Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Librus tego wam zycze zeby tak bylo:-) U mnie cieszko sie dogadac bo ja w polsce jak zawsze jestem na urlopie to mam do odwiedzenia moich rodzicow kolo gdanska a potem mojego m. rodzicow na drugim koncu polski kolo tarnowa. Wiec sama rozumiesz ze bylo by trudno. No choc w tej wizycie bede kolo Lublina na weselisku ale sie wybawie :-)

nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i karny jeżyk dla Libry.... :P

nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No i karny jeżyk dla Libry.... :P

zacytowałam... linka wykasowałam...

tylko potem pamiętaj wykasować zdjęcie z e strony z której wrzucałaś... bo może i tak to zdjęcie buszować po internecie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 06:37

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Librus tego wam zycze zeby tak bylo:-) U mnie cieszko sie dogadac bo ja w polsce jak zawsze jestem na urlopie to mam do odwiedzenia moich rodzicow kolo gdanska a potem mojego m. rodzicow na drugim koncu polski kolo tarnowa. Wiec sama rozumiesz ze bylo by trudno. No choc w tej wizycie bede kolo Lublina na weselisku ale sie wybawie :-)

Rozumiem Cię mała, skoro tak rzadko przyjeżdżacie do Polski to pewnie macie nieźle napięty harmonogram. Na spotkania z Wami pewnie trzeba się umawiać z dwuletnim wyprzedzeniem ;)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne to zdjęcie :) wyglądacie jak stare ( nie w sensie wieku :)), dobre psiapsiółki :D A Maluch przesłodki, aż dziw, że Ola Go nie pożyczyła i nie zabrała ze sobą do domu :D

mauysia lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Piękne to zdjęcie :) wyglądacie jak stare ( nie w sensie wieku :)), dobre psiapsiółki :D A Maluch przesłodki, aż dziw, że Ola Go nie pożyczyła i nie zabrała ze sobą do domu :D

No też się dziwię! Wiecie jak lgnął do niej na ręce? :) (Biedna Ola, musiała dżwigać ok. 16 kilo...)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 06:42

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ni az tak z wypzzedzeniem to nie wystarczy przed wyjazdem kilka dni wczesniej ale i tak w gre wchodza te miasta przez ktore przejezdzamy niestety i nie na dlugo. No mowi sie trudno moze kiedys pomysliny o jakims zlocie co bysmy mogly wszystkie sie zobaczyc na raz :-)

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie

mały w przedszkolu u nas dzis kolejny dzien upalów już od rana.A pewnie przyjdzie weekend i bedzie padac.

Mauysia super fotka a synek przystojniak;)

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny uciekam na dzremkę. Do później :)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Witam sie

mały w przedszkolu u nas dzis kolejny dzien upalów już od rana.A pewnie przyjdzie weekend i bedzie padac.

Blondi, przyznaj się, że Ty też mieszkasz gdzieś w Egipcie... U Ciebie zawsze ukrop, gdy u mnie szaruga i deszcz.

zbikowa lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Blondi22 wrote:
    Witam sie

Blondi, przyznaj się, że Ty też mieszkasz gdzieś w Egipcie... U Ciebie zawsze ukrop, gdy u mnie szaruga i deszcz.

hehe no wiesz nie chciałam mowić nic ;)

no a jak u ciebie gorąco to u mnie zimno i leje ;)

zbikowa lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale spoko w cieniu 21 stopni ;)
    tak goraco a jeszcze dziś zebranie u małego w przedszkolu i bedziem sie dusic w tej małej klasie ;/

a.png
    a.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi, a ja tam wolę ciepło od tej zimy, która trwała pół roku :D

mauysia, Blondi22 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Blondi, a ja tam wolę ciepło od tej zimy, która trwała pół roku :D

nie no jasne ze ja tez wole te ciepło;)

mógł by byc u mnie weekend taki goracy

a.png
    a.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Libra wrote:
    Rucia wrote:
    Libra wrote:
    ja tam już z utęsknieniem czekam dzisiejszego spotkania:D mam nadzieję że wypali... bo to że będzie fajnie - tego jestem pewna:D

A z kim się spotykasz? :D

mam nadzieję, że jak wstanie i dołączy tutaj do nas, to sama odsłoni rąbka tajemnicy:D ja zdradziłam już tyle, że spotkanie dzisiaj (no jak nic nie wypadnie;)

Wiem ! ( chyba ) Fedra ! Albo Shagga :) Shagga tak? :D

he he he My z Librą zaliczyłysmy na razie spotkania na skjpie :P
    ale planujemy się spotkać w lipcu bo mam egzamin w Łodzi i jeśli tylko będzie ktoś chętny na zostanie kilku godzin to wtedy ja tez zostane a jak nie to chyba zmolestuje mojego zebyśmy pojechali samochodem a co :)

EDIT:
    ups to się chyba wygadałam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 07:28

Kfjatus, mauysia, nick nieaktualny, Sandraa, nick nieaktualny, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny. Mnie wlasnie bolesnie budzik obudzil.. trzeba do roboty sie zbierac. Leze i zastanawiam sie jaka pogoda dzisiaj :)

Fedra lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Libra wrote:
    mauysia wrote:
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:
    Kurcze jak ja wam zazdroszcze takich spodkan ja do karzdej mam taki kawal ze szok :-(. Niby bede w lipcu w polsce i bede przejezdzac przez pol polski ale pewnie i tak kazda daleko mieszka.

Mała... wszystko jest kwestią dogadania;)

moje kolejne spotkanie z inną osóbką na forum planowane jest na lipiec:) i fajnie by było, jak już obie byśmy się spotkały będąc w stanie błogosławionym:)

A skąd ta tajemniczość? :)

nie lubię "chwalić" się czymś co jest jeszcze bliżej nie spracyzowane i nie wiadomo czy wypali... jak będzie pewność, że do spotkania dojdzie, to na pewno się dowiecie:)
    w każdym temacie wolę poinformować o wróblu w garści niż prawić o gołębiu na dachu...

Liberro, Ty okrutniku, teraz będziemy przez dwa miesiące zachodzić w głowę o kogo chodzi... :)

a może jeszcze w czerwcu my się spotkamy:) jak wypali nasz wyjazd z m do Twego miasta:D no i oczywiście, jeżeli będziesz chciała mnie "oglądać";)

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    czesc dziewczyny. Mnie wlasnie bolesnie budzik obudzil.. trzeba do roboty sie zbierac. Leze i zastanawiam sie jaka pogoda dzisiaj :)

U mnie pogoda średnia. Jest ciepło, bo śmigam w spodenkach, ale chyba przyjdzie jakiś deszcz, bo słońca nie widać wcale :) Tylko nie wiem, czy moja mazowiecka pogoda pokryje się z Twoją :D

1221648qmrgggy559.gif
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatusku obawiam sie ze nasze pogody mogą sie rozminąć :)
    Mauysiu cudne zdjątko! alez wy ładne!

Kfjatus, mauysia lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry;)
    Mauysiu super wyglądacie;) A Twój synek taki przystojniacha;)
    U mnie 25 stopni, duszno że szok...

Fedra, plemniczka, nick nieaktualny, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 2695 2696 2697 2698 2699 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