X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ps. karoam-jak milo ze sie pojawilas!
    Dodi mam nadzieje ze na MRI glowy bedzie wszystko ok-mooocno zaciskam kciuki...
    Hej Fedrus!
    Shagus-to jak to pojechalas na zakupy i nic sobie nie kupilas...? ;P
    gratuluje Mlodemu nowego rowerku :) przynajmniej on sie zalapal na jakies zakupy dla siebie hihi

Odmeldowywuje sie-bez odbioru...:)

Fedra, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Cię Gadgetko i Żegnam zarazem :*

gadgeta lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też witam i żegnam :) zaraz wraca m i będziemy wcinać golonko i ciapaną kapustę :D mniammmmm.... lecę bo mi ślina cieknie
    miłego popołudnia późnego :*

Fedra, zbikowa, gadgeta lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczynki w ten deszczowy dzień...
    Nie dawno wróciłam ze szkoły i jestem wykończona.
    Lecz, że moje włosy prosiły się o malowanie, więc teraz siędzę i czekam aż czas mi upłynie.

Ruciu, życzenia dla Twojej córci z okazji Pierwszej Komunii Świętej ( i trzymam kciuki, żeby Wam pogoda dopisała)
    Shagga, Libra super z Was babki... ;) I słodki synek Shaggi;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2013, 16:11

Libra, Fedra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam, witaj, zaczynałam się martwić;) A zdjęcie, cóż mogę powiedzieć? Nic, tylko zapłakać nad biednym, zestresowanym gołąbkiem:(
    (aaaa bo Wy jeszcze nie wiecie, że ja żałuję wszystkich zwierząt, prócz pełzających robaków i wszelkich owadów latających? Jak na filmach dzieje się krzywda zwierzętom to ja zaryczana, aż się szlochem zanoszę, a jak scena z wojny i konie się przewracają, rżą itp. to w ogóle masakra ze mną - ludzi mi nie żal, a cierpiących zwierząt już tak, bo co one winne, że człowiek silniejszy i je wykorzystuje, a one, kurna, takie ufne:() O, i się znów uzewnętrzniłam, echchchc...
    Fedra, jak możesz to wpisz tu nazwę "tego drugiego" preparatu witaminowego ponieważ pod Twym wykresem nie widzę leków- objawy owszem, ale stosowanych leków już nie... Chętnie poczytam, co bezpieczniejsze.
    Jeśli chodzi o vitaminer-przez pewien czas brałam "complex" (czy jakoś inaczej-podstawowy) - niestety czegoś miał za dużo i po nim męczyły mnie nudności.
    O, to tyle dywagacji...
    Miłego wieczoru, dziś sobie troszku z Wami posiedzę:) Mój o 3.30 pojechał na ryby miał wrócić po południu i zrobić obiadzik pyszny, wychodząc z domu zapomniałam tel. i nie było z Nim kontaktu.
    Wracam z uczelni-Męża nie ma, obiadu nie ma tylko sms, czy On może jednak zostać nad rzeką na noc bo jakoś nic nie bierze i kumpel zostaje no i ten-teges... O, z Facetami!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2013, 17:22

Fedra, zbikowa, Dodi, gocha04, gadgeta lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej czy ja Was mogę prosić, żebyście tyle nie pisały jak mnie nie ma? Dzięki.

Shagga_80, gadgeta, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mam teraz odpowiedzieć, czy tylko zalajkować, by nie zaśmiecać?;p
    Jak Ci służy klimat w PL?:)

Ola_czeka lubi tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo mąż wrócił niespodziewanie, więc się żegnam, dobranoc:*

