X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadasz uzupełniasz wykres, chcesz żeby zwrócić uwagę na twoje sprawy, ale nasze za to masz w głębokim poważaniu, piszesz bez przerwy o bzykaniu z meżem, albo o prawie bzykaniu bo coś wam stanęło na przeszkodzie, prosisz żeby spojerzeć na twój wykres, my spoglądamy, ale czy ty chociaż raz spojrzałaś na nasze i cokolwiek o nich powiedziałaś? NIE NIE NIE bo to cię w ogóle nie interesuje ! Interesujesz się tylko sobą i nikim innym. Takie to według mnie egoistyczne, a ja nie lubię takich zachowań.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 09:36

Fedra, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Kfjatus wrote:
    Effcia28 wrote:
    Kfjatus wrote:
    Effciu chyba nie warto się tym denerwować :)
    Rozumiem Cię doskonale, bo też chyba wtedy coś poradziłam Sylwii. Nigdy nie uważałam żadnej z dziewczyn za głupią i chyba nie będę uważała. Postów Sylwii tez postaram się nie komentować, bo to mija się z celem, a potem i tak nam się obrywa - za to, że doradzimy, odpowiemy na pytanie czy skomentujemy. Szkoda nerwów psuć :) I naprawdę nie mam nic do Ciebie Sylwia, ale prowokujesz do tego, by nie komentować tego, co piszesz. Sorry.

Tylko znając życie będzie miała do nas pretensję że nie zwracamy na nią uwagi.A to co teraz piszę pewnie odbierze jak atak na jej osobę-a ja na prawdę tego nie robię.
    Staram się być miła

Ja też :) Jestem miłą, sympatyczną koleżanką z forum :) jeszcze na nikogo nie nakrzyczałam, nie pokłóciłam się i nie rzucałam w nikogo jakimiś wirtualnymi kamieniami :D.

a ja jestem wręcz odwrotna :P
    jestem nie miłą koleżnką z forum ktora juz z niejedną zamieniła kilka ostrzejszych slów :P
    ale jak to się mówi lepiej sobie dac po razie bo potem jest czystsza atmosfera...
    a jakby nie było czasem kubeł zimnej wody się przydaje tak na otrzeźwienie :P

buhahaha
    Ty nie miła?żartujesz

A teraz do spisania już tak na serio ,serio :D pa

Fedra, Libra lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie, ze Fedra jest niemiłą koleżanką z forum. Ona nic innego nie robi tylko opieprza :D hahah :D

Fedra lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    No widzisz Sylwia, nie zauważasz, że pisze do Ciebie w dobrej wierze i życzę jak najlepiej. Jest mi przykro, że nie zauważasz, że inni naprawdę mają wobec Ciebie dobre intencje. Ale przepraszam, że może znów Cię uraziłam. Już milczę.

Kfjatuszku ja powiem tak ja kiedyś jeszcze jak Sylwia zaczynała z nami pisac starałam się odpisywać życzliwie jak do każdej doradzać itp., ale moje posty ginęły gdzieś w odchłani bez żadnego odzewu, potem powiedziałam coś ostrzej do sylwi zeby się w końcu opamiętała...
    i co i za to wszystko dowiedziałam się że jej nie lubie choć nigdy tego nie napisałam...
    a ze teraz musze dbać o siebie i o swoją prolaktynę po prostu nie pisze nic...

