plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:mauysia wrote:Shagga, Libra, to chyba nie muszę przypominać, że fotka jest obowiązkowa?
jakbym się naumiała obslugi tego mego telefomu, to i moglibyście dostać fotę na bieżąco... ale ja to ciemnogród w tych wszystkich teleinformatycznych nowinkach... jedyne co opanowałam, to dodawanie postów na forum:) i uzupełnianie wykresu:D
Jak mi Młody nie rozładuje baterii to może uda się cyknąc jakąś fotkę moim telefonemBlondi22 lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Libra wrote:mauysia wrote:Shagga, Libra, to chyba nie muszę przypominać, że fotka jest obowiązkowa?
jakbym się naumiała obslugi tego mego telefomu, to i moglibyście dostać fotę na bieżąco... ale ja to ciemnogród w tych wszystkich teleinformatycznych nowinkach... jedyne co opanowałam, to dodawanie postów na forum:) i uzupełnianie wykresu:D
Jak mi Młody nie rozładuje baterii to może uda się cyknąc jakąś fotkę moim telefonem
Tylko koniecznie fotka z Młodym ma być !Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nic się nie stało po prostu wkurzyłam się i tyle!
Od czasu do czasu człowiek musi wybuchnąć
musiało być ostre wejście żebyście mnie zauważyły-żart
Idę bo mam takiego nerwa,że powiem coś czego będę żałować
Narazie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 08:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:nic się nie stało po prostu wkurzyłam się i tyle!
Narazie:)
na nas?
przepraszam:( -
Shagga_80 wrote:I na co mi to było
Chciałam,żeby Młody spróbował serka wiejskiego z rzodkiewką, a Jemu zasmakowało i muszę teraz oddać Mu resztę
A tak wczoraj w Lidlu się wahałam, czy nie wziąć i dla Niego...ehhh
ja mam tak mam z moim kuba jak spróbuje czegos i mu zasmakuje a praktycnie wszystko lubi to ja tylko sobie popatrze na to bo wszystko mi zjehehe
zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Effcia28 wrote:nic się nie stało po prostu wkurzyłam się i tyle!
na nas?
przepraszam:(
Kupimy Jej coś może, Libra?
I tym optymistycznym akcentem będę się żegnała...bo mam masę roboty do zrobienia przed wyjazdem...masę rzeczy do zabrania (dla Młodego) no i trzeba zrobić się na bóstwo, hehehe.
Miłego dnia dziewczynki...ja może zajrzę jeszcze przed wylotem
Libra, zbikowa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Libra wrote:Effcia28 wrote:nic się nie stało po prostu wkurzyłam się i tyle!
na nas?
I tym optymistycznym akcentem będę się żegnała...bo mam masę roboty do zrobienia przed wyjazdem...masę rzeczy do zabrania (dla Młodego) no i trzeba zrobić się na bóstwo, hehehe.
to ja będę wyglądać jak upiór jakiś... zmorbowana po całym dniu pracy:(Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Shagga_80 wrote:Libra wrote:Effcia28 wrote:nic się nie stało po prostu wkurzyłam się i tyle!
na nas?
to ja będę wyglądać jak upiór jakiś... zmorbowana po całym dniu pracy:(
Wstydź się
Ps. Ja po długiej drodze z Marudą u boku, a drugą z tyłu i z ledwo działającą klimą będę wyglądać pewnie kwitnąco
Szczególnie,że jeszcze nie zajęłam się sobą a czas płynieLibra, Blondi22, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nie nie:)nie na Was.
Po prostu przeczytałam wczorajsze posty (jak zawsze zresztą )i tam post od Sylwii,że my na nią najeżdzamy,że uznajemy ją za "głupią"i takie tam strona 2701,ja wiem że nie które z Was nie przepadają za nią,nie które już się nie odzywają i nie odpisują.Ja to szanuję.
Zdaję sobie też sprawę że i mnie ktoś może nie lubić,czy kogoś może wkurzać to co piszę.Shagusia cały czas podtrzymuje ją na duchu,ja staram się jej odpisać tak jak każdej z Was,być taka sama dla Was wszystkich,nie oceniam jej.I to co przeczytałam po prostu podniosło mi ciśnienie i tyle.
Sorry Sylwia ale ja już Ci nic nie napiszę.
Do tej pory nie chciałam żebyś poczuła się jakaś gorsza od innych że do Ciebie się np. nie odzywam,czy przechodzę obok Twoich postów obojętnie.Sorry ale mnie te jej słowa dotknęły i tyle
Pewnie stwierdzicie ,że błachy albo żaden powód do wkurzenia się,ale ja jestem bardzo impulsywna co myślę to piszę i pewne rzeczy robię po prostu w emocjach. no taka jestem!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 08:55
Rucia, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:nie nie:)nie na Was.
Po prostu przeczytałam wczorajsze posty (jak zawsze zresztą )i tam post od Sylwii,że my na nią najeżdzamy,że uznajemy ją za "głupią"i takie tam strona 2701,ja wiem że nie które z Was nie przepadają za nią,nie które już się nie odzywają i nie odpisują.Ja to szanuję.
Zdaję sobie też sprawę że i mnie ktoś może nie lubić,czy kogoś może wkurzać to co piszę.Shagusia cały czas podtrzymuje ją na duchu,ja staram się jej odpisać tak jak każdej z Was,być taka sama dla Was wszystkich,nie oceniam jej.I to co przeczytałam po prostu podniosło mi ciśnienie i tyle.
Sorry Sylwia ale ja już Ci nic nie napiszę.
Do tej pory nie chciałam żebyś poczuła się jakaś gorsza od innych że do Ciebie się np. nie odzywam,czy przechodzę obok Twoich postów obojętnie.Sorry ale mnie te jej słowa dotknęły i tyle
Pewnie stwierdzicie ,że błachy albo żaden powód do wkurzenia się,ale ja jestem bardzo impulsywna co myślę to piszę i pewne rzeczy robię po prostu w emocjach. no taka jestem!
Effciu, w takim razie jestem "spokojniejsza" jak znam powód Twojego wnerwa, bo czuję, że szybko Ci minie. Mam nadzieję!