• Fedra Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Karoam, witaj, zaczynałam się martwić;) A zdjęcie, cóż mogę powiedzieć? Nic, tylko zapłakać nad biednym, zestresowanym gołąbkiem:(
    (aaaa bo Wy jeszcze nie wiecie, że ja żałuję wszystkich zwierząt, prócz pełzających robaków i wszelkich owadów latających? Jak na filmach dzieje się krzywda zwierzętom to ja zaryczana, aż się szlochem zanoszę, a jak scena z wojny i konie się przewracają, rżą itp. to w ogóle masakra ze mną - ludzi mi nie żal, a cierpiących zwierząt już tak, bo co one winne, że człowiek silniejszy i je wykorzystuje, a one, kurna, takie ufne:() O, i się znów uzewnętrzniłam, echchchc...
    Fedra, jak możesz to wpisz tu nazwę "tego drugiego" preparatu witaminowego ponieważ pod Twym wykresem nie widzę leków- objawy owszem, ale stosowanych leków już nie... Chętnie poczytam, co bezpieczniejsze.
    Jeśli chodzi o vitaminer-przez pewien czas brałam "complex" (czy jakoś inaczej-podstawowy) - niestety czegoś miał za dużo i po nim męczyły mnie nudności.
    O, to tyle dywagacji...
    Miłego wieczoru, dziś sobie troszku z Wami posiedzę:) Mój o 3.30 pojechał na ryby miał wrócić po południu i zrobić obiadzik pyszny, wychodząc z domu zapomniałam tel. i nie było z Nim kontaktu.
    Wracam z uczelni-Męża nie ma, obiadu nie ma tylko sms, czy On może jednak zostać nad rzeką na noc bo jakoś nic nie bierze i kumpel zostaje no i ten-teges... O, z Facetami!

wita-min plus mama :)

i tym oto akcentem idę do wanny i do spania :)

Słodkich snów Babeczki :)

Gunia lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 11 maja 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.

Rucia - mam nadzieję, ze jutrzejszy dzień będzie dla Was słoneczny i pozostanie dla Kingi bardzo ważny na dłuugo.

Libra i Shagga - jakie z Was laski! Cieszę się że spotkanie sie udało

Karoam - pisałam do Ciebie PW, ale już chyba nie aktualne, dobrze że Twój komp poszedł po rozum do głowy.

Jest cała masa dziewczyn którym chciałam coś napisać, ale obecnie ( i nie tylko) mam pusto w głowie.

buziaki dla Was i do "zobaczenia" w poniedziałek.

Dodi, Shagga_80, Fedra, Libra, kopciuszek126, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2013, 05:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak na razie pada, ale mam nadzieję, że trochę słonca wyjdzie :)

Nie pamiętam kiedy ostatnim razem tak się denerwowałam o.O

Buziaki.

• karoam Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieñ dobry :)

Chciałam powiedzieć, że wizyta u gina zaliczona...ale co się stresu najedliśmy...
    Otóż zaczęło się od pogaduszek, sprawdzenia wyników badań (wsio ok) i ważenia (przytyłam 3kg od ostatniej wizyty)
    No i USG- jakieś 10 min jeżdżenia po brzuchu a tam pustka :( Pyta się czy przypadkiem znowu nie skorzystałam z toalety tuż przed badaniem, ale nie. Ja już lekka panika, bo dziecka nie widać. Mój A. się załamał, że jednak nic z tego ale gin mówi, że to nie tylko o dzieciaczka chodzi ale on wogóle nic nie widzi!- "gdzie Ty masz wszystkie organy" się pyta :D Jamę brzuszną zaczął sprawdzać no i ok, ale podbrzusze puste! No to pozostaje dopochwowe USG. No i wreszcie zobaczyliśmy :) Fasoleczka jest :) Kształtu ni jak nie rozpoznaliśmy mimo tłumaczeń ginka, za to bijące serduszko było bardzo wyraźnie zaznaczone :D Gin powiedział, że mam silne tyłozgięcie i dla tego nic nie było widać przy zwykłym USG. Mam poleżeć od czasu do czasu na brzuchu, pozginać się trochę na czworaka i tyle :) Stwierdził, że samo się wszystko ustawi a jak nie to w tym pomoże ;) Duphaston mam brać dalej, ze względu na tyłozgięcie nadal zakaz seksu- podobno przy penetracji byłoby jakieś ryzyko. Następna wizyta za 4t :)

