Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ps. karoam-jak milo ze sie pojawilas!
    Dodi mam nadzieje ze na MRI glowy bedzie wszystko ok-mooocno zaciskam kciuki...
    Hej Fedrus!
    Shagus-to jak to pojechalas na zakupy i nic sobie nie kupilas...? ;P
    gratuluje Mlodemu nowego rowerku :) przynajmniej on sie zalapal na jakies zakupy dla siebie hihi

Odmeldowywuje sie-bez odbioru...:)

Fedra, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Cię Gadgetko i Żegnam zarazem :*

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też witam i żegnam :) zaraz wraca m i będziemy wcinać golonko i ciapaną kapustę :D mniammmmm.... lecę bo mi ślina cieknie
    miłego popołudnia późnego :*

Fedra, zbikowa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczynki w ten deszczowy dzień...
    Nie dawno wróciłam ze szkoły i jestem wykończona.
    Lecz, że moje włosy prosiły się o malowanie, więc teraz siędzę i czekam aż czas mi upłynie.

Ruciu, życzenia dla Twojej córci z okazji Pierwszej Komunii Świętej ( i trzymam kciuki, żeby Wam pogoda dopisała)
    Shagga, Libra super z Was babki... ;) I słodki synek Shaggi;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2013, 16:11

nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam, witaj, zaczynałam się martwić;) A zdjęcie, cóż mogę powiedzieć? Nic, tylko zapłakać nad biednym, zestresowanym gołąbkiem:(
    (aaaa bo Wy jeszcze nie wiecie, że ja żałuję wszystkich zwierząt, prócz pełzających robaków i wszelkich owadów latających? Jak na filmach dzieje się krzywda zwierzętom to ja zaryczana, aż się szlochem zanoszę, a jak scena z wojny i konie się przewracają, rżą itp. to w ogóle masakra ze mną - ludzi mi nie żal, a cierpiących zwierząt już tak, bo co one winne, że człowiek silniejszy i je wykorzystuje, a one, kurna, takie ufne:() O, i się znów uzewnętrzniłam, echchchc...
    Fedra, jak możesz to wpisz tu nazwę "tego drugiego" preparatu witaminowego ponieważ pod Twym wykresem nie widzę leków- objawy owszem, ale stosowanych leków już nie... Chętnie poczytam, co bezpieczniejsze.
    Jeśli chodzi o vitaminer-przez pewien czas brałam "complex" (czy jakoś inaczej-podstawowy) - niestety czegoś miał za dużo i po nim męczyły mnie nudności.
    O, to tyle dywagacji...
    Miłego wieczoru, dziś sobie troszku z Wami posiedzę:) Mój o 3.30 pojechał na ryby miał wrócić po południu i zrobić obiadzik pyszny, wychodząc z domu zapomniałam tel. i nie było z Nim kontaktu.
    Wracam z uczelni-Męża nie ma, obiadu nie ma tylko sms, czy On może jednak zostać nad rzeką na noc bo jakoś nic nie bierze i kumpel zostaje no i ten-teges... O, z Facetami!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2013, 17:22

Fedra, zbikowa, Dodi, gocha04, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej czy ja Was mogę prosić, żebyście tyle nie pisały jak mnie nie ma? Dzięki.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mam teraz odpowiedzieć, czy tylko zalajkować, by nie zaśmiecać?;p
    Jak Ci służy klimat w PL?:)

Ola_czeka lubi tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo mąż wrócił niespodziewanie, więc się żegnam, dobranoc:*

