plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Librus tego wam zycze zeby tak bylo:-) U mnie cieszko sie dogadac bo ja w polsce jak zawsze jestem na urlopie to mam do odwiedzenia moich rodzicow kolo gdanska a potem mojego m. rodzicow na drugim koncu polski kolo tarnowa. Wiec sama rozumiesz ze bylo by trudno. No choc w tej wizycie bede kolo Lublina na weselisku ale sie wybawie
Libra, Fedra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnymauysia wrote:No i karny jeżyk dla Libry....
zacytowałam... linka wykasowałam...
tylko potem pamiętaj wykasować zdjęcie z e strony z której wrzucałaś... bo może i tak to zdjęcie buszować po internecie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 06:37
mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:Librus tego wam zycze zeby tak bylo:-) U mnie cieszko sie dogadac bo ja w polsce jak zawsze jestem na urlopie to mam do odwiedzenia moich rodzicow kolo gdanska a potem mojego m. rodzicow na drugim koncu polski kolo tarnowa. Wiec sama rozumiesz ze bylo by trudno. No choc w tej wizycie bede kolo Lublina na weselisku ale sie wybawie
Rozumiem Cię mała, skoro tak rzadko przyjeżdżacie do Polski to pewnie macie nieźle napięty harmonogram. Na spotkania z Wami pewnie trzeba się umawiać z dwuletnim wyprzedzeniem -
Kfjatus wrote:Piękne to zdjęcie
wyglądacie jak stare ( nie w sensie wieku
), dobre psiapsiółki
A Maluch przesłodki, aż dziw, że Ola Go nie pożyczyła i nie zabrała ze sobą do domu
No też się dziwię! Wiecie jak lgnął do niej na ręce?(Biedna Ola, musiała dżwigać ok. 16 kilo...)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 06:42
-
Nie ni az tak z wypzzedzeniem to nie wystarczy przed wyjazdem kilka dni wczesniej ale i tak w gre wchodza te miasta przez ktore przejezdzamy niestety i nie na dlugo. No mowi sie trudno moze kiedys pomysliny o jakims zlocie co bysmy mogly wszystkie sie zobaczyc na razW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualny
-
Blondi22 wrote:Witam sie
mały w przedszkolu u nas dzis kolejny dzien upalów już od rana.A pewnie przyjdzie weekend i bedzie padac.
Mauysia super fotka a synek przystojniak;)
Blondi, przyznaj się, że Ty też mieszkasz gdzieś w Egipcie... U Ciebie zawsze ukrop, gdy u mnie szaruga i deszcz.zbikowa lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Blondi22 wrote:Witam sie
mały w przedszkolu u nas dzis kolejny dzien upalów już od rana.A pewnie przyjdzie weekend i bedzie padac.
Mauysia super fotka a synek przystojniak;)
Blondi, przyznaj się, że Ty też mieszkasz gdzieś w Egipcie... U Ciebie zawsze ukrop, gdy u mnie szaruga i deszcz.
hehe no wiesz nie chciałam mowić nic
no a jak u ciebie gorąco to u mnie zimno i leje
zbikowa lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Libra wrote:Rucia wrote:Libra wrote:ja tam już z utęsknieniem czekam dzisiejszego spotkania:D mam nadzieję że wypali... bo to że będzie fajnie - tego jestem pewna:D
A z kim się spotykasz?
mam nadzieję, że jak wstanie i dołączy tutaj do nas, to sama odsłoni rąbka tajemnicy:D ja zdradziłam już tyle, że spotkanie dzisiaj (no jak nic nie wypadnie;)
Wiem ! ( chyba ) Fedra ! Albo ShaggaShagga tak?
he he he My z Librą zaliczyłysmy na razie spotkania na skjpie
ale planujemy się spotkać w lipcu bo mam egzamin w Łodzi i jeśli tylko będzie ktoś chętny na zostanie kilku godzin to wtedy ja tez zostane a jak nie to chyba zmolestuje mojego zebyśmy pojechali samochodem a co
EDIT:
ups to się chyba wygadałamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 07:28
Kfjatus, mauysia, Libra, Sandraa, Rucia, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnymauysia wrote:Libra wrote:mauysia wrote:Libra wrote:mala29_ wrote:Kurcze jak ja wam zazdroszcze takich spodkan ja do karzdej mam taki kawal ze szok
. Niby bede w lipcu w polsce i bede przejezdzac przez pol polski ale pewnie i tak kazda daleko mieszka.
Mała... wszystko jest kwestią dogadania;)
moje kolejne spotkanie z inną osóbką na forum planowane jest na lipiec:) i fajnie by było, jak już obie byśmy się spotkały będąc w stanie błogosławionym:)
A skąd ta tajemniczość?
nie lubię "chwalić" się czymś co jest jeszcze bliżej nie spracyzowane i nie wiadomo czy wypali... jak będzie pewność, że do spotkania dojdzie, to na pewno się dowiecie:)
w każdym temacie wolę poinformować o wróblu w garści niż prawić o gołębiu na dachu...
Liberro, Ty okrutniku, teraz będziemy przez dwa miesiące zachodzić w głowę o kogo chodzi...
a może jeszcze w czerwcu my się spotkamy:) jak wypali nasz wyjazd z m do Twego miasta:D no i oczywiście, jeżeli będziesz chciała mnie "oglądać" -
plemniczka wrote:czesc dziewczyny. Mnie wlasnie bolesnie budzik obudzil.. trzeba do roboty sie zbierac. Leze i zastanawiam sie jaka pogoda dzisiaj
U mnie pogoda średnia. Jest ciepło, bo śmigam w spodenkach, ale chyba przyjdzie jakiś deszcz, bo słońca nie widać wcaleTylko nie wiem, czy moja mazowiecka pogoda pokryje się z Twoją