plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
No i dzień dobry Wam wszystkim
Nadrobiłam, zanotowałam i piszę:
Ilonko --> Fajnie, że dałaś znak życia. Rozumiem Twoją decyzję o urlopie i cieszę się, że przynosi on efekty - tzn. oderwanie się od myślenia o staraniach.
Libra, Shagga - widzę, że spotkanie się udało! Zdjęcie świetne! Shagga, musiałaś latać za Kubusiem jak ja za Leo podczas spotkania z Olą?
Dodi - trzymam kciuki, żeby rezonans wyszedł dobrze i nic niepokojącego się nie kluło w Twojej głowie.
aisa - ciążowy kopniaczek pod wykresem przekazany
karoam - chętnie prześlę Ci fotkę na priva, tylko zaakceptuj mnie jako przyjaciółkę w Ovu. To super, że na USG było widać Waszego juniora, choć przyznam, że pierwsza połowa Twojego posta mnie zmroziła! Na szczęście skończyło się transwaginalnym happy endemOszczędzaj się!
Sandra - współczuję stłuczkiNa szczęście nie ucierpiałaś (poza lekkim bólem klaty). A samochód mocno ucierpiał? A gdzie miało miejsce to przykre wydarzenie?
Rucia - i co - Komunia udana? Jeszcze raz napiszę, że Kinga wyglądała przepięknie. Goście trzymali się ustalenia, żeby nie kupować drogich prezentów?
Fedra - w takim razie zaciskam mocno kciuki i śledzę Twój wykres i pamiętnik. POWODZENIA.Libra, Fedra, Dodi, aisa, karoam lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:dziękuje kochane moje!! ale tak jak pisalam pod wykresem umiarkowanie cieszmy sie póki co... boje sie strasznie. I masz racje Olu ostatnio same zmiany w moim zyciu, poki co dobre! i niech tak pozostanie
Plemni, to zrozumiałe, że się boisz, ale my tu zrobimy zbiorowa mobilizację i wszystko na 100% pójdzie dobrze!
To co - w pracy przyznasz się pewnie dopiero po okresie próbnym, hm?Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:dziękuje kochane moje!! ale tak jak pisalam pod wykresem umiarkowanie cieszmy sie póki co... boje sie strasznie. I masz racje Olu ostatnio same zmiany w moim zyciu, poki co dobre! i niech tak pozostanie
dokładnie... i niech tak zostanie!plemniczka lubi tę wiadomość
-
BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA………egipt
Blondi22................1.... .23lat...........04.05..................mazowieckie
Plemniczka............2......28lat...........12.05..................śląskie
Gunia....................4......30 lat..........13.05..................podlaskie
a-koczek………....9 .…32lata………. 14.05……………war-maz
Zbikowa…………..4……26lat...........17.05..................Wielka Brytania
kiti.........................7......25lat…….….19.05……….….małopolskie
Kaja.......................4......32lat...........19.05……….…..pomorskie
natusia.................6.......27lat............21.05..................kuj-pom
Ilona……………..12…..30lat………..24.05……………Niemcy
Beata……………..7……29lat………..25.05……………mazowieckie
sylwia1985.............9.....28lat...........25.05..................podkarpackie
gocha04...............6......27lat............27.05..................mazowieckie
Effcia....................4……29lat...........28.05………........wielkopolskie
Kfjatus...................8......26lat............02.06..................mazowieckie
Ola_czeka.............22…32lat...........04.06..................Wielka Brytania
Muska....................5…..31lat...........05.06..................dolnośląskie
Mała29...............94......29lat............09.06...................Wielka Brytania
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Plemniczko moje najszczersze i najgorętsze gratulacje!!! Bardzo się cieszę! I oby teraz wszystko było dobrze :* A wgl... nie wiem czy już doszły Cię słuchy czy nie, ale niechcący chyba narozrabiałam ;P tzn... nie miałam zamiaru, ale wyszło jak zawsze
Z trujem na kafe pisałyśmy na Lipcówkach i temat spadł na nasz staraczkowy wątek i napisałam Trujkowi, ze mam z Tobą kontakt na innym forum a z resztą dziewczyn straciłam kontakt. Nagle sie pojawiła Klementynka i Smile i mało mnie nie zjadły
I oczywiście jakim prawem Ty piszesz gdzie indziej a im pisałaś, ze nie masz czasu czy jakoś tak xD ehhh noe wpuścić Bellę gdzieś to zaraz afera
Fedra kochana... mam nadzieje, ze na FB chociaz bedziesz :>plemniczka, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:plemniczka wrote:dziękuje kochane moje!! ale tak jak pisalam pod wykresem umiarkowanie cieszmy sie póki co... boje sie strasznie. I masz racje Olu ostatnio same zmiany w moim zyciu, poki co dobre! i niech tak pozostanie
Plemni, to zrozumiałe, że się boisz, ale my tu zrobimy zbiorowa mobilizację i wszystko na 100% pójdzie dobrze!
To co - w pracy przyznasz się pewnie dopiero po okresie próbnym, hm?
mauysiu to jest tak ze ja ten miesiac jestem na umowie zlecenie ktora konczy mi sie za niecale 2 tygodnie i wtedy mam dostac umowe o prace na czas probny 3 miesiace. Jak juz podpisze ta umowe probną to wedlug prawa jestem juz chroniona bo umowa ta skonczylaby sie po uplywie 3 miesiaca ciązy. Wiec nawet na probnej moge sie przyznac i nie mogą mnie zwolnic
BellaRosa, Libra, mauysia, Dodi, zbikowa, aisa, mala29_ lubią tę wiadomość
-
Bella nie szkodzi, nie musze sie tlumaczyc gdzie i dlaczego pisze tam a nie gdzies indziej. Tu mi jest lepiej... i to tu jestem od zalozenia forum. I to tu prowadze wykres. I dziekuje za gratulacje.
BellaRosa, mauysia, Kfjatus, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Gosia u baby nie ma rzeczy niemożliwych ;P aczkolwiek książkowo niby temp. powinna spadać
Plemniczko co racja to racja ;P
Kurcze ale sie ciesze z tej Twojej fasolkiNie mogę sie doczekać Twoich zdjęć z brzuchem
wierze, ze tym razem bedzie inaczej :*
plemniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMayuś komunia jak najbardziej udana. Moje dziecko stanęło na wysokości zadania. Była wodzirejem własnej imprezy. Zabawiała wszystkich gości, z każdym porozmawiała, z każdym cyknęła sobie fotkę, było mnóstwo śmiechu i zabawy, goście wyszli najedzeni, a my przeszczęśliwi.
Prezenty jak najbardziej komunijne, troszkę złota, dwa zegarki ( Kinga bardzo chciała zegarek), piękna księga o chrześcijaństwie, pieniążki, wielki misiek, a od rodziców rower.
mauysia, plemniczka, Dodi, Libra, Shagga_80, Blondi22, zbikowa, aisa, mala29_ lubią tę wiadomość