plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Fredzia marsz do lekarza
Matko jaka radość
he he he i pomyśleć że ja mam na dzisiaj wizytę w Klinice o 15.20 zeby ustalać protokół IMSI ...
laski nie dociera to wszystko do mnie nie wiem czy sie cieszyć...
na razie się boje i nie dowierzam...
brzuch mnie boli mega jak na @ od wczoraj aż no spe musiałam zarzyć bo bym nie wydoliła...mauysia, Libra, Shagga_80, zbikowa, Gunia, plemniczka lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
plemniczka wrote:dziękuje kochane moje!! ale tak jak pisalam pod wykresem umiarkowanie cieszmy sie póki co... boje sie strasznie. I masz racje Olu ostatnio same zmiany w moim zyciu, poki co dobre! i niech tak pozostanie
plemniczko gratulacjeplemniczka lubi tę wiadomość
-
Rucia, Ilona, Fedra, Dodi, she, Blondi22, Shagga_80, gocha04, BellaRosa, aisa, Sandraa, mala29_, karoam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:
jasny gwint, jakie zajebiste dwie krechy wow.... jupi, jupi jej jejRucia, Fedra, Shagga_80, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a teraz jakby nigdy nic, piszę ja D. A.
ale super, extra, zajebiście jupi, jupiiiiiiii moja sąsiadka zza miedzy jest w ciąży !!!!!!!!!!!! plemniczko kochana tak bardzo Ci gratuluję i trzymam teraz kciuki żeby tym razem finał był szczęśliwy :* Wybacz, że najpierw wpadłam pisać do Fedry, ale to tak poza kolejności wyskoczyło
aha dzień dobry moje miłe
Sandruś a Ty tylko nocki pracujesz? dobrze, że dasz się obejerzeć, bo wiesz, nigdy nic nie wiadomo
Fedra to taki sposób dziewczyn na zatrzymanie Cię tutaj w miłej, szczęśliwej atmosferze he he fajnie, że jeszcze zostałaś :*
Witaj sheco tam u Ciebie jak tam się czujemy w tym 32 tygodniu ?
mauysiu dziękuję za linka - zdjęcie super i Leonisław jaki dumny, siędząc między dwoma lasencjami. Z moją głową chyba ok, tylko mam jeszcze zalecienie MR mózgowia, cokolwiek to znaczy...
o jennyyyyy jaki dzień.... a ja jestem taka mega słaba, bo wczoraj a w zasadzie dzisiaj, jedna menda, tak mnie na FB przytrzymała, że ledwo żyję, ale co tam... dla takich chwil warto
wcale się nie obrażę jakbyście mój wpis pominęły he eh
Fedra - KOLEJNA, KTÓRA CHCIAŁA OVU OPUŚCIĆ.... won stąd dziewczyny przed @ ....
Jezu ja się nie mogę pozbieraćmauysia, Libra, Fedra, Shagga_80, zbikowa, aisa, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Libra nastepna para to my ilona Kiti ....i inne my strzelały teraz
ten cykl na pewno nie mój... ale modły moje zostały wysłuchane!!! obiecałam Bogu, że w podzięce mszę zamówię! i tak zrobię, jak tylko piękniutka beta wyjdzie!
choć droga Fedro nikt Cię u mnie nie zna, więc zapewnę będę jedyną wyjącą osobą na mszy!Rucia, Fedra, Effcia28, Dodi, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Fedra, ale im udowodniłaś! Nie wiem komu ale udowodniłaś.
Olu udowodniłam przedewszystkim sobie samej
a teraz Was zaskocze w tym cyklu przytulałam się z moim tylko dwa razy idę udostępnić wykres cobyście zobaczyły na włąsne oczy a co śmiesznego jeszcze jest... mieliśmy wcale się nie prztulać bo czekałam na wyniki badań ale stwierdziliśmy ze do puki ich nie ma to takie dwa niewinne razy nie zaszkodząno i chyba w niewinności sukces
Dodi, Rucia, mauysia, Libra, Shagga_80, aisa, karoam lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra wrote:Kaja wrote:Libra nastepna para to my ilona Kiti ....i inne my strzelały teraz
ten cykl na pewno nie mój... ale modły moje zostały wysłuchane!!! obiecałam Bogu, że w podzięce mszę zamówię! i tak zrobię, jak tylko piękniutka beta wyjdzie!
choć droga Fedro nikt Cię u mnie nie zna, więc zapewnę będę jedyną wyjącą osobą na mszy!
gdzie to cza na tą mszę jechac???????Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:mauysia wrote:
jasny gwint, jakie zajebiste dwie krechy wow.... jupi, jupi jej jej
Kuźwa cała Fedra. Jak ta zajdzie w ciążę to zaraz ma 4 krechy a nie 2.Dodi, Libra, Kfjatus, Fedra, Shagga_80, Ilona, aisa lubią tę wiadomość