X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm ja chyba najblizej mam Dodi, moze i nam sie kiedys udaloby spotkac :) heh

Libra, Dodi lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus to ty maziwieckie tak jak ja ;)
    u mnie słonce jeszcze jest ale od którejs ida chmury ;)

a.png
    a.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jak już walnełam fo pa to się mogę przywitać :)

Dzień Dobry w ten ciepły wietrzny dzień :D

Mayusia i Ola super ze udało się spotkanie :D

Kopciuszku snami nie ma się co przejmować mnie dwa dni temu też się śniło ze poroniłam a przecież w ciaży nie jestem ehhh

Kfjatus doskonale Cie rozumiem ja jutro też mam zjazd na uczelni i chyba będe musiała dzbanek melisy wypić zeby w szał nie wpaść jak dojade na miejsce :)

Sagga, Libra mam nadzieję że temat zakupowy był lub będzie owocny...

I już nie wiem co miałam jeszcze napisać :/

Kfjatus, Libra, mauysia, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki :) Skoro temat pogody poruszony, to powiem Wam,że u nas (podobnie jak przez kilka ostatnich dni) prawdziwie letnia pogoda , jupi :) Chociaż jak tak dalej pójdzie, to nabawię się jakiś plam, albo poparzeń, bo przecież mój Młody Terrorysta nie chce w ogóle wracać do domu, wczoraj spodobał Mu się mój pomysł,że rozstawię Mu namiot pod blokiem i wtedy w ogóle nie będziemy wracać do domu :P

Wczoraj miałam obejrzeć Przyjaciółki i siąść tu do Was, ale nie udało się, padłam ze zmęczenia :/

Współczuję dziewczynki, tym, co jeszcze mają egzaminy, sesje itd...Boże , kiedy to było...dziś bym nie dała rady, głównie psychicznie :/

Co do zakupów,to musi się udać coś kupić :) No i co, Libra, jak już tak dopytują może pochwalimy się ? Choć ja podobnie jak Ty chciałam zrobić niespodziankę PO :)

Libra, Kfjatus, Blondi22, mauysia, Fedra, aisa, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:

Chmury są z pewnością ode mnie, próbuję się nimi z Tobą podzielić :P

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo i posiedziałam sobie na ovu..teraz zmykam robić śniadanko...a dziś mam mega wypas :P Twarożek z rzodkiewką :P

Blondi22, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa zaczęłam dziś 19 tydzień, olaboga! :P

Kfjatus, Libra, Sandraa, Blondi22, Fedra, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Hej Babeczki :) Skoro temat pogody poruszony, to powiem Wam,że u nas (podobnie jak przez kilka ostatnich dni) prawdziwie letnia pogoda , jupi :) Chociaż jak tak dalej pójdzie, to nabawię się jakiś plam, albo poparzeń, bo przecież mój Młody Terrorysta nie chce w ogóle wracać do domu, wczoraj spodobał Mu się mój pomysł,że rozstawię Mu namiot pod blokiem i wtedy w ogóle nie będziemy wracać do domu :P

Wczoraj miałam obejrzeć Przyjaciółki i siąść tu do Was, ale nie udało się, padłam ze zmęczenia :/

Współczuję dziewczynki, tym, co jeszcze mają egzaminy, sesje itd...Boże , kiedy to było...dziś bym nie dała rady, głównie psychicznie :/

Co do zakupów,to musi się udać coś kupić :) No i co, Libra, jak już tak dopytują może pochwalimy się ? Choć ja podobnie jak Ty chciałam zrobić niespodziankę PO :)

hehehe... no i wyszło na jaw... to się przyznam, że Shagga zaprosiła mnie na zakupy, bo TYLE kasy dostała od swego szefa, ze nie ma pojęcia jak to wydać:D to jej pomogę;P

mauysia, Fedra, Shagga_80, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:

hehehe... no i wyszło na jaw... to się przyznam, że Shagga zaprosiła mnie na zakupy, bo TYLE kasy dostała od swego szefa, ze nie ma pojęcia jak to wydać:D to jej pomogę;P

Libra masz rację, może Shagga kupi Ci coś ładnego :P

Fedra, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Blondi22 wrote:

Chmury są z pewnością ode mnie, próbuję się nimi z Tobą podzielić :P

o nie nie trzeba ;) zostaw sobie ;)

Kfjatus lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Aaaaa zaczęłam dziś 19 tydzień, olaboga! :P

o matko ale ten czas leci ;) dopiero co robilas test a tu już praktycznie połowa ;)

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:

ale fajnie macie ;)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Nooo i posiedziałam sobie na ovu..teraz zmykam robić śniadanko...a dziś mam mega wypas :P Twarożek z rzodkiewką :P

Czyli poznański "gzik" - dodasz jeszcze ziemniaki i będą moje ulubione "pyry z gzikiem" :P

Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, Libra, to chyba nie muszę przypominać, że fotka jest obowiązkowa? :)

Libra, Blondi22 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Shagga_80 wrote:

Czyli poznański "gzik" - dodasz jeszcze ziemniaki i będą moje ulubione "pyry z gzikiem" :P

ale co to gzik? :D

1221648qmrgggy559.gif
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Shagga_80 wrote:

Dzisiaj mam na obiadek;)

mauysia lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    mauysia wrote:
    Shagga_80 wrote:

ale co to gzik? :D

"potrawa postna charakterystyczna dla kuchni wielkopolskiej.

Biały ser rozrobiony ze śmietaną (zamiast śmietany bywa stosowane mleko lub jogurt), wymieszany ze szczypiorkiem i rzodkiewką (bywają też inne dodatki, np. cebula lub jajko). Gzik podawany razem z ziemniakami w mundurkach nosi gwarową nazwę pyry z gzikiem."

Mniam, i do tego takie łatwe :)

Sandraa, Kfjatus, Effcia28, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No proszę, gzik się w Poznaniu ukrywał, dlatego nie znałam gzika :D

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Shagga, Libra, to chyba nie muszę przypominać, że fotka jest obowiązkowa? :)

jakbym się naumiała obslugi tego mego telefomu, to i moglibyście dostać fotę na bieżąco... ale ja to ciemnogród w tych wszystkich teleinformatycznych nowinkach... jedyne co opanowałam, to dodawanie postów na forum:) i uzupełnianie wykresu:D

Effcia28, Fedra, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć wszystkim :)napiszę tylko co mam do powiedzenia i spadam.
    Mayusia i Olka zdjęcie super,spotkanie pewnie również :)

Sylwia ja na Ciebie nie najeżdzam w żaden sposób,a już na pewno nie uważam Cię za "głupią"po prostu napisałam Ci co ja bym zrobiła będąc w podobnej sytuacji.Obiecuję Ci że się więcej nie udzielę,skoro to tak odbierasz.
    Aby jeszcze jedno skoro twierdzisz że Twojemu jest na rękę mieszkanie u mamusi i spanie w oddzielnych pokojach to ja bym mu pokazała (na każdego faceta jest sposób),że skoro chcę mnie mieć to musi się o mnie trochę postarać! a nie szybki seks bo on akurat nabrał ochoty a potem każdy do swojego pokoju..odbierzcie to jak chcecie! To jest moje zdanie i tyle

Libruś i Shagusia miłego i udanego spotkania Wam życzę :)

A ogólnie to mam już wszystkiego dosyć!
    a teraz się z Wami żegnam,co by nie rozdawać tych złych emocji tutaj:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 08:18

Fedra, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
‹‹ 2696 2697 2698 2699 2700 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