Gunia, Shagga_80, Fedra, zbikowa, Libra, kiti, Sandraa, Dodi, gocha04, Blondi22, kopciuszek126, aisa, gadgeta, Kfjatus, Rucia, Ola_czeka lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2013, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki :)
    Karoam, strasznie się cieszę,że wszystko w porządku :) Nic tylko się cieszyć :)

Rucia, nie przejmuj się pogodą, nie ona najważniejsza :) Będzie dobrze i na pewno cudnie wyglądać będziecie :)

karoam, Libra, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Dziewczyny jak na razie pada, ale mam nadzieję, że trochę słonca wyjdzie :)

Nie pamiętam kiedy ostatnim razem tak się denerwowałam o.O

Buziaki.

Ruciu zabrałam już chyba wszystką zła pogodą do siebie ale niestety więcej nie pomieszczę mam nadzieję że wyjdzie słońce u Was :)

a Kini życz odemnie zeby nigdy nie zapominała że Pan Bóg jest blisko niej i w każdej chwili moze z nim porozmawiać :)
    nie jestem dobra w te klocki więc więcej nie napisze :)

a tak w ogóle to dzień dobry i do widzenia :)
    zaraz czas do Kościoła a potem to już sie zobaczy :)

Gunia chyba jest coś z tą pogodą bo jak czytam posty to wiem co odpisac a jak już kończe czytać i mam zamiar coś odpisac to tak jakby mi mózg zresetowali :P

Dodi, kopciuszek126, gadgeta, Rucia lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam uff jak mi ulżyło że wszystko w pożądku super że widziałąś już serduszko na następnej wizycie pewnie już będziesz widziec swojego szkraba bardziej :)

Cześć Saggi :)

Przytulam Was wszystkie Dziewczynki i się odmeldowywuje muszę jeszcze coś zjeść przed wyjściem do Kościoła :*

karoam, Dodi, kopciuszek126, gadgeta lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2013, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja te uciekam, bo podobny plan mam - najpierw śniadanie, potem kościół :)
    Buziaki.

gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki, polecam stronę meteo.pl, jeśli chodzi o prognozy opadów to sprawdza się w 100%, dziś np. w W-wie będzie padać dopiero przed 20.00, ale w okolicach W-wy popada odrobinę jeszcze między 13-14.00... (tak ok. 5mm, czyli niedużo), i temp. 15-18 stopni...

Rucia, trzymam kciuki za pogodę i aby dzień minął we wspaniałeś atmosferze, cóż, pewnie cała Rodzina będzie miała wielkie, duchowe przeżycie, uściski dla Kini.

Karoam, cieszę się, że Dzidziuś się znalazł;), bardzo dobre wieści przyniosłaś - proszę o więcej takich:) Zdrówka i spokoju życzę... i się nie przepracowuj bo czytałam, że miałaś niezły hardcore...

Miłego dnia Wszystkim:)

karoam, Libra, Dodi, kopciuszek126, gadgeta, Fedra, Rucia lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny;)
    Milej niedzieli zycze:)
    Karoam bardzo sie ciesze z udanej wizyty i tego ze dzidzia rozwija sie prawidlowo. Teraz tylko dbaj o siebie i byle do konca;)
    Ruciu nie martw sie, sloneczko pewnie Wam zaswieci;)
    Ja jeszcze w lozku a do kosciola popoludniu. Buziole

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2013, 09:10

karoam, Gunia, Sandraa, kopciuszek126, gadgeta, Rucia lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witammmmm serdecznie Dodi buzaki fajnie ,że jesteś !!!
    Rucia chciałam ci Słoneczko podesłać ,ale u mnie też lipa kropi i pochmurnie strasznie ....
    Karoma rewelacja ,że wizyta ogarnięta Pozytywnie teraz relaks i jak najwięcej udanych dni i wesołych .......
    Shagga i Libra laseczki jak malowane :-)

Libra, Dodi, Shagga_80, kopciuszek126, Fedra, Rucia lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 12 maja 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz idę poszperać nad nowymi fasolkami ,może jakieś wychaczę ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 2703 2704 2705 2706 2707 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