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Przykro mi jest bo na forum dziewczyny ciagle na mnie najezdzaja... cieszylam sie bardzo ze moglam sie komus zwierzac ze ktos sie mna interesuje zwlaszcza ze nigdy na nikogo nie moglam liczyc- nie mialam swojej bratniej duszy...wiem moj charakter jest moze dziwny na swoj sposob - i wiekszosc napisala ze sie nie interesuje tym co inni pisza i sie nie wypowiadam ale taka juz jestem czasem sie poprostu boje- nigdy nikomu nie doradzalam bo nikt nigdy mnie o to nie prosil- nikomu nie bylam potrzebna - zawsze czulam sie samotnie, odosobniona- nawet rodzice i dziadkowie nigdy nie przejawiali jakiejs wielkiej milosci do mnie i nie pamietam zebym sie ich kiedykolwiek o cos radzila- zawsze sama ciagle sama musialam sobie radzic ze wszystkim...
    nie rozmawialam z rodzicami na osobiste tematy zawsze swoje problemy tlamsilam w sobie a po nocach szlochalam bo tego naprawde bylo czasem duzo - za duzo jak na mnie !!! i wreszcie zalozylam konto na Ovu- wreszcie moglam sie komus zwierzac i wreszcie moglam liczyc na czyjas pomoc....bedac w pracy myslalam kiedy tylko zajrze na Ovu i doczytam co ktora napisala cos do mnie.Myslalam kurcze wreszcie sie ktos mna zainteresowal....
    Dziekuje bardzo Shagga Muzi i Karoam na ktore moglam liczyc i czasem naprawde poprawialy mi humor....Wiem moze mam bzika na punkcie ciazy ale chce miec kogos kto da mi bezwarunkowa milosc i pragne dac komus to - czego ja nigdy w zyciu nie mialam - PRAWDZIWEJ MILOSCI

Zycze wam dziewuszki moje z calego serca byscie byly szczesliwe i wreszcie zafasolkowaly ..... moze i do mnie usmiechnie sie wreszcie jakies male szczescie.....

A teraz Sylwia rada dla Ciebie odemnie ale taka bardzo szczera i mam nadzieję ze dobrze mnie zrozumiesz:

proponuję Ci abyś udała się do psychologa aby pomógł Ci uporać się z demonami z Twojej przeszłości, bo dziecko nie załatwi sprawy nie pomoże... najpierw zadbaj o swój spokój psychiczny a dopiero potem myśl o dziecku...

to taka rada od prawie psychologa :)

Rucia, Kfjatus, Blondi22, gocha04, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Kfjatus wrote:
    No widzisz Sylwia, nie zauważasz, że pisze do Ciebie w dobrej wierze i życzę jak najlepiej. Jest mi przykro, że nie zauważasz, że inni naprawdę mają wobec Ciebie dobre intencje. Ale przepraszam, że może znów Cię uraziłam. Już milczę.

Kfjatuszku ja powiem tak ja kiedyś jeszcze jak Sylwia zaczynała z nami pisac starałam się odpisywać życzliwie jak do każdej doradzać itp., ale moje posty ginęły gdzieś w odchłani bez żadnego odzewu, potem powiedziałam coś ostrzej do sylwi zeby się w końcu opamiętała...
    i co i za to wszystko dowiedziałam się że jej nie lubie choć nigdy tego nie napisałam...
    a ze teraz musze dbać o siebie i o swoją prolaktynę po prostu nie pisze nic...

no tak, nic na siłę :)

Fedra lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    No pewnie, ze Fedra jest niemiłą koleżanką z forum. Ona nic innego nie robi tylko opieprza :D hahah :D

he he he a to się akurat zgadza jak to kiedyś powiedziała moja psiapsiółka jest miła na swój sposób :P
    a kolega kiedyś powiedział jak chcesz być opierniczony i postawiony do pionu idź do Izy :P
    taka to ze mnie kanalia ale co zrobić szczerość przedwszystkim nikomu w tyłek nigdy nie wchodziłam i wchodzić nie będę i słodzenia i podlizywania tez nie lubię o czym tu obecne doskonale wiedzą :)

Czy widzicie jak pięknie przekierowałam temat rozmowy na moją osobę :P

Rucia, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Fedra wrote:
    Effcia28 wrote:
    nie nie:)nie na Was.

