plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:O ja pierdziele ale jazda ale czad aaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!
Nie wierzę o cholera pokaż ten test !!!!!!!!!!!!!!!!!! Móiwłam cuda się zdażają małpo jedna !!!!!!!!!!!!!!!!
pokaż wszystkie testy które dzisiaj zrobiłaśFedra, Dodi, Shagga_80, karoam lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Rucia wrote:O ja pierdziele ale jazda ale czad aaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!
Nie wierzę o cholera pokaż ten test !!!!!!!!!!!!!!!!!! Móiwłam cuda się zdażają małpo jedna !!!!!!!!!!!!!!!!
pokaż wszystkie testy które dzisiaj zrobiłaś
Jak to WSZYSTKIE?To ile tego było? :> Fedra DAWAJ TESTY!
Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
JA PIERDOLE co tu się dzisiaj dzieje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fedra???????????????????????????? o matko o matko... daj mi dziołcha nr do Ciebie nie wierzę normalnie nie wierzę gratuluję Ci !!!!!!!!!!!!!!!!1
Rucia, Fedra, Shagga_80, zbikowa, Selena, aisa, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:Libra wrote:Rucia wrote:O ja pierdziele ale jazda ale czad aaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!
pokaż wszystkie testy które dzisiaj zrobiłaś
Jak to WSZYSTKIE?To ile tego było? :> Fedra DAWAJ TESTY!
bo jeden to za mało, żeby uwierzyć...
Fedra ile ich zrobiłaś? bo się w końcu zgubiłam... 3 czy 4?Fedra, Dodi, Shagga_80, aisa, mala29_ lubią tę wiadomość