest w realu
No ja podpisuję się w 100% pod tym co onegdaj pisała zbikowa
Nawet nie musiałam lukać do mojej listy zagadnień do poruszenia w razie zapadnięcia niezręcznej ciszy, bo rozmawiało się rewelacyjnie i cisza takowa nie nastąpiła
To jest właśnie fajne - niby zna się kogoś tylko "wirtualnie", a jak dochodzi do spotkania, to czuje się, że się zna tego kogoś od dawna
dokładnie:) i to jest zaskakujące, ale bardzo fajne:)
PS. nachuchałaś na nią? dałaś się pomacać po brzucholku, by zlapała wiruska ciążowego?
Ha ha ha
Jakiś czas wcześniej jadłam sałatkę z sosem czosnkowym, więc wolałam nie raczyć Oli moimi chuchamiRucia, Libra, zbikowa, Fedra, Shagga_80, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Kfatus fajnie że są takie osoby jak ty, którym nie jest obojętny los takich chorych dzieci
Tylko cię podziwiać
Nie, to nie chodzi o podziwianie, myślałam, że może nie dam rady, ale się udaje i zachęca do pracy, a nie odstrasza, a to najważniejszemauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Libra wrote:ja tam już z utęsknieniem czekam dzisiejszego spotkania:D mam nadzieję że wypali... bo to że będzie fajnie - tego jestem pewna:D
A z kim się spotykasz?
mam nadzieję, że jak wstanie i dołączy tutaj do nas, to sama odsłoni rąbka tajemnicy:D ja zdradziłam już tyle, że spotkanie dzisiaj (no jak nic nie wypadnie;)Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Rucia wrote:Libra wrote:ja tam już z utęsknieniem czekam dzisiejszego spotkania:D mam nadzieję że wypali... bo to że będzie fajnie - tego jestem pewna:D
A z kim się spotykasz?
mam nadzieję, że jak wstanie i dołączy tutaj do nas, to sama odsłoni rąbka tajemnicy:D ja zdradziłam już tyle, że spotkanie dzisiaj (no jak nic nie wypadnie;)
Shagga ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 06:19
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Rucia wrote:Libra wrote:ja tam już z utęsknieniem czekam dzisiejszego spotkania:D mam nadzieję że wypali... bo to że będzie fajnie - tego jestem pewna:D
A z kim się spotykasz?
mam nadzieję, że jak wstanie i dołączy tutaj do nas, to sama odsłoni rąbka tajemnicy:D ja zdradziłam już tyle, że spotkanie dzisiaj (no jak nic nie wypadnie;)
Wiem ! ( chyba ) Fedra ! Albo ShaggaShagga tak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 06:19
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Libra wrote:mauysia wrote:Rucia wrote:Mayuś to opowiadaj jaka Ola jest w realu
No ja podpisuję się w 100% pod tym co onegdaj pisała zbikowa
Nawet nie musiałam lukać do mojej listy zagadnień do poruszenia w razie zapadnięcia niezręcznej ciszy, bo rozmawiało się rewelacyjnie i cisza takowa nie nastąpiła
To jest właśnie fajne - niby zna się kogoś tylko "wirtualnie", a jak dochodzi do spotkania, to czuje się, że się zna tego kogoś od dawna
dokładnie:) i to jest zaskakujące, ale bardzo fajne:)
PS. nachuchałaś na nią? dałaś się pomacać po brzucholku, by zlapała wiruska ciążowego?
Ha ha ha
Jakiś czas wcześniej jadłam sałatkę z sosem czosnkowym, więc wolałam nie raczyć Oli moimi chuchami
wiesz jaki taki chuch byłby mocny??? czosnek pozabijałby wszelkie zabobony i złe zbiegi okoliczności... wzmocniony fluidami ciążowymi... ja pierdykam - maj byłby Olci:Dmauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Kurcze jak ja wam zazdroszcze takich spodkan ja do karzdej mam taki kawal ze szok
. Niby bede w lipcu w polsce i bede przejezdzac przez pol polski ale pewnie i tak kazda daleko mieszka.
Mała... wszystko jest kwestią dogadania;)
moje kolejne spotkanie z inną osóbką na forum planowane jest na lipiec:) i fajnie by było, jak już obie byśmy się spotkały będąc w stanie błogosławionym:)Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Rucia wrote:Kfatus fajnie że są takie osoby jak ty, którym nie jest obojętny los takich chorych dzieci
Tylko cię podziwiać
Nie, to nie chodzi o podziwianie, myślałam, że może nie dam rady, ale się udaje i zachęca do pracy, a nie odstrasza, a to najważniejsze
To trudna praca, ale na pewno daje ogromną satysfakcję, gdy widzi się jej efekty!Kfjatus, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:mala29_ wrote:Kurcze jak ja wam zazdroszcze takich spodkan ja do karzdej mam taki kawal ze szok
. Niby bede w lipcu w polsce i bede przejezdzac przez pol polski ale pewnie i tak kazda daleko mieszka.
moje kolejne spotkanie z inną osóbką na forum planowane jest na lipiec:) i fajnie by było, jak już obie byśmy się spotkały będąc w stanie błogosławionym:)
A skąd ta tajemniczość?
-
No dobra, oto zapowiedziana fotka.
Ale PLIS nie cytujcie tego linka w Waszych wypowiedziach, bo pod koniec dnia chcę go zewsząd wykasować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 13:22
Rucia, Kfjatus, Kleopatra, Blondi22, zbikowa, Fedra, Sandraa, Shagga_80, gocha04, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Libra wrote:mala29_ wrote:Kurcze jak ja wam zazdroszcze takich spodkan ja do karzdej mam taki kawal ze szok
moje kolejne spotkanie z inną osóbką na forum planowane jest na lipiec:) i fajnie by było, jak już obie byśmy się spotkały będąc w stanie błogosławionym:)
A skąd ta tajemniczość?
nie lubię "chwalić" się czymś co jest jeszcze bliżej nie spracyzowane i nie wiadomo czy wypali... jak będzie pewność, że do spotkania dojdzie, to na pewno się dowiecie:)
w każdym temacie wolę poinformować o wróblu w garści niż prawić o gołębiu na dachu...Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:mauysia wrote:Libra wrote:mala29_ wrote:Kurcze jak ja wam zazdroszcze takich spodkan ja do karzdej mam taki kawal ze szok
A skąd ta tajemniczość?
nie lubię "chwalić" się czymś co jest jeszcze bliżej nie spracyzowane i nie wiadomo czy wypali... jak będzie pewność, że do spotkania dojdzie, to na pewno się dowiecie:)
w każdym temacie wolę poinformować o wróblu w garści niż prawić o gołębiu na dachu...
Liberro, Ty okrutniku, teraz będziemy przez dwa miesiące zachodzić w głowę o kogo chodzi...Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:No dobra, oto zapowiedziana fotka.
Ale PLIS nie cytujcie tego linka w Waszych wypowiedziach, bo pod koniec dnia chcę go zewsząd wykasować
wow:) ależ piękne kobiety:) i mały przystojniak po środku:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 06:34