plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyps. karoam-jak milo ze sie pojawilas!
Dodi mam nadzieje ze na MRI glowy bedzie wszystko ok-mooocno zaciskam kciuki...
Hej Fedrus!
Shagus-to jak to pojechalas na zakupy i nic sobie nie kupilas...? ;P
gratuluje Mlodemu nowego rowerkuprzynajmniej on sie zalapal na jakies zakupy dla siebie hihi
Odmeldowywuje sie-bez odbioru...Fedra, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Witam Was dziewczynki w ten deszczowy dzień...
Nie dawno wróciłam ze szkoły i jestem wykończona.
Lecz, że moje włosy prosiły się o malowanie, więc teraz siędzę i czekam aż czas mi upłynie.
Ruciu, życzenia dla Twojej córci z okazji Pierwszej Komunii Świętej ( i trzymam kciuki, żeby Wam pogoda dopisała)
Shagga, Libra super z Was babki...I słodki synek Shaggi;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2013, 16:11
Libra, Fedra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Karoam, witaj, zaczynałam się martwić
A zdjęcie, cóż mogę powiedzieć? Nic, tylko zapłakać nad biednym, zestresowanym gołąbkiem:(
(aaaa bo Wy jeszcze nie wiecie, że ja żałuję wszystkich zwierząt, prócz pełzających robaków i wszelkich owadów latających? Jak na filmach dzieje się krzywda zwierzętom to ja zaryczana, aż się szlochem zanoszę, a jak scena z wojny i konie się przewracają, rżą itp. to w ogóle masakra ze mną - ludzi mi nie żal, a cierpiących zwierząt już tak, bo co one winne, że człowiek silniejszy i je wykorzystuje, a one, kurna, takie ufne:() O, i się znów uzewnętrzniłam, echchchc...
Fedra, jak możesz to wpisz tu nazwę "tego drugiego" preparatu witaminowego ponieważ pod Twym wykresem nie widzę leków- objawy owszem, ale stosowanych leków już nie... Chętnie poczytam, co bezpieczniejsze.
Jeśli chodzi o vitaminer-przez pewien czas brałam "complex" (czy jakoś inaczej-podstawowy) - niestety czegoś miał za dużo i po nim męczyły mnie nudności.
O, to tyle dywagacji...
Miłego wieczoru, dziś sobie troszku z Wami posiedzęMój o 3.30 pojechał na ryby miał wrócić po południu i zrobić obiadzik pyszny, wychodząc z domu zapomniałam tel. i nie było z Nim kontaktu.
Wracam z uczelni-Męża nie ma, obiadu nie ma tylko sms, czy On może jednak zostać nad rzeką na noc bo jakoś nic nie bierze i kumpel zostaje no i ten-teges... O, z Facetami!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2013, 17:22
Fedra, zbikowa, Dodi, gocha04, gadgeta lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Gunia wrote:Karoam, witaj, zaczynałam się martwić
A zdjęcie, cóż mogę powiedzieć? Nic, tylko zapłakać nad biednym, zestresowanym gołąbkiem:(
(aaaa bo Wy jeszcze nie wiecie, że ja żałuję wszystkich zwierząt, prócz pełzających robaków i wszelkich owadów latających? Jak na filmach dzieje się krzywda zwierzętom to ja zaryczana, aż się szlochem zanoszę, a jak scena z wojny i konie się przewracają, rżą itp. to w ogóle masakra ze mną - ludzi mi nie żal, a cierpiących zwierząt już tak, bo co one winne, że człowiek silniejszy i je wykorzystuje, a one, kurna, takie ufne:() O, i się znów uzewnętrzniłam, echchchc...
Fedra, jak możesz to wpisz tu nazwę "tego drugiego" preparatu witaminowego ponieważ pod Twym wykresem nie widzę leków- objawy owszem, ale stosowanych leków już nie... Chętnie poczytam, co bezpieczniejsze.
Jeśli chodzi o vitaminer-przez pewien czas brałam "complex" (czy jakoś inaczej-podstawowy) - niestety czegoś miał za dużo i po nim męczyły mnie nudności.
O, to tyle dywagacji...
Miłego wieczoru, dziś sobie troszku z Wami posiedzęMój o 3.30 pojechał na ryby miał wrócić po południu i zrobić obiadzik pyszny, wychodząc z domu zapomniałam tel. i nie było z Nim kontaktu.
Wracam z uczelni-Męża nie ma, obiadu nie ma tylko sms, czy On może jednak zostać nad rzeką na noc bo jakoś nic nie bierze i kumpel zostaje no i ten-teges... O, z Facetami!
wita-min plus mama
i tym oto akcentem idę do wanny i do spania
Słodkich snów BabeczkiGunia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Cześć dziewczyny.
Rucia - mam nadzieję, ze jutrzejszy dzień będzie dla Was słoneczny i pozostanie dla Kingi bardzo ważny na dłuugo.
Libra i Shagga - jakie z Was laski! Cieszę się że spotkanie sie udało
Karoam - pisałam do Ciebie PW, ale już chyba nie aktualne, dobrze że Twój komp poszedł po rozum do głowy.
