X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dzień dobry Wam wszystkim :)

Nadrobiłam, zanotowałam i piszę:

Ilonko --> Fajnie, że dałaś znak życia. Rozumiem Twoją decyzję o urlopie i cieszę się, że przynosi on efekty - tzn. oderwanie się od myślenia o staraniach.

Libra, Shagga - widzę, że spotkanie się udało! Zdjęcie świetne! Shagga, musiałaś latać za Kubusiem jak ja za Leo podczas spotkania z Olą? :)

Dodi - trzymam kciuki, żeby rezonans wyszedł dobrze i nic niepokojącego się nie kluło w Twojej głowie.

aisa - ciążowy kopniaczek pod wykresem przekazany :)

karoam - chętnie prześlę Ci fotkę na priva, tylko zaakceptuj mnie jako przyjaciółkę w Ovu. To super, że na USG było widać Waszego juniora, choć przyznam, że pierwsza połowa Twojego posta mnie zmroziła! Na szczęście skończyło się transwaginalnym happy endem :) Oszczędzaj się!

Sandra - współczuję stłuczki :/ Na szczęście nie ucierpiałaś (poza lekkim bólem klaty). A samochód mocno ucierpiał? A gdzie miało miejsce to przykre wydarzenie?

Rucia - i co - Komunia udana? Jeszcze raz napiszę, że Kinga wyglądała przepięknie. Goście trzymali się ustalenia, żeby nie kupować drogich prezentów?

Fedra - w takim razie zaciskam mocno kciuki i śledzę Twój wykres i pamiętnik. POWODZENIA.

nick nieaktualny, Fedra, Dodi, aisa, karoam lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    dziękuje kochane moje!! ale tak jak pisalam pod wykresem umiarkowanie cieszmy sie póki co... boje sie strasznie. I masz racje Olu ostatnio same zmiany w moim zyciu, poki co dobre! i niech tak pozostanie :)

Plemni, to zrozumiałe, że się boisz, ale my tu zrobimy zbiorowa mobilizację i wszystko na 100% pójdzie dobrze!
    To co - w pracy przyznasz się pewnie dopiero po okresie próbnym, hm?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AHA - gadgetko, kopciuszku, mała i Dodi - zaraz wysyłam Wam na priva linka do fotki z Olą :) - zgodnie z Waszą prosbą.

Dodi, kopciuszek126, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2013, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    dziękuje kochane moje!! ale tak jak pisalam pod wykresem umiarkowanie cieszmy sie póki co... boje sie strasznie. I masz racje Olu ostatnio same zmiany w moim zyciu, poki co dobre! i niech tak pozostanie :)

dokładnie... i niech tak zostanie!

plemniczka lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
    gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
    Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
    anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
    mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
    Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
    ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
    Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
    Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
    Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
    Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
    Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
    Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
    Karoam..................3......27lat………FASOLINKA………egipt
    Blondi22................1.... .23lat...........04.05..................mazowieckie
    Plemniczka............2......28lat...........12.05..................śląskie
    Gunia....................4......30 lat..........13.05..................podlaskie
    a-koczek………....9 .…32lata………. 14.05……………war-maz
    Zbikowa…………..4……26lat...........17.05..................Wielka Brytania
    kiti.........................7......25lat…….….19.05……….….małopolskie
    Kaja.......................4......32lat...........19.05……….…..pomorskie
    natusia.................6.......27lat............21.05..................kuj-pom
    Ilona……………..12…..30lat………..24.05……………Niemcy
    Beata……………..7……29lat………..25.05……………mazowieckie
    sylwia1985.............9.....28lat...........25.05..................podkarpackie
    gocha04...............6......27lat............27.05..................mazowieckie
    Effcia....................4……29lat...........28.05………........wielkopolskie
    Kfjatus...................8......26lat............02.06..................mazowieckie
    Ola_czeka.............22…32lat...........04.06..................Wielka Brytania
    Muska....................5…..31lat...........05.06..................dolnośląskie
    Mała29...............94......29lat............09.06...................Wielka Brytania

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja koleżanka urodziła dziś synka - niespodziewanie dla wszystkich, na korytarzu grzmi: "Mówiła, że będzie dziś w pracy!" :)

plemniczka, nick nieaktualny, Fedra, zbikowa, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co Wam powiem, to Wam powiem ale Wam powiem. Jak się widzi takie dziecko jak Leo Mauysi, to nabiera się więcej siły do staranek.

