plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mala29_ wrote:Dobra to będę podglądać cię
a powiedz mi Fedra czy wiesz co jasminą się dzieje ?
własnie nie wiem ale wiem że jutro ma testować więc się wszystko jutro wyjaśni ale myślę że jeśli było by coś nie tak raczej by napisała tak mi sie prznajmniej wydaje
ale wierzę ze jej się udało
a u Ciebie temp mi się dzisiejsza nie podobała17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ruciu, śliczna jest Twoja córa! No i cieszę się, że nie padało
Ferda, powodzenia! Trzymam kciuki i nie omieszkam wspomnieć o Tobie w modlitwie!
Sandraa, samochód rzecz nabyta. Stresa na pewno miałaś niezłego, ale najważniejsze, że jesteś cała!
Miłego wieczoru i dobrej nocki :*Fedra, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Sandra dobrze, że jesteś cała ale na wszelki wypadek udałabym się do lekarza na wszelki wypadek
rozumiem stes przed przekazaniem informacji mężowi, bo raz to przedziłam
Ruciu córa Anielica - piękna, uśmiechnięta, bardzo podobna do Ciebie (tak mi się wydaje, choć często mam z tym problem).
Fedra trzymaj się :* myślami jestem cały czas z TobąSandraa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki
w końcu jakaś fasolka znów się pojawiła
moje najserdeczniejsze gratulacje
.
Kurcze nie wiem kto teraz tabelka się zajmuje jak nie ma Ferdry. No cóż jak coś to proszę zmieńcie mi termin następnej @ na 9,06 .mauysia, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Dzień dobry!!!
Jednak żyję, poszło nawet nie źle. Trochę pomruczał a potem mnie przytulił i powiedział "najważniejsze, że Tobie się nic nie stało")
GRATULACJE kochana!!! ;** spokojnej ciąży:)
Dodi, dzisiaj jak będę na nocce to poproszę jakiegoś doktora, żeby mnie zbadał i może jakieś badania zlecił.
U mnie deszczowo za oknem, a czekają mnie jeszcze zakupy "lodówkowe" bo w lodówce tylko światło;) robienie obiadu, no i szykowanie na noccke.mauysia, plemniczka, Fedra, Dodi, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej!
Właśnie włączyłam wodę na poranną kawę.
Wieści o nowej fasolce są świetne. Lubię takie informacje
I jeszcze raz gratuluję
Pogoda dziś średnia, deszcz padał w nocy, a i teraz chyba nadejdzie. Dziś wieczorem mam zajęcia z dzieciakami, wiec muszę trochę popracować i przygotować coś ciekawego. A pomiędzy rożnymi zajęciami będę czuwać na ovu, żeby nie umknęły mi jakieś ciekawe informacje
mauysia, Dodi, aisa, Flava lubią tę wiadomość
-
dziękuje kochane moje!! ale tak jak pisalam pod wykresem umiarkowanie cieszmy sie póki co... boje sie strasznie. I masz racje Olu ostatnio same zmiany w moim zyciu, poki co dobre! i niech tak pozostanie
mauysia, Kfjatus, Libra, Fedra, zbikowa, Dodi, Shagga_80, aisa, Sandraa, mala29_, karoam, gadgeta lubią tę wiadomość