Jest cała masa dziewczyn którym chciałam coś napisać, ale obecnie ( i nie tylko) mam pusto w głowie.
buziaki dla Was i do "zobaczenia" w poniedziałek.Dodi, Shagga_80, Fedra, Libra, kopciuszek126, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieñ dobry
Chciałam powiedzieć, że wizyta u gina zaliczona...ale co się stresu najedliśmy...
Otóż zaczęło się od pogaduszek, sprawdzenia wyników badań (wsio ok) i ważenia (przytyłam 3kg od ostatniej wizyty)
No i USG- jakieś 10 min jeżdżenia po brzuchu a tam pustkaPyta się czy przypadkiem znowu nie skorzystałam z toalety tuż przed badaniem, ale nie. Ja już lekka panika, bo dziecka nie widać. Mój A. się załamał, że jednak nic z tego ale gin mówi, że to nie tylko o dzieciaczka chodzi ale on wogóle nic nie widzi!- "gdzie Ty masz wszystkie organy" się pyta
Jamę brzuszną zaczął sprawdzać no i ok, ale podbrzusze puste! No to pozostaje dopochwowe USG. No i wreszcie zobaczyliśmy
Fasoleczka jest
Kształtu ni jak nie rozpoznaliśmy mimo tłumaczeń ginka, za to bijące serduszko było bardzo wyraźnie zaznaczone
Gin powiedział, że mam silne tyłozgięcie i dla tego nic nie było widać przy zwykłym USG. Mam poleżeć od czasu do czasu na brzuchu, pozginać się trochę na czworaka i tyle
Stwierdził, że samo się wszystko ustawi a jak nie to w tym pomoże
Duphaston mam brać dalej, ze względu na tyłozgięcie nadal zakaz seksu- podobno przy penetracji byłoby jakieś ryzyko. Następna wizyta za 4t
Gunia, Shagga_80, Fedra, zbikowa, Libra, kiti, Sandraa, Dodi, gocha04, Blondi22, kopciuszek126, aisa, gadgeta, Kfjatus, Rucia, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Dziewczyny jak na razie pada, ale mam nadzieję, że trochę słonca wyjdzie
Nie pamiętam kiedy ostatnim razem tak się denerwowałam
Buziaki.
Ruciu zabrałam już chyba wszystką zła pogodą do siebie ale niestety więcej nie pomieszczę mam nadzieję że wyjdzie słońce u Was
a Kini życz odemnie zeby nigdy nie zapominała że Pan Bóg jest blisko niej i w każdej chwili moze z nim porozmawiać
nie jestem dobra w te klocki więc więcej nie napisze
a tak w ogóle to dzień dobry i do widzenia
zaraz czas do Kościoła a potem to już sie zobaczy
Gunia chyba jest coś z tą pogodą bo jak czytam posty to wiem co odpisac a jak już kończe czytać i mam zamiar coś odpisac to tak jakby mi mózg zresetowaliDodi, kopciuszek126, gadgeta, Rucia lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Karoam uff jak mi ulżyło że wszystko w pożądku super że widziałąś już serduszko na następnej wizycie pewnie już będziesz widziec swojego szkraba bardziej
Cześć Saggi
Przytulam Was wszystkie Dziewczynki i się odmeldowywuje muszę jeszcze coś zjeść przed wyjściem do Kościoła :*karoam, Dodi, kopciuszek126, gadgeta lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynki, polecam stronę meteo.pl, jeśli chodzi o prognozy opadów to sprawdza się w 100%, dziś np. w W-wie będzie padać dopiero przed 20.00, ale w okolicach W-wy popada odrobinę jeszcze między 13-14.00... (tak ok. 5mm, czyli niedużo), i temp. 15-18 stopni...
Rucia, trzymam kciuki za pogodę i aby dzień minął we wspaniałeś atmosferze, cóż, pewnie cała Rodzina będzie miała wielkie, duchowe przeżycie, uściski dla Kini.
Karoam, cieszę się, że Dzidziuś się znalazł, bardzo dobre wieści przyniosłaś - proszę o więcej takich:) Zdrówka i spokoju życzę... i się nie przepracowuj bo czytałam, że miałaś niezły hardcore...
Miłego dnia Wszystkim:)karoam, Libra, Dodi, kopciuszek126, gadgeta, Fedra, Rucia lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Dzien dobry dziewczyny;)
Milej niedzieli zycze:)
Karoam bardzo sie ciesze z udanej wizyty i tego ze dzidzia rozwija sie prawidlowo. Teraz tylko dbaj o siebie i byle do konca;)
Ruciu nie martw sie, sloneczko pewnie Wam zaswieci;)
Ja jeszcze w lozku a do kosciola popoludniu. BuzioleWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2013, 09:10
karoam, Gunia, Sandraa, kopciuszek126, gadgeta, Rucia lubią tę wiadomość
-
Witammmmm serdecznie Dodi buzaki fajnie ,że jesteś !!!
Rucia chciałam ci Słoneczko podesłać ,ale u mnie też lipa kropi i pochmurnie strasznie ....
Karoma rewelacja ,że wizyta ogarnięta Pozytywnie teraz relaks i jak najwięcej udanych dni i wesołych .......
Shagga i Libra laseczki jak malowaneLibra, Dodi, Shagga_80, kopciuszek126, Fedra, Rucia lubią tę wiadomość