mauysia, nick nieaktualny, Fedra, Dodi, nick nieaktualny, Gunia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko moje najszczersze i najgorętsze gratulacje!!! Bardzo się cieszę! I oby teraz wszystko było dobrze :* A wgl... nie wiem czy już doszły Cię słuchy czy nie, ale niechcący chyba narozrabiałam ;P tzn... nie miałam zamiaru, ale wyszło jak zawsze :D Z trujem na kafe pisałyśmy na Lipcówkach i temat spadł na nasz staraczkowy wątek i napisałam Trujkowi, ze mam z Tobą kontakt na innym forum a z resztą dziewczyn straciłam kontakt. Nagle sie pojawiła Klementynka i Smile i mało mnie nie zjadły :D I oczywiście jakim prawem Ty piszesz gdzie indziej a im pisałaś, ze nie masz czasu czy jakoś tak xD ehhh noe wpuścić Bellę gdzieś to zaraz afera :D

Fedra kochana... mam nadzieje, ze na FB chociaz bedziesz :>

plemniczka, nick nieaktualny, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Co Wam powiem, to Wam powiem ale Wam powiem. Jak się widzi takie dziecko jak Leo Mauysi, to nabiera się więcej siły do staranek.

Miło mi to słyszeć :)

Olisławo, Ty już z powrotem w UK?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    plemniczka wrote:

Plemni, to zrozumiałe, że się boisz, ale my tu zrobimy zbiorowa mobilizację i wszystko na 100% pójdzie dobrze!
    To co - w pracy przyznasz się pewnie dopiero po okresie próbnym, hm?

mauysiu to jest tak ze ja ten miesiac jestem na umowie zlecenie ktora konczy mi sie za niecale 2 tygodnie i wtedy mam dostac umowe o prace na czas probny 3 miesiace. Jak juz podpisze ta umowe probną to wedlug prawa jestem juz chroniona bo umowa ta skonczylaby sie po uplywie 3 miesiaca ciązy :). Wiec nawet na probnej moge sie przyznac i nie mogą mnie zwolnic

BellaRosa, nick nieaktualny, mauysia, Dodi, zbikowa, aisa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:

Miło mi to słyszeć :)

Olisławo, Ty już z powrotem w UK?

Tak, już tu:(

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella nie szkodzi, nie musze sie tlumaczyc gdzie i dlaczego pisze tam a nie gdzies indziej. Tu mi jest lepiej... i to tu jestem od zalozenia forum. I to tu prowadze wykres. I dziekuje za gratulacje.

BellaRosa, mauysia, Kfjatus, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • gosia28:( Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy to możliwe że, temperatura w dniu @ rośnie?

35300098465d87410706fe8bea3855e3.png
  • Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia, cudem poprzez cytat załapałam się na zdjęcie Kinii. Mała anielica. Musiałaś być wczoraj bardzo dumna:)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• she Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko - ja też gratuluję i mocno trzymam kciuki.

Fedra - udanego i owocnego 'urlopu', mocno trzymam kciuki za czekającą Was procedurę.

Życzę wszystkim miłego dnia i tygodnia :)

mauysia, nick nieaktualny, plemniczka, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia u baby nie ma rzeczy niemożliwych ;P aczkolwiek książkowo niby temp. powinna spadać:)
    Plemniczko co racja to racja ;P
    Kurcze ale sie ciesze z tej Twojej fasolki :D Nie mogę sie doczekać Twoich zdjęć z brzuchem :) wierze, ze tym razem bedzie inaczej :*

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2013, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko mega ogromne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jejku, żeby każda z Nas zachodziła w takim tempie :D Będę się mocno modlić, żeby z dzidzią było wszystko w porządku ! :D Ale bomba :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2013, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak masz duphaston to bierz go dalej i nie przerywaj !

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak Ruciu mam i biore nadal, a od wczoraj zwiekszylam sobie dawke do dwóch tabletek na dzien. Oby tylko to plamienie juz nie wrocilo! poki co sucho.

nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2013, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuś komunia jak najbardziej udana. Moje dziecko stanęło na wysokości zadania. Była wodzirejem własnej imprezy. Zabawiała wszystkich gości, z każdym porozmawiała, z każdym cyknęła sobie fotkę, było mnóstwo śmiechu i zabawy, goście wyszli najedzeni, a my przeszczęśliwi.

Prezenty jak najbardziej komunijne, troszkę złota, dwa zegarki ( Kinga bardzo chciała zegarek :P ), piękna księga o chrześcijaństwie, pieniążki, wielki misiek, a od rodziców rower. :)

mauysia, plemniczka, Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Blondi22, zbikowa, aisa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 2706 2707 2708 2709 2710 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