Po prostu przeczytałam wczorajsze posty (jak zawsze zresztą )i tam post od Sylwii,że my na nią najeżdzamy,że uznajemy ją za "głupią"i takie tam strona 2701,ja wiem że nie które z Was nie przepadają za nią,nie które już się nie odzywają i nie odpisują.Ja to szanuję.
    Zdaję sobie też sprawę że i mnie ktoś może nie lubić,czy kogoś może wkurzać to co piszę.Shagusia cały czas podtrzymuje ją na duchu,ja staram się jej odpisać tak jak każdej z Was,być taka sama dla Was wszystkich,nie oceniam jej.I to co przeczytałam po prostu podniosło mi ciśnienie i tyle.
    Sorry Sylwia ale ja już Ci nic nie napiszę.
    Do tej pory nie chciałam żebyś poczuła się jakaś gorsza od innych że do Ciebie się np. nie odzywam,czy przechodzę obok Twoich postów obojętnie.Sorry ale mnie te jej słowa dotknęły i tyle

Pewnie stwierdzicie ,że błachy albo żaden powód do wkurzenia się,ale ja jestem bardzo impulsywna co myślę to piszę i pewne rzeczy robię po prostu w emocjach. no taka jestem!

Effciu Kochana co ja Ci mogę powiedzieć jakiś czas temu przechodziłam podobne emocje teraz mam to w nosie :)
    a Tobie radzę Kochana przeatać się denerwować bo przyjadę i natrzaskam po tyłku :P

a swoją drogą ja tez jestem impulsywna ale niestety już tak mam że jak mi coś leży na sercu to to mówie :)

a Ja Cię lubie :D a jak przestane co Ci powiem wprost :P

Dziękuję :)chociaż Ty :P
    Ja od dziś też postaram się mieć to w nosie-bo tak będzie lepiej :P

A Sylwia uważa mnie za jakiegoś wroga,chociaż ja starałam się jej pomóc,no ale cóż tak bywa :(
    dobra nie ważne :)

No Kochana no jakże by mogło byc inaczej :*

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu, szykowania jakbym na miesiąc wyjeżdżała a nie na popołudnie :P Ale w wolnej chwili musiałam zajrzeć co tu jest.
    A tu co? Dalej to samo...w temacie pt. "Sylwia" nie wypowiem się...czemu? Bo musiałabym się powtórzyć a nawet zdenerwować...Sylwia znasz moje zdanie,bo nie raz wyrażałam się w podobnym tonie! Trzymaj się , kochana i powodzenia w staraniach...no i dużo siły w "starciu" z Teściową.

• Fedra Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Jezu, szykowania jakbym na miesiąc wyjeżdżała a nie na popołudnie :P Ale w wolnej chwili musiałam zajrzeć co tu jest.
    A tu co? Dalej to samo...w temacie pt. "Sylwia" nie wypowiem się...czemu? Bo musiałabym się powtórzyć a nawet zdenerwować...Sylwia znasz moje zdanie,bo nie raz wyrażałam się w podobnym tonie! Trzymaj się , kochana i powodzenia w staraniach...no i dużo siły w "starciu" z Teściową.

No no Sagguniu Ty lepiej uważaj Kochan :P oczywiście uważaj na siebie Kochana bo stres jest nie wskazany w Twoim stanie :*

O a na ten przykład My z Saggą często mamy odmienne zdania na różne teamty a sie lubimy :)
    tak myślę ze się lubimy? Sagguś jeśli jest inaczej to wyprowadź mnie z błędu :P

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Shagga_80 wrote:

No no Sagguniu Ty lepiej uważaj Kochan :P oczywiście uważaj na siebie Kochana bo stres jest nie wskazany w Twoim stanie :*

O a na ten przykład My z Saggą często mamy odmienne zdania na różne teamty a sie lubimy :)

Pewnie,że się lubimy...mimo,że często mamy skrajnie różne poglądy :P
    Szanuję cudze nawet bardzo odmienne zdanie...przynajmniej do momentu,gdy nie rani kogoś :)

Libra, czy w PT też tak gorąco? Bo wiesz,my mamy lato w pełni i żebym nie wygłupiła się :P

• Fedra Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Fedra wrote:
    Shagga_80 wrote:

Pewnie,że się lubimy...mimo,że często mamy skrajnie różne poglądy :P
    Szanuję cudze nawet bardzo odmienne zdanie...przynajmniej do momentu,gdy nie rani kogoś :)

