X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga zajefajbe zdjatko a jskie z was laseczki choc przyznam sie ze najfajniejszy jest maly szkrab :-)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Shagga zajefajbe zdjatko a jskie z was laseczki choc przyznam sie ze najfajniejszy jest maly szkrab :-)

Najbardziej pozował :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    mala29_ wrote:

Potwierdzam:D mały udaniec:D
    Ale wpada z prezencikiem dla Effci

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    mala29_ wrote:

Potwierdzam:D mały udaniec:D
    Ale wpada z prezencikiem dla Effci

Może podarujesz Jej swoją bluzkę na rower , w ramach rekompensaty :P
    Ja nic nie kupiłam :(

Libra lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pięknie a tak się zapowiadały ,że mi coś kupią no macie ogromnego minusa
    no dobra malutkiego plusika za zdjęcie na fb :)
    Focia super,ale macie się dobrze z tymi spotkaniami :)

Shagga_80, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2013, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki, ja wpadam z rana, zaraz jedziemy na moje badanie krwi...a ja w oczekiwaniu na wodę na mleko dla Młodego MUSIAŁAM zajrzeć :)
    I wrzuciłam jeszcze jedną fotkę na fb - cioci Libry z moim Kubusiem...to i tu pokażę jacy oboje zadowoleni, gdy nie pozuje z Nimi Matka Shagga :P

A macie:
    http://imageshack.us/a/img407/9093/20130510180143.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2013, 06:41

Libra, Fedra, Dodi, zbikowa, aisa, gocha04, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2013, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam, bez odbioru !

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2013, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia, przepraszamy... Dwie gaduły z nas... Gadaly, gadaly...o reszcie świata zapomniały...

Witam się i żegnam... U mnie pogoda się popsuła, nic mi się robić nie chce, wiec idę chyba jeszcze pognic do wyra...
    Miłego dnia

Effcia28, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)
    Fajnie Was zobaczyć, Dziewczyny (na fotkach).
    Niestety, na Mayusi zdjęcie się nie załapałam, cóż, taka kara za nieudzielaniu się na forum w godzinach pracy:)
    Miłego dnia, w Białymstoku nadal lato:) Ufff, nie bardzo potrafię się przekonać do pogody - zmiana z mroźnej zimy i śniegu po kolana na upalne lato do mnie nie przemawia:/
    A jeszcze szkołę mam... darowałam sobie dwa pierwsze wykłady, a co, każdy z nich trwa 3godz.zegarowe bez przerw:)!
    Paaaaaa

P.s. Kubuś fajny chłopak, wesoły, uśmiechnięty i grzeczny:) no i fryzurka fajna, widzę, że Szwagier oszczędził i "na jeżyka" nie zgolił:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2013, 06:55

Fedra, Libra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się witam i zegnam :)

a fotki cudne :*

Libra, Dodi, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :D

Moja córcia właśnie jakoś przeżyła swoją pierwszą spowiedź świętą. Uff łzy mi się lały strumieniami, jak ją widziałam w konfesjonale :D ale stres.

Dziewczyny ( Shagga i Libra ) mega strasznie zazdroszczę wam spotkania, jesteście mega laski, w ogóle chyba coś kłamiecie z wiekiem, bo ja bym wam dała po 18 lat :D

Gadgetko oczywiście spotkanie na basenie jak najbardziej aktualne :D zapraszam :D

Miłej soboty dziewoje !

Gunia, Libra, Effcia28, Dodi, zbikowa, aisa, Shagga_80, Fedra, gadgeta, Blondi22, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam specjalną prośbę do Was :) Możecie się pomodlić o minimalna ilosć słońca na jutrzejszy dzień, i brak opadów? :D Z góry dziękuję :D

Shagga_80, aisa, Fedra, gadgeta, Sandraa, mauysia lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia:D

Dziewczyny wiecie, czy Muzarcia będzie może jednak zakładać konto?
    Tak jakoś tu...:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia, Muzi próbuje założyć konto, ale nie dostała dotychczas linku aktywującego. Pisała do Ovu w tej sprawie, ale jak na razie bez odzewu.

