plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Shagga_80 wrote:mala29_ wrote:Shagga zajefajbe zdjatko a jskie z was laseczki choc przyznam sie ze najfajniejszy jest maly szkrab
Najbardziej pozował
Potwierdzam:D mały udaniec:D
Ale wpada z prezencikiem dla Effci
Może podarujesz Jej swoją bluzkę na rower , w ramach rekompensaty
Ja nic nie kupiłamLibra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Babeczki, ja wpadam z rana, zaraz jedziemy na moje badanie krwi...a ja w oczekiwaniu na wodę na mleko dla Młodego MUSIAŁAM zajrzeć
I wrzuciłam jeszcze jedną fotkę na fb - cioci Libry z moim Kubusiem...to i tu pokażę jacy oboje zadowoleni, gdy nie pozuje z Nimi Matka Shagga
A macie:
http://imageshack.us/a/img407/9093/20130510180143.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2013, 06:41
Libra, Fedra, Dodi, zbikowa, aisa, gocha04, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffcia, przepraszamy... Dwie gaduły z nas... Gadaly, gadaly...o reszcie świata zapomniały...
Witam się i żegnam... U mnie pogoda się popsuła, nic mi się robić nie chce, wiec idę chyba jeszcze pognic do wyra...
Miłego dniaEffcia28, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Fajnie Was zobaczyć, Dziewczyny (na fotkach).
Niestety, na Mayusi zdjęcie się nie załapałam, cóż, taka kara za nieudzielaniu się na forum w godzinach pracy:)
Miłego dnia, w Białymstoku nadal lato:) Ufff, nie bardzo potrafię się przekonać do pogody - zmiana z mroźnej zimy i śniegu po kolana na upalne lato do mnie nie przemawia:/
A jeszcze szkołę mam... darowałam sobie dwa pierwsze wykłady, a co, każdy z nich trwa 3godz.zegarowe bez przerw:)!
Paaaaaa
P.s. Kubuś fajny chłopak, wesoły, uśmiechnięty i grzeczny:) no i fryzurka fajna, widzę, że Szwagier oszczędził i "na jeżyka" nie zgoliłWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2013, 06:55
Fedra, Libra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
Moja córcia właśnie jakoś przeżyła swoją pierwszą spowiedź świętą. Uff łzy mi się lały strumieniami, jak ją widziałam w konfesjonaleale stres.
Dziewczyny ( Shagga i Libra ) mega strasznie zazdroszczę wam spotkania, jesteście mega laski, w ogóle chyba coś kłamiecie z wiekiem, bo ja bym wam dała po 18 lat
Gadgetko oczywiście spotkanie na basenie jak najbardziej aktualnezapraszam
Miłej soboty dziewoje !Gunia, Libra, Effcia28, Dodi, zbikowa, aisa, Shagga_80, Fedra, gadgeta, Blondi22, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Tak właśnie podczas zmywania i sprzątania w kuchni pomyślałam o czymś(Stary robił sobie późno kolację,ale żeby sprzątnąć to już nie łaska!) . Kiedyś któraś pisała (nie chcę walnąć źle,ale chyba Kiti), że wyszło Jej TSH wyższe niż 2 i nawet ja pisałam,że mnie wystarczyło zażywanie jodu w witaminach dla ciężarnych i starających się Femibion Natal 1...chciałam spytać jak temat się rozwinął,bo chyba przeoczyłam.
Chyba nie rozwinął się temat (albo również przeoczyłam), ale ja się zastanawiam, co prawda nad Femibion Natal Classic, ponieważ zawiera więcej mikroelementów niż Natal 1, no i jest dwa razy tańszy... Jak bym kupiła to inne tabletki z radością odstawiam (teraz biorę każdą wit./mikroelement w oddzielnej pigułce..., tylko wiesiołek dodatkowo bym "łykała")... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Witam was serdecznie od kilku dni padam ze zmęczenia ..fatk ,że ciężko się tyrało ,ale moja wena nie dotarła ,aby tu pisac ,a jeszcze do tego mega zmęczenie ehhhh uciekam na opd buzaki dla wsa i więcej fasolek poproszę
ps Buzole Zozole Muziii kurde kam man tutajLibra, Dodi, Fedra, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGunia wrote:Shagga_80 wrote:Tak właśnie podczas zmywania i sprzątania w kuchni pomyślałam o czymś(Stary robił sobie późno kolację,ale żeby sprzątnąć to już nie łaska!) . Kiedyś któraś pisała (nie chcę walnąć źle,ale chyba Kiti), że wyszło Jej TSH wyższe niż 2 i nawet ja pisałam,że mnie wystarczyło zażywanie jodu w witaminach dla ciężarnych i starających się Femibion Natal 1...chciałam spytać jak temat się rozwinął,bo chyba przeoczyłam.
Chyba nie rozwinął się temat (albo również przeoczyłam), ale ja się zastanawiam, co prawda nad Femibion Natal Classic, ponieważ zawiera więcej mikroelementów niż Natal 1, no i jest dwa razy tańszy... Jak bym kupiła to inne tabletki z radością odstawiam (teraz biorę każdą wit./mikroelement w oddzielnej pigułce..., tylko wiesiołek dodatkowo bym "łykała")
Też się zastanawiałam nad taką zamiana...nawet gina pytałam i powiedział, że femibion Natal 1 jest pod względem składu najlepszy dla kobiet starających się o dziecko i we wczesnej ciąży, bo ten preparat ma wszystko czego potrzeba...Fedra lubi tę wiadomość
-
hej hej!
na zdjęcia pierwsza klasa!!!
A Kubek to taki piękniś mały
Laski, a ja mam do PT niecałe 60 km i moze kiedyś i ja się załapię na spotkanko z Wami. Choć na razie nie planuje wyjazdu do PT. Ostatnio byłam w styczniu.
Miłego dnia życzę wszystkim i zamawiam na jutro piękną pogodę w centrum Polski!!!Gunia, Fedra, jeju lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Gunia wrote:Shagga_80 wrote:Tak właśnie podczas zmywania i sprzątania w kuchni pomyślałam o czymś(Stary robił sobie późno kolację,ale żeby sprzątnąć to już nie łaska!) . Kiedyś któraś pisała (nie chcę walnąć źle,ale chyba Kiti), że wyszło Jej TSH wyższe niż 2 i nawet ja pisałam,że mnie wystarczyło zażywanie jodu w witaminach dla ciężarnych i starających się Femibion Natal 1...chciałam spytać jak temat się rozwinął,bo chyba przeoczyłam.
Chyba nie rozwinął się temat (albo również przeoczyłam), ale ja się zastanawiam, co prawda nad Femibion Natal Classic, ponieważ zawiera więcej mikroelementów niż Natal 1, no i jest dwa razy tańszy... Jak bym kupiła to inne tabletki z radością odstawiam (teraz biorę każdą wit./mikroelement w oddzielnej pigułce..., tylko wiesiołek dodatkowo bym "łykała")
Też się zastanawiałam nad taką zamiana...nawet gina pytałam i powiedział, że femibion Natal 1 jest pod względem składu najlepszy dla kobiet starających się o dziecko i we wczesnej ciąży, bo ten preparat ma wszystko czego potrzeba...
Właśnie to mnie zdziwiło, bo nie ma magnezu, żelaza, cynku... Cynk niepotrzebny za bardzo, ale żelazo? Często się słyszy o niedokrwistości w ciąży? Chociaż może nie we wczesnej ciąży... Sprawdziłam skład Dwójki-też nie ma żelaza, zgłupiałam:)... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...