Libra, czy w PT też tak gorąco? Bo wiesz,my mamy lato w pełni i żebym nie wygłupiła się :P

no to już mi lepiej bo sie bałam że znowu walnęła fo pa z tym "lubieniem" :D

oj Sagguś jak ja Ci zazdroszczę spotkania z Librą ja wciaż musze czekac na potwierdzenie wyjazdu na egzamin :(

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A myślisz Fedra, czemu ja wymyśliłam wyjazd AKURAT na zakupy do PT, choć do Częstochowy mam bliżej i pewnie więcej sklepów jest :P
    A jak dodam,że dziś wybierając w co się dziś ubiorę doszłam do wniosku,że parę zeszłorocznych bluzek nadałoby się na przyszłotygodniową Komunię(i mieszczę się w nie jeszcze) więc w sumie tyle z zakupów mi odchodzi ,ale nie to najważniejsze :)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, my tu gadu gadu, a Młody w tym czasie zrobił mi przegląd dokumentów i mało co mój wyjazd nie wypaliłby! Przecież bez prawa jazdy jechać mogłabym sobie co najwyżej na rowerze :/
    No nic...wracam do sprzątania i szykowania itd itp :)

Fedra lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    No tak, my tu gadu gadu, a Młody w tym czasie zrobił mi przegląd dokumentów i mało co mój wyjazd nie wypaliłby! Przecież bez prawa jazdy jechać mogłabym sobie co najwyżej na rowerze :/
    No nic...wracam do sprzątania i szykowania itd itp :)

synek dba o porządki hehe ;)

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak właśnie podczas zmywania i sprzątania w kuchni pomyślałam o czymś(Stary robił sobie późno kolację,ale żeby sprzątnąć to już nie łaska!) . Kiedyś któraś pisała (nie chcę walnąć źle,ale chyba Kiti), że wyszło Jej TSH wyższe niż 2 i nawet ja pisałam,że mnie wystarczyło zażywanie jodu w witaminach dla ciężarnych i starających się Femibion Natal 1...chciałam spytać jak temat się rozwinął,bo chyba przeoczyłam.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. O spotkaniu nie mogę jeszcze nic napisać, bo nie mogę się zdecydować kto jest zajebistszy - Mauysia, czy jej synek.

Milego!

mauysia, Rucia, aisa, Libra, Blondi22, Fedra, gadgeta, Shagga_80, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Tak właśnie podczas zmywania i sprzątania w kuchni pomyślałam o czymś(Stary robił sobie późno kolację,ale żeby sprzątnąć to już nie łaska!) . Kiedyś któraś pisała (nie chcę walnąć źle,ale chyba Kiti), że wyszło Jej TSH wyższe niż 2 i nawet ja pisałam,że mnie wystarczyło zażywanie jodu w witaminach dla ciężarnych i starających się Femibion Natal 1...chciałam spytać jak temat się rozwinął,bo chyba przeoczyłam.

Tak to jest jak "przelatuję" na szybkości przez posty i zastanawiam się jak talerz po kolacji męża mógł przypomnieć Shaguni o Kitkowtm TSH.

Fedra, Shagga_80, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany, jaka cisza zapadła..

Witam Was wszystkie :)

Olu i Mayusiu, fajnie, że spotkanie się udało a zdjęcie superowe. Synuś słodziak!

Shagguś i Libruś, miłego spotkania i udanych zakupów!!

Kopciuszku, snem się nie przejmuj, na pewno wszystko będzie ok!

Kfjatuszku, życzę żebyś złapała fajny kontakt z tą małą i żeby praca przynosiła owoce.

U mnie by mogło popadać bo już sucho strasznie, u której są chmury to niech je do mnie przychucha ;)

mauysia, Libra, Kfjatus, Fedra, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już nie mam siły nic pisać, bo zasypiam nad klawiaturą... Odliczam tylko minuty do 15:30. Do weekendu!

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 2699 2700 2701 2702 2703 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