X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfatus fajnie że są takie osoby jak ty, którym nie jest obojętny los takich chorych dzieci :) Tylko cię podziwiać ;)

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    A gdzie Ola? Bo chciałabym wysłuchać też jej opinii i wspomnień ze spotkania :P

Może mieć trudności w dostępie do neta, bo jest dziś w Poznaniu, domyślam się, że ma zapełniony grafik :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam już z utęsknieniem czekam dzisiejszego spotkania:D mam nadzieję że wypali... bo to że będzie fajnie - tego jestem pewna:D

Fedra, nick nieaktualny, aisa, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ja tam już z utęsknieniem czekam dzisiejszego spotkania:D mam nadzieję że wypali... bo to że będzie fajnie - tego jestem pewna:D

A z kim się spotykasz? :D

• mauysia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mauysia wrote:
    Rucia wrote:
    Mayuś to opowiadaj jaka Ola jest w realu :)

No ja podpisuję się w 100% pod tym co onegdaj pisała zbikowa :)
    Nawet nie musiałam lukać do mojej listy zagadnień do poruszenia w razie zapadnięcia niezręcznej ciszy, bo rozmawiało się rewelacyjnie i cisza takowa nie nastąpiła ;D
    To jest właśnie fajne - niby zna się kogoś tylko "wirtualnie", a jak dochodzi do spotkania, to czuje się, że się zna tego kogoś od dawna :)

dokładnie:) i to jest zaskakujące, ale bardzo fajne:)

PS. nachuchałaś na nią? dałaś się pomacać po brzucholku, by zlapała wiruska ciążowego?

Ha ha ha :D
    Jakiś czas wcześniej jadłam sałatkę z sosem czosnkowym, więc wolałam nie raczyć Oli moimi chuchami :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, zbikowa, Fedra, nick nieaktualny, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jak ja wam zazdroszcze takich spodkan ja do karzdej mam taki kawal ze szok :-(. Niby bede w lipcu w polsce i bede przejezdzac przez pol polski ale pewnie i tak kazda daleko mieszka.

• Kfjatus Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Kfatus fajnie że są takie osoby jak ty, którym nie jest obojętny los takich chorych dzieci :) Tylko cię podziwiać ;)

Nie, to nie chodzi o podziwianie, myślałam, że może nie dam rady, ale się udaje i zachęca do pracy, a nie odstrasza, a to najważniejsze :)

mauysia lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Libra wrote:

mam nadzieję, że jak wstanie i dołączy tutaj do nas, to sama odsłoni rąbka tajemnicy:D ja zdradziłam już tyle, że spotkanie dzisiaj (no jak nic nie wypadnie;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Rucia wrote:
    Libra wrote:

mam nadzieję, że jak wstanie i dołączy tutaj do nas, to sama odsłoni rąbka tajemnicy:D ja zdradziłam już tyle, że spotkanie dzisiaj (no jak nic nie wypadnie;)

Shagga ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 06:19

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Rucia wrote:
    Libra wrote:

Wiem ! ( chyba ) Fedra ! Albo Shagga :) Shagga tak? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 06:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Libra wrote:
    mauysia wrote:
    Rucia wrote:
    Mayuś to opowiadaj jaka Ola jest w realu :)

No ja podpisuję się w 100% pod tym co onegdaj pisała zbikowa :)
    Nawet nie musiałam lukać do mojej listy zagadnień do poruszenia w razie zapadnięcia niezręcznej ciszy, bo rozmawiało się rewelacyjnie i cisza takowa nie nastąpiła ;D
    To jest właśnie fajne - niby zna się kogoś tylko "wirtualnie", a jak dochodzi do spotkania, to czuje się, że się zna tego kogoś od dawna :)

dokładnie:) i to jest zaskakujące, ale bardzo fajne:)

PS. nachuchałaś na nią? dałaś się pomacać po brzucholku, by zlapała wiruska ciążowego?

Ha ha ha :D
    Jakiś czas wcześniej jadłam sałatkę z sosem czosnkowym, więc wolałam nie raczyć Oli moimi chuchami :D

wiesz jaki taki chuch byłby mocny??? czosnek pozabijałby wszelkie zabobony i złe zbiegi okoliczności... wzmocniony fluidami ciążowymi... ja pierdykam - maj byłby Olci:D

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Kurcze jak ja wam zazdroszcze takich spodkan ja do karzdej mam taki kawal ze szok :-(. Niby bede w lipcu w polsce i bede przejezdzac przez pol polski ale pewnie i tak kazda daleko mieszka.

Mała... wszystko jest kwestią dogadania;)

moje kolejne spotkanie z inną osóbką na forum planowane jest na lipiec:) i fajnie by było, jak już obie byśmy się spotkały będąc w stanie błogosławionym:)

Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Rucia wrote:

Nie, to nie chodzi o podziwianie, myślałam, że może nie dam rady, ale się udaje i zachęca do pracy, a nie odstrasza, a to najważniejsze :)

To trudna praca, ale na pewno daje ogromną satysfakcję, gdy widzi się jej efekty!

Kfjatus, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:

moje kolejne spotkanie z inną osóbką na forum planowane jest na lipiec:) i fajnie by było, jak już obie byśmy się spotkały będąc w stanie błogosławionym:)

A skąd ta tajemniczość? :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, oto zapowiedziana fotka.

Ale PLIS nie cytujcie tego linka w Waszych wypowiedziach, bo pod koniec dnia chcę go zewsząd wykasować :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 13:22

nick nieaktualny, Kfjatus, Kleopatra, Blondi22, zbikowa, Fedra, Sandraa, nick nieaktualny, gocha04, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:

nie lubię "chwalić" się czymś co jest jeszcze bliżej nie spracyzowane i nie wiadomo czy wypali... jak będzie pewność, że do spotkania dojdzie, to na pewno się dowiecie:)
    w każdym temacie wolę poinformować o wróblu w garści niż prawić o gołębiu na dachu...

Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super zdjęcie :D Ale Wam fajnie :)

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mauysia wrote:
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:

nie lubię "chwalić" się czymś co jest jeszcze bliżej nie spracyzowane i nie wiadomo czy wypali... jak będzie pewność, że do spotkania dojdzie, to na pewno się dowiecie:)
    w każdym temacie wolę poinformować o wróblu w garści niż prawić o gołębiu na dachu...

Liberro, Ty okrutniku, teraz będziemy przez dwa miesiące zachodzić w głowę o kogo chodzi... :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No dobra, oto zapowiedziana fotka.

Ale PLIS nie cytujcie tego linka w Waszych wypowiedziach, bo pod koniec dnia chcę go zewsząd wykasować :)

wow:) ależ piękne kobiety:) i mały przystojniak po środku:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 06:34

• mauysia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Super zdjęcie :D Ale Wam fajnie :)

Tylko nie wiem czemu przybrałam minę a la "dziewica orleańska" albo inna "ekstaza św. Teresy" ;)

nick nieaktualny, zbikowa, Fedra, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 2694 2695 2696 2697 2698 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