plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć wszystkim
Karoam, super, że wszystko jest ok.
Ruciu, mam nadzieję, że pogoda była wtedy kiedy trzeba.
Ja się deklarowałam, że przyjmę deszcz, ale jakoś żadna nie skorzystała bo cały dzień słońce świeci.
Miłego późnego popołudnia niedzielnegoFedra, Dodi, karoam, Rucia lubią tę wiadomość
-
Witam wieczornie!
Doczytałam wszystko
Ruciu śliczna ta Twoja gwiazdka komunijna
Trochę mnie nie było, więc już nie będę komentować poszczególnych wątków, bo niektóre sprawy stały się przedawnione.
Życzę przyjemnego wieczoru niedzielnego i uciekam, a jutro przybywam do Was z poranną kawą.
Rucia, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam wieczorową porą...
Rucia, śliczna ta Twoja córcia;) Mam nadzieję, że uroczystość się udała...
A ja jestem wkurzona ... a to dlatego, że miałam lekką stłuczkę w Poznaniu wrrr no pierwszy raz w życiu. ;(
M. mnie chyba zabije... a jeszcze nic nie wie hehe;) -
Rucia wrote:Słońca nie było, ale nie padało
Oto moja komunistka
http://imageshack.us/a/img211/6444/beznazwy1kop.jpg
bardzo ładna dziewczynka i ładnie wyglądała tak skromnie jak na komunie przystałoShagga_80 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Sandraa wrote:Witam wieczorową porą...
Rucia, śliczna ta Twoja córcia;) Mam nadzieję, że uroczystość się udała...
A ja jestem wkurzona ... a to dlatego, że miałam lekką stłuczkę w Poznaniu wrrr no pierwszy raz w życiu. ;(
M. mnie chyba zabije... a jeszcze nic nie wie hehe;)
Kochana mam nadzieję ze Tobie się nic nie stało a samochód to samochód odda sie do mechanika i myśle ze Twój maż myśli tak jak ja :*Sandraa lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Dziewczynki to mój ostatni post
więc chciałam się z Wami ładnie pożegnać wiadomo na chwilę znikam ale nie na zawsze będe blisko choć czytać wątku nie będę i wiem ze to rozumiecie :*
tak więc:
Dla leczących się: życzę szybkich powrotów do staranek i szybkiego zbierania owoców:*
Dla starajacych się: aby Wasze wykresy szybko sie zazieleniły i abym na priv dostawała same info "zmień mi na FASOLINKĘ" a nie "zmień mi datę @ na..." :*
Dla Cieżarówek: Kochane trzymajcie się zdrowo nie dajcie się dolegliwością cieście sie swoimi ciążami i duzo odpoczywajcie :*
To tyle co chciałam napisać... a no i dużo słońca Wam życzęSandraa, Blondi22, zbikowa, Effcia28, aisa, Kaja, Libra, Dodi, Shagga_80, gocha04, polarmiś, BellaRosa, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mala29_ wrote:ja na chwileczkę tylko
Ruciu śliczna ta twoja córcia
Fedra trzymam mocno kciuki i życzę powodzeniadaj czasem znać co u ciebie żebyśmy się nie martwiły
Mała pisałam ze wykres będe uzupełniać i tam będzie częśc informacji plus w pamiętniku co ważniejsze będę zapisywaćmauysia lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi