X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm ja chyba najblizej mam Dodi, moze i nam sie kiedys udaloby spotkac :) heh

Libra, Dodi lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus to ty maziwieckie tak jak ja ;)
    u mnie słonce jeszcze jest ale od którejs ida chmury ;)

a.png
    a.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jak już walnełam fo pa to się mogę przywitać :)

Dzień Dobry w ten ciepły wietrzny dzień :D

Mayusia i Ola super ze udało się spotkanie :D

Kopciuszku snami nie ma się co przejmować mnie dwa dni temu też się śniło ze poroniłam a przecież w ciaży nie jestem ehhh

Kfjatus doskonale Cie rozumiem ja jutro też mam zjazd na uczelni i chyba będe musiała dzbanek melisy wypić zeby w szał nie wpaść jak dojade na miejsce :)

Sagga, Libra mam nadzieję że temat zakupowy był lub będzie owocny...

I już nie wiem co miałam jeszcze napisać :/

Kfjatus, Libra, mauysia, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki :) Skoro temat pogody poruszony, to powiem Wam,że u nas (podobnie jak przez kilka ostatnich dni) prawdziwie letnia pogoda , jupi :) Chociaż jak tak dalej pójdzie, to nabawię się jakiś plam, albo poparzeń, bo przecież mój Młody Terrorysta nie chce w ogóle wracać do domu, wczoraj spodobał Mu się mój pomysł,że rozstawię Mu namiot pod blokiem i wtedy w ogóle nie będziemy wracać do domu :P

Wczoraj miałam obejrzeć Przyjaciółki i siąść tu do Was, ale nie udało się, padłam ze zmęczenia :/

Współczuję dziewczynki, tym, co jeszcze mają egzaminy, sesje itd...Boże , kiedy to było...dziś bym nie dała rady, głównie psychicznie :/

Co do zakupów,to musi się udać coś kupić :) No i co, Libra, jak już tak dopytują może pochwalimy się ? Choć ja podobnie jak Ty chciałam zrobić niespodziankę PO :)

Libra, Kfjatus, Blondi22, mauysia, Fedra, aisa, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:

Chmury są z pewnością ode mnie, próbuję się nimi z Tobą podzielić :P

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo i posiedziałam sobie na ovu..teraz zmykam robić śniadanko...a dziś mam mega wypas :P Twarożek z rzodkiewką :P

Blondi22, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa zaczęłam dziś 19 tydzień, olaboga! :P

Kfjatus, Libra, Sandraa, Blondi22, Fedra, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Hej Babeczki :) Skoro temat pogody poruszony, to powiem Wam,że u nas (podobnie jak przez kilka ostatnich dni) prawdziwie letnia pogoda , jupi :) Chociaż jak tak dalej pójdzie, to nabawię się jakiś plam, albo poparzeń, bo przecież mój Młody Terrorysta nie chce w ogóle wracać do domu, wczoraj spodobał Mu się mój pomysł,że rozstawię Mu namiot pod blokiem i wtedy w ogóle nie będziemy wracać do domu :P

Wczoraj miałam obejrzeć Przyjaciółki i siąść tu do Was, ale nie udało się, padłam ze zmęczenia :/

Współczuję dziewczynki, tym, co jeszcze mają egzaminy, sesje itd...Boże , kiedy to było...dziś bym nie dała rady, głównie psychicznie :/

Co do zakupów,to musi się udać coś kupić :) No i co, Libra, jak już tak dopytują może pochwalimy się ? Choć ja podobnie jak Ty chciałam zrobić niespodziankę PO :)

hehehe... no i wyszło na jaw... to się przyznam, że Shagga zaprosiła mnie na zakupy, bo TYLE kasy dostała od swego szefa, ze nie ma pojęcia jak to wydać:D to jej pomogę;P

mauysia, Fedra, Shagga_80, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:

hehehe... no i wyszło na jaw... to się przyznam, że Shagga zaprosiła mnie na zakupy, bo TYLE kasy dostała od swego szefa, ze nie ma pojęcia jak to wydać:D to jej pomogę;P

Libra masz rację, może Shagga kupi Ci coś ładnego :P

Fedra, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Blondi22 wrote:

Chmury są z pewnością ode mnie, próbuję się nimi z Tobą podzielić :P

o nie nie trzeba ;) zostaw sobie ;)

Kfjatus lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Aaaaa zaczęłam dziś 19 tydzień, olaboga! :P

o matko ale ten czas leci ;) dopiero co robilas test a tu już praktycznie połowa ;)

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:

ale fajnie macie ;)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Nooo i posiedziałam sobie na ovu..teraz zmykam robić śniadanko...a dziś mam mega wypas :P Twarożek z rzodkiewką :P

Czyli poznański "gzik" - dodasz jeszcze ziemniaki i będą moje ulubione "pyry z gzikiem" :P

Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, Libra, to chyba nie muszę przypominać, że fotka jest obowiązkowa? :)

Libra, Blondi22 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Shagga_80 wrote:

Czyli poznański "gzik" - dodasz jeszcze ziemniaki i będą moje ulubione "pyry z gzikiem" :P

ale co to gzik? :D

1221648qmrgggy559.gif
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Shagga_80 wrote:

Dzisiaj mam na obiadek;)

mauysia lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    mauysia wrote:
    Shagga_80 wrote:

ale co to gzik? :D

"potrawa postna charakterystyczna dla kuchni wielkopolskiej.

Biały ser rozrobiony ze śmietaną (zamiast śmietany bywa stosowane mleko lub jogurt), wymieszany ze szczypiorkiem i rzodkiewką (bywają też inne dodatki, np. cebula lub jajko). Gzik podawany razem z ziemniakami w mundurkach nosi gwarową nazwę pyry z gzikiem."

Mniam, i do tego takie łatwe :)

Sandraa, Kfjatus, Effcia28, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No proszę, gzik się w Poznaniu ukrywał, dlatego nie znałam gzika :D

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Shagga, Libra, to chyba nie muszę przypominać, że fotka jest obowiązkowa? :)

jakbym się naumiała obslugi tego mego telefomu, to i moglibyście dostać fotę na bieżąco... ale ja to ciemnogród w tych wszystkich teleinformatycznych nowinkach... jedyne co opanowałam, to dodawanie postów na forum:) i uzupełnianie wykresu:D

Effcia28, Fedra, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć wszystkim :)napiszę tylko co mam do powiedzenia i spadam.
    Mayusia i Olka zdjęcie super,spotkanie pewnie również :)

Sylwia ja na Ciebie nie najeżdzam w żaden sposób,a już na pewno nie uważam Cię za "głupią"po prostu napisałam Ci co ja bym zrobiła będąc w podobnej sytuacji.Obiecuję Ci że się więcej nie udzielę,skoro to tak odbierasz.
    Aby jeszcze jedno skoro twierdzisz że Twojemu jest na rękę mieszkanie u mamusi i spanie w oddzielnych pokojach to ja bym mu pokazała (na każdego faceta jest sposób),że skoro chcę mnie mieć to musi się o mnie trochę postarać! a nie szybki seks bo on akurat nabrał ochoty a potem każdy do swojego pokoju..odbierzcie to jak chcecie! To jest moje zdanie i tyle

Libruś i Shagusia miłego i udanego spotkania Wam życzę :)

A ogólnie to mam już wszystkiego dosyć!
    a teraz się z Wami żegnam,co by nie rozdawać tych złych emocji tutaj:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 08:18

Fedra, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
‹‹ 2696 2697 2698 2699 2700 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