Gunia lubi tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Tak właśnie podczas zmywania i sprzątania w kuchni pomyślałam o czymś(Stary robił sobie późno kolację,ale żeby sprzątnąć to już nie łaska!) . Kiedyś któraś pisała (nie chcę walnąć źle,ale chyba Kiti), że wyszło Jej TSH wyższe niż 2 i nawet ja pisałam,że mnie wystarczyło zażywanie jodu w witaminach dla ciężarnych i starających się Femibion Natal 1...chciałam spytać jak temat się rozwinął,bo chyba przeoczyłam.

Chyba nie rozwinął się temat (albo również przeoczyłam), ale ja się zastanawiam, co prawda nad Femibion Natal Classic, ponieważ zawiera więcej mikroelementów niż Natal 1, no i jest dwa razy tańszy... Jak bym kupiła to inne tabletki z radością odstawiam (teraz biorę każdą wit./mikroelement w oddzielnej pigułce..., tylko wiesiołek dodatkowo bym "łykała")

• Kaja Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia ja podsyłam ci nasze Kaszubskie słoneczko jak na razie jest wiec ślę !!!!na jutro też !!!!!!

Rucia, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was serdecznie od kilku dni padam ze zmęczenia ..fatk ,że ciężko się tyrało ,ale moja wena nie dotarła ,aby tu pisac ,a jeszcze do tego mega zmęczenie ehhhh uciekam na opd buzaki dla wsa i więcej fasolek poproszę :-)

ps Buzole Zozole Muziii kurde kam man tutaj :-)

Libra, Dodi, Fedra, jeju lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Tak właśnie podczas zmywania i sprzątania w kuchni pomyślałam o czymś(Stary robił sobie późno kolację,ale żeby sprzątnąć to już nie łaska!) . Kiedyś któraś pisała (nie chcę walnąć źle,ale chyba Kiti), że wyszło Jej TSH wyższe niż 2 i nawet ja pisałam,że mnie wystarczyło zażywanie jodu w witaminach dla ciężarnych i starających się Femibion Natal 1...chciałam spytać jak temat się rozwinął,bo chyba przeoczyłam.

Chyba nie rozwinął się temat (albo również przeoczyłam), ale ja się zastanawiam, co prawda nad Femibion Natal Classic, ponieważ zawiera więcej mikroelementów niż Natal 1, no i jest dwa razy tańszy... Jak bym kupiła to inne tabletki z radością odstawiam (teraz biorę każdą wit./mikroelement w oddzielnej pigułce..., tylko wiesiołek dodatkowo bym "łykała")

Też się zastanawiałam nad taką zamiana...nawet gina pytałam i powiedział, że femibion Natal 1 jest pod względem składu najlepszy dla kobiet starających się o dziecko i we wczesnej ciąży, bo ten preparat ma wszystko czego potrzeba...

Fedra lubi tę wiadomość

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej!
    na zdjęcia pierwsza klasa ;)!!!
    A Kubek to taki piękniś mały ;)
    Laski, a ja mam do PT niecałe 60 km i moze kiedyś i ja się załapię na spotkanko z Wami ;). Choć na razie nie planuje wyjazdu do PT. Ostatnio byłam w styczniu.
    Miłego dnia życzę wszystkim i zamawiam na jutro piękną pogodę w centrum Polski!!!

Gunia, Fedra, jeju lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Gunia wrote:
    Shagga_80 wrote:

Też się zastanawiałam nad taką zamiana...nawet gina pytałam i powiedział, że femibion Natal 1 jest pod względem składu najlepszy dla kobiet starających się o dziecko i we wczesnej ciąży, bo ten preparat ma wszystko czego potrzeba...

Właśnie to mnie zdziwiło, bo nie ma magnezu, żelaza, cynku... Cynk niepotrzebny za bardzo, ale żelazo? Często się słyszy o niedokrwistości w ciąży? Chociaż może nie we wczesnej ciąży... Sprawdziłam skład Dwójki-też nie ma żelaza, zgłupiałam:)

‹‹ 2701 2702 2703 2704 2705 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