• Fedra Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Karoam, witaj, zaczynałam się martwić;) A zdjęcie, cóż mogę powiedzieć? Nic, tylko zapłakać nad biednym, zestresowanym gołąbkiem:(
    (aaaa bo Wy jeszcze nie wiecie, że ja żałuję wszystkich zwierząt, prócz pełzających robaków i wszelkich owadów latających? Jak na filmach dzieje się krzywda zwierzętom to ja zaryczana, aż się szlochem zanoszę, a jak scena z wojny i konie się przewracają, rżą itp. to w ogóle masakra ze mną - ludzi mi nie żal, a cierpiących zwierząt już tak, bo co one winne, że człowiek silniejszy i je wykorzystuje, a one, kurna, takie ufne:() O, i się znów uzewnętrzniłam, echchchc...
    Fedra, jak możesz to wpisz tu nazwę "tego drugiego" preparatu witaminowego ponieważ pod Twym wykresem nie widzę leków- objawy owszem, ale stosowanych leków już nie... Chętnie poczytam, co bezpieczniejsze.
    Jeśli chodzi o vitaminer-przez pewien czas brałam "complex" (czy jakoś inaczej-podstawowy) - niestety czegoś miał za dużo i po nim męczyły mnie nudności.
    O, to tyle dywagacji...
    Miłego wieczoru, dziś sobie troszku z Wami posiedzę:) Mój o 3.30 pojechał na ryby miał wrócić po południu i zrobić obiadzik pyszny, wychodząc z domu zapomniałam tel. i nie było z Nim kontaktu.
    Wracam z uczelni-Męża nie ma, obiadu nie ma tylko sms, czy On może jednak zostać nad rzeką na noc bo jakoś nic nie bierze i kumpel zostaje no i ten-teges... O, z Facetami!

wita-min plus mama :)

i tym oto akcentem idę do wanny i do spania :)

Słodkich snów Babeczki :)

Gunia lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.

Rucia - mam nadzieję, ze jutrzejszy dzień będzie dla Was słoneczny i pozostanie dla Kingi bardzo ważny na dłuugo.

Libra i Shagga - jakie z Was laski! Cieszę się że spotkanie sie udało

Karoam - pisałam do Ciebie PW, ale już chyba nie aktualne, dobrze że Twój komp poszedł po rozum do głowy.

Jest cała masa dziewczyn którym chciałam coś napisać, ale obecnie ( i nie tylko) mam pusto w głowie.

buziaki dla Was i do "zobaczenia" w poniedziałek.

Dodi, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny, kopciuszek126, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2013, 05:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak na razie pada, ale mam nadzieję, że trochę słonca wyjdzie :)

Nie pamiętam kiedy ostatnim razem tak się denerwowałam o.O

Buziaki.

• karoam Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieñ dobry :)

Chciałam powiedzieć, że wizyta u gina zaliczona...ale co się stresu najedliśmy...
    Otóż zaczęło się od pogaduszek, sprawdzenia wyników badań (wsio ok) i ważenia (przytyłam 3kg od ostatniej wizyty)
    No i USG- jakieś 10 min jeżdżenia po brzuchu a tam pustka :( Pyta się czy przypadkiem znowu nie skorzystałam z toalety tuż przed badaniem, ale nie. Ja już lekka panika, bo dziecka nie widać. Mój A. się załamał, że jednak nic z tego ale gin mówi, że to nie tylko o dzieciaczka chodzi ale on wogóle nic nie widzi!- "gdzie Ty masz wszystkie organy" się pyta :D Jamę brzuszną zaczął sprawdzać no i ok, ale podbrzusze puste! No to pozostaje dopochwowe USG. No i wreszcie zobaczyliśmy :) Fasoleczka jest :) Kształtu ni jak nie rozpoznaliśmy mimo tłumaczeń ginka, za to bijące serduszko było bardzo wyraźnie zaznaczone :D Gin powiedział, że mam silne tyłozgięcie i dla tego nic nie było widać przy zwykłym USG. Mam poleżeć od czasu do czasu na brzuchu, pozginać się trochę na czworaka i tyle :) Stwierdził, że samo się wszystko ustawi a jak nie to w tym pomoże ;) Duphaston mam brać dalej, ze względu na tyłozgięcie nadal zakaz seksu- podobno przy penetracji byłoby jakieś ryzyko. Następna wizyta za 4t :)

Gunia, nick nieaktualny, Fedra, zbikowa, nick nieaktualny, kiti, Sandraa, Dodi, gocha04, Blondi22, kopciuszek126, aisa, nick nieaktualny, Kfjatus, nick nieaktualny, Ola_czeka lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2013, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki :)
    Karoam, strasznie się cieszę,że wszystko w porządku :) Nic tylko się cieszyć :)

Rucia, nie przejmuj się pogodą, nie ona najważniejsza :) Będzie dobrze i na pewno cudnie wyglądać będziecie :)

karoam, nick nieaktualny, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Dziewczyny jak na razie pada, ale mam nadzieję, że trochę słonca wyjdzie :)

Nie pamiętam kiedy ostatnim razem tak się denerwowałam o.O

Buziaki.

Ruciu zabrałam już chyba wszystką zła pogodą do siebie ale niestety więcej nie pomieszczę mam nadzieję że wyjdzie słońce u Was :)

a Kini życz odemnie zeby nigdy nie zapominała że Pan Bóg jest blisko niej i w każdej chwili moze z nim porozmawiać :)
    nie jestem dobra w te klocki więc więcej nie napisze :)

a tak w ogóle to dzień dobry i do widzenia :)
    zaraz czas do Kościoła a potem to już sie zobaczy :)

Gunia chyba jest coś z tą pogodą bo jak czytam posty to wiem co odpisac a jak już kończe czytać i mam zamiar coś odpisac to tak jakby mi mózg zresetowali :P

Dodi, kopciuszek126, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam uff jak mi ulżyło że wszystko w pożądku super że widziałąś już serduszko na następnej wizycie pewnie już będziesz widziec swojego szkraba bardziej :)

Cześć Saggi :)

Przytulam Was wszystkie Dziewczynki i się odmeldowywuje muszę jeszcze coś zjeść przed wyjściem do Kościoła :*

karoam, Dodi, kopciuszek126, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2013, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja te uciekam, bo podobny plan mam - najpierw śniadanie, potem kościół :)
    Buziaki.

nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki, polecam stronę meteo.pl, jeśli chodzi o prognozy opadów to sprawdza się w 100%, dziś np. w W-wie będzie padać dopiero przed 20.00, ale w okolicach W-wy popada odrobinę jeszcze między 13-14.00... (tak ok. 5mm, czyli niedużo), i temp. 15-18 stopni...

Rucia, trzymam kciuki za pogodę i aby dzień minął we wspaniałeś atmosferze, cóż, pewnie cała Rodzina będzie miała wielkie, duchowe przeżycie, uściski dla Kini.

Karoam, cieszę się, że Dzidziuś się znalazł;), bardzo dobre wieści przyniosłaś - proszę o więcej takich:) Zdrówka i spokoju życzę... i się nie przepracowuj bo czytałam, że miałaś niezły hardcore...

Miłego dnia Wszystkim:)

karoam, nick nieaktualny, Dodi, kopciuszek126, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny;)
    Milej niedzieli zycze:)
    Karoam bardzo sie ciesze z udanej wizyty i tego ze dzidzia rozwija sie prawidlowo. Teraz tylko dbaj o siebie i byle do konca;)
    Ruciu nie martw sie, sloneczko pewnie Wam zaswieci;)
    Ja jeszcze w lozku a do kosciola popoludniu. Buziole

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2013, 09:10

karoam, Gunia, Sandraa, kopciuszek126, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witammmmm serdecznie Dodi buzaki fajnie ,że jesteś !!!
    Rucia chciałam ci Słoneczko podesłać ,ale u mnie też lipa kropi i pochmurnie strasznie ....
    Karoma rewelacja ,że wizyta ogarnięta Pozytywnie teraz relaks i jak najwięcej udanych dni i wesołych .......
    Shagga i Libra laseczki jak malowane :-)

nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny, kopciuszek126, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz idę poszperać nad nowymi fasolkami ,może jakieś wychaczę ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 2703 2704 2705 2706 2707 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